Popularne stvari koje ne kontam

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
annoy

#3526 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by annoy »

_BataZiv_0809 wrote:
Ma malo te zekim :kiss:

Elem sta predlazes nekome u elegantnim pantalonama s kosim dzepovima i kosulji, dje ce sa mobilnim, novcanikom, kljucevima od stana i auta, maramicama, olovkom, prezervativima, CZ pistoljem itd...
:P

U takvom slučaju najbolje je nositi ženu s torbicom :D

Te torbice se pojavile tek zadnjih godina, ne znam kako su silni muškarci prije toga živjeli :D evo ja svog ćaću nikad nisam vidjela s torbicom :D Nit je ijedan momak, uključujući sadašnjeg, to ikad stavio na sebe :D

Kondom se stavi u novčanik :D
Tomahawk11
Globalni moderator

#3527 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by Tomahawk11 »

ultima_palabra wrote:
Filter wrote:zimi sve mogu u jaknu potrpati. bgmi ljeti, tanko... garaci, slajpek, kljuceviiii, fontele, djozluci/optika za soferiranja.
nema sanse po dzepovima potrpati... elem, torbica je nuzno zlo
Ključevi prednji lijevi, fontele (ne Galaxy :D ) prednji desni džep, novčanik u zadnji, naočale na kragnu od majice, cigare baciš... eto ga :D
A ako je majica sa onim dzepom naprijed :lol: onda ne treba novcanik, nego stavis gutu kesa :mrgreen: :lol:
Filter

#3528 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by Filter »

ultima_palabra wrote:
Filter wrote:zimi sve mogu u jaknu potrpati. bgmi ljeti, tanko... garaci, slajpek, kljuceviiii, fontele, djozluci/optika za soferiranja.
Ključevi prednji lijevi, fontele (ne Galaxy :D ) prednji desni džep, novčanik u zadnji, naočale na kragnu od majice, cigare baciš... eto ga :D
grehota cigara :roll:

:mrgreen:
_BataZiv_0809
Nindža revizor
Vozim: Lancia na servisu

#3529 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by _BataZiv_0809 »

annoy wrote: :P

U takvom slučaju najbolje je nositi ženu s torbicom :D

Te torbice se pojavile tek zadnjih godina, ne znam kako su silni muškarci prije toga živjeli :D evo ja svog ćaću nikad nisam vidjela s torbicom :D Nit je ijedan momak, uključujući sadašnjeg, to ikad stavio na sebe :D

Kondom se stavi u novčanik :D
Zima, proljece, jesen-lako je. Imam unutrasnje dzepove kaputa, mantila, sakoa i jakni. Ljeto- sta cemo? Probao sam sa najmanjim mogucim novcanikom, mobitelom, pokusavao dosta toga drzati u autu. Medjutim, ne ide fakat.

Stoga su mi ove jednostavne torbice super rjesenje, uklapaju se u sve. Nosio sam i one preko ramena, ali su neprakticne vala.
annoy

#3530 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by annoy »

Nosi regularne hlače s poštenim džepovima, ko sav normalan svijet :D
_BataZiv_0809
Nindža revizor

#3531 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by _BataZiv_0809 »

annoy wrote:Nosi regularne hlače s poštenim džepovima, ko sav normalan svijet :D
Pa i nosim najcesce one sa kosim dzepovima :roll:
Banksy

#3532 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by Banksy »

JS, elegantno odijelo + torbica, i to kožna = pimp, ništa drugo.
Ako ništa, obara ti bar 40 bodova od 100 :mrgreen: a negdje te i trajno diskvalificira. :mrgreen:

Slušaj starije, baci torbicu, zauvijek. ;-)
_BataZiv_0809
Nindža revizor

#3533 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by _BataZiv_0809 »

Banksy wrote:JS, elegantno odijelo + torbica, i to kožna = pimp, ništa drugo.
Ako ništa, obara ti bar 40 bodova od 100 :mrgreen: a negdje te i trajno diskvalificira. :mrgreen:

Grozna kombinacija :run:
Banksy

#3534 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by Banksy »

_BataZiv_0809 wrote:
Banksy wrote:JS, elegantno odijelo + torbica, i to kožna = pimp, ništa drugo.

Grozna kombinacija :run:
Postaješ li svjestan razmjera katastrofe ... :mrgreen:
madner

#3535 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by madner »

HTC One Max mob.
Kljucevi komada 5.
Novcanik muzevan.
CZ Shadow
Cvike
Zippo
Tablet

Da neam torbice, ne bih mogao ni 30 metaka nositi sa sobom. :D
Tomahawk11
Globalni moderator

#3536 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by Tomahawk11 »

Jos malo cemo sa sobom nosati lcd monitore....onda nam nikakva torba nece pomoci. Nosacemo nesto slicno onim studentima arhitekture.
Warashii

#3537 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by Warashii »

Jbga pozayebano je to sa torbicom :P, ja sa odoljevao duze vrijeme, sada ne znam da bi mogao bez nje iako bih volio.
U njoj imam kljuceve ( jedno 7-8 komada ), telefon, novcanik, karticu auta, saobracajna i vl.( ne moze stat u moj novcanik da jbe rak raka ), jedna olovka i et ak jos sta zatreba.
Dok sam imao cargo hlaca nisam imao problema, sada je vec belaj, u zadnjem dzepu polomih sve kartice, vozacku, licnu. Telefon ne zelim da nosim bas toliko blizu tijela, a i ne moze stati u dzep, kljucevima sam prije sve dzepove izbusio pa sam rahat mogao dzepnog.
_BataZiv_0809
Nindža revizor

#3538 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by _BataZiv_0809 »

Banksy wrote:
Postaješ li svjestan razmjera katastrofe ... :mrgreen:
Ponavljam-ne nosim je uz odijelo :kiss:
cLo

#3539 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by cLo »

madner wrote: Novcanik muzevan.
:lol:
cLo

#3540 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by cLo »

Torbicom ga Fuade!
Mali_Vuk

#3541 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by Mali_Vuk »

Warashii wrote:Jbga pozayebano je to sa torbicom :P, ja sa odoljevao duze vrijeme, sada ne znam da bi mogao bez nje iako bih volio.
U njoj imam kljuceve ( jedno 7-8 komada ), telefon, novcanik, karticu auta, saobracajna i vl.( ne moze stat u moj novcanik da jbe rak raka ), jedna olovka i et ak jos sta zatreba.
Dok sam imao cargo hlaca nisam imao problema, sada je vec belaj, u zadnjem dzepu polomih sve kartice, vozacku, licnu. Telefon ne zelim da nosim bas toliko blizu tijela, a i ne moze stati u dzep, kljucevima sam prije sve dzepove izbusio pa sam rahat mogao dzepnog.
Ma dobro to sve nekako se i može nosati u hlačama, ali problem je kad hoćeš negdje da sjedneš. K'o Robocop :lol:

Pa onda kad u restoranu iz džepova izvališ arsenal na stol :D

One bermude nisu loše, imaju dobre džepove sa strane. Moreš u njima plazmu od 100 inča na kafu ponijeti..
Russki

#3542 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by Russki »

Mali_Vuk wrote:
Warashii wrote:Jbga pozayebano je to sa torbicom :P, ja sa odoljevao duze vrijeme, sada ne znam da bi mogao bez nje iako bih volio.
Ma dobro to sve nekako se i može nosati u hlačama, ali problem je kad hoćeš negdje da sjedneš. K'o Robocop :lol:

One bermude nisu loše, imaju dobre džepove sa strane. Moreš u njima plazmu od 100 inča na kafu ponijeti..
:lol: :lol: :lol: :lol:

jeste, ali kad stavis toliki arsenal sa strane po djepovima, onda hodas isto kraljevski pingvin, nabadaš s noge na nogu
_BataZiv_0809
Nindža revizor

#3543 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by _BataZiv_0809 »

Najgore je sjediti punih dzepova :roll:
Bodkin

#3544 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by Bodkin »

ultima_palabra wrote:
:thumbup: kupis tanji novcanik da ne smeta i nema problema :D torbice su drama ruzne
Russki

#3545 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by Russki »

il sve u rukama nosit :D

dosta frajera nosi cigare i fontel galaksi u jednoj, novčanik i kljuceve u drugoj ruci :D
Mali_Vuk

#3546 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by Mali_Vuk »

_BataZiv_0809 wrote:Najgore je sjediti punih dzepova :roll:
Ma jašta je, majke mi, mora živa.
Mali_Vuk

#3547 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by Mali_Vuk »

Russki wrote:
Mali_Vuk wrote:

:lol: :lol: :lol: :lol:

jeste, ali kad stavis toliki arsenal sa strane po djepovima, onda hodas isto kraljevski pingvin, nabadaš s noge na nogu
Zanosiš malo na onu stranu na kojoj je nokia 3310 :lol:
Warashii

#3548 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by Warashii »

Mali_Vuk wrote:
_BataZiv_0809 wrote:Najgore je sjediti punih dzepova :roll:
Ma jašta je, majke mi, mora živa.
Kud je samo to, kad krenem iz kuce pa dok ja sve ono pohvatam pa po djepovima i uvijek nesto zaboravim.
Ovako uzmem telefon, kljucevi u vratima a ostalo sve u "torbici" nema "dje sam ono ostavio", mah uglavnom sam se razrahatio pravo.
A torba je velicine jednog manjeg dzepa od cargo hlaca.
Opet kazem dok sam ovakve nosao nisam imao problema Image ali danas je skoro nemoguce naci ovakvih hlaca.
Bodkin

#3549 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by Bodkin »

Tomahawk11 wrote:Jos malo cemo sa sobom nosati lcd monitore....onda nam nikakva torba nece pomoci. Nosacemo nesto slicno onim studentima arhitekture.
Al cuj sad je i tablet tu :D kao svi tablete na kafu nose. I maramice :D naravno obicne i vlazne. A i labelo. I onaj mali parfemcic da se nadje :D

Jebo vas niko ne govori o poslu. Ides na posao onda ponesi nesto ovako

Image

Ali da ti za kafu sve ovo treba :D
Warashii

#3550 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by Warashii »

A jok
Evo moje torbe :P
Image
Post Reply