Vidjela sam slatku jaknicu u tifaniju u robotu na soc. 35 KM, nježno roza,šišmiš rukavi, baš je nekako široka u struku, iako ima i kašić za netrudnjače
Trebala bi krenuti na vježbe za trudnice, samo ne znam znaju li šta s nama s diskus hernijom
Moderator: anex
i ja isto, uz dodatak jedne trenerke gornje onako mashala komotno mi ! Danas sam vadila nalaze krvi za carski i shebah se kad vidjeh da mi je sedimentacija 64safran wrote:Ja zaplijenila muževu zimsku jaknu na tri mjeseca.
Auuuu, dubokomisaona, i tebi se istovar približio. Pa nek je sa srećom. Da prođeš kao otherside. Selam ćeš mi Nakašu. Da vas dvije znate kako ste mi šega - kaže otherside "odoh u bolnicu da se u petak porodim" i tako bi. Ne mogu ni da zamislim kako to izgleda imati zakazan porod. Ja obojicu rodila u 42. sedmici - ovog drugog jedva - na guranje. A prije toga sam daaaaaanima visila u bolnici i ništa se ne dešava. Dosadila i bogu i narodu a tek mužu kojeg već panika hvata - doduše samo prvi put. Prvi put me on vozio na te post-terminske preglede - danima on sa ruksakom dežura ispred bolnice a ja nazovem i kažem "reci dragička - idemo na pivu". Drugi put sam se sama odvezla na pregled 7.03. poslijepodne - 8.03. ujutro puko vodenjak.duboka_misao wrote:i ja isto, uz dodatak jedne trenerke gornje onako mashala komotno mi ! Danas sam vadila nalaze krvi za carski i shebah se kad vidjeh da mi je sedimentacija 64safran wrote:Ja zaplijenila muževu zimsku jaknu na tri mjeseca.medjutim nadjoh da u trudnoci moze biti i do 100 i da nema veze s upalom , sta mislite zene?
uh suti bila sam se prepala ko zekootherside wrote:za vrijeme trudnoce se ne radi sedimentacija jer je uvijek povisena![]()
sve je ok
prije je buhtlicaduboka_misao wrote:uh suti bila sam se prepala ko zekootherside wrote:za vrijeme trudnoce se ne radi sedimentacija jer je uvijek povisena![]()
sve je okkako tvoja mladja pituljica napreduje ?
kako ba ne volim, vidis koliko je volim, nudim joj kcerku za snahuAlhemicarkaa wrote:otherside, što ti ne voliš safran?Meni izgleda baš fina ženica
![]()
majko nemajko - valjda se prvo svekrva provjeriotherside wrote:kako ba ne volim, vidis koliko je volim, nudim joj kcerku za snahuAlhemicarkaa wrote:otherside, što ti ne voliš safran?Meni izgleda baš fina ženica
![]()
![]()
srusili bi joj kucu za 20 minuta
Vidjećeš ti svoje cool, samo još maloCherryLips wrote:Jesu vam bebe cool![]()
I ja kao da gledam sebe prije par mjesecisafran wrote:majko nemajko - valjda se prvo svekrva provjeriotherside wrote:kako ba ne volim, vidis koliko je volim, nudim joj kcerku za snahuAlhemicarkaa wrote:otherside, što ti ne voliš safran?Meni izgleda baš fina ženica
![]()
![]()
srusili bi joj kucu za 20 minuta![]()
A Alhemijo, ništa se ne sekiraj - doće maca na vratanca. Samo čitam šta piše - siki, kaki, pajki, gleda ..... mama gleda serije .... Ko da sam ja pisala do prije godinu dana. Ma osjetio se nije dok nije prohodao tj. protrčao.
molim poslati sliku mlade i imovinsko stanje na ppAlhemicarkaa wrote:otherside, što ti ne voliš safran?Meni izgleda baš fina ženica
![]()
duboka, hoćeš da se mi sprijateljimo, ja svoju juče stavila u onu stolicu za bebe, stavila joj par igračaka i ja radila kuhinju, svaki moj pokret je propratila, još se izdizala kao da želi da vidi jesam li dobro očistila. Igračke nula poena
Ih, još pitaš. Mala kad se rodila dočekao je, nenadano i sasvim slučajno se zadesio tu, tadašnji ministar, inače maš dobar prijateljduboka_misao wrote:molim poslati sliku mlade i imovinsko stanje na ppAlhemicarkaa wrote:otherside, što ti ne voliš safran?Meni izgleda baš fina ženica
![]()
duboka, hoćeš da se mi sprijateljimo, ja svoju juče stavila u onu stolicu za bebe, stavila joj par igračaka i ja radila kuhinju, svaki moj pokret je propratila, još se izdizala kao da želi da vidi jesam li dobro očistila. Igračke nula poenajel ima svoja kolica i jel ta stolica za bebe njena provjericemo u Gruntu .
Rodila majka sebi.Alhemicarkaa wrote:Ih, još pitaš. Mala kad se rodila dočekao je, nenadano i sasvim slučajno se zadesio tu, tadašnji ministar, inače maš dobar prijateljduboka_misao wrote:molim poslati sliku mlade i imovinsko stanje na ppAlhemicarkaa wrote:otherside, što ti ne voliš safran?Meni izgleda baš fina ženica
![]()
duboka, hoćeš da se mi sprijateljimo, ja svoju juče stavila u onu stolicu za bebe, stavila joj par igračaka i ja radila kuhinju, svaki moj pokret je propratila, još se izdizala kao da želi da vidi jesam li dobro očistila. Igračke nula poenajel ima svoja kolica i jel ta stolica za bebe njena provjericemo u Gruntu .
![]()
. Kolica su kabriolet, i njeno vlasništvo 1/1, ima i AS, sa dva plusa na adacovom testu, njena 1/1. Stolica, istina nije njena, ali joj je deda po rođenju odmah prepisao par dunuma zemlje, a mama kućerdu na lakat
. A što se tiče izgleda, da je vidiš ne bi ni pitala za imovinsko stanje
E moj stariji je bio kao ova tvoja prva ali si mu kasnije mogao ponešto objasniti - da se neke stvari ne rade, ne diraju ..... a ovaj drugi bebo ne poznaje ne, ne ...otherside wrote:jao sto me nalijepise na pravdi Boga![]()
tako nam je ova starija hairli, sve nam po kuci razvali, da muz i ja samo kontamo kako cemo je sto prije zaposliti i udatijucer je muz odveo popodne u igraonicu od 6 do pola 9 da se istrci ne bi li ranije zaspala...aha...ona nastavila kuci trcati k'o da je prespavala cijeli dan
![]()
znam da ova druga bebara zvuci idilicno ali prva je od rodjenja (ali bukvalno) bila drekavica, galamila je od prvog dana kao veliko dijete, nista joj nije bilo po volji, nije haman nikako spavala a ne voli spavati ni dan danas, ruke su nam otpale od nosanja i ninanja a mama je poslije nekoliko mjeseci bila k'o zombi.
e sad znate, sto se foliram s ovom drugom
molim te odabij od mlade vidis da su ozbiljni pregovori u toku ,mladozenja ima 6 duluma obradive zemlje na Nisicima treba nam neka koja zna da mrkva ne raste u mercatoru.safran wrote: Rodila majka sebi.![]()
![]()
![]()
A gdje je zemlja? Je li obradiva ili građevinsko? Ima li vode?Daj je meni, mi se furamo na agrofitnes
![]()
![]()
Ok, ok, odbijam. A mogu li begenisati tu tvoju malu - kod nas mrkva baš nikako ne uspijevaduboka_misao wrote:molim te odabij od mlade vidis da su ozbiljni pregovori u toku ,mladozenja ima 6 duluma obradive zemlje na Nisicima treba nam neka koja zna da mrkva ne raste u mercatoru.safran wrote: Rodila majka sebi.![]()
![]()
![]()
A gdje je zemlja? Je li obradiva ili građevinsko? Ima li vode?Daj je meni, mi se furamo na agrofitnes
![]()
![]()