RUSIJA
-
Kaligula I
#3526 Re: RUSIJA
Mržnja nije samo nešto što osjećamo. Ona je poremećaj/devijacija u umu, jer itekako remeti psihičko stanje. Jaku mržnju smatraju psihijatri patološkim fenomenom. Dubinski uzrok mržnje je ukorjenjen u psihi čovjeka koji mrzi, a ne u objektu mržnje. Onaj koji nalazi razloge za mržnju ne uspijeva pronaći razloge za ljubav. To je zato što je onima koji mrze lakše pronaći mane nego vrline.
- JohnnyS
#3527 Re: RUSIJA
Hoćeš reći da ovo mnoštvo koje mrzi Ameriku i ono što ona predstavlja su - psihički poremećeni?
-
Kaligula I
#3528 Re: RUSIJA
...to je tvoja fikcija...Ameriku niko ne mrzi...ne pristajem na generalizacije bilo koje vrste...ne mislim ni da rusofobi mrze Rusiju, ali Putina mrze patološki...opsjednutost njegovim likom vas odaje...JohnnyS wrote:Hoćeš reći da ovo mnoštvo koje mrzi Ameriku i ono što ona predstavlja su - psihički poremećeni?
-
Kaligula I
#3530 Re: RUSIJA
...dubinski uzrok mržnje je ukorjenjen u psihi čovjeka koji mrzi, a ne u objektu mržnje...tako je i sa ljubavlju...Tesla10 wrote:We love Putin!
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
#3531 Re: RUSIJA
QUALIS REX, TALIS GREX
-
sumirprimus
#3532 Re: RUSIJA
al fakat,koja je vasa talasna duzina?Kaligula I wrote:...to je tvoja fikcija...Ameriku niko ne mrzi...ne pristajem na generalizacije bilo koje vrste...ne mislim ni da rusofobi mrze Rusiju, ali Putina mrze patološki...opsjednutost njegovim likom vas odaje...JohnnyS wrote:Hoćeš reći da ovo mnoštvo koje mrzi Ameriku i ono što ona predstavlja su - psihički poremećeni?
- japin_mutapi
- Location: Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.
#3533 Re: RUSIJA
njemačko proljeće
putin organizovao demonstracije u frankfurtu kao odgovor na sankcije
ubleha zvana savezna republika njemačka je odsvirala svoje ... gotovi su
bumerang efekt
vladimire care
link
putin organizovao demonstracije u frankfurtu kao odgovor na sankcije
ubleha zvana savezna republika njemačka je odsvirala svoje ... gotovi su
bumerang efekt
vladimire care
link
- Challenger__
#3534 Re: RUSIJA
Ama, ko zna šta je pozadina... Možda je riječ o autonomnom pokretu, možda o pokretu navođenom preko okeana, a možda i to što ti kažeš... Kako god, odgovara RF da se pozicionira kao oaza mira usljed nestabilnog i istoka i zapada.
- elfa
#3535 Re: RUSIJA
sljedeci gradjanski rat je u francuskoj i njemackoj
vidit cete i to uskoro zasto 
- elfa
- Challenger__
#3537 Re: RUSIJA
Između koga i zašto? Idi do kraja, "budi original a ne kopija".elfa wrote:sljedeci gradjanski rat je u francuskoj i njemackojvidit cete i to uskoro zasto
- elfa
#3538 Re: RUSIJA
ne mogu ti reci ima dosta stvari samo kazem da je izvor informacije pouzdan 60% ostatak postotka je da se izbjegne je na odluci nekih ljudi koji su uticajni u svijetu i koji ne zele rat al njih je malo,nepricam gluposti,mala smjernica je da ce se rat voditi na vjerskoj bazi i da ce se neonazi celija pokrenuti u njemackoj a u francuskoj starosjedioci francuske.....Challenger__ wrote:Između koga i zašto? Idi do kraja, "budi original a ne kopija".elfa wrote:sljedeci gradjanski rat je u francuskoj i njemackojvidit cete i to uskoro zasto
- elfa
#3539 Re: RUSIJA
u njemackoj je trenutno opsadno stanje demonstranata samo da bi se skrenula paznja sa neceg sto narod ne treba cuti ni vidjeti
znaci ovo sada sto se desava u frakfurt je paravan
-
sumirprimus
#3540 Re: RUSIJA
ovo postalo ko izvjestaj sa rt-a..sranje u eu,sranje u americi,sranje u grckoj.sraanje u sveijtu.veliko.
- elfa
#3541 Re: RUSIJA
stvar u tome je da zapad diriguje ove proteste,nemoj misliti da jeovo narod izasao svoje volje na ulice sve je ovo iscenirano od strane 3-eg lica,sjeti se euromajdan i snajperista placenika iz poljske i grada Odesse gdje su nacisticka grupacija AZOV spaljivala ljude u zgradama zive.....sumirprimus wrote:ovo postalo ko izvjestaj sa rt-a..sranje u eu,sranje u americi,sranje u grckoj.sraanje u sveijtu.veliko.
- Challenger__
#3542 Re: RUSIJA
Razumijem... Ali znam ovo: sa ovim i sličnim nemirima sazrijeva cijela Ukrajina da kao zrela kruška padne u ruke Kremlja. Bez ispaljenog metka. Dobrovoljno.elfa wrote:u njemackoj je trenutno opsadno stanje demonstranata samo da bi se skrenula paznja sa neceg sto narod ne treba cuti ni vidjetiznaci ovo sada sto se desava u frakfurt je paravan
Zauvijek.
- elfa
#3543 Re: RUSIJA
Hmm a da se kojim slucajem desi u Bih da jedna velika fraka nastane izmedju nacista i fasita koji zeli Zlo od Eu i Nato-a u svojoj zemlji a Da mi sitna boranijana necemo u veliko kolo Zla nego hocemo zdraviji i bolji zivot od toga bez korupcije i mocnika sa trenutne vlasti kome bi se ti opredjelioChallenger__ wrote:Razumijem... Ali znam ovo: sa ovim i sličnim nemirima sazrijeva cijela Ukrajina da kao zrela kruška padne u ruke Kremlja.elfa wrote:u njemackoj je trenutno opsadno stanje demonstranata samo da bi se skrenula paznja sa neceg sto narod ne treba cuti ni vidjetiznaci ovo sada sto se desava u frakfurt je paravan
Last edited by elfa on 18/03/2015 11:02, edited 1 time in total.
- elfa
#3544 Re: RUSIJA
evo ti cistog dokaza trenutno u frankfurtu u prvim redovima je grupa zvana PEGIDA a glavni kreator ove pegida-e je Soros George mislim da je sve jasno gdje vodi ovo u njemackoj
- Challenger__
#3545 Re: RUSIJA
Nisam siguran da sam razumio pitanje. Niti fašisti, niti nacisti, za mir i stabilnost bez koruptokratije ako je ikako moguće.elfa wrote:Hmm a da se kojim slucajem desi u Bih da jedna velika frak nastane izmedju nacista i fasita koji zeli Zlo od Eu i Nato-a u svojoj zemlji a Da mi sitna boranijana necemo u veliko kolo Zla nego hocemo zdraviji i bolji zivot od toga bez korupcije i mocnika sa trenutne vlasti kome bi se ti opredjelio
-
sumirprimus
#3546 Re: RUSIJA
jednom rijecju
state of mind
ćelenđeristan...
state of mind
ćelenđeristan...
- elfa
#3547 Re: RUSIJA
sumirprimus wrote:jednom rijecju
state of mind
ćelenđeristan...
- elfa
#3548 Re: RUSIJA
Naravno ovo drugo ali to je klopka koja je upalila u ukrajini a kako vidimo primjenit ce se sljedeca u latviji posto su oni vec pokrenuli paradu nazi grupe za mart,a daj boze da zaobidje nas i ostale jer elita mocnici novog svjetskog poredka su surovi prema naroduChallenger__ wrote:Nisam siguran da sam razumio pitanje. Niti fašisti, niti nacisti, za mir i stabilnost bez koruptokratije ako je ikako moguće.elfa wrote:Hmm a da se kojim slucajem desi u Bih da jedna velika frak nastane izmedju nacista i fasita koji zeli Zlo od Eu i Nato-a u svojoj zemlji a Da mi sitna boranijana necemo u veliko kolo Zla nego hocemo zdraviji i bolji zivot od toga bez korupcije i mocnika sa trenutne vlasti kome bi se ti opredjelio
Last edited by elfa on 18/03/2015 11:11, edited 2 times in total.
- elfa
#3549 Re: RUSIJA
Trenutno PEGIDA slijedi istu ideologiju kao i Desni sektor ukraniski sto znaci da su od istog kreatora
-
UnscarD
- Location: Na granici koja polako nestaje, tamo izmedju atoma i bita.
#3550 Re: RUSIJA
Sad ne znam koliko je ovo provjereno i autenticno ali ipak evo vijest ispod :
http://yournewswire.com/putin-to-nation ... tral-bank/
http://yournewswire.com/putin-to-nation ... tral-bank/