koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!

Sve o kulinarstvu, o uređenju stana, o modi...

Moderator: anex

Post Reply
KB9

#3526 Re: koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!

Post by KB9 »

ma pare su nikakve a prosto nema sanse da ti bude ista drugo osim odlican :mrgreen:
N.N.

#3527 Re: koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!

Post by N.N. »

Oni sa PIK-a, ParfemiZaVas, jesu li sigurni, originali ili ? :-D
Dr Baltazar

#3528 Re: koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!

Post by Dr Baltazar »

N.N. wrote:Oni sa PIK-a, ParfemiZaVas, jesu li sigurni, originali ili ? :-D
100% jesu. Ništa se ne sekiraj :)
nide veze

#3529 Re: koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!

Post by nide veze »

CK Shock, uopste nije za ljetne dane....cak suprotno.....a nauticu voyage mozete naruciti za 16 $ sa neta, jer ovi na piku deru na ovim "jeftinim" parfemima....za narudzbe ispod 50$ ne placa se carina....i sa placenim postarinom dode jeftinije...
Dr Baltazar

#3530 Re: koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!

Post by Dr Baltazar »

nide veze wrote:CK Shock, uopste nije za ljetne dane....cak suprotno.....a nauticu voyage mozete naruciti za 16 $ sa neta, jer ovi na piku deru na ovim "jeftinim" parfemima....za narudzbe ispod 50$ ne placa se carina....i sa placenim postarinom dode jeftinije...
Slažem se. Ali treba se shipping platiti tako da parfem dođe nekih 50ak marki. I još dok to sve dođe (uvijek postoji rizik da bude oštećen paket, ko kad nam je carina bajna), meni tih 15-20 KM ne vrijedi toga. Drugo je ako neko ima nekog u USA i da mu donese.

Rekao je KB9 da nije za ljeti.
nide veze

#3531 Re: koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!

Post by nide veze »

i sa shippingom je razlika 35 KM.....a ovu nauticu nemaju ni ovi pik preprodavaci i kod njih se ceka, a nikada mi nije doslo nista osteceno....razlika nije bas mala....a ako nekoga imate da vam donese....najbolja opcija
Michun

#3532 Re: koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!

Post by Michun »

Imam ovaj, razvije mi glavobolju. Ako je neko zainteresovan, nek se javi.
http://www.fragrantica.com/perfume/Herm ... 15949.html
upsy_daisy

#3533 Re: koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!

Post by upsy_daisy »

Da li bi neko dekantirao neke parfeme?
KB9

#3534 Re: koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!

Post by KB9 »

Michun wrote:Imam ovaj, razvije mi glavobolju. Ako je neko zainteresovan, nek se javi.
kolko markica? sibni info i slike u poruci
Michun

#3535 Re: koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!

Post by Michun »

KB9 wrote:
Michun wrote:Imam ovaj, razvije mi glavobolju. Ako je neko zainteresovan, nek se javi.
kolko markica? sibni info i slike u poruci
cim dodjem kuci - uslikam i posaljem.
bio je set, mali sam od 15ml proslijedila za pokloncic a ovaj 2 x spricnula.
konektovan
Vozim: Francusku kantu

#3537 Re: koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!

Post by konektovan »

konahawaii wrote:kakav je ovaj :) http://www.fragrantica.com/perfume/Dolc ... 27419.html

mozda kupim sa popustom
Ja bi ovo planirao ipak, za jesen, zimu, ne ide ovo za ljeto, al' posto je ovo ljeto svakako promjenljivo, onda mozes pokusati. :mrgreen:
tututuuuu

#3538 Re: koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!

Post by tututuuuu »

Kakva je postojanost D&G The One za muskarce? I kolika mu je cijena ugrubo. I Hugo Boss Orange isto tako.

Dobio sam 47% za prvi odnosno 55% za drugi popusta na Piku u Modiani za te mirise pa zato pitam. :D
konahawaii

#3539 Re: koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!

Post by konahawaii »

tututuuuu wrote:Kakva je postojanost D&G The One za muskarce? I kolika mu je cijena ugrubo. I Hugo Boss Orange isto tako.

Dobio sam 47% za prvi odnosno 55% za drugi popusta na Piku u Modiani za te mirise pa zato pitam. :D
jel pika kartica :lol:

ja vjerujem da je oko 70-80 KM taj The One...za ostalo ne znam
Mea_parvitas

#3540 Re: koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!

Post by Mea_parvitas »

Hugo Boss orange meni je licno katastrofa, postojanost nikakva. Ja sam kupio u Njemackoj za 40 eura, 90 ml meni se cini dodje u onoj kugli :D
KB9

#3541 Re: koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!

Post by KB9 »

da li je joop nightflight dozivio kakve promjene il je do mene, kolko se sjecam tog parfema (nebitno sto je citrusni vecinski) trajanje mu je bilo prilicno dobro, jucer uzmem u dmu da probam jer je na snizenju i miris je definitivno isti (na pocetku ko deterdzent al kasnije odlican) samo traje mooozda pola vremena od onog prije :roll: da li je bilo kakvih promjena il je samo los tester bio? :-D

baltazare ti si ga spominjo skoro cini mi se, de reaguj :mrgreen:
Dr Baltazar

#3542 Re: koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!

Post by Dr Baltazar »

Ja sam ga kupio nedavno i trajanje mu je poprilično dobro za taj tip parfema. Projektuje odlično prvih par sati. Iako ga nisam mnogo ni koristio, ali u narednim danima mogu to malo bolje testirati. Prije par godina sam ga probao na papiriću i znam da je miris isti i da je pravo dugo trajao na papiru.
Michun

#3543 Re: koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!

Post by Michun »

Mene ovo strava zanima. Neko probao, omirisao?
http://www.fragrantica.com/perfume/L-Er ... -4452.html
nide veze

#3544 Re: koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!

Post by nide veze »

tututuuuu wrote:Kakva je postojanost D&G The One za muskarce? I kolika mu je cijena ugrubo. I Hugo Boss Orange isto tako.

the one je jako dobar, ali nikakve aure i postojanosti....
Bavarac94

#3545 Re: koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!

Post by Bavarac94 »

konahawaii wrote:

jel pika kartica :lol:

ja vjerujem da je oko 70-80 KM taj The One...za ostalo ne znam
Po iskustvima kazu da je dobar...sad da li se isplati iskoristiti ovaj kupon pitanje je :D
tututuuuu

#3546 Re: koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!

Post by tututuuuu »

Da, a vidjeti cu za isplativost. Bitna mi je postojanost. Svi kazu da je fin ali dosta da nije bas postojan. Imam par skupljih parfema sto bih znao dobiti na poklon i duze mi drzi onaj deo iz DM-a od 2.5 KM.
KB9

#3547 Re: koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!

Post by KB9 »

nide veze wrote:

the one je jako dobar, ali nikakve aure i postojanosti....
upravo tako
Adoxxx

#3548 Re: koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!

Post by Adoxxx »

Dr Baltazar wrote:Dosta zapostavljen parfem iz Fahrenheit linije. Mislim da je i diskontinuiran što će mu sigurno podići cijenu u skorije vrijeme tako ko želi, trebao bi što prije nabaviti bocu.

Čekam da mi stignu Dior Sauvage (imao dekant, sjajan parfem - mnogo bolji od BdC-a u čiju ga kategoriju stavljaju. Možda namjenski jesu slični, ali je Dior mnogo kvalitetnije odrađen) i Nautica Voyage (ovo uzimam radi hype-a 200 ml, da se kupam sa njim :D ). I tako se lagano približavamo četrdesetom parfemu :lol: :lol:

Savjetujem svima da odmah u startu koriste samo, i isključivo jedan parfem kako ne bi upali u ove vode :D
Koliko ti je para taj dior sauvage? Imam jednog lika od kojeg nabavljam parfeme pa da uporedim
Dr Baltazar

#3549 Re: koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!

Post by Dr Baltazar »

Adoxxx wrote:
Dr Baltazar wrote:Dosta zapostavljen parfem iz Fahrenheit linije. Mislim da je i diskontinuiran što će mu sigurno podići cijenu u skorije vrijeme tako ko želi, trebao bi što prije nabaviti bocu.

Čekam da mi stignu Dior Sauvage (imao dekant, sjajan parfem - mnogo bolji od BdC-a u čiju ga kategoriju stavljaju. Možda namjenski jesu slični, ali je Dior mnogo kvalitetnije odrađen) i Nautica Voyage (ovo uzimam radi hype-a 200 ml, da se kupam sa njim :D ). I tako se lagano približavamo četrdesetom parfemu :lol: :lol:

Savjetujem svima da odmah u startu koriste samo, i isključivo jedan parfem kako ne bi upali u ove vode :D
Koliko ti je para taj dior sauvage? Imam jednog lika od kojeg nabavljam parfeme pa da uporedim
150 km 100 ml
KB9

#3550 Re: koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!

Post by KB9 »

da li je neko od vas koristio zarine parfeme? vidim da su prilicno jeftini i kolko sam shvatio vecinom uradjeni po uzoru na neke poznatije parfeme :-D ako ima neko da je koristio i koristi nek napise par slova o njima i svoje te neke dojmove pa da krenem u lov ako se isplati :izet: :mrgreen:
Post Reply