Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
beni-bu-man wrote:Imal sta pametno ovo sad Double Discounts na store-u
Izgleda da nema, ali se ja dvoumim izmedju ove tri igre koju uzeti
Uncharted 4: A Thief’s End
UNCHARTED: The Lost Legacy
The Last Of Us™ Remastered
imam sve djelove Uncharted-a, sa 5-tim sam se malo razocarao. Prekucao ga za jedan dan. Cetvorka mi je puno bolja. ( ali to je moje misljenje ), Last of us nisam imao priliku igrati, ali kontam da kupim.
beni-bu-man wrote:kakvih 120 markica ja pre orderovo PES19-ku bundle za 60dolara
Ovo je disk verzija, nije digitala. Masa ljudi voli da ima fizicku kopiju igre. A opet, 60$ je 100 KM. Platis stoju za pa r kozmetickih izmjena i za azuriranje transfera iz nove sezone, nesto sto svakako mozes sam patchovati. Usput, Americku digitalnu verziju kad kupis, ne mozes igrati online protiv raje iz Evrope, da ne spominjem ogroman lag u konekciji. Kupiti US verziju sokera je teski fail.
Ponavljam, 40 KM, bujrum.
beni-bu-man wrote:kakvih 120 markica ja pre orderovo PES19-ku bundle za 60dolara
Ovo je disk verzija, nije digitala. Masa ljudi voli da ima fizicku kopiju igre. A opet, 60$ je 100 KM. Platis stoju za pa r kozmetickih izmjena i za azuriranje transfera iz nove sezone, nesto sto svakako mozes sam patchovati. Usput, Americku digitalnu verziju kad kupis, ne mozes igrati online protiv raje iz Evrope, da ne spominjem ogroman lag u konekciji. Kupiti US verziju sokera je teski fail.
Meni se cini da ova nasa raja previse gleda pawn shops i slicne serije. Pa misle da se za sve moze dobiti velika lova. Isto terminator konzola kada se pojavi na piku hoce za nju 100KM, ima jedan sad hoce 50KM ima samo konzolu bez kablova i djojstika
Jos jace mi je sto prodaju konzole i napisu da imaju igre i onda navedu demo igrice i fortnite i slicno.
Mustang1 wrote:Meni se cini da ova nasa raja previse gleda pawn shops i slicne serije. Pa misle da se za sve moze dobiti velika lova. Isto terminator konzola kada se pojavi na piku hoce za nju 100KM, ima jedan sad hoce 50KM ima samo konzolu bez kablova i djojstika
Jos jace mi je sto prodaju konzole i napisu da imaju igre i onda navedu demo igrice i fortnite i slicno.
Raja kako vi kada hoćete film gledati preko ps4? Ja reko da probam pa kao sto i u tv samo ubacio usb stik sa filmom i prijevodom u ps4, pokrenuo media player ali film se ne prikazuje.
Koje formate podrzava i kako rijesavate sa prijevodom?
arnes_king wrote:Raja kako vi kada hoćete film gledati preko ps4? Ja reko da probam pa kao sto i u tv samo ubacio usb stik sa filmom i prijevodom u ps4, pokrenuo media player ali film se ne prikazuje.
Koje formate podrzava i kako rijesavate sa prijevodom?
isto ko i ti, turim ga otvori player i ozezi
sacu bas izguglat koje formati mogu
Edit: Izguglo
MKV. Video: H.264/MPEG-4 AVC High Profile Level 4.2. ...
AVI. Video: MPEG4 ASP, H.264/MPEG-4 AVC High Profile Level 4.2. ...
MP4. Video: H.264/MPEG-4 AVC High Profile Level 4.2, H.264/MPEG-4 AVC High Profile Level 5.2 (PlayStation®4 Pro only) ...
MPEG-2 PS. Video: MPEG2 Visual. ...
MPEG-2 TS. ...
AVCHD (.m2ts, .mts)
XAVC S™ (.mp4)
Pozdrav ljudi. Ima li iko iskustva sa ps 4 pro, firmware 5.05, govore ljudi da mogu dzaba skidati igre. Da li iko ima navedeni ps4 sa tim firmwareom i kako fercera?
Kuvet wrote:Pozdrav ljudi. Ima li iko iskustva sa ps 4 pro, firmware 5.05, govore ljudi da mogu dzaba skidati igre. Da li iko ima navedeni ps4 sa tim firmwareom i kako fercera?
Imam ja slim sa 5.05.
Podesis exploit, traje svega 2-5 minuta, skines sebi igre, prebacis preko npr nekog externog diska ili USB i instaliras na plejci i igras.
Kuvet wrote:Pozdrav ljudi. Ima li iko iskustva sa ps 4 pro, firmware 5.05, govore ljudi da mogu dzaba skidati igre. Da li iko ima navedeni ps4 sa tim firmwareom i kako fercera?
Imam ja slim sa 5.05.
Podesis exploit, traje svega 2-5 minuta, skines sebi igre, prebacis preko npr nekog externog diska ili USB i instaliras na plejci i igras.