Naspem joj vode, dosta joj, svakako će izgubit' tekućine poslije.kiki-miki wrote:Šta pijete na prvom službenom dejtu,a šta je poželjno da djevojka pije tad?
Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#35201 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
-
pashasolidni
#35202 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
pijemo shta mi hochemokiki-miki wrote:Šta pijete na prvom službenom dejtu,a šta je poželjno da djevojka pije tad?
- Skeptic604
#35203 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
Ja samo sokove,i to na slamku,po mogucnosti da ima raznobojnih slamki,pa da ja izaberemkiki-miki wrote:Šta pijete na prvom službenom dejtu,a šta je poželjno da djevojka pije tad?
A i ona bi trebala sokove,na slamku jer je zdravije a i manje se potrosi soka kad na slamku pijes
-
bang and blame
#35204 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
Meščini da ti napisa elaborat o svom škrtaklukuSkeptic604 wrote:Ja samo sokove,i to na slamku,po mogucnosti da ima raznobojnih slamki,pa da ja izaberemkiki-miki wrote:Šta pijete na prvom službenom dejtu,a šta je poželjno da djevojka pije tad?
A i ona bi trebala sokove,na slamku jer je zdravije a i manje se potrosi soka kad na slamku pijes,jer vecinom ove koje piju samo sokove bez cigara i kafa su nekako pametnije od ovih sto potegnu štok u diskoteci pa onda prenoce kod poznanika
![]()
![]()
Zaboravio si da dodas, da je pozeljno da je tak sok, sto "ona" pije, na "razmutu".
A, nocenje kod poznanika ti necu komentarisati.
- Logovan
#35205 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
Ako bih ja plaćao onda zavisi kakav sam sa parama.kiki-miki wrote:Šta pijete na prvom službenom dejtu,a šta je poželjno da djevojka pije tad?
- hodža
#35206 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
Duza u malu i casa vodekiki-miki wrote:Šta pijete na prvom službenom dejtu,a šta je poželjno da djevojka pije tad?
- Logovan
#35207 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
Ima "ako" rijetko kad.sherbett wrote:nema ako na prvom. zna seLogovan wrote:Ako bih ja plaćao onda zavisi kakav sam sa parama.kiki-miki wrote:Šta pijete na prvom službenom dejtu,a šta je poželjno da djevojka pije tad?
-
todd_smith
#35208 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
Neka pije sta hoce, samo neka mi ne pije krv.kiki-miki wrote:Šta pijete na prvom službenom dejtu,a šta je poželjno da djevojka pije tad?
A ja pijem inace caj od divlje tresnje.
- relativno84
#35209 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
Ako mi dolazi kuci onda zavisi sta ima to i ponudimkiki-miki wrote:Šta pijete na prvom službenom dejtu,a šta je poželjno da djevojka pije tad?
-
todd_smith
#35210 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
Cura ti dosla u kucu, ti bi da je vodis van kuce da setate?
E vidi se da navijas za Zelju.

- Skeptic604
#35211 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
bang and blame
Šrtakluk

Šrtakluk
-
bang and blame
#35212 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
Tvoj post je ozbiljan , bas kao i mojSkeptic604 wrote:bang and blame
Šrtakluk![]()
![]()
- duminjo
#35213 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
Ma ja ne znam nista narucit osim kafe i pive.kiki-miki wrote:Šta pijete na prvom službenom dejtu,a šta je poželjno da djevojka pije tad?
- p206
#35214 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
Dry martini - three measures of Gordon's; one of vodka; half a measure of Kina Lillet. Shake it over ice, and add a thin slice of lemon peel.kiki-miki wrote:Šta pijete na prvom službenom dejtu,a šta je poželjno da djevojka pije tad?

morao sam izaći iz anonimnosti zbog ovog pitanja
-
sha_ba
#35215 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
todd_smith wrote:Cura ti dosla u kucu, ti bi da je vodis van kuce da setate?
-
Edin25
#35216 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
Obicno pitam, desavalo se da osobe steknu pogresan dojam o meni, tacnije da sam alkoholicar.kiki-miki wrote:Šta pijete na prvom službenom dejtu,a šta je poželjno da djevojka pije tad?
Imam 3 standardne kombinacije koje obicno rotiram u zavisnosti od prilika tj. neprilika.
prva
Domaci caj od ambrozije sa dva komadica limete, znaci ne previse limete da ne ubije miris i ukus ambrozije ( inace, ovo je jako tesko naci u ponudi a sve neki kvazi elitni kafici, restorani..)
druga
Ako mlada kaze da ne konzumira alkohol, narucim nesto od onog standardnog smeca i otrova tipa kola, sprajt, tandzarina...
treca
Ako mlada kaze da konzumira alkohol, narucim pivo ili vino u zavisnosti od vremena ili lokacije
Pozeljeno je da pije ono sta inace voli da pije sta god to bilo.
Izvinjavam se na malo poduzem postu, znam da nije bas pozeljeno na forumu.
- Big Ang
#35217 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
Bojite li se hakera? 
-
emko1234
#35218 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
Zavisi kakav mi je dan i koje je doba dana. Nekad piva, nekad vino ako se jede. Zna se boga mi često i kakva žesta naći.kiki-miki wrote:Šta pijete na prvom službenom dejtu,a šta je poželjno da djevojka pije tad?
Kad sam bio mali (srednja škola) uvijek kafa ili nes. Sjećam se jednog dejta u tadašnjem Orange-u kod Mulićevog parkinga. I ja i ona iz škole, drugi srednje. Ja 7 maraka u džepu. Haj kontam, more nam biti. Ja nes kafu, 2 keke. Kaže ona, meni se cijeli dan nešto spava. Kontam ona ce kafu, kaže ona konobaru: " Ja ću red bull". Dok nije donio piće, samo sam kontao hoće li biti knap ili će zafaliti. Kad ono knap
- Leo_alfa
#35219 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
Nemam razloga za to, nit sam bogat, nit poznat, nit sta skrivam, a nisam ni bankaBig Ang wrote:Bojite li se hakera?
-
sha_ba
#35220 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
a ne rece sta pijes?Leo_alfa wrote:Nemam razloga za to, nit sam bogat, nit poznat, nit sta skrivam, a nisam ni bankaBig Ang wrote:Bojite li se hakera?
- madner
#35221 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
Odrala te je samo tako.emko1234 wrote:Zavisi kakav mi je dan i koje je doba dana. Nekad piva, nekad vino ako se jede. Zna se boga mi često i kakva žesta naći.kiki-miki wrote:Šta pijete na prvom službenom dejtu,a šta je poželjno da djevojka pije tad?
Kad sam bio mali (srednja škola) uvijek kafa ili nes. Sjećam se jednog dejta u tadašnjem Orange-u kod Mulićevog parkinga. I ja i ona iz škole, drugi srednje. Ja 7 maraka u džepu. Haj kontam, more nam biti. Ja nes kafu, 2 keke. Kaže ona, meni se cijeli dan nešto spava. Kontam ona ce kafu, kaže ona konobaru: " Ja ću red bull". Dok nije donio piće, samo sam kontao hoće li biti knap ili će zafaliti. Kad ono knap
- sheilak
#35222 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
cuj red bull. imala je stila...emko1234 wrote:Zavisi kakav mi je dan i koje je doba dana. Nekad piva, nekad vino ako se jede. Zna se boga mi često i kakva žesta naći.kiki-miki wrote:Šta pijete na prvom službenom dejtu,a šta je poželjno da djevojka pije tad?
- Leo_alfa
#35223 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
S cetrnest sam popio prvo pivo, a posle piva sam pio sve zivo...sha_ba wrote:a ne rece sta pijes?Leo_alfa wrote:Nemam razloga za to, nit sam bogat, nit poznat, nit sta skrivam, a nisam ni bankaBig Ang wrote:Bojite li se hakera?
Piva, mada mi se i dzin i stok dopadaju, ali rijetko pijem zescu. A sokove kad narucujem obicno tonik ili neki gusti sok koji niko ne narucuje npr. od banane, ananasa i sl.
-
emko1234
#35224 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
Zapamtio sam joj to i zapisao, tad nije bilo ništa.madner wrote:Odrala te je samo tako.emko1234 wrote:Zavisi kakav mi je dan i koje je doba dana. Nekad piva, nekad vino ako se jede. Zna se boga mi često i kakva žesta naći.kiki-miki wrote:Šta pijete na prvom službenom dejtu,a šta je poželjno da djevojka pije tad?
Sheilak@ šatro najbolje treba u svojoj školi u generaciji bila. Svi se ložili na nju po gimnazijadama tadašnjim
-
sha_ba
#35225 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
a za red bull, sto sheki rece, imala je stila....