FC Barcelona
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- Saian
#35226 Re: FC Barcelona
ma idite u kurac vishe, pa sta dodajes na pet metara covjeku izmedju dva beka, pucas iz neizglednijih pozicija sad dodajes, idi u trokua Padezhu
-
Crvena Tifoza
#35227 Re: FC Barcelona
Ovo nije normalno. Neće u gol
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
todd_smith
#35228 Re: FC Barcelona
Zvanicno kraj ere "Barcelona". Karina od ekipe.
-
Crvena Tifoza
#35229 Re: FC Barcelona
todd_smith wrote:Zvanicno kraj ere "Barcelona". Karina od ekipe.
- PravimHaos
#35231 Re: FC Barcelona
Do Soraje je.
Sent from my HTC One using Tapatalk
Sent from my HTC One using Tapatalk
- tzipiripi
#35232 Re: FC Barcelona
Je l' se ban odnosi i na trenere? 
-
todd_smith
#35234 Re: FC Barcelona
Pa pocetak kraja je bio odlazak Pepa.Crvena Tifoza wrote:todd_smith wrote:Zvanicno kraj ere "Barcelona". Karina od ekipe.ima tri godine sve nekakvi krajevi ere Barcelone.
-
LSD
#35235 Re: FC Barcelona
onaj kup katalonije što uzeli neki dana, jedva na panale - je sve što ce uzeti ove sezone
mark my words
Lucho, vi ste i statisticki najslabija karika - zbogom
Lucho, vi ste i statisticki najslabija karika - zbogom
-
Crvena Tifoza
#35236 Re: FC Barcelona
Havarija. Ispadaju u drugu ligu. Prijeti im gašenje kluba. K'o da su Đerzelez. Kolike su vam komplekse ljudi nabili da ste u transu nakon svakog poraza Barce.todd_smith wrote:Pa pocetak kraja je bio odlazak Pepa.Crvena Tifoza wrote:todd_smith wrote:Zvanicno kraj ere "Barcelona". Karina od ekipe.ima tri godine sve nekakvi krajevi ere Barcelone.
- Logovan
#35237 Re: FC Barcelona
Dva vezana poraza.
Ljudi sami sebi stvoriše problem, prvo izgubiše od Reala pa sad od Celte.
Suarez odigrao kao i u el classicu. Nigdje ga nije bilo. Mrtav. Neymar isto slab. Messi imao priliku da zabije gol dva, ali nije ga išlo, a i sebičan je dosta bio.
Suarez odigrao kao i u el classicu. Nigdje ga nije bilo. Mrtav. Neymar isto slab. Messi imao priliku da zabije gol dva, ali nije ga išlo, a i sebičan je dosta bio.
-
sizifinho
#35238 Re: FC Barcelona
Eto pratim podforum jako dugo, nekad nešto napišem, urijetko..
Ali sad me baš živo zanima šta će skenderija napisati. Hoće li i sad biti kao protiv Madrida: "Početak sezone, prednost nad Madridom, L.E. sad vuče konce itd."
Mislim da je ovo jasan znak da se Barca izgubila negdje u marketinškim vodama. Od kad pratim ekipu duže a ni dublje nisu bili u disbalansu. Imali su lošijih perioda, ali igra im nije bila ovoliko nepovezana, nekoherentna ... fali nešto. Doveo se Suarez, a u veznom redu jasna rupa. Tačno nam ni Pjanić ne može pomoći.
Luis E. pokušava da pokaže da je on šef, ko eto ostavio Iniestu i Piquea, za javnost da bude autoritet, za svlačionice da bi se odmorili... Sve u svemu veliko razočarenje. S ovakvom igrom i ekipom nemamo mi šta tražiti protiv ovog furioznog Reala ili drugih velikana.
Ali sad me baš živo zanima šta će skenderija napisati. Hoće li i sad biti kao protiv Madrida: "Početak sezone, prednost nad Madridom, L.E. sad vuče konce itd."
Mislim da je ovo jasan znak da se Barca izgubila negdje u marketinškim vodama. Od kad pratim ekipu duže a ni dublje nisu bili u disbalansu. Imali su lošijih perioda, ali igra im nije bila ovoliko nepovezana, nekoherentna ... fali nešto. Doveo se Suarez, a u veznom redu jasna rupa. Tačno nam ni Pjanić ne može pomoći.
Luis E. pokušava da pokaže da je on šef, ko eto ostavio Iniestu i Piquea, za javnost da bude autoritet, za svlačionice da bi se odmorili... Sve u svemu veliko razočarenje. S ovakvom igrom i ekipom nemamo mi šta tražiti protiv ovog furioznog Reala ili drugih velikana.
-
omar little
#35239 Re: FC Barcelona
iniesta je povrijedjen.
- DonVitoNN
#35240 Re: FC Barcelona
Gdje je Messi 
- ascari
#35241 Re: FC Barcelona
Prazninu u sredinu i mogu da razumijem, ali Luis na desnoj strani
Kad smo vec kod desne strane, ima jedan decko u Arsenalu
- Appearances 9
- Goals 7
Kad smo vec kod desne strane, ima jedan decko u Arsenalu
- Appearances 9
- Goals 7
-
Crvena Tifoza
#35242 Re: FC Barcelona
Razligu trolla.DonVitoNN wrote:Gdje je Messi
- skenderija04
#35243 Re: FC Barcelona
Ja cu i sada ponoviti ono sto pisem od avgusta. Strah me bilo pocetka sezone. Ono sto nisam ocekivao je da do ovog kola budu lideri. Sta sad? Mozes traziti greske i svi vidimo da ih ima jako puno. Licno mislim da je januarski prelazni najbitniji i klub bi trebao otvoriti izlazna vrata pod svaku cijenu. Ovdje fali atmosfera. Ako na zimu odu Pique,Alves i Pedro dobar dio posla bi napravili. Barcelona je sad u poziciji da misli jedino i iskljucivo na sljedecu utakmicu. Planirati nesto dalje je glupo i stetno. Vidjecemo kako ce se stvari razvijati.sizifinho wrote:Eto pratim podforum jako dugo, nekad nešto napišem, urijetko..
-
bosanska senzacija
#35244 Re: FC Barcelona
Trojac Neymar-Messi-Suarez ni Pep Guardiola ne bi mogao uigrati i podrediti ekipi.
- p206
#35246 Re: FC Barcelona
LE veze nema, ne zna ih ukonponovati
bruka i sramota imati onakva 3 igrača u napadu i ne dati gol
bruka i sramota imati onakva 3 igrača u napadu i ne dati gol
- fidoremilienko
#35247 Re: FC Barcelona
I tako je nestao mali miš, 505...struĆnjak, statistiĆar 
- tzipiripi
#35249 Re: FC Barcelona
Pade mi na pamet ona utakmica protiv Chelsea, stative prečke, šanse... neće pa neće.
Hajde ba, nema potrebe za kmečanjem. Bolje je što se sad ovo dešava nego kao prošle sezone, kad se greške više nisu mogle ispraviti. Za heftu o'šle sve moguće titule.
Ovako par šljaga, po spisku... Red, rad i disciplina. Ako to ne može LE neka idu i oni i ostali...
I ne dirajte Gricka, lik je dao par finih lopti a u 4 mjeseca odigrao par polovnih utakmica, nema mu se šta zamjerit. Još se nije ni zagrijao. Rakitić do jučer best by a sad odjednom kanta
Hajde ba, nema potrebe za kmečanjem. Bolje je što se sad ovo dešava nego kao prošle sezone, kad se greške više nisu mogle ispraviti. Za heftu o'šle sve moguće titule.
Ovako par šljaga, po spisku... Red, rad i disciplina. Ako to ne može LE neka idu i oni i ostali...
I ne dirajte Gricka, lik je dao par finih lopti a u 4 mjeseca odigrao par polovnih utakmica, nema mu se šta zamjerit. Još se nije ni zagrijao. Rakitić do jučer best by a sad odjednom kanta
-
5 0 5