stavljanje u usta/tastaturu neizgovoreno i/ili (zlo)namjerne tendenciozne interpretacije tudjih rjeci, a sve u svrhu diskreditacije, nema veze sa drugacijim misljenjem. u bosanskom jeziku ja ne poznajem adekvatniji izraz kojim bi to mogao opisati. i, da budemo jasni, meni ovo uopste ne pricinjava zadovoljstvo.Real Khan wrote:Ne znam kako da ti objasnim da se "drugačije mišljenje" ne može automatski nazivati "lažima"?
ovo vec lici na "drugacije misljenje" i ja to ne komentarisem. apsolutno me ne interesuje sto ti smatras pedjine rjeci supljom pricom, sto ga smatras mojim politickim guruom, sto njegove odgovore smatras nedefinisanim, jer to (pretpostavljam) dolazi iz tvoje glave i to je tvoje misljenje na koje, naravno, imas pravo.Real Khan wrote:Ako se ti slažeš sa nedefinisanim odgovorima, tvoja stvar, ali molim te nemoj mene nazivati lažovom kada kažem da ja nisam zadovoljan šupljom pričom iz usta ili pera tvojih političkih gurua.
cim predjes granicu lijepog ponasanja i pocnes podmetati nesto sto nije receno ili napisano, eto mene.