CPT wrote:Pa vecini je bruka al ono kad obrazes nemas....![]()
a ni talenta
Ovaj jedan bar nesto kao skace, animira publiku.

Moderator: _BataZiv_0809
CPT wrote:Pa vecini je bruka al ono kad obrazes nemas....![]()
a ni talenta
Ovaj jedan bar nesto kao skace, animira publiku.

wewa wrote:i Milli Vanilli su ovako zijevali ali su barem nasli ljude koji znaju pjevati
za fukaru koja ga slusabeni-bu-man wrote:jebo majku meni ovaj jala isto drake za sirotinju
Dobro jutro brate, mozes se i posrat kod Vjecne vatre bice manje zlo ako se to uradi iz Mercedes AMG-a i u Gucci gacama dok te bruda slika s najskupljim Iphone.Point. wrote:Kakav loš kič Bože me sačuvaj. Još onaj delegat maše sa onim gifom sa parama, ko biva to je neki argument kontra neukusa
Dječurliji izgleda samo bitan materijalizam a o kvaliteti će nekom drugom prilikom.
Gledaj ovih "ukusnih" sto su se upalili ko supalj zub.cassius wrote:
kako se samo usuduju
Jbg brate, trebali ste odgajat djecu drugacije.Korisničkoime wrote:Dobro jutro brate, mozes se i posrat kod Vjecne vatre bice manje zlo ako se to uradi iz Mercedes AMG-a i u Gucci gacama dok te bruda slika s najskupljim Iphone.Point. wrote:Kakav loš kič Bože me sačuvaj. Još onaj delegat maše sa onim gifom sa parama, ko biva to je neki argument kontra neukusa
Dječurliji izgleda samo bitan materijalizam a o kvaliteti će nekom drugom prilikom.
Sve ti je danas materijalizam, jednim djelom momcici bale za tim, skupa kola, skupa odjeca, skup sat, skupe trebe ako si primjetio naglasak je na skupome ne na lijepome ili ukusnome.
Drustvo je takvo postalo sve se gleda preko marke i oni se samo uklopili.
Koju djecu kralju.cassius wrote:Jbg brate, trebali ste odgajat djecu drugacije.Korisničkoime wrote:Dobro jutro brate, mozes se i posrat kod Vjecne vatre bice manje zlo ako se to uradi iz Mercedes AMG-a i u Gucci gacama dok te bruda slika s najskupljim Iphone.Point. wrote:Kakav loš kič Bože me sačuvaj. Još onaj delegat maše sa onim gifom sa parama, ko biva to je neki argument kontra neukusa
Sve ti je danas materijalizam, jednim djelom momcici bale za tim, skupa kola, skupa odjeca, skup sat, skupe trebe ako si primjetio naglasak je na skupome ne na lijepome ili ukusnome.
Drustvo je takvo postalo sve se gleda preko marke i oni se samo uklopili.
Maloljetni gangster pederušar u najavi.ma_zdra'o wrote: