Dešavanja u Srbiji
- prljavi Hare
- Location: Šta se ono u Njujorku plavi,Donaldovi prameni na glavi
#35151 Re: Dešavanja u Srbiji
Kiki,drži se ti Kurda,mada si i kod njih fulao koješta. 
- bh.tornjak
#35152 Re: Dešavanja u Srbiji
ne moze na fresku preko reda.....ide....mucenik....pa prvomucenik....pa velikomucenik...pa....onda na zid...prljavi Hare wrote:Evo ključne rečenice...
Određeni protok vremena,par miliona hektolitara brlje i eto Marka na freskama.Velikomučenik Sveti Marko,zaštitnik manastira na Kosovu.Ti teroristi uhvatili mučenog Marka Đurića.......
-
Itsoktobealone
#35153 Re: Dešavanja u Srbiji
Drug, fulio si sve. Al' sveKikibombona wrote:Niko Albance nista ne pita. Srbija pregovara sa Amerikom i Evropom. Albanci su tu da stave potpis na ono sto Amerika dogovori.Maraschino wrote:Opet fulas moj Kiki sve. Nema podjele pa kada bi i Albanci prihvatili.Kikibombona wrote:
Ovo nikako ne moze doprinijeti da se realnost prihvati. Poznavajuci mentalitet nasih naroda, ovo ce izazvati sasvim drugaciju reakciju.
Ovo moze znaciti da ce se Kosovo podijeliti, da je sranje narucila Amerika i Evropa. Fol je da Srbi na sjeveru ne mogu i ne zele zivjeti u drzavi Kosovo. Mozda je ovo zaostravanje pred podjelu Kosova. Vrijeme ce pokazati.![]()
Sta kaze onaj Albanac prije neki dan: ''Nije da mi nismo zainteresovani za Presevsku dolinu ali ne znam sta ponuditi Srbiji''.![]()
Vucic je kralj drame, kaze da su i danas(a i prije neki dan) htjeli da zauzmu sjever Kosova.![]()
Sta ce zauzimati vec zauzeto.
Moguce je da Srbija i Amerika/Evropa zele maksimalno zategnuti odnose kako bi ispalo da je suzivot Albanaca i Srba na Kosovu nemoguc. Srbima bi Amerika i Evropa dali sjever pod uslovom da se priklone EU i NATO savezu. Albanci bi morali staviti potpis, niko ih nista ne bi pitao. Tako bi Amerika i Evropa jednim metkom ubili dva zeca. Rijesilo bi se pitanje Kosova i Albanci bi dobili drugu drzavu priznatu od Srbije, a Srbija bi dobila nesto da ne bude totalno ponizena i kao takvi bi mogli reducirati veze sa Rusima i uci u EU a mozda i NATO. Iz americke i evropske perspektive savrsen razvoj situacije.
Misljenja sam da su ovo dogovorili Vucic i Amerikanci/Evropljani a da su Albanci samo odigrali ulogu koju im je mentor namijenio.
Niko nikad nije rekao da ce Albanci odbiti Evropu i Ameriku al' moras da znas da Albanci u Washingtonu imaju jako velik pressing.
- Young Erotica
#35154 Re: Dešavanja u Srbiji
Prvi deo si u pravu,ali Ameri nece pristati na podelu.Kikibombona wrote:Albance niko nista ne pita. Oni NE MOGU i NE SMIJU odbiti naredbu Amerike i Evrope.
Oni ce ovu sadasnju garnituru da ometlaju u ovom specijalnom sudu postavice nove poslusnike koji nece talasati,dati nama neki izbor ili ili pa birajte.
A znamo kome to ne odgovara,dobrom Aci i vladajucoj garnituri na Kosove,sto su se borili ako ne da uzivaju u plodovima
Last edited by Young Erotica on 26/03/2018 22:41, edited 3 times in total.
-
RasAlGhul
#35155 Re: Dešavanja u Srbiji
Šta kaže onaj šiptar Tači, Marko je ilegalno ušao na Kosovo 
- video
#35156 Re: Dešavanja u Srbiji
Nema sanse!
Ako iko ide na zid, to je nas najveci guardian, zastitnik svega i svacega.
Prvo doDick, pa 58 redova prazno pa tek ovaj pichkousti, pa ihhhhha dok dodje ovaj buljavi komedijas
Ako iko ide na zid, to je nas najveci guardian, zastitnik svega i svacega.
Prvo doDick, pa 58 redova prazno pa tek ovaj pichkousti, pa ihhhhha dok dodje ovaj buljavi komedijas
-
155_mm
#35157 Re: Dešavanja u Srbiji
jebes skspira. pomnozi vucko sekspira sa nulom.
- Kikibombona
#35158 Re: Dešavanja u Srbiji
Ma to je smijesna prica.Itsoktobealone wrote:Drug, fulio si sve. Al' sve![]()
Niko nikad nije rekao da ce Albanci odbiti Evropu i Ameriku al' moras da znas da Albanci u Washingtonu imaju jako velik pressing.
Jedan Izrael nema kontrolu nad odlukama Amerike a kamoli nekakva Albanija. Ne budite smijesni.
Izrael, uprkos silnom lobiju, ne moze dobiti drzavu. Tek se sad nasao mudonja da prizna Jerusalem kao glavni grad Izraela.
Albanci imaju solidan lobi i to je sve.
Amerika je ogromna drzava kojom upravlja veliki broj ljudi.
Ne tvrdim ovdje nista. Vrijeme ce pokazati ko i sta stoji iza ovih desavanja. Kada sam sve odgledao imam dojam da je cijeli dogadjaj reziran.
- bh.tornjak
#35159 Re: Dešavanja u Srbiji
i mentori su se vec oglasili
jedan glumi "neutralca"
a drugi je otvoreno na jednoj strani:
"Današnji događaji u Mitrovici predstavljaju veliki korak unazad. Nadam se da će hladne glave preovladati omogućavajući smirivanje situacije", napisao je Skot na svom nalogu na Tviteru.
"Ogorčeni smo grubom provokacijom Prištine. Potpuno smo solidarani sa Markom Đurićem i Srbijom", napisao je Čepurin na svom nalogu na Tviteru.
jedan glumi "neutralca"
"Današnji događaji u Mitrovici predstavljaju veliki korak unazad. Nadam se da će hladne glave preovladati omogućavajući smirivanje situacije", napisao je Skot na svom nalogu na Tviteru.
"Ogorčeni smo grubom provokacijom Prištine. Potpuno smo solidarani sa Markom Đurićem i Srbijom", napisao je Čepurin na svom nalogu na Tviteru.
-
155_mm
#35160 Re: Dešavanja u Srbiji
amerika je na kosovu samo iz svog interesa. i ako taj interes ne bude vise aktuelan nestat ce sa kosova za 24 sata.
- Kikibombona
#35161 Re: Dešavanja u Srbiji
Upravo tako.155_mm wrote:amerika je na kosovu samo iz svog interesa. i ako taj interes ne bude vise aktuelan nestat ce sa kosova za 24 sata.
Zato je interes Amerike i Evrope da se cementira status Kosova i povuce crta izmedju Srba i Albanaca. Srbima sjever, ostatak Kosova spojiti sa Albanijom i cao djaci.
- Albanci dobijaju Veliku Albaniju
- Srbi dijelom teritorije spasavaju obraz
Evropa rjesava najgori problem na Balkanu i ubrzava put integracije 'zapadnog' Balkana.
Prekomjerna upotreba sile izgleda suludo sada kada su u toku pregovori oko Kosova. Jos se atakuje na glavnog srpskog pregovaraca. Ponizise ga u sred Pristine. Nigdje veze. To Albanci nikad ne bi na svoju ruku uradili.
Danas je poslana poruka da je suzivot Srba i Albanaca nemoguc. Tu poruku je poslala elita a ne srpski i albanski narod.
Sada komotno Amerika i EU mogu reci, ok, pregovori su nemoguci, podjela je jedino rjesenje. Srpska elita bi narodu prodala pricu da je Kosovo albansko i da nikada nece biti srpskog, da je spasavanje Srba sa sjevera veliki uspjeh. Albanska elita bi prodala pricu da su odricanjem od srpskog sjevera dobili priznanje i status drzave, da se mogu ujediniti sa Albanijom sto je san svih Albanaca. I eto... Svi su dobili, Srbija, Albanija, EU i Amerika. Ovakav rasplet situacije bi najmanje odgovarao Rusiji.
EDIT
Ovo je moje misljenje, naravno. Takav utisak imam. Ne mora znaciti da sam u pravu.
Last edited by Kikibombona on 26/03/2018 22:55, edited 2 times in total.
-
sumirprimus
#35162 Re: Dešavanja u Srbiji
Malo bili bjeni aaa 
-
sumirprimus
#35163 Re: Dešavanja u Srbiji
Gospode boze pomiluj velikomucenika djuricaa.i sledeci put nam posalji vulina bivseg kosijaneraa
Aaaaaaaaa aaaaaaaaaaamen
Aaaaaaaaa aaaaaaaaaaamen
-
Itsoktobealone
#35164 Re: Dešavanja u Srbiji
Kakva bolan podjela na čitavom Kosovu ima manje od 30.000 Srba????? Ja ti mogu reci odmah sada da od toga NEMA NISTA. Moraš otići na sjever Kosova da vidiš šta je to i gdje je to. Ne možeš bez stanja na terenu znati sta se tačno dešava. Dalje od Zubinog Potoka i sjevernog dijela Mitrovice (imaš južni koji je Albanski i "srednji" gdje je možda još 20ak porodica bošnjaka) nema Srba. Oni su odsječeni i tu su samo zato što su im kuće i dalje tu. I od tih Velikih Albanija, Srbija, Hrvatski ili koja god ti država padne na pamet nema ništa. Srbi će dobiti SZO i to je po konvenciji 1244. Ta ista konvencija je usaglašena od strane Amerike i Evrope i ove dvije države oko kojih se diže prašina.
- prljavi Hare
- Location: Šta se ono u Njujorku plavi,Donaldovi prameni na glavi
#35165 Re: Dešavanja u Srbiji
Kiki,znamo kako često USA mijenja vanjsku politiku,rijetko ili nikako i to nema veze sa trenutnom administracijom ili predsjednikom.Kada bi
se stvari tako postavile,tvoji Kurdi bi trajali nekih mjesec dana ako bi ih Ameri ostavili da se sami oni kao nešto bore,a koliko mogu sami to smo
vidjeli i u Iraku,a i u Siriji.Najbrži jesu,to im se mora priznati.
Što bi reko' Savo,pišeš potpune besmislice.
se stvari tako postavile,tvoji Kurdi bi trajali nekih mjesec dana ako bi ih Ameri ostavili da se sami oni kao nešto bore,a koliko mogu sami to smo
vidjeli i u Iraku,a i u Siriji.Najbrži jesu,to im se mora priznati.
Što bi reko' Savo,pišeš potpune besmislice.
-
sumirprimus
#35166 Re: Dešavanja u Srbiji
Sjever kosova o kolikoj zapravo teritoriji pricate reda pr. Afrin-usk??Itsoktobealone wrote:Kakva bolan podjela na čitavom Kosovu ima manje od 30.000 Srba????? Ja ti mogu reci odmah sada da od toga NEMA NISTA. Moraš otići na sjever Kosova da vidiš šta je to i gdje je to. Ne možeš bez stanja na terenu znati sta se tačno dešava. Dalje od Zubinog Potoka i sjevernog dijela Mitrovice (imaš južni koji je Albanski i "srednji" gdje je možda još 20ak porodica bošnjaka) nema Srba. Oni su odsječeni i tu su samo zato što su im kuće i dalje tu. I od tih Velikih Albanija, Srbija, Hrvatski ili koja god ti država padne na pamet nema ništa. Srbi će dobiti SZO i to je po konvenciji 1244. Ta ista konvencija je usaglašena od strane Amerike i Evrope i ove dvije države oko kojih se diže prašina.
-
ultrajvosa 1987
#35167 Re: Dešavanja u Srbiji
Onda ce Srbija kompezirati izgubljeni teritorij preko RS i tako nadomjestiti gubitak, kad moze biti Velika Albanija sa Kosovom sto ne moze i Velika Srbija, onda ce Hrvati preventivno uzeti Hercegovinu i Zapadnu Bosnu tj Krajinu, kad moze Velika Albanija i Velika Srbija sto ne moze i Great Croatia, naravno uz pomoc Pape, Vatikana i Merkelove.....i ...i ...bosnje ostaju na 23 % (jel sam ubo?) jesam li sta zaboravio ?!
Al onda ce bosnje biti rezervat , i slijedi totalna radikalizacija i baza islamista u Evropi, i ..i..i...
onda cemo vam svima jebat mater....

Al onda ce bosnje biti rezervat , i slijedi totalna radikalizacija i baza islamista u Evropi, i ..i..i...
onda cemo vam svima jebat mater....
- Young Erotica
#35168 Re: Dešavanja u Srbiji
Ma lik nema pojma eto tek nesto da napise. Severno od Ibra gde je vrsen popis ima 25 hiljada Srba,mitrovica,zubin potok i te Srpske opstine sa druge strane reke pa sa sve ovim prebezima ima mozda 60 hiljada,sad tacnu brojku ne mogu da ti kazem ali mala teritorijasumirprimus wrote:Sjever kosova o kolikoj zapravo teritoriji pricate reda pr. Afrin-usk??Itsoktobealone wrote:Kakva bolan podjela na čitavom Kosovu ima manje od 30.000 Srba????? Ja ti mogu reci odmah sada da od toga NEMA NISTA. Moraš otići na sjever Kosova da vidiš šta je to i gdje je to. Ne možeš bez stanja na terenu znati sta se tačno dešava. Dalje od Zubinog Potoka i sjevernog dijela Mitrovice (imaš južni koji je Albanski i "srednji" gdje je možda još 20ak porodica bošnjaka) nema Srba. Oni su odsječeni i tu su samo zato što su im kuće i dalje tu. I od tih Velikih Albanija, Srbija, Hrvatski ili koja god ti država padne na pamet nema ništa. Srbi će dobiti SZO i to je po konvenciji 1244. Ta ista konvencija je usaglašena od strane Amerike i Evrope i ove dvije države oko kojih se diže prašina.
- General War
#35169 Re: Dešavanja u Srbiji
Zar si mozda sumnjao? Zato i kazem nebih se ja nesto nasladjivao posebno sto je ovo kec u rukavu rusima, eno Sesev vec veze kosovo za bosnu tj. brcko...albancima nije ovo potrebno jer mogu zavrsiti ko kikijevi kurdi na kraju ako se moskvi digne da se umjesa a kako stvari izgledaju Putinu malo je stvari ostalo nego da hrani patriotizam kod rusa.bh.tornjak wrote:i mentori su se vec oglasili
jedan glumi "neutralca"
-
Ima Bosne_Bice Bosne
- Location: The field “Location” is too short, a minimum of 2 characters is required.
#35170 Re: Dešavanja u Srbiji
Kikibombona wrote:Sve na stranu, lik je glavni pregovarac sa Kosovom. Velika demonstracija sile, hapsenje i paradiranje sa zvanicnikom kao da se radi o narko dileru.Maraschino wrote:Cuj naruceno iz vana da Djuric kome nije dozvoljen(ovaj put) ulazak ipak udje na divlje.Kikibombona wrote:Nevjerovatno ponizenje za Srbiju.
Ne pamtim da se ikada desio ovakav skandal.
Ovo je 100% naruceno izvana. Vidjet cemo sta iza svega stoji.
Nije mi drago, nadao sam se da ce se pitanje Kosova rijesiti, sto bi pomoglo cijelom regionu i nasoj zemlji. Sada su pregovori gotovi. Sranje na Balkanu nikada nece prestati.Jesi vidio kako ga vode kroz Pristinu? Nema smisla nikakvog, covjek je funkcioner, a oni ga vode kao da je El Chapo.
![]()
Naruceno 100%. Ne iskljucujem umjesanost bilo koga. Vrijeme ce pokazati ko je sve dogovorio.
Ovo nikako ne moze doprinijeti da se realnost prihvati. Poznavajuci mentalitet nasih naroda, ovo ce izazvati sasvim drugaciju reakciju.Sarajmen wrote:Ovaj slučaj treba ili je trebao da posluži kao prihvatanje realnosti u srbijanskoj javnosti po pitanju trenutnog i budućeg statusa Kosova.
Ovo moze znaciti da ce se Kosovo podijeliti, da je sranje narucila Amerika i Evropa. Fol je da Srbi na sjeveru ne mogu i ne zele zivjeti u drzavi Kosovo. Mozda je ovo zaostravanje pred podjelu Kosova. Vrijeme ce pokazati.
1. Nista od toga @kiki...
2. Fol je da mnogi ne mogu i ne zele zivjeti u drzavi BiH pa su tu. Mogu i da odu ako zele.
3. Oh, i da ne zaboravim, dobro prognoziras, kao onomad ono sa Kurdistanom.
- Young Erotica
#35171 Re: Dešavanja u Srbiji
Ma kakvi to,sve i da hoce to da uradi mi srbi bi bili gubitnici i najebali bi kao zuti,samo treba trpeti i ne priznavati.General War wrote:Zar si mozda sumnjao? Zato i kazem nebih se ja nesto nasladjivao posebno sto je ovo kec u rukavu rusima, eno Sesev vec veze kosovo za bosnu tj. brcko...albancima nije ovo potrebno jer mogu zavrsiti ko kikijevi kurdi na kraju ako se moskvi digne da se umjesa a kako stvari izgledaju Putinu malo je stvari ostalo nego da hrani patriotizam kod rusa.bh.tornjak wrote:i mentori su se vec oglasili
jedan glumi "neutralca"
-
sumirprimus
#35172 Re: Dešavanja u Srbiji
Znaci malo nesto??ko bpk?Young Erotica wrote:Ma lik nema pojma eto tek nesto da napise. Severno od Ibra gde je vrsen popis ima 25 hiljada Srba,mitrovica,zubin potok i te Srpske opstine sa druge strane reke pa sa sve ovim prebezima ima mozda 60 hiljada,sad tacnu brojku ne mogu da ti kazem ali mala teritorijasumirprimus wrote:Sjever kosova o kolikoj zapravo teritoriji pricate reda pr. Afrin-usk??Itsoktobealone wrote:Kakva bolan podjela na čitavom Kosovu ima manje od 30.000 Srba????? Ja ti mogu reci odmah sada da od toga NEMA NISTA. Moraš otići na sjever Kosova da vidiš šta je to i gdje je to. Ne možeš bez stanja na terenu znati sta se tačno dešava. Dalje od Zubinog Potoka i sjevernog dijela Mitrovice (imaš južni koji je Albanski i "srednji" gdje je možda još 20ak porodica bošnjaka) nema Srba. Oni su odsječeni i tu su samo zato što su im kuće i dalje tu. I od tih Velikih Albanija, Srbija, Hrvatski ili koja god ti država padne na pamet nema ništa. Srbi će dobiti SZO i to je po konvenciji 1244. Ta ista konvencija je usaglašena od strane Amerike i Evrope i ove dvije države oko kojih se diže prašina.
-
Ima Bosne_Bice Bosne
- Location: The field “Location” is too short, a minimum of 2 characters is required.
#35173 Re: Dešavanja u Srbiji
Kikibombona wrote:Niko Albance nista ne pita. Srbija pregovara sa Amerikom i Evropom. Albanci su tu da stave potpis na ono sto Amerika dogovori.Maraschino wrote:Opet fulas moj Kiki sve. Nema podjele pa kada bi i Albanci prihvatili.Kikibombona wrote:
Ovo nikako ne moze doprinijeti da se realnost prihvati. Poznavajuci mentalitet nasih naroda, ovo ce izazvati sasvim drugaciju reakciju.
Ovo moze znaciti da ce se Kosovo podijeliti, da je sranje narucila Amerika i Evropa. Fol je da Srbi na sjeveru ne mogu i ne zele zivjeti u drzavi Kosovo. Mozda je ovo zaostravanje pred podjelu Kosova. Vrijeme ce pokazati.![]()
Sta kaze onaj Albanac prije neki dan: ''Nije da mi nismo zainteresovani za Presevsku dolinu ali ne znam sta ponuditi Srbiji''.![]()
Vucic je kralj drame, kaze da su i danas(a i prije neki dan) htjeli da zauzmu sjever Kosova.![]()
Sta ce zauzimati vec zauzeto.
Moguce je da Srbija i Amerika/Evropa zele maksimalno zategnuti odnose kako bi ispalo da je suzivot Albanaca i Srba na Kosovu nemoguc. Srbima bi Amerika i Evropa dali sjever pod uslovom da se priklone EU i NATO savezu. Albanci bi morali staviti potpis, niko ih nista ne bi pitao. Tako bi Amerika i Evropa jednim metkom ubili dva zeca. Rijesilo bi se pitanje Kosova i Albanci bi dobili drugu drzavu priznatu od Srbije, a Srbija bi dobila nesto da ne bude totalno ponizena i kao takvi bi mogli reducirati veze sa Rusima i uci u EU a mozda i NATO. Iz americke i evropske perspektive savrsen razvoj situacije.
Misljenja sam da su ovo dogovorili Vucic i Amerikanci/Evropljani a da su Albanci samo odigrali ulogu koju im je mentor namijenio.
Moj @kiki..., bolje bi ti bilo da pocnes gledati u soljice kafe.
Ne ide ti ovo gore.
- Kikibombona
#35174 Re: Dešavanja u Srbiji
BiH je drzava koju priznaje cijeli svijet i koja na medjunarodnom planu ima status kao sve druge drzave.Ima Bosne_Bice Bosne wrote:
1. Nista od toga @kiki...![]()
2. Fol je da mnogi ne mogu i ne zele zivjeti u drzavi BiH pa su tu. Mogu i da odu ako zele.![]()
3. Oh, i da ne zaboravim, dobro prognoziras, kao onomad ono sa Kurdistanom.
Kosovo bez priznanja od strane Srbije ne moze biti priznata drzava u punom kapacitetu.
Poredjenje BiH i Kosova je apsolutno pogresno. Kosovo mozes porediti sa Tajvanom recimo...
- bh.tornjak
#35175 Re: Dešavanja u Srbiji
Seselj moze da prica sta hoce...(mada nisam upratio, ako ima neki lnik postavi)General War wrote:Zar si mozda sumnjao? Zato i kazem nebih se ja nesto nasladjivao posebno sto je ovo kec u rukavu rusima, eno Sesev vec veze kosovo za bosnu tj. brcko...albancima nije ovo potrebno jer mogu zavrsiti ko kikijevi kurdi na kraju ako se moskvi digne da se umjesa a kako stvari izgledaju Putinu malo je stvari ostalo nego da hrani patriotizam kod rusa.bh.tornjak wrote:i mentori su se vec oglasili
jedan glumi "neutralca"
balkanski politicari znaju tano do u slovo sta "potencijalni glasaci i simpatizer" zeli da cuje....katre su podijeljene i tacno se zna sta je ko dobio i sta ko ima u rukama....sve ostalo je "naprdjivanje"