Jest , sace i druga sezona izaci. Meni je odlicna.omar little wrote:black mirror, jel' to ona charlie brookera serija?
Suits i Spartacus su isto dobre serije za odmorit mozak.
Moderator: _BataZiv_0809
Jest , sace i druga sezona izaci. Meni je odlicna.omar little wrote:black mirror, jel' to ona charlie brookera serija?
Hvala na preporukama.madFlava wrote:Ja bih umjesto Arrow preporucio , Black Mirror i ovu House of Cards.![]()
I da odmoris mozak ,pogledas American Horror Story
PotpisBlack swan wrote:Deadwood
vicious wrote:PotpisBlack swan wrote:Deadwood![]()
Šteta što je ukinuta nakon samo 3 sezone

Dasi wrote:Lilyhammer
http://www.imdb.com/title/tt1958961/
Norveska humoristicka drama u kojoj Steve Van Zandt (Silvio Dante iz serije The Sopranos) glumi mafijaša koji ulazi u program zastite svjedoka te ga FBI salje u norveski gradic sa najnizom stopom kriminala u svijetu, Lillehammer...

Baš serija kakva mi je odavno falila na repertoarudassa wrote:i ovo je pocelo. cijela prva sezona je dostupna. jel gledao ko? kevin spacey, david fincher. ne moze da ne valja![]()
Ravenn wrote:engleska krimi serija(dakle, nema beskrajno mnogo epizoda - 1 & 2 sezona po 3 epizode, 3 sezona 6 epizoda)
moderni twist o klasicnim zlocinima (braca Kray, Jack the Ripper, i sl)
ako volis inteligentne zaplete i price koje nisu razvucenene , svidjece ti se
madFlava wrote:The Following , nije losa
danasnja je dobra bila, bar menileet wrote:al' još više usraše TVD zadnjom epizodom
Znao sam da je ona kuja ziva,imala je vaznu ulogu u seriji i nije mogla tek tako umrijetiJoker88 wrote:danasnja je dobra bila, bar menileet wrote:al' još više usraše TVD zadnjom epizodom