What to wear???
Moderator: anex
- 6.april
#3526 Re: What to wear???
Pa zar gaćice vama nisu udobnije?
I toplije.
I toplije.
- swirl
#3527 Re: What to wear???
A i sexy sualica.k wrote:ne, svrha haltera je da ne nosis najlonke s gacicama.6.april wrote:Koja je svrha haltera sem da izgledas sexy?
Meni oni totalno neudobno izgledaju. Žuljaju li one "štipaljice" kada sjediš?
- swirl
#3528 Re: What to wear???
Ovo je super!!pin-up wrote:Kad ste kod haltera, je l' vidio 'ko ovakve majice ili potkošulje negdje kod nas
- alica.k
#3529 Re: What to wear???
na stranu sto su nezdrave, mene srklet hvata od najlonki s gacicama.6.april wrote:Pa zar gaćice vama nisu udobnije?
I toplije.
- swirl
#3530 Re: What to wear???
Ima ovaj, malo je jeftinijialica.k wrote:oj, vidi cijene. ne isplati se.
- alica.k
#3531 Re: What to wear???
ma mora bit ovoga i kod nas...
-
pin-up
#3532 Re: What to wear???
My point exactly. Zato i postavih sliku.alica.k wrote:ma mora bit ovoga i kod nas...
- thea
#3533 Re: What to wear???
ne znam, meni ti halteri su bez veze.
vise nisu ni potrebni, jer nova proizvodnja hulahopki ima silikon ugraden sa unutrasnje strane tako da ti carape ne klize.
po meni halteri vise nisu potrebni, oni su imali nekad svoj zadatak da drze carapu koja nije imala silikon.
vise nisu ni potrebni, jer nova proizvodnja hulahopki ima silikon ugraden sa unutrasnje strane tako da ti carape ne klize.
po meni halteri vise nisu potrebni, oni su imali nekad svoj zadatak da drze carapu koja nije imala silikon.
- alica.k
#3534 Re: What to wear???
samostojece carape samostoje 2 sata, a onda samospadaju i stalno ih moram popravljat.thea wrote:ne znam, meni ti halteri su bez veze.
kad ne samospadaju, u pitanju su samostojece carape ciji silikon mi toliko stisne nogu da ti haman krv zaustavi. nakon nekog vremena i taj silikon popusti.
edit: a o cijeni kvalitetnih samostojecih da ne pricam.
da su halteri bespotrebni ne bi se proizvodili. evo, meni su potrebni.
Last edited by alica.k on 17/01/2012 15:45, edited 1 time in total.
- thea
#3535 Re: What to wear???
e pa ne znam, ako kupite jeftinu varijantu iz kine onda nije ni cudo. ja ih rijetko nosim-ali zaista rijetko, one koje sam kupila nisu previse skupe platila sam nekih 25.-km, vijerovali ili ne imam ih jos kao da su nove.
- MedenoSrce
#3536 Re: What to wear???
Za mene itekako imaju smisla, samoodržive su meni neudobne, jeftino mi izgledaju i znoji mi se but gdje onaj silikon
Zato halteri rulz, osobito 'vaki

- alica.k
#3537 Re: What to wear???
joj i to :S vjerovatno zato i klize...a i stvarno popusti silikonMedenoSrce wrote:Za mene itekako imaju smisla, samoodržive su meni neudobne, jeftino mi izgledaju i znoji mi se but gdje onaj silikon![]()
da ne bude da kupujem jeftine nekvalitetne iz kine, i moje su sve bile skupe jer sam se vodila tim "nekvalitetne iz kine" (iako sam i te jedne kupila u merkatoru, dobila sam svije carape razlicite duzine lol. al bile su 6KM)
Last edited by alica.k on 17/01/2012 15:49, edited 2 times in total.
- swirl
#3538 Re: What to wear???
Pa mozda su jos kao nove bas zato sto ih rijetko nosis? I meni su halteri korisni, i volim da ih nosim, vise od samostojecih carapa.thea wrote:e pa ne znam, ako kupite jeftinu varijantu iz kine onda nije ni cudo. ja ih rijetko nosim-ali zaista rijetko, one koje sam kupila nisu previse skupe platila sam nekih 25.-km, vijerovali ili ne imam ih jos kao da su nove.
- 6.april
#3539 Re: What to wear???
Ispast će da provociram, ali zaista ne razumijem kako vam nije po ovom zimi hladno bez gaćica na čarapama.
I niste mi rekle žuljaju li ove štipaljice?
Ne znam, meni je ovo samo za spavaće sobe i zavođenja - nikako mi nije za svakodnevnog poslovnog dana punog obaveza.
Ne znam, meni je ovo samo za spavaće sobe i zavođenja - nikako mi nije za svakodnevnog poslovnog dana punog obaveza.
- alica.k
#3540 Re: What to wear???
zimi nosim pamucne strample, a rjedje carape. mada mi ne bude strasno zima ni kad carape obucem.
iskreno, na -7 ne bih obukla ni ove s gacicama
vec debele strample.
iskreno, na -7 ne bih obukla ni ove s gacicama
- 6.april
#3541 Re: What to wear???
I samo da dodam da zaista diiiivno izgledaju.
Jako sexy.
Dakle, nije da mi se ne sviđaju, samo preferiram praktičnost.
Jako sexy.
- swirl
#3542 Re: What to wear???
I nisu za zime, nego proljece/ljeto. A duge carape nikad ne nosim, i zimi sam u dokoljenicama ispod pantalona.6.april wrote:Ispast će da provociram, ali zaista ne razumijem kako vam nije po ovom zimi hladno bez gaćica na čarapama.
- alica.k
#3543 Re: What to wear???
6.april wrote:I samo da dodam da zaista diiiivno izgledaju.
Jako sexy.
za tebe su napravili ove
(i ne, ne zuljaju metalne kopce na halterima.)
- swirl
#3544 Re: What to wear???
Ovaj je super:

- hadzinicasa
#3545 Re: What to wear???
baš je superswirl wrote:Ovaj je super:
- thea
#3546 Re: What to wear???
Mene samo zanima, kako te haltere upakujete ispod vase gardarobe.
gacice i samo prave gacice, one DIM koje imaju laserski izrez su mi omiljene ljeti, zimi vec nosim one ala pra nana, ja se vodim onom, dobro tijelo bez celulita MA ne trebaju ti nikakvi halteri.
kako je rekla merlin monro samo idem sa parfemom u krevet.
A cure jeste li ponovo primijetile da se u radnjama ponovo mogu kupiti duge kacice da cuvaju rebra.
gacice i samo prave gacice, one DIM koje imaju laserski izrez su mi omiljene ljeti, zimi vec nosim one ala pra nana, ja se vodim onom, dobro tijelo bez celulita MA ne trebaju ti nikakvi halteri.
A cure jeste li ponovo primijetile da se u radnjama ponovo mogu kupiti duge kacice da cuvaju rebra.
- Zelena Carapa
#3547 Re: What to wear???
Joj ja volim haltere ali isto mislim da su totalno neprakticni i da mi se ocrtavaju na vecini odjece (upravo one zakacke) tako da ih nosim uglavnom u vecernjim satima 
Samostojece carape isto volim, ali one su mi i extra prakticne. Ma volim sve sto je zenstveno
Samostojece carape isto volim, ali one su mi i extra prakticne. Ma volim sve sto je zenstveno
- swirl
#3549 Re: What to wear???
Da si ti ziva i zdrava, duge gacice se mogu kupiti vec odavno (ako mislis na tzv. velike gace ala Marilyn Monroe). Ja ih zadnje tri godine kupujem najvise zbog pantalona (najcesce farmerki) niskog struka.thea wrote:Mene samo zanima, kako te haltere upakujete ispod vase gardarobe.
Evo ovakve:

- thea
#3550 Re: What to wear???
eh upravo tako, stavila sam akcent na to da jos prije nekoliko godina nisu se bas proizvodile, mogao si ih samo naci od 46 evropske velicine, za nane, sad konacno i za nas!