Bez Xabija i Ozila... mada meni Di Maria izgleda najumorniji
Real Madrid C.F.
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- ultima_palabra
#3526 Re: Real Madrid C.F.
Casillas; Arbeloa, Ramos, Carvalho, Marcelo; Granero, Gago; Di María, Kaká, Cristiano; y Benzema.
-
Borej
#3527 Re: Real Madrid C.F.
kako tabela lijepo izgleda prije nego je pocela ova tekma, vjerujem da ce se real zadovljiti i s bodom protiv majorce 
-
Danss
#3528 Re: Real Madrid C.F.
Gdje si, Arhimede, nisam te prepozno.Borej wrote:kako tabela lijepo izgleda prije nego je pocela ova tekma, vjerujem da ce se real zadovljiti i s bodom protiv majorce
- elvis_sa
#3529 Re: Real Madrid C.F.
Dobro se drzi Mallorca zasad.
- ultima_palabra
#3530 Re: Real Madrid C.F.
A ja agonije ovo sad kad Webo prođe
Jebat ga, rezultat je bitan...
- ratata
#3531 Re: Real Madrid C.F.
nova tri boda

- elvis_sa
#3532 Re: Real Madrid C.F.
Nema titule dok je Messija,Xavija,Inieste 
- ultima_palabra
#3533 Re: Real Madrid C.F.
3 titule su u igrielvis_sa wrote:Nema titule dok je Messija,Xavija,Inieste
- elvis_sa
#3534 Re: Real Madrid C.F.
Znam ali pogledaj sta Barsa radi poigrava se sa protivnicima,pruza vanzemaljski fudbal a gledaj kako se Real provlaci3 titule su u igri
Njihov medjusobni duel sve govori 5:0 casceni porcijom ćevapa.Pa eto i u tom segmentu je Barsa bolja,a o igri da ne pricam.
- fazer
#3535 Re: Real Madrid C.F.
budi sretan ako dodu do cetvrtine finala LP.... 
-
missko
#3536 Re: Real Madrid C.F.
Jel iko razmisljao da bi u buducnaosti zbog barce i Bayerna i jbnog posjeda lopte 80% mogli mjenjati fudbalska pravila i da se sudi pasivan napad kao u rukometu ili bar kao u kosarci zabrane vracanje lopte kad prece polovicu igralista. Smorise brate. Tome se nadam kad se budu i druge ekipe ugledale na tu taktiku.
- ultima_palabra
#3537 Re: Real Madrid C.F.
Sve se to promijeni u sekundi, bitno je da oni drže priključak (mada onaj remi u Almeriji im nije nikako trebao). Treneri kao Mourinho i Capello imaju tu neku ludu sreću ili znanje da im se ekipa posloži kad najviše treba, a da konkurenti posustanu. I Inter je u novembru prošle godine izgubio 2:0 od Barce, a zaslužili su da prime 5... a šta se kasnije desilo?elvis_sa wrote:Znam ali pogledaj sta Barsa radi poigrava se sa protivnicima,pruza vanzemaljski fudbal a gledaj kako se Real provlaci3 titule su u igri.
Njihov medjusobni duel sve govori 5:0 casceni porcijom ćevapa.Pa eto i u tom segmentu je Barsa bolja,a o igri da ne pricam.
- elvis_sa
#3538 Re: Real Madrid C.F.
Desilo se to da Milito da gol iz ofsajda ako hoces imam tu sliku sad gdje se jasno vidi da je bio u ofsajdu,i ispostavilo se kasnije da je radi tog gola barsa ispala.A kasnije u uzvratnoj utakmici Mourinho ko Mourinho se napravio bunker ispred gola i aj ti prodji.Ali dobro ne kudim ja tu taktiku svaki trener ima pravo slagat formacije kako on hoce al brate vratis i jednog jedinog napadaca u odbranuSve se to promijeni u sekundi, bitno je da oni drže priključak (mada onaj remi u Almeriji im nije nikako trebao). Treneri kao Mourinho i Capello imaju tu neku ludu sreću ili znanje da im se ekipa posloži kad najviše treba, a da konkurenti posustanu. I Inter je u novembru prošle godine izgubio 2:0 od Barce, a zaslužili su da prime 5... a šta se kasnije desilo?
-
LSD
#3539 Re: Real Madrid C.F.
Niko ne brani ni drugim timovima da imaju totalni posjed lopte (oko 70% u prosjeku) kao što Barsa nemetne svoju volju na terenu...samo što ne mogu...svi bi tako voljeli da mogu ikako, ali ne može jbg...to samo može Barsa a ostali mogu tražiti izmjene pravila igre zbog toga.missko wrote:Jel iko razmisljao da bi u buducnaosti zbog barce i Bayerna i jbnog posjeda lopte 80% mogli mjenjati fudbalska pravila i da se sudi pasivan napad kao u rukometu ili bar kao u kosarci zabrane vracanje lopte kad prece polovicu igralista. Smorise brate. Tome se nadam kad se budu i druge ekipe ugledale na tu taktiku.
-
extraordinary
#3540 Re: Real Madrid C.F.
Ako baš želiš cjepidlačiti Elvise, Barca bi teško uopšte došla u situaciju da se može vratiti u utakmicu protiv Intera da nije Thiago Motta dobio crveni karton nakon bestidnog simuliranja Busquetsa. Tako da, na istom su i jedni i drugi što se suđenja tiče.
- elvis_sa
#3541 Re: Real Madrid C.F.
Nesto bi im pomogao Tiago Motta auuu
...smisli brzo neki drugi argument jer ovaj ti ne valja.Od 11 igraca intera kolko ih se sastavilo s loptom,mozes se sjetit?
- mrtva kokoš
#3542 Re: Real Madrid C.F.
missko wrote:Jel iko razmisljao da bi u buducnaosti zbog barce i Bayerna i jbnog posjeda lopte 80% mogli mjenjati fudbalska pravila i da se sudi pasivan napad kao u rukometu ili bar kao u kosarci zabrane vracanje lopte kad prece polovicu igralista. Smorise brate. Tome se nadam kad se budu i druge ekipe ugledale na tu taktiku.
-
LSD
#3543 Re: Real Madrid C.F.
Ekipom otpadaka
aha svakako...ljudi uzeli sve što se moglo uzeti prošle godine, trostruku krunu.
Last edited by LSD on 23/01/2011 22:32, edited 1 time in total.
-
extraordinary
#3544 Re: Real Madrid C.F.
Daj ne budi smiješan, pomogao bi jer se puno lakše braniti sa 10 igrača nego sa 9. ETo, ako ti misliš da je isto, postani trener i specijaliziraj te situacije kad ti ekipa ima igrača manje, pa da te vidim.
- elvis_sa
#3545 Re: Real Madrid C.F.
Dobro hajde u pravu ste.Ima liga prvaka ove sezone tu ce se odmjerit snage pa cemo svi vidjeti taj Inter,Real itd....
-
missko
#3546 Re: Real Madrid C.F.
Ja mislim Bayern ima i preko 70 % u prosjeku samo sto je Barca u plusu jer se svi ostali se prepadnu jer je Barca vise izvikana od Bayerna pa lako popuste, mada je po meni presudan faktor u danasnjem profi fudbalu postala i sreca.LSD wrote:Niko ne brani ni drugim timovima da imaju totalni posjed lopte (oko 70% u prosjeku) kao što Barsa nemetne svoju volju na terenu...samo što ne mogu...svi bi tako voljeli da mogu ikako, ali ne može jbg...to samo može Barsa a ostali mogu tražiti izmjene pravila igre zbog toga.missko wrote:Jel iko razmisljao da bi u buducnaosti zbog barce i Bayerna i jbnog posjeda lopte 80% mogli mjenjati fudbalska pravila i da se sudi pasivan napad kao u rukometu ili bar kao u kosarci zabrane vracanje lopte kad prece polovicu igralista. Smorise brate. Tome se nadam kad se budu i druge ekipe ugledale na tu taktiku.
-
LSD
#3547 Re: Real Madrid C.F.
Nije to, ne kontam tu pricu oko izmjene pravila...pa niti jedno trenutno fudbalsko pravilo a niti sudija NE BRANI da protivnik uzme loptu Barsi, da jednostavno ne dozvoli da ovi njima nametnu svoju volju na terenu...ko brani tim timovima da im ne dozvole posjed lopte od preko 70%?? niko, nema te sile niti tog pravila koje im brani to.missko wrote:Ja mislim Bayern ima i preko 70 % u prosjeku samo sto je Barca u plusu jer se svi ostali se prepadnu jer je Barca vise izvikana od Bayerna pa lako popuste, mada je po meni presudan faktor u danasnjem profi fudbalu postala i sreca.LSD wrote:Niko ne brani ni drugim timovima da imaju totalni posjed lopte (oko 70% u prosjeku) kao što Barsa nemetne svoju volju na terenu...samo što ne mogu...svi bi tako voljeli da mogu ikako, ali ne može jbg...to samo može Barsa a ostali mogu tražiti izmjene pravila igre zbog toga.missko wrote:Jel iko razmisljao da bi u buducnaosti zbog barce i Bayerna i jbnog posjeda lopte 80% mogli mjenjati fudbalska pravila i da se sudi pasivan napad kao u rukometu ili bar kao u kosarci zabrane vracanje lopte kad prece polovicu igralista. Smorise brate. Tome se nadam kad se budu i druge ekipe ugledale na tu taktiku.
Cuj sad mjenjati pravila igre zbog jednog tima...e jbg jarane.
- ultima_palabra
#3548 Re: Real Madrid C.F.
Znam ja da je on bio u ofsajdu, ali je bilo par grešaka sudije na obje strane, na kraju i Pique je dao gol iz ofsajda.elvis_sa wrote:Desilo se to da Milito da gol iz ofsajda ako hoces imam tu sliku sad gdje se jasno vidi da je bio u ofsajdu,i ispostavilo se kasnije da je radi tog gola barsa ispala.A kasnije u uzvratnoj utakmici Mourinho ko Mourinho se napravio bunker ispred gola i aj ti prodji.Ali dobro ne kudim ja tu taktiku svaki trener ima pravo slagat formacije kako on hoce al brate vratis i jednog jedinog napadaca u odbranuSve se to promijeni u sekundi, bitno je da oni drže priključak (mada onaj remi u Almeriji im nije nikako trebao). Treneri kao Mourinho i Capello imaju tu neku ludu sreću ili znanje da im se ekipa posloži kad najviše treba, a da konkurenti posustanu. I Inter je u novembru prošle godine izgubio 2:0 od Barce, a zaslužili su da prime 5... a šta se kasnije desilo?.Ali dosta o toj utakmici vratimo se realnosti gdje je Barsa ove godine glavni konkurent za sve titule koje su u igri po meni uz Manchester United,i zar mislis da ce Barsa posustati tako lako od titule?Da se Realu poslozi ne znam sta Barsa nema dostojnog protivnika u primeri da im pruzi jaci otpor.
Ali nije to bitno, Barca sada melje sve pred sobom, ali kada igraju nešto slabije ima ekipa koje ih mogu iznenaditi, zašto ne.
-
missko
#3549 Re: Real Madrid C.F.
Ne brani niko ni u rukometu nikome da uzme loptu.
Al u pojmu barce mislim da oni iako imaju veliki posjed lopte prave priblizno isto faula kao protivnik koji je bez lopte jer tako barca prekida igru al stat ce se i tome u kraj ako ne igrom onda necim drugim a meni je pala na pamet ideja o prpmjeni pravila. ( pasivan napad, ili zabrana vracanja lopte kad predje centar ili ograniciti trajanje napada) za nekih sljedecih 50 god ce se nesto morati mjenjati.
Al u pojmu barce mislim da oni iako imaju veliki posjed lopte prave priblizno isto faula kao protivnik koji je bez lopte jer tako barca prekida igru al stat ce se i tome u kraj ako ne igrom onda necim drugim a meni je pala na pamet ideja o prpmjeni pravila. ( pasivan napad, ili zabrana vracanja lopte kad predje centar ili ograniciti trajanje napada) za nekih sljedecih 50 god ce se nesto morati mjenjati.
- elvis_sa
#3550 Re: Real Madrid C.F.
@ ultima
Necemo sad ulazit u dalju diskusiju,nisam siguran da je Pique bio u ofsajdu ali nema veze jebaji ga...ne zanima me
Necemo sad ulazit u dalju diskusiju,nisam siguran da je Pique bio u ofsajdu ali nema veze jebaji ga...ne zanima me