Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Uvijek me zanimalo kako bi nekom strendzeru odraslom na MTV-u, punom raznim ulickanih tipova, objasnio ovaj balkanski paradox... ove beton koke, guzove i sifone.... u istom spotu sa ovim trogloditom.
A sad nazad na temu!
Crna Goro, na tebe je red!
Last edited by Chisum on 03/08/2012 01:50, edited 2 times in total.
Zeta je otprilike jačina nekog prosječnog premijerligaša kod nas... tipa Zvijezda ili Velež... Eh, šta to znači? Znamo i sami kako nekad prođemo na gostovanjima u našoj ligi, tako da sam vrlo zabrinut
Sve u svemu, dobro je ovo . Ne znam zasto uvijek potcjenjujemo ovakve protivnike, ljudi treba imat u vidu da ni oni nisu pali u 3 pretkolo, nego su zasluzili. Igrali su lose, a nama se ne osmjehnu jebena sreca da ofulaju onaj slobodnjak. Medjutim, nema opravdanja za neiskoristavanje onog crvendaca za Zetu. I jos neko rece za dress code, ne slazem se ni ja sa sarenilom na stadionu, al' otkad mi to glumimo Ultrase pa da momke hoce mlatit zato sto je obukao dres od Liverpoola ili nekog drugog. Jebes takvo ponasanje .
Uvijek me zanimalo kako bi nekom strendzeru odraslom na MTV-u, punom raznim ulickanih tipova, objasnio ovaj balkanski paradox... ove beton koke, guzove i sifone.... u istom spotu sa ovim trogloditom.
A sad nazad na temu!
Crna Goro, na tebe je red!
jbg balkan ti je cudan po tom pitanju, a svaki perverzni um ima svoje izvore
2:0 za naske dolekana u montenegru
nego znal ko jesul se vratile komsije sa medjunarodne utakmice u hrasnici????
Opa,Bonita banane,Isotonic,i vodica Jana ako se ne varam.......
Bruka, besplatno reklamiraju hrvatske proizvode, veliki minus za ovo. Pa mogli su bosansku vodu uzeti ako nista.
E,jara moj,ova kisela što pijem,a naša je,beton...Mogli su vala,iako je bolje da su im donjeli svjež đus ili limunadu i nakrkali ih Andolima da ih ne šćapi kakva upalica,daleko je efikasnija od ovoga sokića,ko more tvrditi da je ono što piše na deklaraciji tačno
Mi volimo potcijeniti ovakve protivnike, a to smo večeras i napravili.
Ako me ikoga njihovog strah, onda je to onaj Boljević mali, Tatomirović ga je dobro čuvao, ali vidi se da je mali strašan potencijal i da mu malo prostora treba. Tako je bar sa istoka djelovalo. Ostali su bili relativno bezopasni.
Bio bih veoma zahvalan kada bi mi neko objasnio kako to da Sarajevo u 3. pretkolu dobije Zetu, a Hajduk Intera ili Slaven Belupo Athletic Bilbao ?
HVALA !
dinty2 wrote:Bio bih veoma zahvalan kada bi mi neko objasnio kako to da Sarajevo u 3. pretkolu dobije Zetu, a Hajduk Intera ili Slaven Belupo Athletic Bilbao ?
HVALA !
Sarajeva treba iskorisiti ovu pozitivnu euforiu i potpisati neke nove ugovore sa sponzorima, to treba da odradi marketing, tipa oficijelo pice FK Sarajevo i sl. stvari. Mislim da bi bilo zainteresovanih kompanija, a ne ovako reklamirati besoplatno i to proizvode iz susjedstva.
@dinty
Sarajevo je bilo nosioc, jer je tu ulogu preuzelo od Levskog, dok Hajdu i Belupo nisu bili nosioci.
dinty2 wrote:Bio bih veoma zahvalan kada bi mi neko objasnio kako to da Sarajevo u 3. pretkolu dobije Zetu, a Hajduk Intera ili Slaven Belupo Athletic Bilbao ?
HVALA !
Jednostavno, vidjeli kako smo isprasili tur Levskom, prepali se i trazili od Uefe da dobiju neku drugu ekipu
HVALA !
Sarajevo izbacilo Levskog koji je imao koeficijent oko 14-15. Fakticki, Sarajevo je bilo zbog toga nosioc jer je preuzelo Kf. od Levskog
_Reds_ wrote:Sarajeva treba iskorisiti ovu pozitivnu euforiu i potpisati neke nove ugovore sa sponzorima, to treba da odradi marketing, tipa oficijelo pice FK Sarajevo i sl. stvari. Mislim da bi bilo zainteresovanih kompanija, a ne ovako reklamirati besoplatno i to proizvode iz susjedstva.
@dinty
Sarajevo je bilo nosioc, jer je tu ulogu preuzelo od Levskog, dok Hajdu i Belupo nisu bili nosioci.
HVALA !