nisam mislio na to nego nešto tipaCiprol wrote:pa i u knjigama će ostaritiBlack swan wrote:ma to je neka greška...
ne mogu ni glumci 10 godina biti u istoj seriji mislim ono... pogotovo djeca
mulder je izdržao 7 sezona
Moderator: _BataZiv_0809
nisam mislio na to nego nešto tipaCiprol wrote:pa i u knjigama će ostaritiBlack swan wrote:ma to je neka greška...
ne mogu ni glumci 10 godina biti u istoj seriji mislim ono... pogotovo djeca
???dječak sa šibicama wrote:Kako god bilo, ja samo zelim da svi Lannisteri pokrepaju, na ovaj ili onaj nacin, osim Tyvina naravno. Eventalno Kraljosjeka (koji nazivi jebote) postao je simpatican lik. Briane ga je preokrenula na stranu dobra
Dobro se sjecas.karanana wrote:koji je ustvari razlog da je frey uradio to sto je uradio u red weddingu?
da li se dobro sjecam, da li je to bila fray familija, u drugoj sezoni su se oni naljutili jer rob stark nije ozenio jednu od freyovih kcerki kao sto je obecao da ce uraditi? a oni su pustili robovu vojsku da prodje preko nekog mosta na njihovoj teritoriji. da li su to bili frayovi i da li je to neispunjenje obecanja bio razlog red weddingu? malo mijesam pa sam mozda i sad pomijesao familije.
Da, mislio sam na maleckogomar little wrote:???dječak sa šibicama wrote:Kako god bilo, ja samo zelim da svi Lannisteri pokrepaju, na ovaj ili onaj nacin, osim Tyvina naravno. Eventalno Kraljosjeka (koji nazivi jebote) postao je simpatican lik. Briane ga je preokrenula na stranu dobra
mislis na tyriona, jelde? reci da je ovo bio tajpo.
Eh jadne zmije, valjalo bi im bjezat iz rupe.omar little wrote:on je najinteligentniji, najsposobniji i najprepredeniji od svih, barem od za sada pokazanih. al' je odvratan i komplet familiju mu, osim dva sina, ne mogu smislit i zelim im najgore ovozemaljske muke.cerka mu dabogda upala u rupetinu punu zmija i neimala kako izac.
imam želju, al mi mrskosprej wrote:Meni nije jasno, da se ljudi toliko (na)vuku na Tv ekranizaciju, a nemaju želju da pročitaju knjigu/e
To je bio izgovor, fakticki su od Lanisterovih dobili Riverrun i sve posjede Tulijevih i zakonski svi Tulijevi podanici sada ko glavnog lorda moraju priznati Freja.karanana wrote:koji je ustvari razlog da je frey uradio to sto je uradio u red weddingu?
da li se dobro sjecam, da li je to bila fray familija, u drugoj sezoni su se oni naljutili jer rob stark nije ozenio jednu od freyovih kcerki kao sto je obecao da ce uraditi? a oni su pustili robovu vojsku da prodje preko nekog mosta na njihovoj teritoriji. da li su to bili frayovi i da li je to neispunjenje obecanja bio razlog red weddingu? malo mijesam pa sam mozda i sad pomijesao familije.
a, po cemu zakljucak da nema zelje za citati knjige?sprej wrote:Meni nije jasno, da se ljudi toliko (na)vuku na Tv ekranizaciju, a nemaju želju da pročitaju knjigu/e

To bi trebala bit najveca vatra o kojoj je Mance govorio ?nemanista wrote:http://37.media.tumblr.com/3c80756e282d ... 1_1280.jpg
haha, ima Mance bubica, ali sve u svemu dobar čovjek1Dante1 wrote:To bi trebala bit najveca vatra o kojoj je Mance govorio ?nemanista wrote:http://37.media.tumblr.com/3c80756e282d ... 1_1280.jpg