Gledali ste, ne preporučujete
Moderator: _BataZiv_0809
- Dosadno mii
#3526 Re: Gledali ste ne preporucujete
Spring breakers 1/10
- Lost_Found
- JoseMujica
- Grijem se na: malograDŽane
- Vozim: Tuarega
- Horoskop: Poskok
#3528 Re: Gledali ste ne preporucujete
USS Indianapolis: Men of Courage (2016)
R | 2h 8min | Action, War | 14 October 2016 (USA)

groznooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
R | 2h 8min | Action, War | 14 October 2016 (USA)

groznooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
- Pitarrr82
#3529 Re: Gledali ste ne preporucujete
Kejdz ih snima kao na traci od kako je bankrotirao...
- JoseMujica
- Grijem se na: malograDŽane
- Vozim: Tuarega
- Horoskop: Poskok
#3530 Re: Gledali ste ne preporucujete
zar jeste bankrotirao?Pitarrr82 wrote:Kejdz ih snima kao na traci od kako je bankrotirao...
vidim ja da su mu u zadnje vrijeme filmovi fuj....dotle došlo da kad mu vidim ime na listi glumaca odma otpisujem film
- Pitarrr82
#3531 Re: Gledali ste ne preporucujete
Za nekih 15god je zaradio kao oko 150mil USD a citao sam kako je kupovao neke skelete dinosaura, albino zmije, krokodilaJoseMujica wrote:zar jeste bankrotirao?Pitarrr82 wrote:Kejdz ih snima kao na traci od kako je bankrotirao...
vidim ja da su mu u zadnje vrijeme filmovi fuj....dotle došlo da kad mu vidim ime na listi glumaca odma otpisujem film
-
Nepass
#3532 Re: Gledali ste ne preporucujete
Cim vidis da glume cage ili segal ne gledas film.JoseMujica wrote:zar jeste bankrotirao?Pitarrr82 wrote:Kejdz ih snima kao na traci od kako je bankrotirao...
Moje prvo pravilo pri izboru filma
- TAFKAP
#3533 Re: Gledali ste ne preporucujete
Ja nemam vremena da pogledam dobre filmove, a vi trošite vrijeme na ovo smeće... 
- Donnie Smith
#3534 Re: Gledali ste ne preporucujete
Hajd, Segal uopće nije glumac, čak ni iz one žklj kategorije, nit romori nit govori, ništa, mlatara rukama i nožem i to mu je sav domet, ona ukočena mutava faca, mu mu - be be i kraj filma. Cage je ipak ime za njega.Nepass wrote:Cim vidis da glume cage ili segal ne gledas film.JoseMujica wrote:zar jeste bankrotirao?Pitarrr82 wrote:Kejdz ih snima kao na traci od kako je bankrotirao...
Moje prvo pravilo pri izboru filma
http://mojtv.hr/film/1591/hrid.aspx - evo, ovaj mu je film gledljiv, pa Face off pa..pa ..pa dobijao je i neke nagrade..pa ..pa ..za neke je i nominovan čak
Nemoj ih baš u istu ravan. Nije pošteno.
- irac300
#3535 Re: Gledali ste ne preporucujete
Nažalost, Nikola Skejdž mi je postao sinonim za loš film zadnjih godina. Čo'jk baš grohno totalno. Ovaj film što je Mujica postavio sam ugasio nakon bukvalno dvije minute i one loše animacije aviona, grafika isto Super Mario Bros.
A Nikola se nešto dere ''fireee..fireee''.
E moj Nidžo.
- Donnie Smith
#3536 Re: Gledali ste ne preporucujete
Pa dobro, zadnjih godinairac300 wrote:Nažalost, Nikola Skejdž mi je postao sinonim za loš film zadnjih godina. Čo'jk baš grohno totalno. Ovaj film što je Mujica postavio sam ugasio nakon bukvalno dvije minute i one loše animacije aviona, grafika isto Super Mario Bros.A Nikola se nešto dere ''fireee..fireee''.
E moj Nidžo.
-
Nepass
#3537 Re: Gledali ste ne preporucujete
http://www.imdb.com/title/tt0448011/?re ... lmg_act_32Donnie Smith wrote:Pa dobro, zadnjih godinairac300 wrote:Nažalost, Nikola Skejdž mi je postao sinonim za loš film zadnjih godina. Čo'jk baš grohno totalno. Ovaj film što je Mujica postavio sam ugasio nakon bukvalno dvije minute i one loše animacije aviona, grafika isto Super Mario Bros.A Nikola se nešto dere ''fireee..fireee''.
E moj Nidžo.
Gledao sam ga do ovog, segala nisam uopste
- Raigor Stonehoof
#3538 Re: Gledali ste ne preporucujete
Donnie Smith wrote:
Hajd, Segal uopće nije glumac, čak ni iz one žklj kategorije, nit romori nit govori, ništa, mlatara rukama i nožem i to mu je sav domet, ona ukočena mutava faca, mu mu - be be i kraj filma.
Evo uvjeri se
- Point.
#3539 Re: Gledali ste ne preporucujete
Hajde Cagea mogu shvatiti, trosilo se, istrosilo i sada daj sta das. Al sto je i John Cusack grohno, i on u zadnje vrijeme filmovi znj kategorije.irac300 wrote:Nažalost, Nikola Skejdž mi je postao sinonim za loš film zadnjih godina. Čo'jk baš grohno totalno. Ovaj film što je Mujica postavio sam ugasio nakon bukvalno dvije minute i one loše animacije aviona, grafika isto Super Mario Bros.A Nikola se nešto dere ''fireee..fireee''.
E moj Nidžo.
- KB9
#3540 Re: Gledali ste ne preporucujete
jedna od sacice dobrih tacaka novog snoudena je kejdz 
- dale cooper
#3541 Re: Gledali ste ne preporucujete
Cage još može kada mu se digne, što priznajem nije često u zadnje vrijeme.
Za njega se ne može
reći da je loš glumac, nego da mu je filter kvalitete otišao u neku stvar i da ga baš briga.
Steven Seagal sa druge strane je uvijek bio loš glumac.
reći da je loš glumac, nego da mu je filter kvalitete otišao u neku stvar i da ga baš briga.
- Donnie Smith
#3542 Re: Gledali ste ne preporucujete
Vidi ovo, da se nekad i naše mišljenje podudari i to od A do Ždale cooper wrote:Cage još može kada mu se digne, što priznajem nije često u zadnje vrijeme.Za njega se ne može
reći da je loš glumac, nego da mu je filter kvalitete otišao u neku stvar i da ga baš briga.![]()
- Bloo
- Globalna šefica
#3543 Re: Gledali ste ne preporucujete
da, Cage je već par godina u fazi boli me tuki snimam sve i svaštadale cooper wrote:Cage još može kada mu se digne, što priznajem nije često u zadnje vrijeme.Za njega se ne može
reći da je loš glumac, nego da mu je filter kvalitete otišao u neku stvar i da ga baš briga.![]()
ss..no comment
- Donnie Smith
#3544 Re: Gledali ste ne preporucujete
To ja pričamRaigor Stonehoof wrote:Donnie Smith wrote:
Hajd, Segal uopće nije glumac, čak ni iz one žklj kategorije, nit romori nit govori, ništa, mlatara rukama i nožem i to mu je sav domet, ona ukočena mutava faca, mu mu - be be i kraj filma.
Evo uvjeri se
- Tito_i_Partija
#3545 Re: Gledali ste ne preporucujete
Ne vjerujem da je u pitanju "filter kvalitete", vec je stvar je u tome da je covjek enormno pare trosio, zestoko bankrotir'o, i sad duguje drzavi i ko zna kome jos brdo para. A kad si u jednoj takvoj situaciji, jednostavno ne mozes sebi priustit' da cekas projekte koje naglasavaju pricu i glumacko umijece, pa da se preko njih nekako probijes nazad na staru slavu Leaving Las Vegas-a.dale cooper wrote:Cage još može kada mu se digne, što priznajem nije često u zadnje vrijeme.Za njega se ne može
Pa jebo te zakon, covjek je im'o pet filmova u 2016 godini, a za 2017 godinu mu je planirano cak sest filmova! Pa gdje to ima? Jednostavno mu je toliko prigustilo da vjerujem da cak ni ne cita scenario, vec samo pita koliko je para.
-
omar little
#3546 Re: Gledali ste ne preporucujete
5-6 filmova je cest broj acting credits za dosta radnih glumaca.
2016
franco 11
m. shannon 9
j.k. simmons 8
dany glover 8
ona iz vampira 7
i tako
2016
franco 11
m. shannon 9
j.k. simmons 8
dany glover 8
ona iz vampira 7
i tako
- dale cooper
#3547 Re: Gledali ste ne preporucujete
Ako je još bankrot u pitanju, pa nije ni čudo. Barem se za razliku od većine nas običnih smrtnika iz togaTito_i_Partija wrote:Ne vjerujem da je u pitanju "filter kvalitete", vec je stvar je u tome da je covjek enormno pare trosio, zestoko bankrotir'o, i sad duguje drzavi i ko zna kome jos brdo para. A kad si u jednoj takvoj situaciji, jednostavno ne mozes sebi priustit' da cekas projekte koje naglasavaju pricu i glumacko umijece, pa da se preko njih nekako probijes nazad na staru slavu Leaving Las Vegas-a.dale cooper wrote:Cage još može kada mu se digne, što priznajem nije često u zadnje vrijeme.Za njega se ne može
Pa jebo te zakon, covjek je im'o pet filmova u 2016 godini, a za 2017 godinu mu je planirano cak sest filmova! Pa gdje to ima? Jednostavno mu je toliko prigustilo da vjerujem da cak ni ne cita scenario, vec samo pita koliko je para.
može iščupati snimajući loše filmove.
- Tito_i_Partija
#3548 Re: Gledali ste ne preporucujete
Puno od toga sto si navela su cameos ili jako male sporedne uloge koje se obave za dan-dva snimanja. Naprimjer, Michael Shannon ima ulogu u Batman vs. Superman, al' ako si pogledala film, vidjela bi da su to samo dvije-tri sekunde gdje glumi les. James Franco se pojavljuje u skoro svakom filmu gdje ima Seth Rogen, Jonah Hill, i ostali njegovi prijatelji.omar little wrote:5-6 filmova je cest broj acting credits za dosta radnih glumaca.
2016
franco 11
m. shannon 9
j.k. simmons 8
dany glover 8
ona iz vampira 7
i tako
Cage je samo u Snowdenu im'o manju ulogu, u ostalim je bio nosioc filma. U filmovima koje radi za 2017 su sve glavne uloge.
- Tito_i_Partija
#3549 Re: Gledali ste ne preporucujete
http://financebuzz.io/finance-nicolas-cage-buying-spreedale cooper wrote:Ako je još bankrot u pitanju, pa nije ni čudo. Barem se za razliku od većine nas običnih smrtnika iz togaTito_i_Partija wrote:Ne vjerujem da je u pitanju "filter kvalitete", vec je stvar je u tome da je covjek enormno pare trosio, zestoko bankrotir'o, i sad duguje drzavi i ko zna kome jos brdo para. A kad si u jednoj takvoj situaciji, jednostavno ne mozes sebi priustit' da cekas projekte koje naglasavaju pricu i glumacko umijece, pa da se preko njih nekako probijes nazad na staru slavu Leaving Las Vegas-a.dale cooper wrote:Cage još može kada mu se digne, što priznajem nije često u zadnje vrijeme.Za njega se ne može
može iščupati snimajući loše filmove.Ali Nic je daleko od lošeg glumca.
Volio bi i ja da se vrati na stare staze, jer ga stvarno gotivim. Odlican je glumac, skroz neobican u pojavi i manirima od ostalih "leading men", i definitivno je unikatan.
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#3550 Re: Gledali ste ne preporucujete
Nikolas Kejdž je Oskarovac, ako to ikome vise predstavlja neku referencu
Sa druge strane Segal mi je najdrazi od filmskih razbijaca
, poslije Brus Vilisa.
Doduse Brus je daleko visedimenzionalniji glumac od Segala, Van Dama, Svarcenegera, Dvejn Dzonsona i ostalih vedeta razbijackih filmova
Sa druge strane Segal mi je najdrazi od filmskih razbijaca
Doduse Brus je daleko visedimenzionalniji glumac od Segala, Van Dama, Svarcenegera, Dvejn Dzonsona i ostalih vedeta razbijackih filmova