Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Dobro jutro drage moje, kaze meni dragi jutros:Ti se svako jutro sve duze i duze malterises, to valjda kako si svako jutro starija vise ti sminke treba a ja zapravos mao jos dodala nanosenje mineralnog u prahu kabuki cetkom
Nadinka wrote:Dobro jutro drage moje, kaze meni dragi jutros:Ti se svako jutro sve duze i duze malterises, to valjda kako si svako jutro starija vise ti sminke treba a ja zapravos mao jos dodala nanosenje mineralnog u prahu kabuki cetkom
Nadinka wrote:Dobro jutro drage moje, kaze meni dragi jutros:Ti se svako jutro sve duze i duze malterises, to valjda kako si svako jutro starija vise ti sminke treba a ja zapravos mao jos dodala nanosenje mineralnog u prahu kabuki cetkom
i meni je moj jutros rekao da mi treba duze vremena
ali on ipak (znam to) voli kad se sredjujem tako da
jutros sam opet imala zamjerku na spustene kapke nesto sam babasto izgledala
a i neka mi se kao alergijica pojavila pa mi po jagodicama sve crvene tackice neke
i meni je moj jutros rekao da mi treba duze vremena
ali on ipak (znam to) voli kad se sredjujem tako da
jutros sam opet imala zamjerku na spustene kapke nesto sam babasto izgledala
a i neka mi se kao alergijica pojavila pa mi po jagodicama sve crvene tackice neke
ma nisam
ovo mi se javlja poneki put kad skidam sminku navece pa sam kontala da je od ricinusovog ulja
ali mozda je i od bademovog jer s enjime namazem ujutro
bas cu da viDjum sutra
kad vec pricate o jacim polovinama, meni je moj sinoc rekao "diiiivno, opet cm. u posljednjih 3 od 5 izlazaka smo isli nesto do cm-a, to nam je novo kul mjesto za izlazak" =)
al bila sam brza, smao provjeravala ima li nes, danas cu natenane
LaCici wrote:Ista stvar, zaletila se i kupila a bez veze je. Mislim da je oko 18 KM bila, i kupim essence sjene za smokey eyes za nekih 5 KM, i odlicne su, 100 puta bolje od ovih Max factor.
mislis sjena i tus?
Postavljala je vec neka djevojka ovdje sliku tih sjena. Dodju dvije, jedna masna i jedna regularna, ima u tamno smedjoj i crnoj boji. I ja prvo stavim tu masnu pa preko regularnu da mi fino upije. Stvarno su super, a jeftine.
LaCici wrote:Ista stvar, zaletila se i kupila a bez veze je. Mislim da je oko 18 KM bila, i kupim essence sjene za smokey eyes za nekih 5 KM, i odlicne su, 100 puta bolje od ovih Max factor.
mislis sjena i tus?
Postavljala je vec neka djevojka ovdje sliku tih sjena. Dodju dvije, jedna masna i jedna regularna, ima u tamno smedjoj i crnoj boji. I ja prvo stavim tu masnu pa preko regularnu da mi fino upije. Stvarno su super, a jeftine.
Ja masnu nanesem preko cijelog kapka kao klasicnu sjenu i onda preko toga suhu. Mozes ti koristiti kako ti hoces, ona vjerovatno jeste predvidjena kao tus ali ja je koristim na ovaj nacin, jer mi se ne stvara linija kao sa suhom.