fb profil

pik profil

razgovori na piku

razgovori na fb

neka me neko napomene ako je negdje ostalo mojih podataka, nastojao sam sve obrisati, pa eto vidite čuvajte se jbg

BH pošta je NAJJEFTINIJA. Do 1,5 KM su obrasci, što zavisi od toga šta se šalje. Sve se može poslati do max 8 KM. Ja sam nedavno posalo kućni bicikl za 15 KM. Uglavnom se isporučuje u roku od 24 sata, a vrlo rijetko za 48 sati. Plaćanje prilikom preuzimanja što kupcima i odgovara. Lova stiže 24 sata nakon isporuke. Što je još uvijek najbrže.propalismo wrote:Posta je jeftinija ali se duze ceka i na artikal i na povrat novca.Euroexpres kosta za najlaksu stvar 18.66km osim ako nemas ugovor onda je nesto jeftinije.Kupac placa dostavu i na njemu je da kaze cime zeli da mu se dostavi artikal.Nekome je Euroexpres skup pa izabere postu....
prijavio sam profil sa svim sto imam, cak sam prijavio i ova dva profila jer kad bolje pogledate vidite da imaju dosta medjusobnih transakcija dakle to je isti lik ili su povezani,propalismo wrote:@treci U pitanju je neki sitni prevarant.Neka ti to bude skola za ubuduce.On je prije nekoliko dana otvorio profil i ti radis sa njim na povjerenje.Ja bih ti savjetovao 2 stvari da uradis:
1.Prijavi njegov profil sa svim dokazima koje imas Pik Administraciji
2.Idi odmah ujutru u policiju i prijavi smrada(mada oni nece da reaguju ako je mala vrijednost prevare)
Nadam se da ces biti obestecen a prevarant banovan sa Pik-a i primjerno kaznjen

desni klik open in new tab, tako za svaku sliku, posto su prevelikeshandrprcSA wrote:jos kad bi se moglo procitati to bi bilo super
mozda ti je mis u kvarushandrprcSA wrote:kod mene nece
Jeste ga iskomplikovalitreci wrote:sad me čovjek očigledno maltretira sa drugo profila, nije da ne zelim pricati sa njim, bas da vidim sta smjera ...jedan od ovih profil koje sam naveo gore...
kako se zaštititi od ovoga? kako sad da pik zna da sam ja ispravan?
nije u tome fazon, fazon je da je taj lik meni "ukrao" taj mobitel i sad me pokusava zajebavati sa drugog profilaAS_sa wrote:Jeste ga iskomplikovalitreci wrote:sad me čovjek očigledno maltretira sa drugo profila, nije da ne zelim pricati sa njim, bas da vidim sta smjera ...jedan od ovih profil koje sam naveo gore...
kako se zaštititi od ovoga? kako sad da pik zna da sam ja ispravan?Daj mu broj i nek zove, najlakse tako ha ya