Vidjet ćeš pravog veselja trećeg decembra1946--1987 wrote:al jarane terena u nasoj ligi pa sta je ovo
danas u mostaru kaljuza, grbavica da te Bog sacuva, kosevo isto tako.
pa jebemu majku kako po ovom uopste igrati.
Premijer liga BiH
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#35201 Re: Premijer liga BiH
- leškarenje
#35202 Re: Premijer liga BiH
Neda mi se nesto gledati opetTomahawk11 wrote:A evo pocinje i snimak Zrinjski-Sarajevo![]()
![]()
-
1946--1987
#35203 Re: Premijer liga BiH
mozda pridjemo golu konacnoleškarenje wrote:Neda mi se nesto gledati opetTomahawk11 wrote:A evo pocinje i snimak Zrinjski-Sarajevo![]()
![]()
- leškarenje
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#35205 Re: Premijer liga BiH
Nismo ga jos primili 
- MOSALJOZE
#35206 Re: Premijer liga BiH
Izdržite jednom jbm gaTomahawk11 wrote:Nismo ga jos primili
- leškarenje
#35207 Re: Premijer liga BiH
Zato ga zabi lendric

- Tomahawk11
- Globalni moderator
#35208 Re: Premijer liga BiH
Mi samo kad medjusobno igramo - tu nema primanja.
Zato ostali svi daju....Krupe, Jajca, Vitezi, Olimpici
Zato ostali svi daju....Krupe, Jajca, Vitezi, Olimpici
- Logovan
#35209 Re: RE: Re: Premijer liga BiH
Sad cemo pobijediti.Tomahawk11 wrote:A evo pocinje i snimak Zrinjski-Sarajevo![]()
![]()
- leškarenje
#35210 Re: Premijer liga BiH
Ma opusteno ba,idu ZG hladno
ko ce gledati onu patnju opet 
- SkyLimit
#35211 Re: Premijer liga BiH
Marinović sa raspalim Borcem riješio Kodrino Sarajevo u kupu. Sad sa Zrinjsim suvereno drži vrh našeg fudbala. Stvarno je dobar trener.
-
LSD
#35212 Re: Premijer liga BiH
Marinović je prosjecan trener, nije on neki mag - ali Zrinjski znalacki koristi komično stanje u klubovima koji bi mu trebali biti konkurencija (sarajevski klubovi i široki)...pa jbt nekakva Krupa je druga na tabeliSkyLimit wrote:Marinović sa raspalim Borcem riješio Kodrino Sarajevo u kupu. Sad sa Zrinjsim suvereno drži vrh našeg fudbala. Stvarno je dobar trener.
- Šibicar
#35213 Re: Premijer liga BiH
LSD wrote:Marinović je prosjecan trener, nije on neki mag - ali Zrinjski znalacki koristi komično stanje u klubovima koji bi mu trebali biti konkurencija (sarajevski klubovi i široki)...pa jbt nekakva Krupa je druga na tabeliSkyLimit wrote:Marinović sa raspalim Borcem riješio Kodrino Sarajevo u kupu. Sad sa Zrinjsim suvereno drži vrh našeg fudbala. Stvarno je dobar trener.![]()
toliko o tome....logicno da ce biti na celu tabele kad su mu konkurentni "loš i gori"...a i taj Zrinjski je glat fasovao na koševu, toliko o njihovim kvalitetima.
Pa i mi smo im na Grbavici poklonili pobjedu.
-
LSD
#35214 Re: Premijer liga BiH
Dobro, mi smo tad bili urnebesno-komicna ekipa sa onim klaunom na klupi, normalno da cemo pokloniti...i opet nismo trebali zijaniti tu utakmicu, nisu nas uopšte nadigrali...al jbg , bilo pa prošloŠibicar wrote:LSD wrote:Marinović je prosjecan trener, nije on neki mag - ali Zrinjski znalacki koristi komično stanje u klubovima koji bi mu trebali biti konkurencija (sarajevski klubovi i široki)...pa jbt nekakva Krupa je druga na tabeliSkyLimit wrote:Marinović sa raspalim Borcem riješio Kodrino Sarajevo u kupu. Sad sa Zrinjsim suvereno drži vrh našeg fudbala. Stvarno je dobar trener.![]()
toliko o tome....logicno da ce biti na celu tabele kad su mu konkurentni "loš i gori"...a i taj Zrinjski je glat fasovao na koševu, toliko o njihovim kvalitetima.
Pa i mi smo im na Grbavici poklonili pobjedu.
Poenta je da Zrinjski ima stabilnu situaciju i vješto koristi budalaštine i cirkuse unutar sarajevskih klubova, i širokog - to je sva mudrost....nisu ni oni za naše lige neka Barca, Bayern, Real, ovo ono.....vidjeli smo ih u evropi
- Šibicar
#35215 Re: Premijer liga BiH
Pa to ti kažem,dobro izbalansirana ekipa,dobro popunjena na svim pozicijama sa igračima otprilike podjednakog kvaliteta,bez skandala i mahale,i to je očigledno dovoljno da se glat uzme titula u našoj ligi.
- leškarenje
#35216 Re: Premijer liga BiH
Pa sam Bilbija rece da je svugdje lakse igrati nego u FKS ,a cini mi se da je ivas spomenuo u tom kontekstu....mada jos uvijek ima onih koji govore ako se ne zna nositi sa pritiskom neka ide saditi luk
nije za njega fudbal.
-
LSD
#35217 Re: Premijer liga BiH
To su kljucne rijeci.Šibicar wrote:Pa to ti kažem,dobro izbalansirana ekipa,dobro popunjena na svim pozicijama sa igračima otprilike podjednakog kvaliteta,bez skandala i mahale,i to je očigledno dovoljno da se glat uzme titula u našoj ligi.
Ne vjerujem da imaju puno jaci kadar od nas i kona (ako uopšte imaju), ali zato nemaju to što kažeš mahalaštinu i skandale oko sebe i taj mir/stabilnost im donosi pobjede, mogucnost da se odvoje na tabeli....zrinjski i široki unazad 10 godina nemaju ono što sarajevski klubovi imaju - mahala i skandali....to njih nikad ne potresa i lakše osvajaju trofeje ili izbore evropu.
Mi sami sebe izyebemo
- duminjo
#35218 Re: Premijer liga BiH
"Jebemo saraj'vo, jebemo zelju, jebemo veleza I bosnu cijelu"
Kaznjava li se ovo?
Kaznjava li se ovo?
-
north
#35219 Re: Premijer liga BiH
Tako...ako se uzme u obzir da imaju igrača koji su igrali u FCS, imali su i nekih vaših bivših, ako se zna da ostatak igrača nisu ništa puno bolje plaćeni od sarajevskih igrača, dakle i FCS I FCŽ su spram svojih finansijskih mogućnosti mogli dovoditi takve i slične igrače, po meni i bolje, pogotovo FCS, tako da razlog Zrinjskovog uspjeha ne leži u parama pa da se objektivno kaže ne možeš ih pratiti, onda je jasno da samo radi manje budalaština, ličnih animoziteta unutar kluba, mirnoće, strpljenja, dosta manje cirkusanja sa trenerima, imaju kontinuitet...Ne mogu se oteti utisku da svi igrači Zrinjskog od početka sezone nose dresove Sarajeva, da Sarajevo ne bi bilo na mjestu na kojem je sada Zrinjski, mislim da ni vi tu puno ne bi bolji bili...Tu dolazimo do zaključka što se ranije spomenulo da Marinović nije neki mag, da Bilbija, Todorović i slični nisu igračine koji su bez konkurencije, nego pametnije rade i ne brukaju se ko sarajevski klubovi sa stalnim mijenjanjem trenera, igrača, raskidi ugovora, povici sa tribina odlazi ovaj odlazi onaj i tako dalje...Drugim riječima, rade sistemski i planski i koriste amaterizam konkurencije da se odvojeŠibicar wrote:Pa to ti kažem,dobro izbalansirana ekipa,dobro popunjena na svim pozicijama sa igračima otprilike podjednakog kvaliteta,bez skandala i mahale,i to je očigledno dovoljno da se glat uzme titula u našoj ligi.
- Kinaski
#35220 Re: Premijer liga BiH
Ne. Ne budi tetkicaduminjo wrote:"Jebemo saraj'vo, jebemo zelju, jebemo veleza I bosnu cijelu"
Kaznjava li se ovo?
-
kudrilo
#35221 Re: Premijer liga BiH
Nije Zrinjski toliko jak koliko je konkurencija ošamućena. Mi smo npr. tek sad počeli da igramo. Ipak, ja taj isti Zrinjski i dalje ne mogu da počnem gledati na ozbiljan način, više je mogućih razloga, nemaju tradicije, postoje iz inata (da ne objašnjavam politiku), navijačka povezanost sigurno nije na nivou Želje, Sarajeva, Slobode, Čelika i sl. (ne mislim na posjete).
Ljudi jednostavno imaju nekog ko razmišlja fudbalski, nema zvijezda, ali postoji ekipa i, realno, imenično ima jačih ekipa od njih, ali oni su najjači tim. Posloženi su. Eh sad, koliko će to trajati, kako će se to poslije odvijati, ne znam. Ali ne vjerujem da će oni biti neka sila pretjerana.
Ljudi jednostavno imaju nekog ko razmišlja fudbalski, nema zvijezda, ali postoji ekipa i, realno, imenično ima jačih ekipa od njih, ali oni su najjači tim. Posloženi su. Eh sad, koliko će to trajati, kako će se to poslije odvijati, ne znam. Ali ne vjerujem da će oni biti neka sila pretjerana.
- duminjo
#35222 Re: Premijer liga BiH
Ma para mi usi ovo zadnje al hajd...eto ne kaznjava se jebavanje drzaveKinaski wrote:Ne. Ne budi tetkicaduminjo wrote:"Jebemo saraj'vo, jebemo zelju, jebemo veleza I bosnu cijelu"
Kaznjava li se ovo?
Gledam tabelu I zrinjski odmako ko Celtic u skotskoj I dinamo u hrvatskoj. Ni pola prvenstva nije proslo a trka za prvaka haman rijesena. Naredne 4 imaju zeznute I ako ostanu na plus 5 ispred zelje I sarajeva, pisaj ga. MOZDA zeljo zaprijeti sa petrovicem I zebom opet, ostalo tankoo.
-
north
#35223 Re: Premijer liga BiH
Zrinjski ako dobije Želju kući, priča za prvaka je skoro završena, iako će opet biti dosta do kraja, ipak to bi bila dvocifrena prednost koja se tešo ispušta...sa X-om nije sve gotovo ali opet su u dobroj poziciji latini, dok pobjeda komšija bi zakomplikovala vrh tabele..U svakom slučaju vjerujem da su Zrinjski i Željo na kraju vjerovatno prvi i drugi, mi ćemo sa sjajnom Krupom, Širokim, Radnikom i Slobodom boriti se za treće mjesto...Genijalno 
- mali_milojica
- Location: Hadis: Govorite istinu,pa makar bila i na vasu stetu.
#35224 Re: Premijer liga BiH
Vec iduce kolo postoji mogucnost da Zrinjski svima pobjegne na 10+
- jeza u ledja
#35225 Re: Premijer liga BiH
Osvojili 2 od 3 zadnje titule. Evo sad prvi. Pa jebemu glupo bi bilo da se i dalje pravimo da nisu najozbiljniji klub u drzavi.
Kad pogledas ko im igra i odakle je dosao, tj. koji mu je bio zadnjih bh klub, sve ti je jasno.
Mesanovic i Colic- Celik
Blibija, Todorovic i Baric - Sarajevo
Tomic - Zeljeznicar
Dalibor Pistol Pete Kozic - Rudar Prijedor
Peko - Siroki Brijeg
Ne znam ovaj Katanec se vratio iz Italije, ali je prvobitno dosao u Zrinjski iz Radnika.
I ne znam ko im je jos igrao danas. Ovaj Stojkic jedini domaci.
Zeravica igrao u Borcu. Filipovic mislim u Leotaru tako nesto.
Mi dovedemo iste te igrace oni se s loptom ne znaju sastaviti.
Dovedemo njihove igrace, tipa Bekic ili Simeunovic, oni ograjisali. Pa mislim ono...
Kad pogledas ko im igra i odakle je dosao, tj. koji mu je bio zadnjih bh klub, sve ti je jasno.
Mesanovic i Colic- Celik
Blibija, Todorovic i Baric - Sarajevo
Tomic - Zeljeznicar
Dalibor Pistol Pete Kozic - Rudar Prijedor
Peko - Siroki Brijeg
Ne znam ovaj Katanec se vratio iz Italije, ali je prvobitno dosao u Zrinjski iz Radnika.
I ne znam ko im je jos igrao danas. Ovaj Stojkic jedini domaci.
Zeravica igrao u Borcu. Filipovic mislim u Leotaru tako nesto.
Mi dovedemo iste te igrace oni se s loptom ne znaju sastaviti.
Dovedemo njihove igrace, tipa Bekic ili Simeunovic, oni ograjisali. Pa mislim ono...