E tu bi se slozio sa tobom....ali neci ce se neki Milak da im uleti klizeci i slomije noge!!GeeTnT wrote:Ne navijam za Romu ali....Bake ga pasovima sa desne strane zabija preko Sebije bolje od Dzeksona...hrasno38 wrote:ma ne mogu drug preseravanja...eto on je seljacic koji je ozenio kuravu i kurci se parama.....ko to moze izjaviti normalan za Edina Dzeku.JThomas wrote:svađate se sad oko edina, njegove žene i karakternih osobina, a uopšte to nije bilo poenta, nego da je gospođa uspješna kao i on jer je kritikuju kao i njega
Sebija All about
- hrasno38
- Vozim: Renault Laguna
- Horoskop: Riba
#3526 Re: Sebija All about
- GeeTnT
#3527 Re: Sebija All about
..onda ce razvaljivati u sjedecoj odbojci....neki ljudi jednostavno, razvaljuju..
-
Obi Wan Bosnian
#3528 Re: Sebija All about
Bogami ja lično vidim napredak. Imam starca kojeg nekoliko puta sedmično vodim gore. Prije Sebije usluga je bila katastrofa. Bahato, neljubazno gotovo pa neprijateljski nastrojeno osoblje. Od kada je Sebija uvela reda osoblje je maksimalno ljubazno, nasmijano i susretljivo. Tačno imamo dojam da su zavoljeli starca onako naprasno. Zatim, nekidan sam vadio neke nalaze krvi. Izvadio krv i sve završio za 5 minuta. Nisam mogao vjerovati svojim očima.JoseMujica wrote:
da imamo barem pristojnu bolnicu, dakle ne vrhunsku, to bi OK bilo tumačenje
no mi živimo u jednom razjebanom, privatiziranom društvu gdje ta bolnica postoji samo na papiru, a gospodža precednica, koja btw mijenja bolnice ko prosjećan Prošnjak ćorape, nas uverava da odkad je ona došla imamo John Hopkins u sred Sarajeva a mi to ne vidimo
- muha_sa
#3529 Re: Sebija All about
Otkud Džeko na ovoj temi

- GeeTnT
#3530 Re: Sebija All about
..dobio tender za citostatike...muha_sa wrote:Otkud Džeko na ovoj temi![]()
![]()
- HAVANA
#3531 Re: Sebija All about
Iskala mu sebija para,da zavrti.Da vrati dug.muha_sa wrote:Otkud Džeko na ovoj temi![]()
![]()
-
izgubljena dusa
#3532 Re: Sebija All about
GeeTnT wrote:..dobio tender za citostatike...muha_sa wrote:Otkud Džeko na ovoj temi![]()
![]()
HAVANA wrote:Iskala mu sebija para,da zavrti.Da vrati dug.muha_sa wrote:Otkud Džeko na ovoj temi![]()
![]()
-
Innovation
#3534 Re: Sebija All about
Altsa wrote:Sa takvim levatima je tesko ista diskutovati. Od svega sto sam naveo i sto je tacno ti si izvukao ovu recenicu sto je isto tacna. Klasicno balijskosdaovsko preseravanje.Innovation wrote:Zato ti i smeta, a komentari nigdje veze.Altsa wrote: Ovako ona je za mene jedna velika nula koja je dosla na to mjesto samo zato sto je hanuma bosnjackog sultana.![]()
-
Ali_G
#3535 Re: Sebija All about
Svasta se napisalo na temi, ne mogu sve ni pohvatat'[emoji4]
Mene interesuje jedno. Vidim, prica se o tome da je Sebija dosla da zakuca zadnji ekser u KCUS. Sta je cilj tog eksera?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Mene interesuje jedno. Vidim, prica se o tome da je Sebija dosla da zakuca zadnji ekser u KCUS. Sta je cilj tog eksera?
-
palermo
#3536 Re: Sebija All about
valjda razlika između muških i ženskih očiju. Meni je Bakir (uprkos svim njegovim nedostatcima glede elokventnosti) kod Senada ostavio puni bolji utisak od Sebije sinoć.pustopoljina wrote:
ovo sto je ona uradila je daleko vise izlozeno oku javnosti. sta mi znamo o njegovom radu? samo kasnije neke sture vijesti.
javnost je pozdravila njegovo obracanje (makar i psovkama, ali je pozdravljen), ali barem je dao znak da je ziv.
njemu treba nesto sto je njoj urodjeno (kao da je ona iz begovske familije, a ne on) znati okretati vodu na svoj mlin i uvijek se postaviti stepenicu vise, ona to zna spontano, i kad je neko prekine u izlaganju, i kad je neko provocira. njemu treba PR savjetnik, ali pravi onaj. njemu treba da drugacije govori i da razmislja prije nego sto zine (on takve gafove pravi da je to za nepovjerovati).
Puno mi je više sinoć napravila gafova koji iritiraju ljude, od Bakira.
Eleneis, nebitno u kontekstu teme, samo onako rekoh
Last edited by palermo on 03/02/2017 17:22, edited 1 time in total.
-
palermo
#3537 Re: Sebija All about
Naravno, druže, potpuna saglasnost. Samo ja ne vidim drugog načina osim evolucije, bojim se da bi kroz revoluciju samo ponavljali začarane krugove. Ovi standardi koje ja spominjem su alat (jedan od alata, premda jedan od najvažnijih) da dođe do promjene sistemadaddy-kool wrote:
Bilo je i prije "herojskih" uzleta pojedinaca na funkcijama, i to traje dok imaju snage, možda čak i neko vrijeme nakon što odu, ali se stvari ubrzo vrate na defaultne postavke sistema. A sistem bira menadžere po onoj gdje je bolje da su podobni nego sposobni. (dislaimer: nevezano sad za pojedinu partiju, ovo je opšti princip) Ergo sistem se mora mijenjati.
-
palestinka
#3538 Re: Sebija All about
Hoće li to Sebija biti i selektor Reprezentacije:-)
- Banksy
#3539 Re: Sebija All about
Usput, sve hoću da pitam: Otkad se to u Podgorici govori ekavica?
-
megaman4
#3540 Re: Sebija All about
kako je krenulo nećeš smjeti ni pišati ni srati bez njenog znanja.palestinka wrote:Hoće li to Sebija biti i selektor Reprezentacije:-)
- Matzan
#3541 Re: Sebija All about
Ovim kriticarima svega i svacega da das dvije nacrtane ovce garant bi jednu izgubili. Totalno odvojeni od realnosti. Od Dzeke do predsjednika drzave, niko im ne valja. Mogu samo zamisliti njihova licna postignuca. 
- ultima_palabra
#3542 Re: Sebija All about
Pa sto puta smo vec rekli... da sve sto valja ode u privatluk, da se svi lijece kod privatnika (odabranih) a da doprinosi i dalje lijezu i da ih druga odabrana ekipa kontrolise. Kad ljudi potpuno prestanu ici u javne ustanove, onda se moze i zgrada OBS i neki dijelovi KCUS prodati i rastaliti se, pod krinkom usteda. 3 u 1.Ali_G wrote:Svasta se napisalo na temi, ne mogu sve ni pohvatat'[emoji4]
-
ušće
#3543 Re: Sebija All about
Gavrankapetanović napravio dugove ...
od 2012 god Aganović zatim ,Šanko i posljednja Bakirovica ...Šta je ko učinio na smanjenu tog DUGA ...
Konkretno bez SDP -SDA
Poslije tih odgovora će mo ,o liiekovima ,o odnosu prema pacijentu , o tome koliko kod koga košta ŽIVOT ...
od 2012 god Aganović zatim ,Šanko i posljednja Bakirovica ...Šta je ko učinio na smanjenu tog DUGA ...
Konkretno bez SDP -SDA
Poslije tih odgovora će mo ,o liiekovima ,o odnosu prema pacijentu , o tome koliko kod koga košta ŽIVOT ...
-
PM72
#3544 Re: Sebija All about
Dok sultanija nije zasjela...(na onu stvar dabogda) nisam čuo da je falilo lijekova,citostatika,zavoja,kafetina.Doduše,čuo sam da se na vađenje krvi ne čeka više satima i da nema cvijeća po saksijama (muhanata na to) kao što znam da je Državna iliti vojna bolnica bila dobra zdravtsvena ustanova sve dok sultanija nije odlučila da to sjebe...
Da postoji insan koji će vratiti za godinu 60 miliona KM trebalo bi ga patentirati i prodavati širom svijeta.Pošto znam da laže (kao i svi njeni ukućani-živi i mrtvi) ne uzimam to za ozbiljno.
Da postoji insan koji će vratiti za godinu 60 miliona KM trebalo bi ga patentirati i prodavati širom svijeta.Pošto znam da laže (kao i svi njeni ukućani-živi i mrtvi) ne uzimam to za ozbiljno.
-
ušće
#3545 Re: Sebija All about
Znači ništa nije falilo ..sve bilo super ...nije se plaćalo da te doktor operiše , nije doktor pitao kolko si spreman dati , hoćeš li da te ja operišem ili moj asistent ... nije se čekalo na običan pregled dok se sestre cerekaju i uvode preko reda jarana /jaranicu ,a u čekaonici pacijent kolabrira ...Nije bilo doktora koji su bili bog na klinici i nije se govorilo ako hoćeš da živiš bolje nemoj da puno laprdaš ...Nisu sestre puštale pacijenta da bude upišan i usran pola dana dok ne dođe neko njegov ...ili dok masno ne platiš ... Ništa nije a ja sve doživio ...
Hebem li vam crveno slovo jednim i zeleni flomaster onim drugim ...
Hebem li vam crveno slovo jednim i zeleni flomaster onim drugim ...
-
PM72
#3546 Re: Sebija All about
Nažalost,ne vidim šta piše.ušće, who is currently on your ignore list, made this post.
Display this post.
- JThomas
#3547 Re: Sebija All about
kako može biti konkretna priča bez mjesta odakle se sve vodi i odlučuje?
-
ušće
#3548 Re: Sebija All about
Zaboli me q...c ...dali ti vidiš ili ne Drotovsko rezonovanje me i onako ne zanima...PM72 wrote:Nažalost,ne vidim šta piše.ušće, who is currently on your ignore list, made this post.
Display this post.
- GeeTnT
#3549 Re: Sebija All about
...pa i Sebija ce.. Gdje ce drugo?ultima_palabra wrote: Pa sto puta smo vec rekli... da sve sto valja ode u privatluk.
-
PM72
#3550 Re: Sebija All about
Jest samo što će ona privatizovati KCUS i Državnu bolnicu...