Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Locked
sheilak

#35226 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)

Post by sheilak »

emko1234 wrote: Ali 3-4 godine kasnije sretnemo se na faklutetu. I onda sam ja nju oderao :D :evil:
:D hahahha :thumbup:

a jest vala tesko nalozit musku raju od 15-18 god... pa dovoljno je da si zensko. :D toliko ste laki u tom dobu.
Edin25

#35227 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)

Post by Edin25 »

sheilak wrote:
emko1234 wrote: Ali 3-4 godine kasnije sretnemo se na faklutetu. I onda sam ja nju oderao :D :evil:

a jest vala tesko nalozit musku raju od 15-18 god... pa dovoljno je da si zensko. :D toliko ste laki u tom dobu.
ziva istina, pogotovo sto ima i onih koje su lahke u toj dobi
kritichar

#35228 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)

Post by kritichar »

Edin25 wrote:
sheilak wrote:

ziva istina, pogotovo sto ima i onih koje su lahke u toj dobi
i ne samo u toj dobi
emko1234

#35229 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)

Post by emko1234 »

sheilak wrote:

Ma eto, ja bi vazda platio koliko god da je. Jer ne bi ga ona naručila da je ja nisam pitao ili pozvao na to piće. Samo meni žene tu nisu jasne. Ti se u takvoj situaciji direktno dovodiš u neki podređen položaj. Sad sam stariji, radi se, ima se fala bogu više para. I hodalo se i trošilo se i čaščavalo se. Ako si ti djevojka koju ja tek upozanm, i potrošim na tebe 200 maraka za noć, logično da to ima neku težinu. Možda glupo zvuči, ali samim tim što to prihvataš od mene na taj način znači da mi "dođeš". Zato normalno žensko nikad neće doći u takvu situaciju. Kad kažem normalno mislim na pametno, mudro i odgojeno žensko čeljade koje zna da sve plaća uslovno rečeno.
Tad to nisam znao, normalno. Danas je ta cura u gradu prilično poznata, viđena i izvodana. Ali eto, valjda se tako kreće. U tim godinama bi ja halalio kamion red bulla da sam je poljubio i uhvatio za guzicu da se mogu pohvalit jaranima na velikom odmoru.
Danas i u ovim godinama, zna se kako se plaćaju flaše i sve ostalo.
Big Ang

#35230 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)

Post by Big Ang »

emko1234 wrote:
sheilak wrote:

Ma eto, ja bi vazda platio koliko god da je. Jer ne bi ga ona naručila da je ja nisam pitao ili pozvao na to piće. Samo meni žene tu nisu jasne. Ti se u takvoj situaciji direktno dovodiš u neki podređen položaj. Sad sam stariji, radi se, ima se fala bogu više para. I hodalo se i trošilo se i čaščavalo se. Ako si ti djevojka koju ja tek upozanm, i potrošim na tebe 200 maraka za noć, logično da to ima neku težinu. Možda glupo zvuči, ali samim tim što to prihvataš od mene na taj način znači da mi "dođeš". Zato normalno žensko nikad neće doći u takvu situaciju. Kad kažem normalno mislim na pametno, mudro i odgojeno žensko čeljade koje zna da sve plaća uslovno rečeno.
Tad to nisam znao, normalno. Danas je ta cura u gradu prilično poznata, viđena i izvodana. Ali eto, valjda se tako kreće. U tim godinama bi ja halalio kamion red bulla da sam je poljubio i uhvatio za guzicu da se mogu pohvalit jaranima na velikom odmoru.
Danas i u ovim godinama, zna se kako se plaćaju flaše i sve ostalo.

šta ima 200 maraka na noć :D
sha_ba

#35231 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)

Post by sha_ba »

mozda je hotel racun'o :mrgreen:

usput da emka pozz :kiss:
sheilak

#35232 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)

Post by sheilak »

emko1234 wrote: Samo meni žene tu nisu jasne. Ti se u takvoj situaciji direktno dovodiš u neki podređen položaj. Sad sam stariji, radi se, ima se fala bogu više para. I hodalo se i trošilo se i čaščavalo se. Ako si ti djevojka koju ja tek upozanm, i potrošim na tebe 200 maraka za noć, logično da to ima neku težinu. Možda glupo zvuči, ali samim tim što to prihvataš od mene na taj način znači da mi "dođeš". Zato normalno žensko nikad neće doći u takvu situaciju. Kad kažem normalno mislim na pametno, mudro i odgojeno žensko čeljade koje zna da sve plaća uslovno rečeno.
gle, ne bih ja to gledala tako extremno. a i ne mogu vjerovati da bas svaki muskarac svjesno kalkulira na ovaj nacin. fakat mi je stran takav nacin razmisljanja. mozda nesvjesno doduse. :D no, kod nas se ustalio takav obicaj i takvo razmisljanje da muskarac treba potrositi na zenu, a ne obratno. valjda i da bi iskazao svoj nadredjeni polozaj, a i zbog tradicionalne uloge muskarca kao hranitelja, skrbnika, etc. bez maksuz tih primisli, idem je pocastiti, da ona mene pocasti.

dijelom sam i ja tog misljenja, da muskarac treba preuzeti tu ulogu, ali posto volim biti neovisna, neugodno mi je da neko stalno placa za mene. i ne razumijem zene koje fakat nemaju obraza niti obzira, pa stalno to ocekuju.
MedenoSrce

#35233 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)

Post by MedenoSrce »

ma eto, kad primis pice "dodjes mu" a kad ne primis onda si umisljena kucka. Fakat ni vi muskarci nemate pojam sta bi sa sobom. A i ovo sto shabi rece, ceh jedne ekipe bude 200njak KM a on kao na neku zensku potrosio toliko, garant neki zesci kroner
klixoris

#35234 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)

Post by klixoris »

Meni zene placaju pice a ne ja njima :oops: :diva:
supercali

#35235 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)

Post by supercali »

Sta ovo ispade ako sam castio da mi treba ocistiti glavu pod stolom?
Posebno ako je neka koju prvi put vidim
emko1234

#35236 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)

Post by emko1234 »

sha_ba wrote:mozda je hotel racun'o :mrgreen:

Đe si Šeki :D
sheilak wrote:
emko1234 wrote: Samo meni žene tu nisu jasne. Ti se u takvoj situaciji direktno dovodiš u neki podređen položaj. Sad sam stariji, radi se, ima se fala bogu više para. I hodalo se i trošilo se i čaščavalo se. Ako si ti djevojka koju ja tek upozanm, i potrošim na tebe 200 maraka za noć, logično da to ima neku težinu. Možda glupo zvuči, ali samim tim što to prihvataš od mene na taj način znači da mi "dođeš". Zato normalno žensko nikad neće doći u takvu situaciju. Kad kažem normalno mislim na pametno, mudro i odgojeno žensko čeljade koje zna da sve plaća uslovno rečeno.
gle, ne bih ja to gledala tako extremno. a i ne mogu vjerovati da bas svaki muskarac svjesno kalkulira na ovaj nacin. fakat mi je stran takav nacin razmisljanja. mozda nesvjesno doduse. :D no, kod nas se ustalio takav obicaj i takvo razmisljanje da muskarac treba potrositi na zenu, a ne obratno. valjda i da bi iskazao svoj nadredjeni polozaj, a i zbog tradicionalne uloge muskarca kao hranitelja, skrbnika, etc. bez maksuz tih primisli, idem je pocastiti, da ona mene pocasti.

dijelom sam i ja tog misljenja, da muskarac treba preuzeti tu ulogu, ali posto volim biti neovisna, neugodno mi je da neko stalno placa za mene. i ne razumijem zene koje fakat nemaju obraza niti obzira, pa stalno to ocekuju.
Ja to opšte ne gledam tako, niti sam naučen da tako gledam. Imao sam sreću da su me u život uputili dvoje ljudi (roditelji) koji su svojevremeno bili pravi hajduci što bi se reklo. Svojski su se trudili da mi pokažu da je najbolji način razmišljanja kad se spremim da napravim neki zijan i pizdariju, kad sam bio mlađi, šta bi bilo da meni neko nešto slično uradi.
Tako sam uvijek i razmišljao. Iskreno, cure koje kokom plaćaju flaše, vozanja, ljetovanja, mobitele, parfeme i odjeću me nikad nisu zanimale.
Ali eto, kretao sam se u društvima oko kojih su se vrtile takve cure i imao sam priliku da sve vidim i iskusim što bi se reklo iz prve ruke.
Dijelom zbog tradicije, dijelom zbog neimaštine i ekonomske situacije, a dijelom boga mi što je sve više nagodinih mladih dama, većina muškaraca koji mogu finansijski, do kraja iskorištavaju moć materijalnih stvari.
Ali nekako što sam stariji, u prolazu često sretnem cure koje su materijalno uvijek staljale na prvo mjesto. I onda ih dobro pogledam. Sve su istrošene, ispijena, izgeledaju po 5 godina starije. I sve redom su promjenile ploču.
Valjda to vama tako ide. Međutim te neke faze u razvoju ženske psihe i traženja same sebe na mnoge djeluju pogubno. Nedavno sam saznao da je red bull cura s pocetka priče imala prvi abortus 22 godine.
golman

#35237 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)

Post by golman »

sherbett wrote:naravno da se zna..zato i ne uzimamo piće od svakoga..a koliko smo ih tek odbili...
Da,sjećamo se...od silnih galebova,koji su potom odlepršali natrag :sretan:
MedenoSrce

#35238 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)

Post by MedenoSrce »

ma vid' sherbi mogu i ja misliti da mi je drzava duzna nesto :D al' to ipak ostane na licnom dozivljaju :mrgreen:
tako da i te ljude koji rade nesto i ocekuju zauzvrat sta ti ja znam sta mogu samo uputiti na sedam brace, pa kol'ke su im sanse da im se zelja ostvari kad tamo ubace pare nek izracunaju
emko1234

#35239 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)

Post by emko1234 »

supercali wrote:Sta ovo ispade ako sam castio da mi treba ocistiti glavu pod stolom?
Brate, zavisi koga si častio, čime i gdje.
Ako si častio kiselom u Slogi, ne možeš ni broja dobiti a kamoli šta više.
MedenoSrce wrote:ma eto, kad primis pice "dodjes mu" a kad ne primis onda si umisljena kucka. Fakat ni vi muskarci nemate pojam sta bi sa sobom. A i ovo sto shabi rece, ceh jedne ekipe bude 200njak KM a on kao na neku zensku potrosio toliko, garant neki zesci kroner
Vrlo je zanimljivo kako većini opet samo cifra zapne za oko. 200 maraka je irelevantno u cijeloj priči i ta cifra je tu samo priče radi.
supercali

#35240 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)

Post by supercali »

Mene samo fascinira koliko mi razmisljamo o drugima a ne o sebi
Boli me briga jel se djevojka prodaje za pice jel to samo zbog pica ili je i sex u pitanju
Jel se prodaje za dopunu jel ovo jel ono al dzaba ljudima ovdje je to bitnije nego kako ce se provesti on sam jel upoznao zanimljivu ili dosadnu osobu itd
supercali

#35241 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)

Post by supercali »

emko1234 wrote:
supercali wrote:Sta ovo ispade ako sam castio da mi treba ocistiti glavu pod stolom?
Brate, zavisi koga si častio, čime i gdje.
Ako si častio kiselom u Slogi, ne možeš ni broja dobiti a kamoli šta više.
MedenoSrce wrote:ma eto, kad primis pice "dodjes mu" a kad ne primis onda si umisljena kucka. Fakat ni vi muskarci nemate pojam sta bi sa sobom. A i ovo sto shabi rece, ceh jedne ekipe bude 200njak KM a on kao na neku zensku potrosio toliko, garant neki zesci kroner
Vrlo je zanimljivo kako većini opet samo cifra zapne za oko. 200 maraka je irelevantno u cijeloj priči i ta cifra je tu samo priče radi.
Znaci da bi dobio broj moram castiti?
burek_in_space

#35242 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)

Post by burek_in_space »

emko1234 wrote: Vrlo je zanimljivo kako većini opet samo cifra zapne za oko. 200 maraka je irelevantno u cijeloj priči i ta cifra je tu samo priče radi.
Slazhem se, jer je meni 200 KM pussysmoke potroshiti u kafani.

Eh da mi je veca plata...
sha_ba

#35243 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)

Post by sha_ba »

emko1234 wrote:

e'o me :mrgreen:
odkud tebe na ovom dijelu foruma? :D
kash platit kafu? :razz: :lol:
golman

#35244 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)

Post by golman »

Ako je dobar provod,lijepo društvo i opuštena atmosvera...onda mi nije uopšte bitno koliko ću potrošiti,a ako je bezze,dosadno i nisam u elementu,onda pazim.
Big Ang

#35245 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)

Post by Big Ang »

vidi ti lovatora na forumu :D
pakica_

#35246 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)

Post by pakica_ »

vala ne kontam ni trebe koje kao piju kafu/kiselu i neko im ponudi pice, a one udare onda po kolama/vinima/bejlisima/pi.. mater'nama
ako pijem kafu i kiselu, pijem kafu i kiselu, ha ja placala, ha neko deseti :roll:
i na dejtu mi je ok popit' pice, dva, al' sad se oderat od npr. alkohola jer eto kao on treba da plati.. no! :run:
emko1234

#35247 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)

Post by emko1234 »

sha_ba wrote:
emko1234 wrote:

e'o me :mrgreen:
odkud tebe na ovom dijelu foruma? :D
kash platit kafu? :razz: :lol:
Došao malo da vidim šta ima :D kad dođeš u Šeher, onda kahva :D

Ma ja razumijem žene. Svakoj imponuje da muškarac s kojim izlazi dobro izgleda, vodi računa o sebi, ima auto, parica. Da može platit, odvest i dovest, kupit i poklonit. I sve je to fino, divno i krasno. Naravno kad je u granicama normale, i kad si u vezi s nekim.

A ako si ti lijena kobila, kojoj je lakše raširit noge 10 minuta nego zaradit 50 maraka da sebi kupiš dopunu, majicu, platiš piće i taxi do kuće. Pa onda nek svi jašu.
I dok ima takvih cura, bit će i likova koji očekuju nešto kad ti nađu upaljač da zapališ cigaru. Kad smo već kod upaljača, mozda je bi Dupont. Tanka si ti sponzoruša :D
supercali

#35248 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)

Post by supercali »

Pa vise sam brojeva pokupio na pricu o crvenkapici nego kad sam glumio tog nekog cascavdziju
Jbg ili ne znam ili na pogresne djevojke naletim u tom trenutku
pakica_

#35249 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)

Post by pakica_ »

supercali wrote:Pa vise sam brojeva pokupio na pricu o crvenkapici nego kad sam glumio tog nekog cascavdziju
il' na prave :P :lol:
supercali

#35250 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)

Post by supercali »

pakica_ wrote:
supercali wrote:Pa vise sam brojeva pokupio na pricu o crvenkapici nego kad sam glumio tog nekog cascavdziju
il' na prave :P :lol:
Il na prave zavisi iz kog ugla gledas i kojom glavom mislis :)
Locked