Ti dijelis savjete k'o iskusan forumas, a jos nisi skontao da postoji ignore opcija.GeeTnT wrote: Popusti ba malo...postaje odvratno citanje tvojih postova..
Prestani gubiti vrijeme na moje postove.
Ti dijelis savjete k'o iskusan forumas, a jos nisi skontao da postoji ignore opcija.GeeTnT wrote: Popusti ba malo...postaje odvratno citanje tvojih postova..
Nadam se da jeste. I da ce te odgovarati za vegafrut guming aidu alhos hemiju iz gorazda i jos hiljade fabrika koje dte satrali po modelu koji su oamislili bicakcic saja timur numic i ostala alasa...HM 2011 wrote:
SDA je odgovorna stranka - i to pokazuje svakim potezom.... Bez obzira na pokušaje podmetanja.
kad ono hop sve privatizovano za mandata SDP-a....Ned071 wrote:Nadam se da jeste. I da ce te odgovarati za vegafrut guming aidu alhos hemiju iz gorazda i jos hiljade fabrika koje dte satrali po modelu koji su oamislili bicakcic saja timur numic i ostala alasa...HM 2011 wrote:
SDA je odgovorna stranka - i to pokazuje svakim potezom.... Bez obzira na pokušaje podmetanja.
"Eh što nemam mač, i konja bijeloga, da preskočim bedeme, da ti skinem okove...", obraća se Voljenom, a u tom momentu ne možete ne zamisliti Fahru Velikomučenika kako sa zidina Pritvorske jedinice poput Zlatokose raspliće kosu i spušta je dok Aid na konju rastjeruje 'mrske stražare'.
Proguglaj ti to malo bolje... To se ne uci u travnikuHM 2011 wrote:
kad ono hop sve privatizovano za mandata SDP-a....
i jos jedan od bezuspjesnih pokusaja oblata nase SDA.....
moj si brate kako dodjosmo do svega ovoga....
cvrčak_na_hedonizmu wrote:
Bakiru ne mogu oboriti rejting Saja, Sebijino ludovanje, sve njegove nebulozne izjave i kompletna SDA sa svim svojim kradjama i lopovlucima dok s druge strane Komsici, Lagumdzije, Silajdzici i Radoncici izgore ko šibice za slične ili manje prestupe.
...
Zašto se onda SDA nagrađuje ? Tvoja priča/pisanje po forumu direktno podržava i betonira trenutnu situaciju ( čitaj SDA ). Nisi glup, shvataš ti to vrlo dobroVjecitiStudent wrote: Nije valjda da ih je trebalo nagraditi za slične i manje prestupe?
Do kad ova propaganda 'mi smo manja govna'?
Što znači da su svi isti, a ako su svi isti da ne glasamo uopšte, jer su svi lopovi. Tako nekako ispada. Možda griješim sa zaključkom.Banksy wrote: Tačno. ''Prestupi'' su identičnog karaktera i žestine samo u manjem obimu, proporcionalno vremenu provedenom na vlasti.
(U slučaju SDP-a su možda bili i gori i bahatiji - slavno ''znamo da nije po zakonu, ali nam se žuri'' i hladno podmetanje dokaza Budimiru ...)
promaha wrote:
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Naravno da je narod polu-retardiran kada u zemlji od par miliona stanovnika, punoj prirodnih resursa, sa odličnim položajem, njih pola živi na rubu siromaštva, a nikome ne pada na pamet da stavi prst na čelo i zapita se, hmmmm.....ko li je kriv za ovo, pa krivce objesi za muda ili ih barem gurne na margine što se tiče politike. Ko podržava SDA bez koristi ( direktne ili indirektne ), je izrazito retardirana i slabo obrazovana osoba.HM 2011 wrote:
cvrle poznati zamjenik teza i covjek koji vrijedja veliku populaciju glasaca na izborima nazivajuci ih poluretardiranima i neobrazovanima neizostavno dodajuci masu koja ima koristi....
imenovani svoje navode temelji na cinjenici da osim suplje za nista drugo konkretno nije sposoban a navode potkrijepljuje tvrdnjama:
Saja - i stavlja istoga u kos sa SDA - a isti slibodni - samostalni strijelac - a primjera radi primjetna je pojava imenovanog cak i u Kosovskoj optuznici sa opjevanim Radoncicem.... znaci obican niski pokusaj podmetanja nasoj SDA.....
Gdja. Sebija ☆ prva dama naseg naroda i zena koju cemo jos malo nazvati red i disciplina - postavljena je kao teret nasoj SDA..... Jos jedan ovaj put podli pokusaj blacenja nase SDA od strane crvene bande koja je za sve ali samo protiv bosnjaka - ali bi rado da ih bosnjaci podrze - e nema vise....
samo SDA na svim nivoima - u jedinstvu je snaga..
plasirao je u pokusaju blacenja i nekakve kradje i pljacke dok neboderi "alternative" nasoj SDA paraju nebo BiH i dok kvadrature u vlasnistvu prvaka "alternative" i dalje rastu neslucenom brzinom....
posto je zakljucio sa vrijedjanjem komplet populacije u smislu nista navijacki samo cinjenice - bitno mu je ukazati da SDA vodi ovo drustvo naprijed te da smo se kao narod - a uzimajuci u obzir kakva se banda nudi kao alternativa - opredjelili podrzati SDA na svim nivoima.....
pokazimo bandi odgovornost
podrzimo SDA na svim nivoima
U jedinstvu je snaga...
Jesi li razmislio da ponudiš svoje usluge Kim Jong unu, malo parola, malo plakanja kad treba, a bogme malo i klečanja u posebnim situacijamaHM 2011 wrote:
od 2000 bilo 5 izbora i to jedan sa mandatom od 2 godine i 4 da mamdatom od 4 godine.... (provjeriti na izbori.ba 5 opcih izbora za kantonalne federalne i drzavnu vlast....)
mandate od 4 godine lapio SDP i to privatizacijski mandat i prosli mandat....
pored toga kada god da je bio u prilici pokusao je sabotirati razvoj bosnjaka i islo je od ruke.....
takodje bitno se osvrnuti i na fabrike - u toku svojih mandata SDP ih nije otvarao nego zatvarao....
SDA je sjekla vrpce i otvarala.....
stvarno je ovo ponozavajaci odnos prema ljudima i zbog ovakvog odnosa pomovno ponavljam
SAMO SDA na svim nivoima - u jedinstvu je snaga...
cvrčak_na_hedonizmu wrote:cvrčak_na_hedonizmu wrote:
Bakiru ne mogu oboriti rejting Saja, Sebijino ludovanje, sve njegove nebulozne izjave i kompletna SDA sa svim svojim kradjama i lopovlucima dok s druge strane Komsici, Lagumdzije, Silajdzici i Radoncici izgore ko šibice za slične ili manje prestupe.
...Zašto se onda SDA nagrađuje ? Tvoja priča/pisanje po forumu direktno podržava i betonira trenutnu situaciju ( čitaj SDA ). Nisi glup, shvataš ti to vrlo dobroVjecitiStudent wrote: Nije valjda da ih je trebalo nagraditi za slične i manje prestupe?
Do kad ova propaganda 'mi smo manja govna'?![]()
Što znači da su svi isti, a ako su svi isti da ne glasamo uopšte, jer su svi lopovi. Tako nekako ispada. Možda griješim sa zaključkom.Banksy wrote: Tačno. ''Prestupi'' su identičnog karaktera i žestine samo u manjem obimu, proporcionalno vremenu provedenom na vlasti.
(U slučaju SDP-a su možda bili i gori i bahatiji - slavno ''znamo da nije po zakonu, ali nam se žuri'' i hladno podmetanje dokaza Budimiru ...)
Može li rješenje, ima li toga na sonu ? Ovo što pišete su floskule i demagogija koju smatram zlonamjernom dok ne ponudite rješenja.
Moje "rješenje" glasi da je SDA izvor kompletnog zla ( mimo anamo onih ) u Federaciji. Njihov sistem, njihova pravila. Slažem se da je SDP ( tako se barem pokazao ) u pet deka sa zelenim štakorima, dok DF nije takav..
Izašli su svojevoljno iz vlasti ( ako lažem, može li primjer još neke političke partije koja je to uradila, svi ostali se slomiše da ostanu u foteljama, jel tako ? ), čak su se kotarisali Bajrovića i Suljagića. Vi ste ih napadali baš zbog tih stvari. Čovjek bi rekao da će retorika biti barem ublažena. Jok, idemo dalje.
Lijepo bi bilo da čujem objašnjenje, kako neko može svući DF u rang SDA ? Šta, zaposlio rođaka/druga negdje, Željko nije kapacitet ( eto neka su ovi iz SDA kapaciteti )to je razlog, jel
Takve stvari se dešavaju u USA ili u bilo kojoj drugoj zapadnoj demokratiji. Da sam se probudio, da ne znam gdje sam, čitajući kometare i očekivanja pojedinih na forumu čovjek bi rekao da živimo u zemlji Utopiji, punoj čistunaca koji u životu nisu pogriješili dok oko njih teče med i mijeko. Jah, onda je svizac zamotao čokoladu
![]()
To što vi zagovarate i očekujete ne postoji na planeti Zemlji, možda da promijenite planetu ili ako bih bio zloban, (političku) agendu.
Baš bi mi bilo drago da me razuvjerite.
ublehasi idu dalje -Ned071 wrote:Proguglaj ti to malo bolje... To se ne uci u travnikuHM 2011 wrote:
kad ono hop sve privatizovano za mandata SDP-a....
i jos jedan od bezuspjesnih pokusaja oblata nase SDA.....
moj si brate kako dodjosmo do svega ovoga....
napadi na mogucnost za razvoj bosnjaka nece posustati - pokusaji blacenja nase SDA ce biti sve ucestaliji a poziv na spremnost se sad pa sad pretvara u Ustastvo.....klavirdžija wrote:Nije valjda za dom, da nije došla najnovija direktiva iz Centrale?
HM 2011 wrote:napadi na mogucnost za razvoj bosnjaka nece posustati - pokusaji blacenja nase SDA ce biti sve ucestaliji a poziv na spremnost se sad pa sad pretvara u Ustastvo.....klavirdžija wrote:Nije valjda za dom, da nije došla najnovija direktiva iz Centrale?
Ne nasjedajte na kvarne pokusaje blacenja jedinog dobroga sto nam je preostalo - U jedinstvu je snaga...
Za koga se brinem, za polu-retardirane, neobrazovane, tupane koji ne misle svojom glavom, jel ?HM 2011 wrote:
bla, bla, bla, bla...........
sad ovdje pokusavas prodati vrijedjane jedbog naroda pod brigu za isti - okanite se pokusaja ubleha...
truć, truć, truć, truć..............
Jedine koja posjeduje dovoljno razvijenu infrastrukturu da izvuce nasu drzavu iz problema......
Ko uvali - pa moglo bi se reći da su sa svih strana pomalo uključeni, niti iko odgovara, niti će ikada odgovarati šta god mi pričali o tome i ko god obećavao da će neko odgovorati - hop na kraju traži reket za izgradnju objekata....cvrčak_na_hedonizmu wrote:Za koga se brinem, za polu-retardirane, neobrazovane, tupane koji ne misle svojom glavom, jel ?HM 2011 wrote:
bla, bla, bla, bla...........
sad ovdje pokusavas prodati vrijedjane jedbog naroda pod brigu za isti - okanite se pokusaja ubleha...
truć, truć, truć, truć..............
Jedine koja posjeduje dovoljno razvijenu infrastrukturu da izvuce nasu drzavu iz problema......
![]()
Ni slučajno, takvi tokmaci i ne zaslužuju bolje. Belaj je što i mene vuku za sobom, moj će standard srozati kad se sve odroni, a nije do mene. To je problem. Znam sebičan sam
Idealizam sam izgubio negdje uz put
![]()
Jel može konkretno pitanje, ko uvali državu u probleme ( osim "komšija" ) pa nam treba SDA sa svojom "razvijenom infrastrukturom" da nas vadi ? Sumnjam na masone
Sine uzmi teku i pisi. Pakistance dovode hamo granov i kemo hujic. Na aerodromu na upit granicara nemaju deset maraka u dzepu. Bjeze i ulijece fahro.HM 2011 wrote:
ublehasi idu dalje -
alhos dobio kredit od 300000 km kupili ga pakistan i za trajanja mandata koalicije za potjere.... ugovor easkinut dolaskom nase SSA ali tada je vec bilo kasno- dugovi pojeli veci dio firme i islo se na prodaju imovine....
dio kupio Fahra - i izgradio beat najveci neboder na balkanu - al je i platio 4.500.000 KM..... tako barem pise, sad dal je u certifikatima ili lovi piranje je....
tvornica obuce Aida - bastion crvenih kmera i pokusaji plasiranja odgovornosti prema nasoj SDA....
evo sve kompanije na jednom mjestu vecina iz bastiona crvenih kmera i njihobe zone odgovornost.... svi izvjestaji tokom perioda ucesca SDA vlasti kazu da je lova trazena od vlasti a da je vlast davala a kmeri hapali....
nista vise nista manje.....
http://m.dw.com/sr/kako-je-sahranjena-i ... a-17415603
otkromovo i odmozilovao - sve za mandata koalicije za promjene....Ned071 wrote:Sine uzmi teku i pisi. Pakistance dovode hamo granov i kemo hujic. Na aerodromu na upit granicara nemaju deset maraka u dzepu. Bjeze i ulijece fahro.HM 2011 wrote:
ublehasi idu dalje -
alhos dobio kredit od 300000 km kupili ga pakistan i za trajanja mandata koalicije za potjere.... ugovor easkinut dolaskom nase SSA ali tada je vec bilo kasno- dugovi pojeli veci dio firme i islo se na prodaju imovine....
dio kupio Fahra - i izgradio beat najveci neboder na balkanu - al je i platio 4.500.000 KM..... tako barem pise, sad dal je u certifikatima ili lovi piranje je....
tvornica obuce Aida - bastion crvenih kmera i pokusaji plasiranja odgovornosti prema nasoj SDA....
evo sve kompanije na jednom mjestu vecina iz bastiona crvenih kmera i njihobe zone odgovornost.... svi izvjestaji tokom perioda ucesca SDA vlasti kazu da je lova trazena od vlasti a da je vlast davala a kmeri hapali....
nista vise nista manje.....
http://m.dw.com/sr/kako-je-sahranjena-i ... a-17415603
Isto tako ste doveli turke u mljekaru bihac pa farmeri prosipali mlijeko po ulici. Srecom dodje megle.
Sad opet chrome il mozila. Ponovi gradivo pa te sutra opet ispitam.