Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Rezultati.com kažu da smo igrali poslije Portugala u baražau sa Poljskom i izgubili 1:0 de nek me neko prosvlijeti jel ta utakmica stvarno odigrana i ko je nastupio za našu selkciju ili ti ga reperzentaciju
garankich2013 wrote:Rezultati.com kažu da smo igrali poslije Portugala u baražau sa Poljskom i izgubili 1:0 de nek me neko prosvlijeti jel ta utakmica stvarno odigrana i ko je nastupio za našu selkciju ili ti ga reperzentaciju
Citam americke komentare na ovu vijest na jednoj od njihovih stranica, i svi kazu da slabo poznaju nasu reprezentaciju i nije im jasno otkud mi na 15. mjestu fifine rank liste. Ima ih par koji nas relativno dobro poznaju, i koji su gledali nase utakmice protiv Portugala, ali vecina misli da su Ameri favoriti u ovoj utakmici. Isto tako kazu da im je BiH nepoznanica kao jedna fudbalska nacija .
Ljudi jednostavno nisu svjesni da ih petarda ceka u Sarajevu, kukala im majka.
Citam americke komentare na ovu vijest na jednoj od njihovih stranica, i svi kazu da slabo poznaju nasu reprezentaciju i nije im jasno otkud mi na 15. mjestu fifine rank liste. Ima ih par koji nas relativno dobro poznaju, i koji su gledali nase utakmice protiv Portugala, ali vecina misli da su Ameri favoriti u ovoj utakmici. Isto tako kazu da im je BiH nepoznanica kao jedna fudbalska nacija .
Ma to što nas ne poznaju i što se čude otkud mi na 15. mjestu rang liste nije ništa čudno. Ne treba im nešto puno zamjeriti.
Mi smo se tek počeli uzdizati i praviti "silu" od reprezentacije. Čut će oni za nas, polako, ima vremena.
Pa to je normalno sto nas ne poznaju. A sto se tice utakmice ja se nadam da ce to Pape iskoristiti da proba nove igrace, tako da pobijeda nije uopste garantirana, cak sta vise mozda psiholoski, gubitak bolje dijeluje da nas u ozbilji za slijedece 3 vazne utakmice u kvalifikacijama.
Inace Chuck Daily selector originalnog Dream Team-a je znao to uraditi sa svojim timom u treninzima kako bi igrace spustio na zemlju.
ne treba Amere potcjeniti...nisu oni neka tehnički jaka ekipa niti imaju neke ober igrače..mislim da su im neki top onaj napadač Altidore (važio kao golem talenat dok je u Španiji igrao), iz Totenhema Dempsi i onaj iz Rome Bradley...većina ostalih tipa golman Howard su starohani na zalasku.
ali ameri su fizički beton ekipa koja igra do zadnje sekunde i trkački su jedna od top svjetskih ekipa....ako nas i na čemu mogu dobiti to je fizička sprema i za nas mogu biti veoma nezgodan protivnik...selektor je Klinsman...hebga ovo je ko da protiv Švaba igraš samo što ovi ne znaju lopte
Rezultat ne može biti povoljan kao što bi bio da igramo u Zenici al' šta je tu je valjda će sad Koševo bit puno 30 000 +.zadnji put kad smo igrali protiv Francuza ne sjecam se da je bilo 20 000 duša
Koševo je za nas nezgodno upravo zbog slabe fizike naše ekipe...negdje smo na jednoj temi davno računali površinu terena i ispadne da je Koševo veće za haman pola duluma
JoseMujica wrote:Koševo je za nas nezgodno upravo zbog slabe fizike naše ekipe...negdje smo na jednoj temi davno računali površinu terena i ispadne da je Koševo veće za haman pola duluma
Ja mislim da su iste dimenzije, mada i meni izgleda Hase veći.
JoseMujica wrote:Koševo je za nas nezgodno upravo zbog slabe fizike naše ekipe...negdje smo na jednoj temi davno računali površinu terena i ispadne da je Koševo veće za haman pola duluma
Šuplja, prošireno je Bilino Polje prilikom rekonstrukcije terena, tako da su sada identičnih dimenzija...
Ma tu su negdje dimenzije Haseta i Bilinog. U Sarajevu veći stadion ali ne puno...
miki.ba wrote:Sve prihvatam osim da je stadion nesretan kako su neki znali govoriti, ako im je nesretan nek obuku gace naopako.
Meni baš šega kad čujem od nekog da je stadion nesretan, uklet, ovo, ono.
Haj dobro nisu culi za nasu zemlju ok, ali Amerikanci se cude kako smo mi 15. reprezentacija svijeta? Pa vide li oni gdje igraju nasi igraci a gdje njihovi? A i ovi njihovi sto igraju po Evropi to su mahom polovnjaci tipa Altidorea, Bradleya. Da su Amerikanci u nekom slucaju u Evropskoj zoni kvalifikacija ne bi oni za 100 godina vidjeli veliko takmicenje.
Ma tu su negdje dimenzije Haseta i Bilinog. U Sarajevu veći stadion ali ne puno...
miki.ba wrote:Sve prihvatam osim da je stadion nesretan kako su neki znali govoriti, ako im je nesretan nek obuku gace naopako.
Meni baš šega kad čujem od nekog da je stadion nesretan, uklet, ovo, ono.
Asim Ferhatović Hase stadion ili ti ga Koševo je identičnih dimenzija kao i Bilino Polje!
Dimenzije Bilinog Polja Field dimensions 105 x 68 m (Kapacitet 13,632)
Dimenzije Asim Ferhatović Hase Field dimensions 105 x 68 m (Kapacitet nakon promjene stolica na zapadu 34,630, bio je 37,500)
Da se završi uklet, veći, manji, isti. skoro isti itd...