http://www.imdb.com/title/tt0462570/?ref_=fn_al_tt_1

Moderator: _BataZiv_0809
So weit die fussen tragen?funeral blues wrote:Ima li neko preporuku za neki film tipa The edge ili The revenant. Ovi prohladni dani me nafurali na neki takav film, u fazonu divljine i to
ah, zaboravio si đoni napomenuti da je prije njega isao i jedan koji je po meni barem u top 20 svih vremena...johnnykola wrote:Prva Plus 22.00:
![]()

Gledao vec. Hvala u svakom slucaju.Kataklinger wrote:So weit die fussen tragen?funeral blues wrote:Ima li neko preporuku za neki film tipa The edge ili The revenant. Ovi prohladni dani me nafurali na neki takav film, u fazonu divljine i to
Vjerovatno si i ovaj gledao, ali evo on mi naupade.funeral blues wrote:Gledao vec. Hvala u svakom slucaju.Kataklinger wrote:So weit die fussen tragen?funeral blues wrote:Ima li neko preporuku za neki film tipa The edge ili The revenant. Ovi prohladni dani me nafurali na neki takav film, u fazonu divljine i to
funeral blues wrote:Ima li neko preporuku za neki film tipa The edge ili The revenant. Ovi prohladni dani me nafurali na neki takav film, u fazonu divljine i to
Ne, ali pogledam!John Cleese wrote:Jesi li gledao ovaj:johnnykola wrote:

Oba stalno preporučujem, Zemlju za starce rijeđe, pa rek'o idem s njim da ne bih od nekih zbog ponavljanja bio proglačen standardno četaljskom lezbijkom.s@mson wrote:ah, zaboravio si đoni napomenuti da je prije njega isao i jedan koji je po meni barem u top 20 svih vremena...johnnykola wrote:Prva Plus 22.00:
![]()
Mene još uvijek nervira. Nadoći ću valjda. Ako pak ne, neću se sekirati. Nemote ni vijohnnykola wrote:Dugo ga nisam mogao, ali odličan film.

Uzivaj!funeral blues wrote:Gledao vec. Hvala u svakom slucaju.Kataklinger wrote:So weit die fussen tragen?funeral blues wrote:Ima li neko preporuku za neki film tipa The edge ili The revenant. Ovi prohladni dani me nafurali na neki takav film, u fazonu divljine i to
Uzivaj!drag_gost wrote:Gledao vec. Hvala u svakom slucaju.funeral blues wrote:So weit die fussen tragen?funeral blues wrote:Ima li neko preporuku za neki film tipa The edge ili The revenant. Ovi prohladni dani me nafurali na neki takav film, u fazonu divljine i to

last mohicans wrote:Na FTVu upravo počeo
Shutter Island
obavezno štivo