Banned user for reason “kršenje pravila foruma, vrijeđanje”Point. wrote:Leskaranje.....definitivno najveci pacenik na forumu. Takve samo rodjena mater moze voljeti.
» Point.
7 dana
Moderators: Charuga, Tomahawk11
Banned user for reason “kršenje pravila foruma, vrijeđanje”Point. wrote:Leskaranje.....definitivno najveci pacenik na forumu. Takve samo rodjena mater moze voljeti.
Svi bi mi voljeli, mada sumnjam da i počinje od početka. Mozda mu ulazak sa klupe bude efektivniji.limeni wrote:Ovo u vezi Edina postaje polahko zabrinjavajuce jer smo se kao reprezentacija vazda mogli osloniti na njegovih 7-10 golova u kvalifikacijama. Edin toliko rijetko zabija da bi covjek mogao pomisliti da je zaglavio u zindanu![]()
Glavu gore majstore, iducu zabijas dva komada. Pogodio sam da ce ona Kerber Andzelik uzeti Wiliams Serenu, pogodio sam x Liverpula, kec Bajerna i Stutgarta znaci Edin Dzeko iduca tekma 2 komada!
Dead Man Walking wrote:Ma ja, igra Roma fakat, sijeva na sve strane, samo sto Dzeko levat ne zna da zabije 2-3 gola iz 0 sansi.
Koliko puta se ovdje ponovilo da se nije mogao prodati iz Wolfsburga prakticno nigdje gdje nisu bili petro dolari u vlasnickoj strukturi, preciznije Arapi. Tako visok odstetni zahtjev niko ne bi tada mogao platiti da nije bilo tog Shity kluba i onog Arapina koji je znao i za bukve iz Spanije dati 25 miliona kao da je rijec o 25 klikera. Edin im se bar isplatio jer s njim su krenuli i trofeji.Thorgerson wrote:E jebem ga kako uvijek Dzeki smeta vezni red, smeta mu trener, golman, cistacica, ekonom.Kako npr Ibrahiomovicu to ni u jednom timu nije smetalo... Dzeko se previse oslonio na saigrace. Previse od njih zavisi. To sebi nije smio dopustiti.
Ok, ne moze driblat, al moze sutat. Sta on radi? Pa radi ono sto nijedan protivnicki tim 'ne ocekuje' od njega, ide u 16 i trazi da suta glavom. Jelde. Bas ono ko bi to rekao za covjeka od haman 2m da ce to radit.![]()
Dakle, svoju igru je on davno trebao promjeniti i prilagoditi. Ovako je ostao i dalje na istom. Hrva se sa 3-4 protivnicka igraca, izlome ga do 30 minute i vise meda on ne moze. Tako iskusan igrac da tako svaku tekmu kaska, ne znam, nije mi jasno.
Izvuci se brate, trazi priliku za sut izvan 16. Pa barem to mu ide dobro. Zna sutat lijevom, desnom...pa pola igraca bi ruku dalo za to. Ako je trener tako postavio, trazi brate onda da promjeni...jer Dzekinu igru je i moja nana procitala.
Al ne moze to kad ne znam, nema covjek snage...on bi morao zujat oko 16 po citavu utakmicu. A ne stajat na penalu, cekat loptu, niko ti ne nabaci i onda mahat rukama i bunit se.
Njegova karijera je otisla u pogresnom pravcu prelaskom u City. Jeste on osvojio je ligu, davao golova, ali opet to nije to, mogao je sigurno puno vise napraviti. Da je imao iole sposobnijeg menadzera, mogao se prodati u 10 puta bolji tim, gdje bi bio glavni napadac, faca i miljenik navijaca, i osvojio bi vise trofeja, redovnije igrao.
Jedan Mandzukic koji je Dzeki bio zamjena u Wolfsburgu jebote dogura do Bayerna, Juventusa...Dzeko kad je odigrao onu zadnju sezonu za Wolfsburg, mogao je birati tim...samo da je imao sposobnijeg menadzera, a ne pijacara Irfana koji je potrcao za parama, a ne za onim sto je najbolje za Edina.
Vratit ce se Edin sad. Proradit ce taj inat bosanski. Ali jbg, do kad tako. Kasno je sad. Nego neka se zada i cuva ovo sto ima u Romi. Realno nema sanse da moze otici u bolji tim.
p.s. I treba malo prestati sa ovim tersanjem, jer ionako je na meti navijaca. Brate nisi zabio 30 golova da se mozes kofrcit.
I sta to govori? Govori o nesposobnom menadzeru, koji je tom istom Dzeki napravio takve ugovore u Wolsburgu gdje je bio glavna zvijezdai sigurno je mogao bolje uslove izvuci, a malo kasnije mu bio "napakovao" i ovaj novi ugovor u Citiju koji jos "guli". Dakle, Dzeko je imao priliku da ode iz tog Citija, kad je bilo ocito da se nece naigrati, on potpisa ugovor jel ono do 2017. I u tom periodu svaku petu tekmu igrao - dok vise nije skontao da je odnio vrag salu.shake69 wrote: Koliko puta se ovdje ponovilo da se nije mogao prodati iz Wolfsburga prakticno nigdje gdje nisu bili petro dolari u vlasnickoj strukturi, preciznije Arapi. Tako visok odstetni zahtjev niko ne bi tada mogao platiti da nije bilo tog Shity kluba i onog Arapina koji je znao i za bukve iz Spanije dati 25 miliona kao da je rijec o 25 klikera. Edin im se bar isplatio jer s njim su krenuli i trofeji.
Džeko može vazda u kinesku ligu za Misketom. Realno ovo što pokazuje na terenu je tek neki prosjek za Kine. Hoće li se popraviti možda hoće a možda i neće. Možda je momak skontao da je zaradio dovoljno za narednih 100 života pa mu se zgadilo...možda je pregorio, tj. doživio burnout poznato stanje u svijetu gdje perspektivni ljudi jednostavno u nekoj fazi izgube volju i motivaciju zbog prevelikih očekivanja sredine...itd. Dešava se!Thorgerson wrote:I sta to govori? Govori o nesposobnom menadzeru, koji je tom istom Dzeki napravio takve ugovore u Wolsburgu gdje je bio glavna zvijezdai sigurno je mogao bolje uslove izvuci, a malo kasnije mu bio "napakovao" i ovaj novi ugovor u Citiju koji jos "guli". Dakle, Dzeko je imao priliku da ode iz tog Citija, kad je bilo ocito da se nece naigrati, on potpisa ugovor jel ono do 2017. I u tom periodu svaku petu tekmu igrao - dok vise nije skontao da je odnio vrag salu.shake69 wrote: Koliko puta se ovdje ponovilo da se nije mogao prodati iz Wolfsburga prakticno nigdje gdje nisu bili petro dolari u vlasnickoj strukturi, preciznije Arapi. Tako visok odstetni zahtjev niko ne bi tada mogao platiti da nije bilo tog Shity kluba i onog Arapina koji je znao i za bukve iz Spanije dati 25 miliona kao da je rijec o 25 klikera. Edin im se bar isplatio jer s njim su krenuli i trofeji.
![]()
Najbolje godine su mu propale u tom Citiju, siguran sam da je otisao u Juve, Bayern i sl. bio bi danas legenda tih klubova. Pa zamisli da je ovoliko igrao u Citiju koliko sad igra u Romi? Samo u Citiju toga nije bilo, Dzeko zabije 2 gola sljedecu tekmu na klupi, pa ga jos ubelajise da je super-sub...hej..najbolji strijelac kvalifikacija za sp, jedan od najubojitijih napadaca...oni su u citiju super zamjenu od njega uspjeli napravit... pa treba sad covjeku 2 sezone da dodje sebi jbt...samo nema vise vremena...![]()
Mislim glupo je pricat sta bi bilo da je bilo...ali eto to mi najzaljivije, sto je otisao u taj plasticni klub...
Znamo svi sta desilo sa Dzekom.Drvosjeca iz Dejcica wrote: Džeko može vazda u kinesku ligu za Misketom. Realno ovo što pokazuje na terenu je tek neki prosjek za Kine. Hoće li se popraviti možda hoće a možda i neće. Možda je momak skontao da je zaradio dovoljno za narednih 100 života pa mu se zgadilo...možda je pregorio, tj. doživio burnout poznato stanje u svijetu gdje perspektivni ljudi jednostavno u nekoj fazi izgube volju i motivaciju zbog prevelikih očekivanja sredine...itd. Dešava se!
Opa jel to opstruira il ga kara trener?Velkoski wrote:Bez DžekA sutra. Ima neku malu povredu.
spuco mu trener samarcinuTito_i_Partija wrote:Vice Spalletti njaka modrica u Dzeka ga brine.
ja71 wrote:spuco mu trener samarcinuTito_i_Partija wrote:Vice Spalletti njaka modrica u Dzeka ga brine.eto odakle modrica
Ne mozes uporediti Ibrahimovica sa Dzekom, jedan je 3. ili 4. igrac na svijetu zadnjih 10 godina a drugi je odlican napadac ali ne i svijetski.Thorgerson wrote:E jebem ga kako uvijek Dzeki smeta vezni red, smeta mu trener, golman, cistacica, ekonom.Kako npr Ibrahiomovicu to ni u jednom timu nije smetalo... Dzeko se previse oslonio na saigrace. Previse od njih zavisi. To sebi nije smio dopustiti.
Ok, ne moze driblat, al moze sutat. Sta on radi? Pa radi ono sto nijedan protivnicki tim 'ne ocekuje' od njega, ide u 16 i trazi da suta glavom. Jelde. Bas ono ko bi to rekao za covjeka od haman 2m da ce to radit.![]()
Dakle, svoju igru je on davno trebao promjeniti i prilagoditi. Ovako je ostao i dalje na istom. Hrva se sa 3-4 protivnicka igraca, izlome ga do 30 minute i vise meda on ne moze. Tako iskusan igrac da tako svaku tekmu kaska, ne znam, nije mi jasno.
Izvuci se brate, trazi priliku za sut izvan 16. Pa barem to mu ide dobro. Zna sutat lijevom, desnom...pa pola igraca bi ruku dalo za to. Ako je trener tako postavio, trazi brate onda da promjeni...jer Dzekinu igru je i moja nana procitala.
Al ne moze to kad ne znam, nema covjek snage...on bi morao zujat oko 16 po citavu utakmicu. A ne stajat na penalu, cekat loptu, niko ti ne nabaci i onda mahat rukama i bunit se.
Njegova karijera je otisla u pogresnom pravcu prelaskom u City. Jeste on osvojio je ligu, davao golova, ali opet to nije to, mogao je sigurno puno vise napraviti. Da je imao iole sposobnijeg menadzera, mogao se prodati u 10 puta bolji tim, gdje bi bio glavni napadac, faca i miljenik navijaca, i osvojio bi vise trofeja, redovnije igrao.
Jedan Mandzukic koji je Dzeki bio zamjena u Wolfsburgu jebote dogura do Bayerna, Juventusa...Dzeko kad je odigrao onu zadnju sezonu za Wolfsburg, mogao je birati tim...samo da je imao sposobnijeg menadzera, a ne pijacara Irfana koji je potrcao za parama, a ne za onim sto je najbolje za Edina.
Vratit ce se Edin sad. Proradit ce taj inat bosanski. Ali jbg, do kad tako. Kasno je sad. Nego neka se zada i cuva ovo sto ima u Romi. Realno nema sanse da moze otici u bolji tim.
p.s. I treba malo prestati sa ovim tersanjem, jer ionako je na meti navijaca. Brate nisi zabio 30 golova da se mozes kofrcit.
Onako uspjesan klub,jazuk!Kinaski wrote:ja bas mislim da je edin jedan od faktora koji su upropastili romu
ma ja ba i siti je bio vjestacki klub, niko nije valjao nikad osim edina. Od saigraca pa do trenerabingov buraz wrote:Onako uspjesan klub,jazuk!Kinaski wrote:ja bas mislim da je edin jedan od faktora koji su upropastili romu