HS kablovska
Moderator: anex
-
jastuk1
#3526 Re: HS kablovska
Samo da pohvalim HS jer imaju u analognoj ponudi Saudi Arabija 1, koji je zbog prenošenja teravije sa prevodom na engleski iz Meke vjerujem mnogima interesantan, barem za ovo vrijeme Ramazana. Ako sam dobro upućen, ni Logosoftov super TV, ni Telemach nemaju ovaj kanal u ponudi.
Isto pohvale za kanal Utilisima. Meni je dobro jer ponekad malo nešto pogledam radi usvajanja španskog.
Isto pohvale za kanal Utilisima. Meni je dobro jer ponekad malo nešto pogledam radi usvajanja španskog.
-
nookey
#3527 Re: HS kablovska
ne znam da li ima napismeno, ali ja ti iz prve ruke mogu reći da je tri godine i to znam jer je meni ovaj mjesec isteklo te tri godine i išao sam na mjesto zločinaotherside wrote:@HardCore - ima li to negdje u ugovoru? Pise li na njihovoj stranici? treba mi dokaz o tome. (ne pitaj zasto)HardCore wrote:otherside wrote:mozda je neko vec nesto pisao na tu temu al' ko ce sad traziti po postovima![]()
znate li nakon koliko vremena iznajmljeni modem u HS-u prelazi u trajno vlasnistvo i ima li to negdje napismeno?
Cini mi se 3 godbolje ti je odmah otplati modem, ja sam se zaje*o koristio ga vise od jednu godinu i onda sam ga morao otplatit
bolje odma dati 80km nego kasnije 216km
![]()
- otherside
#3528 Re: HS kablovska
gdje im je direkcija, moram i ja navratiti na mjesto zlocinanookey wrote: ne znam da li ima napismeno, ali ja ti iz prve ruke mogu reći da je tri godine i to znam jer je meni ovaj mjesec isteklo te tri godine i išao sam na mjesto zločina(u njihovu direkciju) i potvrdili su mi da od ovog mjeseca neću morati plaćati ratu za modem...
ja sam placala duze od 3 godine
- lord blackadder
#3529 Re: HS kablovska
I tako. Krece sezona Premiershipa, a od Enesa ni traga ni glasa.
DAOŠ UMRIJET!
DAOŠ UMRIJET!
-
kasparaov
#3530 Re: HS kablovska
enes je na odmoru,a hs nije kriv sto su klauni iz sportklubalord blackadder wrote:I tako. Krece sezona Premiershipa, a od Enesa ni traga ni glasa.
DAOŠ UMRIJET!
traze 2 pfeninga od pretplate po korisniku,za sportklub
a enga im daje 0.95
tako da nije do enesa:D
- Adriatic
#3531 Re: HS kablovska
A Enes ima para da hoda po egzotičnim destinacijama i druži se sa žirafama?kasparaov wrote:enes je na odmoru,a hs nije kriv sto su klauni iz sportklubalord blackadder wrote:I tako. Krece sezona Premiershipa, a od Enesa ni traga ni glasa.
DAOŠ UMRIJET!
a enga im daje 0.95
-
Dady
#3532 Re: HS kablovska
Pa kanulo mu je nesto para kako ne mora placati SK (mozda ostane da i zirafu dovede u Sarajevo)Adriatic wrote:A Enes ima para da hoda po egzotičnim destinacijama i druži se sa žirafama?kasparaov wrote:enes je na odmoru,a hs nije kriv sto su klauni iz sportklubalord blackadder wrote:I tako. Krece sezona Premiershipa, a od Enesa ni traga ni glasa.
DAOŠ UMRIJET!
a enga im daje 0.95
- lord blackadder
#3533 Re: HS kablovska
Sigurno ne postoji neki drugi kanal koji prenosi premiership. Ili nije mogao uracunat '2 pfeninga' u cijenu pretplate.kasparaov wrote:enes je na odmoru,a hs nije kriv sto su klauni iz sportklubalord blackadder wrote:I tako. Krece sezona Premiershipa, a od Enesa ni traga ni glasa.
DAOŠ UMRIJET!
a enga im daje 0.95
Neinteligentni pokusaju trola, krajnje si lejm.
-
kasparaov
#3534 Re: HS kablovska
haj se rani,nije jednom korisniku malo 2 pfeninga ali na 100 000 je puno
-
adem_vaart
#3535 Re: HS kablovska
Doduse HS ima 100000 hiljada korisnika
-
kasparaov
#3536 Re: HS kablovska
ne ba 10 0 000, vec oko 175 000 moj stari radi gore sad ce u pemzijuadem_vaart wrote:Doduse HS ima 100000 hiljada korisnika
tako on veli
ak on laze lazem i ja
- Adriatic
#3537 Re: HS kablovska
Stvarno, zna li neko od ovih "upućenih" radi li Enes šta na vraćanju Sport kluba?
Ima li ikakve šanse ili da to zaboravimo za ovu i sljedeću godinu?
- dzeno123
#3538 Re: HS kablovska
Enese, gdje cemo gledat Premiership? 
-
kasparaov
#3539 Re: HS kablovska
ne radi nista vjeruj mi sta ti kazem, mozes gledati na streamu ukucaj livescorehunterAdriatic wrote:Stvarno, zna li neko od ovih "upućenih" radi li Enes šta na vraćanju Sport kluba?
- addem
#3540 Re: HS kablovska
Zna li iko kad ce nam sve kanale sa kablovske prebaciti na digitalnu. Ovako je bezveze da saltam svaki cas zbog par kanala, malo kablovska malo digitala.
-
barcelona81
#3541 Re: HS kablovska
Da li se nekom desava da od sinoc mu pola kanala na digitalnom ne moze i pise da je kartica istekla.Nema Hbo i Arenasporta ,kao i jos mnogo drugih.Uredno sve placao i mjesecima imao te kanale.
- MeanMachine
#3542 Re: HS kablovska
Mislim da to možeš riješiti jednim pozivom HS Supporta koji ti onda traže da im pročitaš iz Menu-a broj SmartCard ili neki sličan podatak, pa da ti oni mogu ukloniti to "Smart card is out of date". Uglavnom, kad ih dobiješ na telefon (što je i najteži dio ovog postupkabarcelona81 wrote:Da li se nekom desava da od sinoc mu pola kanala na digitalnom ne moze i pise da je kartica istekla.Nema Hbo i Arenasporta ,kao i jos mnogo drugih.Uredno sve placao i mjesecima imao te kanale.
-
zibe
#3543 Re: HS kablovska
zasto nema tona digitalnoj na kanalu nova tv i da li se jos kome gasi signal u 20:00 na B92.
-
hoggarr
#3544 Re: HS kablovska
Ako koristiš STB meni se znalo često dešavati da na Novoj i RTL-u nestane zvuka, pritisni na daljinskom audio opciju, to je zelena tipka, i podesi zvuk. B92 gase svima izgleda zbog tenisa, jer je BN otkupila prava za teritorij BiH.zibe wrote:zasto nema tona digitalnoj na kanalu nova tv i da li se jos kome gasi signal u 20:00 na B92.
- lord blackadder
#3545 Re: HS kablovska
Cuj BN i tenis .... Jos sam da TV Kakanj otkupi utakmice Man. Citya. Enesaga je svakako obecao kanal s njihovim utakmicama
-
Animal
#3546 Re: HS kablovska
Ako BN ima prava u BiH, kako onda isto prenosi Sport Klub? SK prime prime zatamnjuje sve sto se tice F1, jer TV1 ima prava prenosa za BiH.. Ako zatamne tenis nece se nista moci gledati na SK-u, to im je bar 60% programahoggarr wrote:Ako koristiš STB meni se znalo često dešavati da na Novoj i RTL-u nestane zvuka, pritisni na daljinskom audio opciju, to je zelena tipka, i podesi zvuk. B92 gase svima izgleda zbog tenisa, jer je BN otkupila prava za teritorij BiH.zibe wrote:zasto nema tona digitalnoj na kanalu nova tv i da li se jos kome gasi signal u 20:00 na B92.
- madnessa
#3547 Re: HS kablovska
Postoji li način da imam titlove na digitalnoj za kanale tipa FoxLife, FoxCrime, sve Discovery kanale i sl.? Otkako su radili ovo pretumbavanje kanala svi su mi se titlovi pogubili. Imam onaj Hema risiver. Hvala.
-
metronom
#3548 Re: HS kablovska
I ja imam problema sa titlovima. Mogu se doduse upalit (jedan od onih okruglih dugmica na dnu daljinskog), ali su potpuno beskorisni jer kasne ili brzaju konstantno.madnessa wrote:Postoji li način da imam titlove na digitalnoj za kanale tipa FoxLife, FoxCrime, sve Discovery kanale i sl.? Otkako su radili ovo pretumbavanje kanala svi su mi se titlovi pogubili. Imam onaj Hema risiver. Hvala.
- madnessa
#3549 Re: HS kablovska
Hvala. S HSom nikad na zelenu granu!metronom wrote:I ja imam problema sa titlovima. Mogu se doduse upalit (jedan od onih okruglih dugmica na dnu daljinskog), ali su potpuno beskorisni jer kasne ili brzaju konstantno.madnessa wrote:Postoji li način da imam titlove na digitalnoj za kanale tipa FoxLife, FoxCrime, sve Discovery kanale i sl.? Otkako su radili ovo pretumbavanje kanala svi su mi se titlovi pogubili. Imam onaj Hema risiver. Hvala.
- Harry Lime
#3550 Re: HS kablovska
Ja nisam primjetio da titlovi kasne ili brzaju. Sto se tice podesavanja titlova dovoljno je pritisnuti na zuto dugme, a s obzirom da je rijec o tzv. DVB titlovima, postoji opcija odabira izmedju vise ponudjenih.metronom wrote:I ja imam problema sa titlovima. Mogu se doduse upalit (jedan od onih okruglih dugmica na dnu daljinskog), ali su potpuno beskorisni jer kasne ili brzaju konstantno.madnessa wrote:Postoji li način da imam titlove na digitalnoj za kanale tipa FoxLife, FoxCrime, sve Discovery kanale i sl.? Otkako su radili ovo pretumbavanje kanala svi su mi se titlovi pogubili. Imam onaj Hema risiver. Hvala.