Haj amidža , govori ....
Liverpool FC
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- manijak1
#35151 Re: Liverpool FC
Zaslužio asistent
da ga zabije .
Haj amidža , govori ....
.....ne moraš pretjerivat .
Haj amidža , govori ....
- Idemedosumom
#35152 Re: Liverpool FC
Nisam u toku, kakve su šanse da City zijani koju tekmu do kraja sezone?
- Logovan
#35154 Re: Liverpool FC
Jest ih pročepilo na kraju. 
- AmiĐa_Idriz
#35155 Re: Liverpool FC
Southampton - Liverpool 1:3
Keita
Salah
Henderson
Keita
Salah
Henderson
1. Pobjeda Liverpoola
- U slučaju pobjede Liverpoola, što će naravno biti čest slučaj, za igrača utakmice ćemo glasati po sljedećem sistemu:
1) Ime i prezime igrača - 5b (najbolji igrač utakmice)
2) Ime i prezime igrača - 3b
3) Ime i prezime igrača - 1b
Najlošijeg igrača utakmice ćemo birati po sistemu:
FLOP UTAKMICE - Ime i prezime igrača - 1b
*Flopa utakmice u slučaju pobjede Liverpoola nije obavezno birati!
- King_Kenny
#35156 Re: Liverpool FC
Firmino 5
Henderson 3
Van Dijk 1
Jupiiiiiii

Henderson 3
Van Dijk 1
Jupiiiiiii
- drug_profi
#35157 Re: Liverpool FC
kakav je ovo boost za ekipu.
Keita- Salah - Henderson
skinuli blokade.....
Pa iz 1:0 u 1:3.
Sad opet mislim da je ovo šampionska ekipa.
A ocijena nema...
Keita- Salah - Henderson
skinuli blokade.....
Pa iz 1:0 u 1:3.
Sad opet mislim da je ovo šampionska ekipa.
A ocijena nema...
- HarunKovac
#35158 Re: Liverpool FC
1.Firmino
2.Henderson
3.Salah
Ima flopova, al necemo dns
2.Henderson
3.Salah
Ima flopova, al necemo dns
- manijak1
#35159 Re: Liverpool FC
Sallah 5 (oprosti Firmino )
Keitha 3
Henderson 1 (+1
)
Forza Palace
Keitha 3
Henderson 1 (+1
Forza Palace
- drug_profi
#35160 Re: Liverpool FC
U normalnoj sezoni još dvije ili tri pobjede bile bi više nego dovoljne... ali ovaj Siti zadao je težak zadatak. Pa ipak Liverpool ih prati u stopu.
- sve_ovo_ja
#35161 Re: Liverpool FC
Bobby 5b - za 2 i 3 go podjednako zaslužan
Henderson 3b - Da Klopp nije kne izmjene napravio bilo bi guravo. Strasan impact.
Salah 1b - Muda do Kaira onako kontru odraditi.
Klopp sa izmjenama mangupski, i ostavljanjem Fabihna iako je ispadao ko budala pola utakmice.
Kiksat ce City, mark my words, LP, liga, kupovi, usrat ce se pritiska!
Henderson 3b - Da Klopp nije kne izmjene napravio bilo bi guravo. Strasan impact.
Salah 1b - Muda do Kaira onako kontru odraditi.
Klopp sa izmjenama mangupski, i ostavljanjem Fabihna iako je ispadao ko budala pola utakmice.
Kiksat ce City, mark my words, LP, liga, kupovi, usrat ce se pritiska!
- jasko_ba
#35162 Re: Liverpool FC
Patnja za gledati, ali zasluzeno na kraju. 
- Gerro
- ModeratorNaBezCenzure
#35163 Re: Liverpool FC
Pobjeda sezone.
- BHF_Manijak
#35165 Re: Liverpool FC
Jebli vas vasi boostovi vise, dosad ste ih nakukavali ove sezone jedno 5 puta, pa sljedeca utakmica opet kar'na.
Evo nakon Tottenahama, a ono corak.
Salahu sam se vec bio spremio da jebem porodicno stabilo od do za ponovnu sebicnost, ali nafaka ga posluzi. Mislim da bi sis'o neko s tribine da ga bije ili bi ga Klopp namar'o. Gol ga vadi, inace i ovu utakmicu je uzasan bio.
Da se ne lazemo bezveze, utakmica je do 1:2 uzasna bila sa strane pretendenta na titulu. Ovo cisto da budem party breaker.
Ono sto me najvise brine jeste sto je odbrana od granitne postala jaaaako nesigurno. To ne cijenim na osnovu primljenih golova, primalo se i na pocetku, ali to bude jedan sut/sansa i kapak. Sad je takav razvoj situacije da ih samo cekas kad ce ga primiti.
Eto docekali smo zeljeni vezni red, ali Boga mi tanko i od njih. Ne znam vise sta da kazem. Ponada se covjek, a njih nigdje, bukvalno, 75-80 minuta... Niti destrukcija niti kreacija.
Od ove trojice naprijed, najvise mi se svidja iskreno Mane. Mozda ne napravi nista, nema veceras gola ili asistencije, ali trci, probija, ubacuje se... Kod Salaha nekad pomislim da sam sebi smeta, da ne zna kud ce kad ima loptu u nogama i da se samo onako glupavo zabije u covjeka.
DOsta veceras pogubljenih, valjda pritisak sta li... Trent neprepoznatljiv, srecom eto dobro ubaci za 1:1. Robertson isto tanak prema naprijed. Matip jednom dobro povukao i fkt ima muda. Neko rece prespor za DMC, ali ja bih Gomeza nazad i njega jednu probao naprijed gurnuti.
Firmino 5
Henderson 3 (iako je tek 15-tak minuta igr'o!)
Salah 1
Salahu sam se vec bio spremio da jebem porodicno stabilo od do za ponovnu sebicnost, ali nafaka ga posluzi. Mislim da bi sis'o neko s tribine da ga bije ili bi ga Klopp namar'o. Gol ga vadi, inace i ovu utakmicu je uzasan bio.
Da se ne lazemo bezveze, utakmica je do 1:2 uzasna bila sa strane pretendenta na titulu. Ovo cisto da budem party breaker.
Ono sto me najvise brine jeste sto je odbrana od granitne postala jaaaako nesigurno. To ne cijenim na osnovu primljenih golova, primalo se i na pocetku, ali to bude jedan sut/sansa i kapak. Sad je takav razvoj situacije da ih samo cekas kad ce ga primiti.
Eto docekali smo zeljeni vezni red, ali Boga mi tanko i od njih. Ne znam vise sta da kazem. Ponada se covjek, a njih nigdje, bukvalno, 75-80 minuta... Niti destrukcija niti kreacija.
Od ove trojice naprijed, najvise mi se svidja iskreno Mane. Mozda ne napravi nista, nema veceras gola ili asistencije, ali trci, probija, ubacuje se... Kod Salaha nekad pomislim da sam sebi smeta, da ne zna kud ce kad ima loptu u nogama i da se samo onako glupavo zabije u covjeka.
DOsta veceras pogubljenih, valjda pritisak sta li... Trent neprepoznatljiv, srecom eto dobro ubaci za 1:1. Robertson isto tanak prema naprijed. Matip jednom dobro povukao i fkt ima muda. Neko rece prespor za DMC, ali ja bih Gomeza nazad i njega jednu probao naprijed gurnuti.
Firmino 5
Henderson 3 (iako je tek 15-tak minuta igr'o!)
Salah 1
- Gerro
- ModeratorNaBezCenzure
#35166 Re: Liverpool FC
Decko iznad mene objasnio sve od A do Ž.
Salah kritičan i danas, i u ovoj kontri bio sebican do zla Boga, sreca njegova da ga je zabio samo cu to reci, nadam se da ce sad vise paznje obratiti na saigrace i na to kako je pobjeda bitnija od njegovog ucinka. Hendo
Da i glasam :
Hendo 5
Firmino 3
VVD 1
Salah kritičan i danas, i u ovoj kontri bio sebican do zla Boga, sreca njegova da ga je zabio samo cu to reci, nadam se da ce sad vise paznje obratiti na saigrace i na to kako je pobjeda bitnija od njegovog ucinka. Hendo
Hendo 5
Firmino 3
VVD 1
- AmiĐa_Idriz
#35167 Re: Liverpool FC
Klopp ili ubode majstorski sa izmjenom ili totalno sjebe stvar, a to sam i očekivao iskreno kada sam vidio ko ulazi ali mi se pošteno nakenjao u usta i neka je. Apsolutni bingo su bili Hendo i Hamez, njihovim ulaskom smo ih i stisli do kraja.
Što se tiče igre, meni je bar to više postalo nebitno. Ulazi se u ključni dio sezone, sredstva se više ne biraju, bitno je ugrabiti 3 boda.
Karakter ekipe je došao do savršenstva rekao bih, čak i kad se igra loše, kad je pritisak moranja pobjede prisutan, na protivničkom terenu, kada gubiš na kraju opet uzmeš tri boda. To je definitivno odlika ekipe u drugom dijelu sezone i mislim da je to nešto što nam je falilo u prethodnim trkama za titulu, jer ovakvim utakmicama se definitivno malo i kvrcka moral konkurentu. Naravno, ništa značajno s obzirom da sa druge strane stoji savršena ekipa, ali nije na odmet.
Raduje što su Keita i pogotovo Salah zabili, za nadati se da će ovi golovi malo skinuti pritisak sa leđa i pomoći im da uđu u najboljem mogućem modu u kraj sezone.
Što se tiče igre, meni je bar to više postalo nebitno. Ulazi se u ključni dio sezone, sredstva se više ne biraju, bitno je ugrabiti 3 boda.
Karakter ekipe je došao do savršenstva rekao bih, čak i kad se igra loše, kad je pritisak moranja pobjede prisutan, na protivničkom terenu, kada gubiš na kraju opet uzmeš tri boda. To je definitivno odlika ekipe u drugom dijelu sezone i mislim da je to nešto što nam je falilo u prethodnim trkama za titulu, jer ovakvim utakmicama se definitivno malo i kvrcka moral konkurentu. Naravno, ništa značajno s obzirom da sa druge strane stoji savršena ekipa, ali nije na odmet.
Raduje što su Keita i pogotovo Salah zabili, za nadati se da će ovi golovi malo skinuti pritisak sa leđa i pomoći im da uđu u najboljem mogućem modu u kraj sezone.
- Point.
#35168 Re: Liverpool FC
YNWA! Forza Liverpool!
- ljevoruki
#35169 Re: Liverpool FC
Salah 5p (samo zbog gola)
Firmino 3p
VVD 1p
A sad portugalska nejac da nastrada.
Firmino 3p
VVD 1p
A sad portugalska nejac da nastrada.
- Gerro
- ModeratorNaBezCenzure
#35170 Re: Liverpool FC
Sta mislite hocel se ici 100 % u ligi prvaka ? Ja mislim da ce se igraci malo stedjeti i sl. iako ce tamo igrati bez veceg pritiska vjerujem. Mislim da bi Barca mogla opasno nastradati u polufinalu ako bude tog duela.... od nas naravno. Jedno 5-1 ukupno
- drug_profi
#35171 Re: Liverpool FC
Finale LP: Liverpool - MCFC
Al bi to bila godina giganata.
- Edin H.
#35172 Re: Liverpool FC
Iskreno ne vidim ko bi ih mogao zaustaviti na putu do finala ako ih opet ne izvuku da igraju jedni protiv drugih. 
- Gerro
- ModeratorNaBezCenzure
#35173 Re: Liverpool FC
Ne volim Guardiolu al mora mu se priznat da dobro igra finala i da ne bi imali velike sanse, daj nam luzerski Juventus da im nabijemo 8 poraz u finalima i da ih vratimo na vjecna lovista...drug_profi wrote:Finale LP: Liverpool - MCFC
-
doboj71
#35174 Re: Liverpool FC
Postao sam ljubitelj crvene boje.Samo da united bod otkine cityju, .
- drug_profi
#35175 Re: Liverpool FC
Ima Siti sutra polufinale FA kupa, pa onda jos i ta finalna utakmica nekad pred sam kraj prvenstva... Imaju oni igraca za quadruple uspjeh, ali nece im biti lako. Liverpul je zapravo cudo. Ne vjerujem da iko moze ovoj sitijveoj masineriji parirati, osim Liverpula.