USLOVLJAVANJE
Čović: Vlada FBiH neće biti formirana sve dok se ne izmijeni Izborni zakon BiH
pravi ercegovac lakta se prekorede
USLOVLJAVANJE
On i laje zbog Dodika. Dodiku visi citava armija uhljeba koji kao pilici zjevcu i cekaju svoj hljeb.jazzer wrote:Ja cu kociti dok mi se ne ispune zahtijevi a vi ''prijatelji Bosnjaci'' nemojte, nego udovoljite Miloradu Dodiku.On smatra kako bi Šefik Džaferović i Željko Komšić trebali podržati imenovanje SNSD-ovog funkcionera Zorana Tegeltije za predsjedavajućeg Vijeća ministara BiH jer u ovom mandatu to mjesto pripada nekome iz srpskog naroda.
Dodikova kuja koja to vise i ne krije da jeste.
"Jasno je da dva bošnjačka člana Predsjedništva BiH sada uvjetuju Milorada Dodika", rekao je Čović.
Pročitajte više na: https://www.vecernj ... ecernji.ba
U pravu si. Komšo je izdominirao hrvatsku dalekovidnicuSaraFina wrote:.....
!
Humljanin wrote:U pravu si. Komšo je izdominirao hrvatsku dalekovidnicuSaraFina wrote:.....
!![]()
Stanković skuplja svoju kosu po studiju
Humljanin wrote:U pravu si. Komšo je izdominirao hrvatsku dalekovidnicuSaraFina wrote:.....
!![]()
Stanković skuplja svoju kosu po studiju
Novak20 wrote:Humljanin wrote:U pravu si. Komšo je izdominirao hrvatsku dalekovidnicuSaraFina wrote:.....
!![]()
Stanković skuplja svoju kosu po studiju![]()
![]()
![]()
![]()
Sarafina, nejmaš vala duha i humora nimalo. De malo ohladi i priznaj kada se tvoj "konj u utrci" osramotiSaraFina wrote: ...
Mogu li malo veća slova ?SaraFina wrote:
Koja šizofrenija vlada, za nEpoVerovati!
REPORTAŽA
'KOJI ČOVIĆ? PA MI ZA NJEGA NE POSTOJIMO, KAO NI CIJELA BOSANSKA POSAVINA' Magazin u posjetu malobrojnim stanovnicima hrvatskih sela Općine Derventa
Samo sto idu na pricu u tzv "rs-u" sve bajno a u tzv "fbih" je problem.SaraFina wrote:megaman4 wrote:https://www.klix.ba/vijesti/bih/covic-v ... /190121080
Eto nam belaja i krize.![]()
![]()
O ovome se govorilo citavo vrijeme da tek cirkus dolazi.
Nek nam je Bog na pomoci.
Neće ni on ucjenjivati, pa neka iduće 4 godine sve fercera u tehničkom mandatu. Budžet nije usvojen, ali ne treba samo Bošnjacima. I vozdra.
Pa i ja se zezam. Ne misliš valjda da bi s vama vodila ozbiljne političke razgovore pobogu?Humljanin wrote:Sarafina, nejmaš vala duha i humora nimalo. De malo ohladi i priznaj kada se tvoj "konj u utrci" osramotiSaraFina wrote: ...![]()
Nije političko prepucavanje Čovo-Komšo u mojoj i tvojoj kući. Samo se šprdamo. Relax
jebga ne moze , take su postavke foruma ... ali ako hoces mozemo ti jos jednom napisatiNovak20 wrote:Mogu li malo veća slova ?SaraFina wrote:
REPORTAŽA
'KOJI ČOVIĆ? PA MI ZA NJEGA NE POSTOJIMO, KAO NI CIJELA BOSANSKA POSAVINA' Magazin u posjetu malobrojnim stanovnicima hrvatskih sela Općine Derventa
Novak20 wrote:Mogu li malo veća slova ?SaraFina wrote:
REPORTAŽA
hah hah hah , to pokusavate biti smijesni??Humljanin wrote:Dioptrija Novače, dioptrija... Nemoj osuđivati, možda ćemo i mi biti takvi kada dođemo u njene godine
HahahahaSaraFina wrote: Pa i ja se zezam. Ne misliš valjda da bi s vama vodila ozbiljne političke razgovore pobogu?
Što se duha i smisla za humor tiče, opće je poznato koji je narod sa EX YU prostora, u tome najzakinutiji. Bosanski svakako NE.
Humljanin wrote:Dioptrija Novače, dioptrija... Nemoj osuđivati, možda ćemo i mi biti takvi kada dođemo u njene godine