Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulacije??

Post Reply
MarshalDodik

#3526 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci

Post by MarshalDodik »

CPT wrote:
arzuhal wrote:Davora treba svako podržati ko sebe i njega smatra čovjekom, ko ima dovoljno empatije prema njegovoj sudbini, sve ostalo je bezveze, sva priča je prežvakana, sve znamo i ne znam što se toliko ponavljaju očite stvari koje kod nas svijetle kao aksiomi... Mislim na priče "ako podržiš Davora to će onda izgledati kao...", "podrška iz FBiH snaži i jača Dodika..", "...pjevala se Bože zdravlja, pa zar.." i te trice i kučine... To su sve žive budalaštine.
Pogotovo ako to (cak i) Dodik sam kaze.
Dodik: Ako treba fizički ću braniti policiju RS-a, protesti se velikim dijelom produkuju iz Sarajeva

A i 99% Srba u manjem enitetu.... Svaka podrska izvan "RS" se smatra kao rusenje "RS" i sam koristi Dodiku i Lukacu.
Da!
I pogotovo ako kaze i bez obzira da ista kaze :!:
Kikibombona

#3527 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci

Post by Kikibombona »

arzuhal wrote:Davora treba svako podržati ko sebe i njega smatra čovjekom, ko ima dovoljno empatije prema njegovoj sudbini, sve ostalo je bezveze, sva priča je prežvakana, sve znamo i ne znam što se toliko ponavljaju očite stvari koje kod nas svijetle kao aksiomi... Mislim na priče "ako podržiš Davora to će onda izgledati kao...", "podrška iz FBiH snaži i jača Dodika..", "...pjevala se Bože zdravlja, pa zar.." i te trice i kučine... To su sve žive budalaštine.
Davora trebamo podrzati radi sebe i buducnosti nase djece. I Muriza. I sve druge zrtve neprevde.

Sutra se nama isto moze desiti a Davida i Dzenana nista ne moze vratiti.
CPT

#3528 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci

Post by CPT »

Kikibombona wrote:
Davora trebamo podrzati radi sebe i buducnosti nase djece. I Muriza. I sve druge zrtve neprevde.

Sutra se nama isto moze desiti a Davida i Dzenana nista ne moze vratiti.
Ja ba... Ako te neko ubije brata/oca/sina u centru BL (recimo na temelju Ferhadije) mozes ocekivati podrsku, proteste, pravdu i sve to... Pogotovo od boraca VRS (prve klase), od "drzave", itd...
Last edited by CPT on 27/12/2018 20:40, edited 1 time in total.
General War

#3530 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci

Post by General War »

Moj nacionalizam je humaniji i bolji od " njihovog" nacionalizma. :-)
CPT

#3531 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci

Post by CPT »

General War wrote:Moj nacionalizam je humaniji i bolji od " njihovog" nacionalizma. :-)
Ja ba... David je vazniji od Murata... Pravda za Davida, modernije je!

Btw, 18 godina nakon smrti Murata Bosnjo trazi pravdu za Davida. Ovo je je za Alan Forda, bgm.
dzevad gazibara 1978

#3532 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci

Post by dzevad gazibara 1978 »

CPT wrote:
General War wrote:Moj nacionalizam je humaniji i bolji od " njihovog" nacionalizma. :-)

Btw, 18 godina nakon smrti Murata Bosnjo trazi pravdu za Davida. Ovo je je za Alan Forda, bgm.
Vidim Dudakovica na avataru,sad mi reci jesi li organizovo ijedan skup podrske istom?
General War

#3533 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci

Post by General War »

CPT wrote:

Pa ko krije ubice? David ili isti oni koje otac proziva?
Sto se nisu bosnjaci organizovali ? Eto bio SFOR, IPTF...
Koji mentalni salto :-)
dzevad gazibara 1978

#3534 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci

Sad pitanje za sviju,zasto djeca i roditelji svih tih koji su stradali ili su ubijeni ne organizuju neke skupove ....vjerujem da bi bilo odziva ,ali jok bosnjo ce to trljati nekom po nosu a ni sam ne mice kurcem iza tastature,baci lajk i konta da je obavio svoju duznost :run:
pemanapemani

#3535 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci

Post by pemanapemani »

:thumbup:

I gospodina Muriza Memica, kao i porodice Edite i Selme i jos mnoge druge.
Zasto ih vecinom " fizicki" ne podrzavamo, dobro je objasnila prof. Bajraktarevic na tv N1.
General War

#3536 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci

Post by General War »

dzevad gazibara 1978 wrote:
CPT wrote:

Vidim Dudakovica na avataru,sad mi reci jesi li organizovo ijedan skup podrske istom?
Ja pa da Dodiku okrece vodu na mlin :-) ...jebu srbima mater, al preCednikovo se misljenje stuje. :roll:
muha_sa

#3537 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci

Post by muha_sa »

kad kažete Bošnjo jel tepate il se rugate :?
muha_sa

#3538 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci

Post by muha_sa »

santo gral wrote:Mislim da je neumjesno poredit smrt Davida i Djenana. Djenan je poginuo u saobraćajki a Davida je ubila politika. Daleko smo mi jos od toga da imamo ovakva politička ubistva.
:? :?
dzevad gazibara 1978

#3539 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci

santo gral wrote:Mislim da je neumjesno poredit smrt Davida i Djenana. Djenan je poginuo u saobraćajki a Davida je ubila politika. Daleko smo mi jos od toga da imamo ovakva politička ubistva.
Ocito nisi upucen ko je vozio to auto :thumbup:
General War

#3540 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci

Post by General War »

:shock:
Pa sto onda hodaju zajedno?
Valjda prvo da makar nesto da procitas, eno i klip sam postavio za takve nego sto ista kazes :roll:
Leverage

#3541 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci

Post by Leverage »

dzevad gazibara 1978

#3543 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci

santo gral wrote:Šta, SDA ga ubila. Ne trebaju nam ćetnici pored nas ovakvih. Jeste li normalni.
Nije SDA :run: niti sam to rekao :oops:
moonca

#3544 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci

Post by moonca »

muha_sa wrote:kad kažete Bošnjo jel tepate il se rugate :?
Dobro pitanje :thumbup:
:sad:
Vrlo malo znam o smrti lijepog mladica Davida - vidjela sam tuzne roditelje i njihovu borbu - no, pitam se da li je u redu to sto cine i da li je dobar nacin na koji su se odlucili...mislim da i sebe ubijaju -tiho- da li bi njohov sin volio da ih vidi takve.
Leverage

#3545 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci

Post by Leverage »

santo gral wrote:Šta, SDA ga ubila. Ne trebaju nam ćetnici pored nas ovakvih. Jeste li normalni.
:-)

Vozaj SDA trolu na nekom drugom, primjerenijem forumu.

Sugerišem forume ona dva statističara.
pirmin

#3546 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci

Post by pirmin »

Na kraju ce se ispostaviti da je besa bila bolje rjesenje.
JThomas

#3547 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci

Post by JThomas »

ne bih rekao bolje, ali pravednije, ravnopravnije od ovoga što gledamo - sigurno.
_Scarlett_

#3548 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci

Post by _Scarlett_ »

Pitam se hocu li ikada voljeti nesto koliko Bosnjaci vole da se prave kao da oni i Srbi imaju iste ciljeve za BiH i zivot u njoj :D
dzevad gazibara 1978

#3549 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci

Jel bitno uopste :roll: jel ti smeta ,nisi pojasnio cemu ovo pitanje...
muha_sa

#3550 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci

Post by muha_sa »

dzevad gazibara 1978 wrote:
Jel bitno uopste :roll: jel ti smeta ,nisi pojasnio cemu ovo pitanje...
jako je bitno :thumbup:

ako je ruganje svakog ko kaže Bošnjo na kurac nabijem
Post Reply