Platforma za progres - Mirsad Hadžikadić

Sve o općim izborima, strankama, kandidatima...
Locked
Shmeker

#3526 Re: Prof.dr. Mirsad Hadzikadic-kandidat za clana Predjednistva

Post by Shmeker »

Kad procitam komenatere SDP simpatizera, tacno vidim da su u 5 dkg u odnosu na SDA. Ja sad eto trebam da glasam za rumenog iz Tuzle samo zato da Sefket ne pobjedi, a to sto su jednako limitirani ne treba da igra nikakvu ulogu :D

I jedni i drugi jednako nesposobni, samo sto SDP cilja na malo zahtjevnije grupu ljudi a jednostavno joj nisu dorasli. Bolje bi mozda bilo da pricaju o zAdrugama, seljastvu, socijali i krenu u utrku s SDA na njihovom polju.

Vidio sam listu SDP-a za ZDK i pozelio da glasam Sefera. Pola liste licno znam i stvarno ne vidim koga oni mogu zastupati osim clanova uze familije. Kad shvatite da je problem u vama i da je jedina razlika izmedju vas i SDA sto vasi nekad popiju pivu i uslikaju se, dok ovi drugi to rade kradom, onda mozda i uspijete napraviti nesto vise u politici.
spreca

#3527 Re: Prof.dr. Mirsad Hadzikadic-kandidat za clana Predjednistva

Post by spreca »

Bloo wrote:CIK BiH objavio je podatke na 417.637 obrađenih glasačkih listića za Skupštinu Kantona Sarajevo. Kako je navedeno, ukupno je obrađeno 125 od 595 biračkih mjesta što je tek 21,01 posto obrađenih biračkih mjesta.

Prema prvim preliminarnim podacima Stranka demokratske akcije (SDA) dobila je 9.522 glasova, a slijede je Naša stranka sa 5.386 dobivenih glasova, Narod i pravda sa 5.344 dobivenih glasova, Socijaldemokratska partija (SDP) BiH sa 4.195 dobivenih glasova i Savez za bolju budućnost (SBB) sa 3.684 dobivenih glasova.

:lol: :lol:

Dženerale, evo zajebasmo SDP i na ovom nivou sa Hadžikadićem... :mrgreen:
Naravno kad ste glasali za SDA ili njihove filijale (SBB,NS i druge)...znam ja nas ...svi protiv SDA a SDA pobjedjuje....Dzemila bacideR grah ili kasike...daj grah od njega se bolje prdi :lol: :lol:
Bloo
Globalna šefica

#3528 Re: Prof.dr. Mirsad Hadzikadic-kandidat za clana Predjednistva

Post by Bloo »

spreca wrote: Naravno kad ste glasali za SDA ili njihove filijale (SBB,NS i druge)...znam ja nas ...svi protiv SDA a SDA pobjedjuje....Dzemila bacideR grah ili kasike...daj grah od njega se bolje prdi :lol: :lol:
Tvoj glas iz dijaspore ruske da si se potrudio bi bio odlučujući :mrgreen:
Godinama hinjski glasam za SDA....u svojoj nevjeri na svojoj zemlji! ha ja!
agent_zero

#3529 Re: Prof.dr. Mirsad Hadzikadic-kandidat za clana Predjednistva

Post by agent_zero »

Uz svo dužno poštovanje i Mirsadu i Željki i Boriši, ja zaista ne mogu razumjeti niti shvatiti razmišljanje i logiku "glasat ću za Mirsada, Željku ili Borišu, pa makar i SDA opet pobijedila".

Takvo razmišljanje u zemlji u kojoj vlada nakaradan sistem izbornog procesa koji ne poznaje institut drugog kruga izbora, je totalno destruktivan i poguban, što se i na ovim izborima pokazalo.

Nepotrebno ste "izabrali" Džaferovića (odnosi se na sve koji su glasali za pomenuti trojac), a "ukrali" pobjedu Denisu.

:skoljka:
Nivelacija

#3530 Re: Prof.dr. Mirsad Hadzikadic-kandidat za clana Predjednistva

Post by Nivelacija »

spreca wrote:
General War wrote: Ti si spreca ili corav ili ne zelis viditi problem...ja dao hadzikadicu glas u predsjednistvu, a na drugim nivoima nisam...i KAKO sad da SDA ima radi MENE ima i Dzaferovica i vecinu po Parlamentima?
Nije ba do mene, ukljuci mozak ili prestanite djeliti lekcijw onima koji nemaju veze s tim.
Glasanjem za Hadzikadica ti si svoj glas indirektno dao Dzaferovicu a to ti je isto kao da si i glasao za Dzaferovica htio ti to sebi priznati ili ne......nadamse da si svoj glas na drugim nivoima dao ljevici ili nekoj stranci slicnog profila ....sto opet znaci da nisi bas nikome pomogao djelenjem svog glasa
Ako je tako super onda, Dzaferovic je manje zlo od Sdp-ovaca i Becirovica
Roccohljup

#3531 Re: Prof.dr. Mirsad Hadzikadic-kandidat za clana Predjednistva

Post by Roccohljup »

To ti sa sigurnošću znaš da bi glasovi ovog trojca sigurno otišli Denisu a ne šefiku, Fahri ili možda Komšiću (možda bi neko umjesto bošnjačkog glasao za Cro)?
SSemir

#3532 Re: Prof.dr. Mirsad Hadzikadic-kandidat za clana Predjednistva

Post by SSemir »

agent_zero wrote:Uz svo dužno poštovanje i Mirsadu i Željki i Boriši, ja zaista ne mogu razumjeti niti shvatiti razmišljanje i logiku "glasat ću za Mirsada, Željku ili Borišu, pa makar i SDA opet pobijedila".

Takvo razmišljanje u zemlji u kojoj vlada nakaradan sistem izbornog procesa koji ne poznaje institut drugog kruga izbora, je totalno destruktivan i poguban, što se i na ovim izborima pokazalo.

Nepotrebno ste "izabrali" Džaferovića (odnosi se na sve koji su glasali za pomenuti trojac), a "ukrali" pobjedu Denisu.

:skoljka:
Denis bolji od dzaferovica?
It_is_a_Leclerc

#3533 Re: Prof.dr. Mirsad Hadzikadic-kandidat za clana Predjednistva

Post by It_is_a_Leclerc »

A dobro. Mirsad Hadžikadić je ionako trojanski konj kojeg je jedna frakcija u SDA vješto podmetnula Bošnjacima. Taman je svima uzeo onoliko koliko je potrebno da Šefik Džaferović pobijedi.
visocicaguy

#3534 Re: Prof.dr. Mirsad Hadzikadic-kandidat za clana Predjednistva

Post by visocicaguy »

It_is_a_Leclerc wrote:A dobro. Mirsad Hadžikadić je ionako trojanski konj kojeg je jedna frakcija u SDA vješto podmetnula Bošnjacima. Taman je svima uzeo onoliko koliko je potrebno da Šefik Džaferović pobijedi.
kmeK.
sumirprimus

#3535 Re: Prof.dr. Mirsad Hadzikadic-kandidat za clana Predjednistva

Post by sumirprimus »

HADZIKADIC JE NEBITAN U TOJ PRICI. BITNIJE je nemogucnost dogovora sdp df i ns oni nose krivicu i ko ih je be
uhljebili su komsica jos 4 godine i tjt
Bloo
Globalna šefica

#3536 Re: Prof.dr. Mirsad Hadzikadic-kandidat za clana Predjednistva

Post by Bloo »

Fascinantna je ta ubijedenost da bi oni koji su glasali za Hadzikadica glasali za Rumenka da nema Hadzikadica. :mrgreen:
General War

#3537 Re: Prof.dr. Mirsad Hadzikadic-kandidat za clana Predjednistva

Post by General War »

It_is_a_Leclerc wrote:A dobro. Mirsad Hadžikadić je ionako trojanski konj kojeg je jedna frakcija u SDA vješto podmetnula Bošnjacima. Taman je svima uzeo onoliko koliko je potrebno da Šefik Džaferović pobijedi.
:-)
Pa de vidi ziv i zdrav bio, eno u TK i KS vodi SDA...KAKO radi Hadzikadica? :twisted:
Idemedosumom

#3538 Re: Prof.dr. Mirsad Hadzikadic-kandidat za clana Predjednistva

Post by Idemedosumom »

Ma špijun američki, koji je u saradnji s SDA poslan da SDP potuče. Mission complete :thumbup:
Bloo
Globalna šefica

#3539 Re: Prof.dr. Mirsad Hadzikadic-kandidat za clana Predjednistva

Post by Bloo »

General War wrote:
Pa de vidi ziv i zdrav bio, eno u TK i KS vodi SDA...KAKO radi Hadzikadica? :twisted:
Da li i u jednom kantonu vodi SDP?
General War

#3540 Re: Prof.dr. Mirsad Hadzikadic-kandidat za clana Predjednistva

Post by General War »

sumirprimus wrote:HADZIKADIC JE NEBITAN U TOJ PRICI. BITNIJE je nemogucnost dogovora sdp df i ns oni nose krivicu i ko ih je be
uhljebili su komsica jos 4 godine i tjt
:thumbup:
sumirprimus

#3541 Re: Prof.dr. Mirsad Hadzikadic-kandidat za clana Predjednistva

Post by sumirprimus »

jedini logican odgovor ovo je ba seljacka drzava i logicno da seljacke stranke najbolje prodju sa seljackom pricom da se ne lazemo
seljak se uhljebi u gradu i njemu je dobro i jebe ga se za drzavu.
nek je njemu dobro i njek njega niko ne dira.

a grtadske primadone sepure se ko tetrijebi i nose neke moralne pobjede, zlo i naopako
Last edited by sumirprimus on 08/10/2018 10:54, edited 1 time in total.
spreca

#3542 Re: Prof.dr. Mirsad Hadzikadic-kandidat za clana Predjednistva

Post by spreca »

Nivelacija wrote: Ako je tako super onda, Dzaferovic je manje zlo od Sdp-ovaca i Becirovica
da bi potrosio svoj glas uzalud ,jednostavnije je ne izaci na izbore.....znam SDA na svim nivoima :mrgreen: ...sve ce vas zaposliti....ali u njemackoj :lol:
Roccohljup

#3543 Re: Prof.dr. Mirsad Hadzikadic-kandidat za clana Predjednistva

Post by Roccohljup »

Idemedosumom wrote:Ma špijun američki, koji je u saradnji s SDA poslan da SDP potuče. Mission complete :thumbup:
aha.......amanet ostao još iz hladnog rata :)
hekaton

#3544 Re: Prof.dr. Mirsad Hadzikadic-kandidat za clana Predjednistva

Post by hekaton »

ma kad vidim kako kmece ovi SDPovci ne bi sa Denisa glaso da je jedini kandidat.
ko vas sisa ista ste bagra ko i SDA botovi.
dje sad opeglana glava masic nek malo Harisa ismijava kao jucer po twiteru, sta kaze, EL FATIHA za Dzaferovica, EL FATIHA za vas idioti.
Ipak su ovi izbori donijeli tri dobre stvari:
Kmecanje Covica
Kmecanje Fahre
Kmecanje SDP-a

SDA ce kmecati kad se narod osvijesti kolektivno i poveca izlaznost na 65% a to je nikad.
Sara03

#3545 Re: Prof.dr. Mirsad Hadzikadic-kandidat za clana Predjednistva

Post by Sara03 »

Bloo wrote:Fascinantna je ta ubijedenost da bi oni koji su glasali za Hadzikadica glasali za Rumenka da nema Hadzikadica. :mrgreen:
Jedino da im se nacrta, stvarno ne vidim drugu opciju.
General War

#3546 Re: Prof.dr. Mirsad Hadzikadic-kandidat za clana Predjednistva

Post by General War »

Bloo wrote:
General War wrote:
Da li i u jednom kantonu vodi SDP?
Ne znam, da bog da...vidjeh sad negdje za TK, mrtva trka izmedju SDA i SDP, jos u TK " zlo i naopako" SDA prva a PDA treca po glasovima :-)
Jebemte zivote :-)
sumirprimus

#3547 Re: Prof.dr. Mirsad Hadzikadic-kandidat za clana Predjednistva

Post by sumirprimus »

i kad nesto nije kako treba imaju dezurne babaroge dodik covic i komunjare. zbog njih mi napretka nemamo puuu

u tk sda i pda imaju ako odluce vecinu :D to miki deriii samo deri :izet:
It_is_a_Leclerc

#3548 Re: Prof.dr. Mirsad Hadzikadic-kandidat za clana Predjednistva

Post by It_is_a_Leclerc »

Frakcija koja je Hadžikadića nagovorila na kandidaturu je krug Haris Silajdžić - Ejup Ganić i ekipa.
I ne smatram ja to lošim, ni pogrešnim. Ljudi koji su glasali za Hadžikadića su željeli promjene, a nesvjesno pomagali Džaferoviću da pobjegne ispred onih drugih koji su željeli promjene.

Matematika je tu neumoljiva i jasna.
sumirprimus

#3549 Re: Prof.dr. Mirsad Hadzikadic-kandidat za clana Predjednistva

Post by sumirprimus »

matematika je jasna komsic je sjebavanjem hrvata sjebo i ljevicu zajedno sa ns i sdp.om i nek su ko ih je be
sigurnoable

#3550 Re: Prof.dr. Mirsad Hadzikadic-kandidat za clana Predjednistva

Post by sigurnoable »

Treba uzeti u obzir i to da prof. Mirsad Hadzikadic nije imao svoje “promatrace” u svim izbornim jedinicama kao pojedine stranke. To znaci da ovaj rezultat Mirsada bi mogao biti mnogooo bolji da su izbori odradjeni pravedno i pravilno. Njegove glasove mogao je svako ziv ponistiti ili sebi upisati a ne cudi me da je i toga bilo...
Last edited by sigurnoable on 08/10/2018 11:02, edited 1 time in total.
Locked