REVIZIJA PRESUDE PROTIV SRBIJE

Post Reply
arzuhal

#3526 Re: REVIZIJA PRESUDE PROTIV SRBIJE

Post by arzuhal »

Banksy wrote:Moglo bi se široko o tome, ali mi lijeno, a ne mogu a da ne primjetim - znalo se da Čović nije bogzna kako odan ideji Bosne i Hercegovine, bar ne u ovom njenom formatu, ali ovo ponašanje oko revizije mu je baš, al baš izdajničko.
Izetbegović: Nisam ranije pokretao pitanje revizije jer nisam bio svjestan pada Berlinskog zida i njegovog značaja

Izetbegović: Zahtjev HNS-a za kanalom na hrvatskom jeziku je velika politička greška!
tandmand

#3527 Re: REVIZIJA PRESUDE PROTIV SRBIJE

Post by tandmand »

FreakyStyley wrote:Umjesto da konstanto negiranje (ili otvorena glorifikacija) anti-humanih zlocina prosjecnog Bosnjaka ispuni prezirom prema srpskom untermenschu i time mu povrati energiju i svijest, prosjecni Bosnjak nastavlja da nasjeda na svaku ubogu akciju dirigovanu s druge strane Drine.

Rat nikad nije zavrsio, genocid nikad nije zavrsio, ni sociocid nikad nije zavrsio. Specijalni, hibridni i informacijski rat trenutno bukta, a mi ga gubimo samo zato jer smo glupi ko kurac.

Sve se to odvija i dan danas, pred nasim ocima (a ne lupam, nego su ovo opsta mjesta i sluzbene definicije navedenih pojmova), samo sto smo mi slijepi da to vidimo.

O tome dobro razmisliti kada iduci put upalite Pink, glasate za SDA, navijate za Tursku fudbalsku reprezentaciju ili pomislite da su vam Hrvati saveznici i prijatelji.

Koji kurac sa Srbinom raspravljate o priznavanju zlocina i nekoj, satro, katarzi? U njihovim je ocima istrebljenje genetskog otpada opravdano, samo je pitanje koliko se direktno ono opravdava.

Alija, dabogda ti zemlja kosti izbacila.

Znam, post mi je razbacan, besmislen i nepovezan s ovom temom, ali zato jer sam razocaran svime sto se desava u ovoj kurcevoj 2017. godini. Pa mater mu jebem, i mrtve nas ubijaju a niko da progleda. Sad ja vas pitam, od kud nam onda pravo da mislimo da smo zasluzili bolje?
Dobro si uočio jedan veliki problem u bošnjačkom mentalitetu. U medijima koji su okrenuti uglavnom Bošnjacima, konstantno se daje medijski prostor relativizatorima zločina, onima koji propagiraju neko pomirenje dok se negira maternji jezik (bosanski) - temelj identiteta. Dalje, na temeljima propalog bratstva- jedinstva vrši se opanjkavanje onih Bošnjaka koji su svjesni svog identiteta, onoga šta im se dogodilo i političkog položaja u kojem se nalaze; te im se spočitava nacionalizam. Prezentiraju se ljudi kojima je tako bolno izgovoriti "bosanski jezik", "Bošnjak" a u isto vrijeme nas naziva muslimanima da bi se što lakše u idućem potezu nalijepila etiketa islamskog radikalizma i sl. I onda se optuženi, etiketirani Bošnjak osjeti dužnim da se pravda i raspravlja sa čuvarima tekovina genocida.
Mene apsolutno ne zanima, niti me dira to šta o mome narodu ima da kaže Nemanja, Stevandić, Karajlić, Dodik, Ljubić ili Raspudić. Bez obzira na mišljenje koje o Bošnjacima prezentiraju (islamski radikalizam, unitarizam, ljevičarski nacionalsocijalizam, ...) nemam namjeru opovrgavati tako nešto, jer ono što oni nama stvarno misle i namjeravaju, nikakav dijalog niti ustupak Bošnjaka ne može promijeniti. Oni se nisu odrekli genocida, logora, protjerivanja i aparthejda, te je svako bošnjačko pravdanje i ubjeđivanje sa njima samoponižavanje.
velikonja

#3528 Re: REVIZIJA PRESUDE PROTIV SRBIJE

Post by velikonja »

https://www.klix.ba/vijesti/bih/u-rs-u- ... /170225037

Sa ovakim se dogovarati?

Trpaj Bakire, ne vadi.

I jos jedan osvrt, kazu Bake izgubio podrsku Zapada. A sve na osnovu saopstenja PIC-a.
Ja procitah apel da se odlucivanje vrati u institucije.
I to podrzavam. Samo, institucije BiH su u BiH i to uglavnom u Sarajevu, a ne u nekim vilama po u Beogradu, Zagrebu, Kninu, Sekovicima i sl.

Mozda su na to ciljali ambasadori :mrgreen:
muha_sa

#3529 Re: REVIZIJA PRESUDE PROTIV SRBIJE

Post by muha_sa »

ovi dragani, duke dizeli(tako nekako :-) ) i ostali istomišljenici da imaju trunku obraza ne bi se javljali na ovoj temi, al :-)
tandmand

#3530 Re: REVIZIJA PRESUDE PROTIV SRBIJE

Post by tandmand »

Volim Pivu wrote:
moa wrote:Ne mogu da vjerujem da ima ljudi koji su protiv revizije presude. Jucer taj isti Vucic, salje svoju policiju u Srebrenicu i pravi cirkus tamo, do-dick osporava genocid, bosanski jezik, bosnjake naziva muslimanima, raspisuje referendum i vama jos uvijek nije dovoljno. Jos kao krivite El bakira. Zemljo indijo...
nisam znao da bošnjaci nisu muslimani, svašta se ovde da pročitat, dodik je obična karina koja se prepala za svoju vlastitu guzicu, dok radnici, bivši borci i penzioneri krepaju od gladi a djeca od 14 godina se navukla na drogu, alkohol i kladionice dobro dođe svako skretanje pažnje sa ekonomskih problema, prije se to radilo seljački, dignu kakva srbina povratnika, hrvata ili bošnjaka u zrak i trube o tome mjesec, sad se to radi perfidno.
Nisu Bošnjaci samo muslimani, ima ih i navijača reprezentacije BiH; tako da Dodik i Vučić mogu ići dalje u političkom obezvrjeđivanju Bošnjaka pa ih oslovljavati samo sa "bosanski navijači". Tvoj argument bi onda bio "nisam znao da bošnjaci nisu navijači". Znaš ti o čemu se radi kada neko Bošnjake zove muslimanima samo se malo praviš ...
muslimani kao vjerska grupa u političkom smislu su isto kao navijači Želje? Kapito?
muha_sa

#3531 Re: REVIZIJA PRESUDE PROTIV SRBIJE

Post by muha_sa »

ne citirajte provokatore :-)
spreca

#3532 Re: REVIZIJA PRESUDE PROTIV SRBIJE

Post by spreca »

:izet: ih
FreakyStyley

#3533 Re: REVIZIJA PRESUDE PROTIV SRBIJE

Post by FreakyStyley »

tandmand wrote:
FreakyStyley wrote:Umjesto da konstanto negiranje (ili otvorena glorifikacija) anti-humanih zlocina prosjecnog Bosnjaka ispuni prezirom prema srpskom untermenschu i time mu povrati energiju i svijest, prosjecni Bosnjak nastavlja da nasjeda na svaku ubogu akciju dirigovanu s druge strane Drine.

Rat nikad nije zavrsio, genocid nikad nije zavrsio, ni sociocid nikad nije zavrsio. Specijalni, hibridni i informacijski rat trenutno bukta, a mi ga gubimo samo zato jer smo glupi ko kurac.

Sve se to odvija i dan danas, pred nasim ocima (a ne lupam, nego su ovo opsta mjesta i sluzbene definicije navedenih pojmova), samo sto smo mi slijepi da to vidimo.

O tome dobro razmisliti kada iduci put upalite Pink, glasate za SDA, navijate za Tursku fudbalsku reprezentaciju ili pomislite da su vam Hrvati saveznici i prijatelji.

Koji kurac sa Srbinom raspravljate o priznavanju zlocina i nekoj, satro, katarzi? U njihovim je ocima istrebljenje genetskog otpada opravdano, samo je pitanje koliko se direktno ono opravdava.

Znam, post mi je razbacan, besmislen i nepovezan s ovom temom, ali zato jer sam razocaran svime sto se desava u ovoj kurcevoj 2017. godini. Pa mater mu jebem, i mrtve nas ubijaju a niko da progleda. Sad ja vas pitam, od kud nam onda pravo da mislimo da smo zasluzili bolje?
Dobro si uočio jedan veliki problem u bošnjačkom mentalitetu. U medijima koji su okrenuti uglavnom Bošnjacima, konstantno se daje medijski prostor relativizatorima zločina, onima koji propagiraju neko pomirenje dok se negira maternji jezik (bosanski) - temelj identiteta. Dalje, na temeljima propalog bratstva- jedinstva vrši se opanjkavanje onih Bošnjaka koji su svjesni svog identiteta, onoga šta im se dogodilo i političkog položaja u kojem se nalaze; te im se spočitava nacionalizam. Prezentiraju se ljudi kojima je tako bolno izgovoriti "bosanski jezik", "Bošnjak" a u isto vrijeme nas naziva muslimanima da bi se što lakše u idućem potezu nalijepila etiketa islamskog radikalizma i sl. I onda se optuženi, etiketirani Bošnjak osjeti dužnim da se pravda i raspravlja sa čuvarima tekovina genocida.
Mene apsolutno ne zanima, niti me dira to šta o mome narodu ima da kaže Nemanja, Stevandić, Karajlić, Dodik, Ljubić ili Raspudić. Bez obzira na mišljenje koje o Bošnjacima prezentiraju (islamski radikalizam, unitarizam, ljevičarski nacionalsocijalizam, ...) nemam namjeru opovrgavati tako nešto, jer ono što oni nama stvarno misle i namjeravaju, nikakav dijalog niti ustupak Bošnjaka ne može promijeniti. Oni se nisu odrekli genocida, logora, protjerivanja i aparthejda, te je svako bošnjačko pravdanje i ubjeđivanje sa njima samoponižavanje.
Upravo tako. Svijesti, pameti i ponosa nam ocajnicki fali.
Sara03

#3534 Re: REVIZIJA PRESUDE PROTIV SRBIJE

Post by Sara03 »

muha_sa wrote:ovi dragani, duke dizeli(tako nekako :-) ) i ostali istomišljenici da imaju trunku obraza ne bi se javljali na ovoj temi, al :-)
Tačno.

Jasno je o čemu mi sa njima ne možemo razgovarati, niti bi to bilo od kakve koristi. Al' da nam isti ovdje izigravaju pravnike i podvrću teze kao da su Harvard završili, to vala ne može. Treba fino i argumentovano svaku podvalu i nastojanje da se lako provjerljive stvari izvrću, poslati tamo gdje im je mjesto.
desni

#3535 Re: REVIZIJA PRESUDE PROTIV SRBIJE

Post by desni »

muha_sa wrote:ovi dragani, duke dizeli(tako nekako :-) ) i ostali istomišljenici da imaju trunku obraza ne bi se javljali na ovoj temi, al :-)
    Al poenta i jeste da nemaju.
      Zločini i Genocid nad Bošnjacima se opravdaju onom devizom cilj opravdava sredstvo.Cilj je jasan Velika Srbija sa 95 % pravoslavnim stanovništvom.
        Zašto je zahtjev za reviziju morao biti podnesen?Upravo zbog ovakvih da im se da do znanja da žrtve zločina njihove ideologije imaju pravo na svoje dostojanstvo.Znači nisu Bošnjaci Mujo i Fata iz viceva da im se može ko zadnjim debilima prodavati ona retardirana ko nas bre zavadi.
          Ishod kakav će biti vidjećemo,za pravdu i istinu se moramo boriti svim sredstvima.Pomirenja pravog nema dok srpska politička i intelektualna elita ne dobije upravo od bošnjačke političke i intelektualne elite jasnu poruku da bez sučenja sa grijehovima iz prošlosti i bez prihvatanja Bošnjaka i Bosne i Hercegovine sebi ravnopravnim nema ni pomirenja ni saradnje u regionu.Ovo je upravo korak u tom pravcu.
          dogtag

#3536 Re: REVIZIJA PRESUDE PROTIV SRBIJE

Post by dogtag »

Sara03 wrote:
          Tačno.

Jasno je o čemu mi sa njima ne možemo razgovarati, niti bi to bilo od kakve koristi. Al' da nam isti ovdje izigravaju pravnike i podvrću teze kao da su Harvard završili, to vala ne može. Treba fino i argumentovano svaku podvalu i nastojanje da se lako provjerljive stvari izvrću, poslati tamo gdje im je mjesto.
          POSLATI NA SMETLJIŠTE HISTORIJE NJHOVU "GENOCIDNU TVOREVINU" ,TU NAJVEĆU CIVILIZACIJSKU POGREŠKU, KOJU ONI LICEMJERNO BRANE!!!
          TO TREBA BITI KRAJNJI CILJ SVIH ONIH KOJI VOLE OVU ZEMLJU!!!
          NIKAD SE POMIRITI SA NJENIM POSTOJANJEM I SVAKI DAN RADITI NA NJENOM NESTANKU SVIM RASPOLOŽIVIM SREDSTVIMA!!!
          TO JE JEDINO PRIHVATLJIVO I TRAJNO RJEŠENJE ZA BUDUĆNOST!!!
          SkyLimit

#3537 Re: REVIZIJA PRESUDE PROTIV SRBIJE

Post by SkyLimit »

Na stranu Svijet i međunarodna pravda, ali koliko zapravo našeg naroda zna detalje kako su počinili agresiju nad našom državom a da je to shvatanje iznad nivoa "pa napali nas" i koliko zapravo našeg naroda zna detalje kako je sproveden genocid osim "pa pobili narod"?

Meni je to naprosto fascinantno kad čitam o "JNA" koja je hinjila neutralnost i faktor smirivanja strasti a u stvari radila za velikosrpsku stvar, o "paravojnim formacijama" koje bi zvanični organi Srbije formirali, obučili, naoružali i poslali u BiH a bili su "paravojska" jer eto nisu ih ozvaničili, o zvaničnim jedinicama Službe državne bezbjednosti Srbije koje bi slali u BiH...koja je to mašinerija bila.

Svakom preporučujem da pronađe odgovarajuće štivo i pročita kako je okupiran Zvornik početkom agresije, to je ovako odličan primjer zajedničke akcije "JNA", formacija SDS - a, "paravojnih formacija" iz Srbije, jedinice SDB Srbije...

Što se tiče genocida, ledila mi se krv u žilama kad sam nedavno čitao svjedočenje Dražena Erdemovića u Hagu. Opisuje kako su oni(10. diverzantski odred VRS) bili "samo" hladnokrvne ubojice i kako su eto što je bilo brže moguće streljali ljude, čak im se u jednom trenutku učinilo da to sve ide previše sporo pa su počeli koristiti mitraljez ali je onda ispao "problem" što puno ljudi bude samo izranjavano pa su ih morali ovjeravati, te su odustali od mitraljeza.

I kad čovjek pomisli da je to užasno, onda on nastavi i kaže kako je prava okrutnost stupila na scenu tek kad su posao streljanja preuzeli "lokalci", Bratunčani. Oni bi svoje žrtve prvo ismijavali, ponižavali, zlostavljali, tukli...pa bi ih tek onda ubijali.

I što se mene tiče, ovo treba djeca u školi da čitaju i uče, nek znaju.
          Last edited by SkyLimit on 25/02/2017 15:25, edited 4 times in total.
          LBVIEW

#3538 Re: REVIZIJA PRESUDE PROTIV SRBIJE

Post by LBVIEW »

.
          LBVIEW

#3539 Re: REVIZIJA PRESUDE PROTIV SRBIJE

Post by LBVIEW »

Edin H. wrote:
          Sara03 wrote:Jučer se pi*kousti plaho usplahirio. Pita ga voditeljica pa šta vi mislite, a on će ti; " Zašto, zašto, zašto ... ne znam zašto su ovo uradili, stvarno ne znam!"

Pa iskreno ne znam ni ja šta si ti onda radio na okolnim brdima Sarajeva, i zašto si se sa svojim bradatim četnicima naslađivao granatiranju djece, staraca, promrzlih i gladnih civila. I sad se kao nešto čudiš. A da ne govorim o već poznatom govoru u Skupštini. Pa ima li iko normalan od naših novinara koji bi ovog nadobudnog konjinu pitao kako se može čuditi svemu tome, a svi znaju gdje je bio i šta je radio ...
          Zaista je nevjerovatno da na ovim teritorijama vlada kolektivna amnezija o pocinjenim zlocinima i potreba da apriori branis "svoje" zlocince ili zlocine pocinjene navodno u ime "tvoga" naroda.
          De bolan,kakva amnezija,tnikce sa dan kace sve sa pussy-usnicama.
          Sara03

#3540 Re: REVIZIJA PRESUDE PROTIV SRBIJE

Post by Sara03 »

KOLEKTIVNA AMNEZIJA!!
          Lug

#3541 Re: REVIZIJA PRESUDE PROTIV SRBIJE

Post by Lug »

tandmand wrote:

:thumbup: :thumbup:

govorim ovo od kako je rat zavrsio, snimljeni toliki internacionalni filmovi o njihovim zvjerstvima, napisane tolike knjige.. i onda im Bosnje pomazu u relativiziranju svega ..
          sinuhe

#3542 Re: REVIZIJA PRESUDE PROTIV SRBIJE

Post by sinuhe »

Prema ovome revizija je odvojen postupak od tuzbe a agenta imenuje drzava koja podnosi aplikaciju. Drzave nemaju stalnog zastupnika u MSP a sud komunicira sa ambasadorom(Mirsada Colakovic) ili ministrom vanjskih poslova(Crnadkom).

http://www.icj-cij.org/publications/en/manuel_en.pdf
          Interpretation and revision of a judgment
          Interpretation and revision of a judgment are proceedings formally distinct from
          the initial case. However, where the Court has had jurisdiction to deliver a judgment
          it will also, ipso facto, have jurisdiction to interpret or revise that judgment.
          Agents, counsel and advocates
          States have no permanent representatives accredited to the ICJ. They normally
          communicate with the Registrar through their minister for foreign affairs or their
          ambassador in The Hague. Where they are parties to a case they are represented
          by an agent. A State filing a special agreement or an application must at the same
          time notify the Court who is to represent it as its agent, whilst the other party
          must do so on receipt of notification of the filing of the agreement or application
          or, failing this, as soon as possible thereafter. Often, the agent of a government is
          its ambassador in The Hague or a senior civil servant, such as the legal adviser to
          the ministry of foreign affairs. Where the agent is not the ambassador, his or her
          signature must be formally certified. An address for service at The Hague must
          be given.
          dudevitz

#3543 Re: REVIZIJA PRESUDE PROTIV SRBIJE

Post by dudevitz »

sinuhe wrote:Prema ovome revizija je odvojen postupak od tuzbe a agenta imenuje drzava koja podnosi aplikaciju. Drzave nemaju stalnog zastupnika u MSP a sud komunicira sa ambasadorom(Mirsada Colakovic) ili ministrom vanjskih poslova(Crnadkom).

http://www.icj-cij.org/publications/en/manuel_en.pdf
          Interpretation and revision of a judgment
          Interpretation and revision of a judgment are proceedings formally distinct from
          the initial case. However, where the Court has had jurisdiction to deliver a judgment
          it will also, ipso facto, have jurisdiction to interpret or revise that judgment.
          Agents, counsel and advocates
          States have no permanent representatives accredited to the ICJ. They normally
          communicate with the Registrar through their minister for foreign affairs or their
          ambassador in The Hague. Where they are parties to a case they are represented
          by an agent. A State filing a special agreement or an application must at the same
          time notify the Court who is to represent it as its agent, whilst the other party
          must do so on receipt of notification of the filing of the agreement or application
          or, failing this, as soon as possible thereafter. Often, the agent of a government is
          its ambassador in The Hague or a senior civil servant, such as the legal adviser to
          the ministry of foreign affairs. Where the agent is not the ambassador, his or her
          signature must be formally certified. An address for service at The Hague must
          be given.
          Ne znam šta ovdje nije jasno, već je nekoliko puta rečeno da se ne pokreće novi postupak i da revizija presude predstavlja iznišenje isključivo novih činjenica koje su mogle, da su bile poznate, promijeniti presudu u konačnici. Našu zemlju zastupa agent koji ima ovlaštenja, ambasador i ministar u tom slučaju nemaju konkretne uloge. Pročitajte još jednom ovo što ste postavili.
          jefferson

#3544 Re: REVIZIJA PRESUDE PROTIV SRBIJE

Post by jefferson »

spreca wrote:
          Drvosjeca iz Dejcica wrote:
          spreca wrote: :lol:
          Ja sam za to da se podnese revizija na presudu bez obzira na rezultate a naravno htjelo bi se da se najbolje iz presude........nemamo pravo da to ne ucinimo zbog konstantnog negiranja presude suda u Hagu...zbog odnosa rs i dodiga do bih i da ne nabrajam jer i sam znas sta se je desavalo od Dejtona do danas i sta sve predstavnici rsa i dan dan danas rade da BiH izblijedi sto vise ... ponasanj srbije isto od Dejtona do danas dan i tako produzavaju...cim sta srbi odmah trce u Bg da placu pa im i ovu reviziju poklanjamo kao sredstvo za poboljsanje placa :mrgreen: .......dok je federacija radila na tome da se sto brze ide ka EU ovi su to na sve nacine kocili....sad nek oni malo rade na EU integracijama a mi cemo kociti da vide samo kako je vuci kola kad neko koci ......nista u BiH posle podnosenja nece biti gore nego sto smo to vec nebrojeno puta imali vidjeti...nista se ne treba bojati...lova se potrosila vise je nema e sad sledi uvrtanje jaja pa da vidimo sta ce iz ovoga ispasti....bosnjaci su vec davno morali napraviti neku slicnu krizu.....jer posle svake krize se pocne odgovornije raditi
          Ništa njih neće natjerati da vole BiH pa taman se nasadili svi na glavu. Sve to što si rekao je opće poznato ali je stvar da se treba misliti i na žive a ne samo na mrtve. Ja smatram upravo obratno da se u reviziju trebalo ići ranije dok su rezultati mogli biti pozitivni a ne danas kada nam ništa nije naklonjeno. To ti je isto kao da odeš advokatu i on kaže nemate ni minimalne šanse da dobijete ovu parnicu, odeš drugom, treće, petom i svi kažu nemate šanse a ti ko sivonja tužiš po logici hajde Alija da je više vojske. Takva neodgovorna politika ne vodi nigdje. Idemo u tužbu bez pripreme, bez uzimanja svih faktora u obzir je ravno samoubistvu.

Da Izetbegović ima muda za krize trebao je napraviti kontra referendum a ne k'o pizda povlačit se od ambasade do ambasade po Sarajevu.
          Kao sto rekoh bez obzira na ishod revizije....ovo je jos jedan nacin da se svijetu posalje poruka da se nismo pomirili sa genocidom i da cemo kad god nam se ukaze prilika poslati svijetu poruku da nismo zaboravili niti cemo ikada zaboraviti ma koliko to neki htjeli i to stalno treba ponavljati po svijetu a ne kod kuce i u rs jer znamo njihovo misljenje......Ivanic je isto pisao u Hag prije godinu dana da se revizija ako dodje mora odbaciti i to nije van institucijalno djelovanje a revizija jeste ......zato na djon djonom pa kud puklo da puklo....nasa najveca greska je ono sabur i ne treba talasati.....dok mi saburamo rs radi protiv drzave pa i clanovi predsjednistva iz rs...pa dokle vise .
          Inace svijet je opcinjen BH situaciom, i pomno je prati.
          spreca

#3545 Re: REVIZIJA PRESUDE PROTIV SRBIJE

Post by spreca »

jefferson wrote: Inace svijet je opcinjen BH situaciom, i pomno je prati.
          bas zato sto nije...treba im stalno pod nos gurati to jer i njihovih ruku djelo je krvoprolice u Bih
          Sara03

#3546 Re: REVIZIJA PRESUDE PROTIV SRBIJE

Post by Sara03 »

Inače, trebalo bi sve pod tepih, da se ne daj Bože još i njima zamjerimo.

Nismo im zahmetli,
          Samo nas vole rahmetli.
          Lincoln-Burrows

#3547 Re: REVIZIJA PRESUDE PROTIV SRBIJE

Post by Lincoln-Burrows »

Nisam se javljao na ovu temu ali evo čitam po medijima kako nema podrške za reviziju tužbe. (stranim medijima)
          A danas evo i kod nas stidljivo objavljeno: Sjednica PIC-a potvrdila: Izetbegović ostao bez podrške Zapada, Rusija priznala genocid u BiH
          jefferson

#3548 Re: REVIZIJA PRESUDE PROTIV SRBIJE

Post by jefferson »

spreca wrote:
          jefferson wrote: Inace svijet je opcinjen BH situaciom, i pomno je prati.
          bas zato sto nije...treba im stalno pod nos gurati to jer i njihovih ruku djelo je krvoprolice u Bih
          Sjebase se od brige.
          Smail Aga Cengic

#3549 Re: REVIZIJA PRESUDE PROTIV SRBIJE

Post by Smail Aga Cengic »

kockakockica wrote:Image

:lol:

Majkić: Nepotrebno smo se doveli u ovu situaciju
          Vidi je ahahahahahahha
          dogtag

#3550 Re: REVIZIJA PRESUDE PROTIV SRBIJE

Post by dogtag »

Lincoln-Burrows wrote:Nisam se javljao na ovu temu ali evo čitam po medijima kako nema podrške za reviziju tužbe. (stranim medijima)
          A danas evo i kod nas stidljivo objavljeno: Sjednica PIC-a potvrdila: Izetbegović ostao bez podrške Zapada, Rusija priznala genocid u BiH
          Kojim stranim medijima, Srpskim?
          Post Reply