emko1234 wrote: Ali 3-4 godine kasnije sretnemo se na faklutetu. I onda sam ja nju oderao![]()
![]()
a jest vala tesko nalozit musku raju od 15-18 god... pa dovoljno je da si zensko.
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
emko1234 wrote: Ali 3-4 godine kasnije sretnemo se na faklutetu. I onda sam ja nju oderao![]()
![]()
ziva istina, pogotovo sto ima i onih koje su lahke u toj dobisheilak wrote:emko1234 wrote: Ali 3-4 godine kasnije sretnemo se na faklutetu. I onda sam ja nju oderao![]()
![]()
hahahha
![]()
a jest vala tesko nalozit musku raju od 15-18 god... pa dovoljno je da si zensko.toliko ste laki u tom dobu.
i ne samo u toj dobiEdin25 wrote:ziva istina, pogotovo sto ima i onih koje su lahke u toj dobisheilak wrote:emko1234 wrote: Ali 3-4 godine kasnije sretnemo se na faklutetu. I onda sam ja nju oderao![]()
![]()
hahahha
![]()
a jest vala tesko nalozit musku raju od 15-18 god... pa dovoljno je da si zensko.toliko ste laki u tom dobu.
Ma eto, ja bi vazda platio koliko god da je. Jer ne bi ga ona naručila da je ja nisam pitao ili pozvao na to piće. Samo meni žene tu nisu jasne. Ti se u takvoj situaciji direktno dovodiš u neki podređen položaj. Sad sam stariji, radi se, ima se fala bogu više para. I hodalo se i trošilo se i čaščavalo se. Ako si ti djevojka koju ja tek upozanm, i potrošim na tebe 200 maraka za noć, logično da to ima neku težinu. Možda glupo zvuči, ali samim tim što to prihvataš od mene na taj način znači da mi "dođeš". Zato normalno žensko nikad neće doći u takvu situaciju. Kad kažem normalno mislim na pametno, mudro i odgojeno žensko čeljade koje zna da sve plaća uslovno rečeno.sheilak wrote:emko1234 wrote: Ali 3-4 godine kasnije sretnemo se na faklutetu. I onda sam ja nju oderao![]()
![]()
hahahha
![]()
emko1234 wrote:Ma eto, ja bi vazda platio koliko god da je. Jer ne bi ga ona naručila da je ja nisam pitao ili pozvao na to piće. Samo meni žene tu nisu jasne. Ti se u takvoj situaciji direktno dovodiš u neki podređen položaj. Sad sam stariji, radi se, ima se fala bogu više para. I hodalo se i trošilo se i čaščavalo se. Ako si ti djevojka koju ja tek upozanm, i potrošim na tebe 200 maraka za noć, logično da to ima neku težinu. Možda glupo zvuči, ali samim tim što to prihvataš od mene na taj način znači da mi "dođeš". Zato normalno žensko nikad neće doći u takvu situaciju. Kad kažem normalno mislim na pametno, mudro i odgojeno žensko čeljade koje zna da sve plaća uslovno rečeno.sheilak wrote:emko1234 wrote: Ali 3-4 godine kasnije sretnemo se na faklutetu. I onda sam ja nju oderao![]()
![]()
hahahha
![]()
Tad to nisam znao, normalno. Danas je ta cura u gradu prilično poznata, viđena i izvodana. Ali eto, valjda se tako kreće. U tim godinama bi ja halalio kamion red bulla da sam je poljubio i uhvatio za guzicu da se mogu pohvalit jaranima na velikom odmoru.
Danas i u ovim godinama, zna se kako se plaćaju flaše i sve ostalo.
gle, ne bih ja to gledala tako extremno. a i ne mogu vjerovati da bas svaki muskarac svjesno kalkulira na ovaj nacin. fakat mi je stran takav nacin razmisljanja. mozda nesvjesno doduse.emko1234 wrote: Samo meni žene tu nisu jasne. Ti se u takvoj situaciji direktno dovodiš u neki podređen položaj. Sad sam stariji, radi se, ima se fala bogu više para. I hodalo se i trošilo se i čaščavalo se. Ako si ti djevojka koju ja tek upozanm, i potrošim na tebe 200 maraka za noć, logično da to ima neku težinu. Možda glupo zvuči, ali samim tim što to prihvataš od mene na taj način znači da mi "dođeš". Zato normalno žensko nikad neće doći u takvu situaciju. Kad kažem normalno mislim na pametno, mudro i odgojeno žensko čeljade koje zna da sve plaća uslovno rečeno.
Đe si Šekisha_ba wrote:mozda je hotel racun'o![]()
usput da emka pozz
Ja to opšte ne gledam tako, niti sam naučen da tako gledam. Imao sam sreću da su me u život uputili dvoje ljudi (roditelji) koji su svojevremeno bili pravi hajduci što bi se reklo. Svojski su se trudili da mi pokažu da je najbolji način razmišljanja kad se spremim da napravim neki zijan i pizdariju, kad sam bio mlađi, šta bi bilo da meni neko nešto slično uradi.sheilak wrote:gle, ne bih ja to gledala tako extremno. a i ne mogu vjerovati da bas svaki muskarac svjesno kalkulira na ovaj nacin. fakat mi je stran takav nacin razmisljanja. mozda nesvjesno doduse.emko1234 wrote: Samo meni žene tu nisu jasne. Ti se u takvoj situaciji direktno dovodiš u neki podređen položaj. Sad sam stariji, radi se, ima se fala bogu više para. I hodalo se i trošilo se i čaščavalo se. Ako si ti djevojka koju ja tek upozanm, i potrošim na tebe 200 maraka za noć, logično da to ima neku težinu. Možda glupo zvuči, ali samim tim što to prihvataš od mene na taj način znači da mi "dođeš". Zato normalno žensko nikad neće doći u takvu situaciju. Kad kažem normalno mislim na pametno, mudro i odgojeno žensko čeljade koje zna da sve plaća uslovno rečeno.no, kod nas se ustalio takav obicaj i takvo razmisljanje da muskarac treba potrositi na zenu, a ne obratno. valjda i da bi iskazao svoj nadredjeni polozaj, a i zbog tradicionalne uloge muskarca kao hranitelja, skrbnika, etc. bez maksuz tih primisli, idem je pocastiti, da ona mene pocasti.
dijelom sam i ja tog misljenja, da muskarac treba preuzeti tu ulogu, ali posto volim biti neovisna, neugodno mi je da neko stalno placa za mene. i ne razumijem zene koje fakat nemaju obraza niti obzira, pa stalno to ocekuju.
Da,sjećamo se...od silnih galebova,koji su potom odlepršali natragsherbett wrote:naravno da se zna..zato i ne uzimamo piće od svakoga..a koliko smo ih tek odbili...
Brate, zavisi koga si častio, čime i gdje.supercali wrote:Sta ovo ispade ako sam castio da mi treba ocistiti glavu pod stolom?
Posebno ako je neka koju prvi put vidim
Vrlo je zanimljivo kako većini opet samo cifra zapne za oko. 200 maraka je irelevantno u cijeloj priči i ta cifra je tu samo priče radi.MedenoSrce wrote:ma eto, kad primis pice "dodjes mu" a kad ne primis onda si umisljena kucka. Fakat ni vi muskarci nemate pojam sta bi sa sobom. A i ovo sto shabi rece, ceh jedne ekipe bude 200njak KM a on kao na neku zensku potrosio toliko, garant neki zesci kroner
Znaci da bi dobio broj moram castiti?emko1234 wrote:Brate, zavisi koga si častio, čime i gdje.supercali wrote:Sta ovo ispade ako sam castio da mi treba ocistiti glavu pod stolom?
Posebno ako je neka koju prvi put vidim
Ako si častio kiselom u Slogi, ne možeš ni broja dobiti a kamoli šta više.Vrlo je zanimljivo kako većini opet samo cifra zapne za oko. 200 maraka je irelevantno u cijeloj priči i ta cifra je tu samo priče radi.MedenoSrce wrote:ma eto, kad primis pice "dodjes mu" a kad ne primis onda si umisljena kucka. Fakat ni vi muskarci nemate pojam sta bi sa sobom. A i ovo sto shabi rece, ceh jedne ekipe bude 200njak KM a on kao na neku zensku potrosio toliko, garant neki zesci kroner
Slazhem se, jer je meni 200 KM pussysmoke potroshiti u kafani.emko1234 wrote: Vrlo je zanimljivo kako većini opet samo cifra zapne za oko. 200 maraka je irelevantno u cijeloj priči i ta cifra je tu samo priče radi.
e'o meemko1234 wrote:Đe si Šekisha_ba wrote:mozda je hotel racun'o![]()
usput da emka pozz
Došao malo da vidim šta imasha_ba wrote:e'o meemko1234 wrote:Đe si Šekisha_ba wrote:mozda je hotel racun'o![]()
usput da emka pozz
![]()
odkud tebe na ovom dijelu foruma?![]()
kash platit kafu?![]()
il' na pravesupercali wrote:Pa vise sam brojeva pokupio na pricu o crvenkapici nego kad sam glumio tog nekog cascavdziju
Jbg ili ne znam ili na pogresne djevojke naletim u tom trenutku
Il na prave zavisi iz kog ugla gledas i kojom glavom mislispakica_ wrote:il' na pravesupercali wrote:Pa vise sam brojeva pokupio na pricu o crvenkapici nego kad sam glumio tog nekog cascavdziju
Jbg ili ne znam ili na pogresne djevojke naletim u tom trenutku![]()