Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
moonca wrote: ↑09/12/2019 18:59
..Cendlice - meni ne zvuci isto-( mali je % bogate populacije ) ali, je zbilja -iritantno pitanje... pogotovo od clanova familije ...
Znam ja da vam je iritantno, zato što vam i jeste najveći problem, iako se pravite da ste ono cool i opušteni kada je ta tema. Ne mislim na vas dvije (ne znam ni kakav vam je status), nego generalno na žene. Meni je OK kada djevojka pokaže neko interesovanje, kada želi da upoznaje nove ljude/muškarce i otvoreno stavlja do znanja da želi neku ozbiljnu vezu.. ali ove neke koje poznajem i koje žive nešto 100 na sat, putovanja, provodi, slike s jaranicama i glumi da je ne zanimaju muškarci, a vamo druga skroz druga priča. E na njih sam i mislio kad sam postavio pitanje. Ima takvih baš dosta, ali svako ima pravo da živi kako hoće. Njen izbor.
Malo si se udaljio- iritantnan je pritisak familije - pogotovo na zensku djecu. Ja to donekle i razumijem- majke brinu o statusu zenske djece.. okolina ima znacajan uticaj.
E, sto se tice toga da ti se svidjaju djevojke, koje stavljaju do znanja da zele ozbiljnu vezu- vecina muskraca se toga plase i bjeze od istih. Licno, cula od ne malog broja...
Kao i bogatih zena- koji god joj se priblizi- misle, da hoce njen novac.. i radije ostaju same, a rado bi da imaju nekoga...
Pa to za familiju je normalno, i kod muškaraca je isto, ali starije ljude treba razumjeti. I ne treba oholo gledati na takva pitanja.
Pa imaš muškarce koji žele ozbiljnu vezu i brak, a imaš one koji žele da prervrnu. Takvi i bježe od te priče, jer tu treba više vremena i strpljenja, a njemu se ne da da čeka mnogo.
moonca wrote: ↑10/12/2019 00:41
ok, nisam ni mislila da imate lose misljenje.Jednostavno ste zateceni, mada podsvjesno vam se svidjaju takve - djevojke koje znaju sta hoce--
Nema tu pravila. Bar kod mene. Meni su se sviđale neke djevojke, gdje moji drugovi nisu mogli da vjeruju.
ok, nisam ni mislila da imate lose misljenje.Jednostavno ste zateceni, mada podsvjesno vam se svidjaju takve - djevojke koje znaju sta hoce--
Nema tu pravila. Bar kod mene. Meni su se sviđale neke djevojke, gdje moji drugovi nisu mogli da vjeruju.
Žene su ti jednostavne, da jednostavnije ne mogu biti
Posebno u današnje doba.
Imaš normalne, njih je malo teže osvojit, jer se ne furaju na gluposti, nego žele osobu koja je normalna
Imaš ove budaletine koje se furaju na to da su one cool sjw ofarbane i ošišane do bola, ono kad ih vidiš samo prodji
I imaš one što su nekako ni tam ni vam, bi or not to bi...
L3D3NA wrote: ↑10/12/2019 00:51
Posebno u današnje doba.
Imaš normalne, njih je malo teže osvojit, jer se ne furaju na gluposti, nego žele osobu koja je normalna
Imaš ove budaletine koje se furaju na to da su one cool sjw ofarbane i ošišane do bola, ono kad ih vidiš samo prodji
Pa ti vidi
Normalna- sta je za koga normalno--
Meni je normalno da su--- ofarbane i osisane -- tebi izgleda to nije.
Posebno u današnje doba.
Posebno u današnje doba.
Pa ti vidi
Normalna- sta je za koga normalno--
Meni je normalno da su--- ofarbane i osisane -- tebi izgleda to nije.
Ja sam zensko- eto, nek se odnosi na muskarce.
Da. Šta je za koga normala. Imati BH tipkovnicu sa ĐŠŽĆČ
Next time kad te bude zanimalo koliko je Sarajevo zasićeno smogom, dođi
Pun kufer dijaspore koja se nadovezala Bosne, opleti malo po forumima tamo gdje živiš
nite
moonca wrote: ↑10/12/2019 01:16
.. blago meni- evo jos jedan 'karakter''
Žene su ti ko moonca
najčešće dosadne, spamaju do bola, kuhaju (jer moraju ili da objave slike kuhinjskih čarolija), ne znaju kako izgleda smog (a bel su se istog nagutale), furaju se na sjw i jako su glasne na ovom forumu.
Naravno da nisu sve žene u tom rangu
Žene su vani, ne ovdje