HS kablovska

TV i novinske vijesti, vaši komentari, vaše teme...

Moderator: anex

Locked
jastuk1

#3526 Re: HS kablovska

Post by jastuk1 »

Samo da pohvalim HS jer imaju u analognoj ponudi Saudi Arabija 1, koji je zbog prenošenja teravije sa prevodom na engleski iz Meke vjerujem mnogima interesantan, barem za ovo vrijeme Ramazana. Ako sam dobro upućen, ni Logosoftov super TV, ni Telemach nemaju ovaj kanal u ponudi.

Isto pohvale za kanal Utilisima. Meni je dobro jer ponekad malo nešto pogledam radi usvajanja španskog.
nookey

#3527 Re: HS kablovska

Post by nookey »

otherside wrote:
HardCore wrote:
otherside wrote:mozda je neko vec nesto pisao na tu temu al' ko ce sad traziti po postovima :D
znate li nakon koliko vremena iznajmljeni modem u HS-u prelazi u trajno vlasnistvo i ima li to negdje napismeno?

Cini mi se 3 god :) bolje ti je odmah otplati modem, ja sam se zaje*o koristio ga vise od jednu godinu i onda sam ga morao otplatit ;) bolje odma dati 80km nego kasnije 216km :)
@HardCore - ima li to negdje u ugovoru? Pise li na njihovoj stranici? treba mi dokaz o tome. (ne pitaj zasto) :D :D
ne znam da li ima napismeno, ali ja ti iz prve ruke mogu reći da je tri godine i to znam jer je meni ovaj mjesec isteklo te tri godine i išao sam na mjesto zločina :) (u njihovu direkciju) i potvrdili su mi da od ovog mjeseca neću morati plaćati ratu za modem...
otherside

#3528 Re: HS kablovska

Post by otherside »

nookey wrote: ne znam da li ima napismeno, ali ja ti iz prve ruke mogu reći da je tri godine i to znam jer je meni ovaj mjesec isteklo te tri godine i išao sam na mjesto zločina :) (u njihovu direkciju) i potvrdili su mi da od ovog mjeseca neću morati plaćati ratu za modem...
gdje im je direkcija, moram i ja navratiti na mjesto zlocina :D
ja sam placala duze od 3 godine :run: :D :D
lord blackadder

#3529 Re: HS kablovska

Post by lord blackadder »

I tako. Krece sezona Premiershipa, a od Enesa ni traga ni glasa.

DAOŠ UMRIJET!
kasparaov

#3530 Re: HS kablovska

Post by kasparaov »

lord blackadder wrote:I tako. Krece sezona Premiershipa, a od Enesa ni traga ni glasa.

DAOŠ UMRIJET!
enes je na odmoru,a hs nije kriv sto su klauni iz sportkluba
traze 2 pfeninga od pretplate po korisniku,za sportklub
a enga im daje 0.95
tako da nije do enesa:D
Adriatic

#3531 Re: HS kablovska

Post by Adriatic »

kasparaov wrote:
lord blackadder wrote:I tako. Krece sezona Premiershipa, a od Enesa ni traga ni glasa.

DAOŠ UMRIJET!
a enga im daje 0.95
A Enes ima para da hoda po egzotičnim destinacijama i druži se sa žirafama?
Dady

#3532 Re: HS kablovska

Post by Dady »

Adriatic wrote:
kasparaov wrote:

DAOŠ UMRIJET!
a enga im daje 0.95
A Enes ima para da hoda po egzotičnim destinacijama i druži se sa žirafama?
Pa kanulo mu je nesto para kako ne mora placati SK (mozda ostane da i zirafu dovede u Sarajevo) :x
lord blackadder

#3533 Re: HS kablovska

kasparaov wrote:

DAOŠ UMRIJET!
a enga im daje 0.95
Sigurno ne postoji neki drugi kanal koji prenosi premiership. Ili nije mogao uracunat '2 pfeninga' u cijenu pretplate.

Neinteligentni pokusaju trola, krajnje si lejm.
kasparaov

#3534 Re: HS kablovska

Post by kasparaov »

haj se rani,nije jednom korisniku malo 2 pfeninga ali na 100 000 je puno
adem_vaart

#3535 Re: HS kablovska

Post by adem_vaart »

Doduse HS ima 100000 hiljada korisnika
kasparaov

#3536 Re: HS kablovska

Post by kasparaov »

adem_vaart wrote:Doduse HS ima 100000 hiljada korisnika
ne ba 10 0 000, vec oko 175 000 moj stari radi gore sad ce u pemziju
tako on veli
ak on laze lazem i ja
Adriatic

#3537 Re: HS kablovska

Post by Adriatic »

Stvarno, zna li neko od ovih "upućenih" radi li Enes šta na vraćanju Sport kluba?
Ima li ikakve šanse ili da to zaboravimo za ovu i sljedeću godinu?
dzeno123

#3538 Re: HS kablovska

Post by dzeno123 »

Enese, gdje cemo gledat Premiership? :-?
kasparaov

#3539 Re: HS kablovska

Post by kasparaov »

Adriatic wrote:Stvarno, zna li neko od ovih "upućenih" radi li Enes šta na vraćanju Sport kluba?
Ima li ikakve šanse ili da to zaboravimo za ovu i sljedeću godinu?
ne radi nista vjeruj mi sta ti kazem, mozes gledati na streamu ukucaj livescorehunter
addem

#3540 Re: HS kablovska

Post by addem »

Zna li iko kad ce nam sve kanale sa kablovske prebaciti na digitalnu. Ovako je bezveze da saltam svaki cas zbog par kanala, malo kablovska malo digitala.
barcelona81

#3541 Re: HS kablovska

Post by barcelona81 »

Da li se nekom desava da od sinoc mu pola kanala na digitalnom ne moze i pise da je kartica istekla.Nema Hbo i Arenasporta ,kao i jos mnogo drugih.Uredno sve placao i mjesecima imao te kanale.
MeanMachine

#3542 Re: HS kablovska

Post by MeanMachine »

barcelona81 wrote:Da li se nekom desava da od sinoc mu pola kanala na digitalnom ne moze i pise da je kartica istekla.Nema Hbo i Arenasporta ,kao i jos mnogo drugih.Uredno sve placao i mjesecima imao te kanale.
Mislim da to možeš riješiti jednim pozivom HS Supporta koji ti onda traže da im pročitaš iz Menu-a broj SmartCard ili neki sličan podatak, pa da ti oni mogu ukloniti to "Smart card is out of date". Uglavnom, kad ih dobiješ na telefon (što je i najteži dio ovog postupka :-D ) cijeli proces ne bi smio trajati duže od 10-ak minuta. Nadam se da je ovo dovoljno da riješi tvoj problem.
zibe

#3543 Re: HS kablovska

Post by zibe »

zasto nema tona digitalnoj na kanalu nova tv i da li se jos kome gasi signal u 20:00 na B92.
hoggarr

#3544 Re: HS kablovska

Post by hoggarr »

zibe wrote:zasto nema tona digitalnoj na kanalu nova tv i da li se jos kome gasi signal u 20:00 na B92.
Ako koristiš STB meni se znalo često dešavati da na Novoj i RTL-u nestane zvuka, pritisni na daljinskom audio opciju, to je zelena tipka, i podesi zvuk. B92 gase svima izgleda zbog tenisa, jer je BN otkupila prava za teritorij BiH.
lord blackadder

#3545 Re: HS kablovska

Cuj BN i tenis .... Jos sam da TV Kakanj otkupi utakmice Man. Citya. Enesaga je svakako obecao kanal s njihovim utakmicama
Animal

#3546 Re: HS kablovska

Post by Animal »

hoggarr wrote:
zibe wrote:zasto nema tona digitalnoj na kanalu nova tv i da li se jos kome gasi signal u 20:00 na B92.
Ako koristiš STB meni se znalo često dešavati da na Novoj i RTL-u nestane zvuka, pritisni na daljinskom audio opciju, to je zelena tipka, i podesi zvuk. B92 gase svima izgleda zbog tenisa, jer je BN otkupila prava za teritorij BiH.
Ako BN ima prava u BiH, kako onda isto prenosi Sport Klub? SK prime prime zatamnjuje sve sto se tice F1, jer TV1 ima prava prenosa za BiH.. Ako zatamne tenis nece se nista moci gledati na SK-u, to im je bar 60% programa :)
madnessa

#3547 Re: HS kablovska

Post by madnessa »

Postoji li način da imam titlove na digitalnoj za kanale tipa FoxLife, FoxCrime, sve Discovery kanale i sl.? Otkako su radili ovo pretumbavanje kanala svi su mi se titlovi pogubili. Imam onaj Hema risiver. Hvala.
metronom

#3548 Re: HS kablovska

Post by metronom »

madnessa wrote:Postoji li način da imam titlove na digitalnoj za kanale tipa FoxLife, FoxCrime, sve Discovery kanale i sl.? Otkako su radili ovo pretumbavanje kanala svi su mi se titlovi pogubili. Imam onaj Hema risiver. Hvala.
I ja imam problema sa titlovima. Mogu se doduse upalit (jedan od onih okruglih dugmica na dnu daljinskog), ali su potpuno beskorisni jer kasne ili brzaju konstantno.
madnessa

#3549 Re: HS kablovska

Post by madnessa »

metronom wrote:
madnessa wrote:Postoji li način da imam titlove na digitalnoj za kanale tipa FoxLife, FoxCrime, sve Discovery kanale i sl.? Otkako su radili ovo pretumbavanje kanala svi su mi se titlovi pogubili. Imam onaj Hema risiver. Hvala.
I ja imam problema sa titlovima. Mogu se doduse upalit (jedan od onih okruglih dugmica na dnu daljinskog), ali su potpuno beskorisni jer kasne ili brzaju konstantno.
Hvala. S HSom nikad na zelenu granu! :(
Harry Lime

#3550 Re: HS kablovska

Post by Harry Lime »

metronom wrote:
Ja nisam primjetio da titlovi kasne ili brzaju. Sto se tice podesavanja titlova dovoljno je pritisnuti na zuto dugme, a s obzirom da je rijec o tzv. DVB titlovima, postoji opcija odabira izmedju vise ponudjenih.
Locked