bitanga_sa_otesa wrote:meni ovaj ljepsu liniju ima
Ima ovakav dole negdje oko Metkovica, pa dole do makarske rivijere cesto vidjen, u dobrom stanju.
Moderators: _BataZiv_0809, anex
bitanga_sa_otesa wrote:meni ovaj ljepsu liniju ima
Tatin jaran imao ovakvog samo bio crn. Bio parkiran u G.Seheru (BL-naselje, danas Srpske Toplice) i imao bh-cuning - zamotanu bakarnu zicu oko cijelog volana...bitanga_sa_otesa wrote:meni ovaj ljepsu liniju ima
Jeste, nekad sam i postavljao sliku. Cesto se moze vidjeti na cesti. Djeluje jako dobro,.bitanga_sa_otesa wrote:da mozda nije plavi? tablice ma-128sc?
Koliko sam upratio, fabricki look je u pitanju,..bitanga_sa_otesa wrote:pa restauriran je prije par godina,sve novo,mora biti dobar...
Ja se javio covjeku....
Bice tu dosta posla_BataZiv_0809 wrote:Ja se javio covjeku....
Jednom se zivi.
Dug je put do toga najcesce, buraz...Sodom1 wrote:JOjj da je meni majstora naci dobrog povjerljivog , cinili bi cuda
Jeste , upravu si ima tesku istoriju_BataZiv_0809 wrote:Dug je put do toga najcesce, buraz...Sodom1 wrote:JOjj da je meni majstora naci dobrog povjerljivog , cinili bi cuda
Mene su mnogi prevarili dok nisam nasao covjeka kojem je svaka marka halal.
Ti si ono uzeo 156 sa pozamasnom istorijom? Sretno,mamac si za prevarante i hohstaplere sad...
Gumica balans stange, to se kod njih trosi ko kikiriki, vjerovatno ti je to. Moguce i kugla.Sodom1 wrote: Jeste , upravu si ima tesku istoriju![]()
-Ljevi tocak klepti i to samo na vecim rupama ,mislim da je gumica na balans stangli osla
-ne radi km sat stao na 315 k km
-rucna mi slabo fata
-motor od brisaca se tako cuje da ni muzika u autu ne pomaze , ne znam sta je ono da onako zvrlji
-obrtaji u leru skacu sa 800 na 1500 pa se opet vrati a nekad se i ugasi
Inace ide ko nevrjeme ,uzitak pravo za voziti , za divno cudo ispravna klima![]()
Hvala na ljepim zeljama
Idem sutra da ga vidim.bitanga_sa_otesa wrote:joj bato![]()
mogul i ja s tobom?_BataZiv_0809 wrote: Idem sutra da ga vidim.
I ja bi volio biti u tom drustvubitanga_sa_otesa wrote:mogul i ja s tobom?_BataZiv_0809 wrote: Idem sutra da ga vidim.
povescemo i dragona da snimi neki klipiĆSodom1 wrote:I ja bi volio biti u tom drustvubitanga_sa_otesa wrote:mogul i ja s tobom?_BataZiv_0809 wrote: Idem sutra da ga vidim.
Haj na viber.bitanga_sa_otesa wrote:mogul i ja s tobom?_BataZiv_0809 wrote: Idem sutra da ga vidim.
Sodom1 wrote:povescemo i dragona da snimi neki klipiĆbitanga_sa_otesa wrote:mogul i ja s tobom?_BataZiv_0809 wrote: Idem sutra da ga vidim.
I ja bi volio biti u tom drustvu