Gazidis je rekao da su pare na raspolaganju i ako im neko pojacanje zapne za oko da nece biti problema sa finansijskom podrskom. Mislim da je prije do Wengera nego Gazidisa.Madrid wrote:
Pa ne uzima Wenger te pare sebi, kako vi znate da su mu oni vlasnici uopste i odrijesili kesu![]()
Duduse kad vidim sta je juce izjavio ne znam sta da mislim. Evo malog isjecka koji ustvari samo potvrdjuje ono sto svi vidimo:
"I believe, that we can compete with them on the pitch. We do have a policy of building and not buying, and that's a difficult path to tread sometimes, but as a result of that policy we're seeing a tremendous number of good young players progressing and developing into the finished article and I think our performance against Spurs on Tuesday night illustrated this.''
I drugi, jos bitniji zbog kojeg mi se sve zgadilo:
"We spend a lot of time working on how we can build a successful model that is not so relying on winning,"
Sta da covjek misli poslije ovakve izjave? Valjda ljudi treba da pocnu navijati da njihove akcije idu gore a ono sto se desava na terenu ce vremenom skroz biti potisnuto.
Mogu qrcu svirati i oni i poslovni potezi, arap dodje u M. City i sve poklopi preko noci. Takve nikad neces moci stici sa svojim poslovnim potezima. Mozda ako negdje nadjes naftu.
Ovdje se djelimicno slazem, Mark Hughes je za njega Ferguson. Nije bitno, i ovaj ce sa ovom ekipom i parama koje ima na raspolaganju vec ove sezone igrati jako bitnu ulogu u EPL-u.Madrid wrote:
Al je zato Manchini trenercina velika i nakav tim uspije ostaviti bez lige prvaka