Pa dobro, može se reći da jesam, ali ovdje su ga hvaliliPartijaner wrote:Promasila si temu.Donnie Smith wrote:The Infiltrator (2016)
Ne kontam šta su ga onako nahvalili, pa ovo se može gledati jedva 10 minuta. Toliko o preporukama![]()
Permanentno brisanje.
Gledali ste film, preporuĆite ga drugima
Moderator: _BataZiv_0809
- Donnie Smith
#35151 Re: Gledali ste film, preporuĆite ga drugima
-
zdruzdjo
#35152 Re: RE: Re: Gledali ste film, preporuĆite ga drugima
Vjerujem.markioni wrote:Inferno pegla teska.
Meni licno i knjiga je na fazon da vincijevog koda. A to mi je vec vidjeno.
Trci tamo po gradu trci vamo po gradu i sa razlicitih mjesta sabiraj kockice da nesto rjesis.
Ama Dene promjeni covjece malo. Pa vidjeli smo tu "osnovu" vec dva puta.
- Donnie Smith
#35153 Re: Gledali ste film, preporuĆite ga drugima
Je li puno strašan? Boli me želudac od "puno strašnih filmova", pa da ga ne skidam ako jeste?markioni wrote:Tony (2009)
http://www.imdb.com/title/tt1120945/
tony lud samo tako...sirov i realan film
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#35154 Re: RE: Re: Gledali ste film, preporuĆite ga drugima
Nesto poput Solace.zdruzdjo wrote:Vjerujem.markioni wrote:Inferno pegla teska.
Trci tamo po gradu trci vamo po gradu i sa razlicitih mjesta sabiraj kockice da nesto rjesis.
Anthony Hopkins - unaprijed znas profil licnosti koju on glumi
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#35155 Re: Gledali ste film, preporuĆite ga drugima
Jesi gledala http://www.imdb.com/title/tt2024544/Donnie Smith wrote:Je li puno strašan? Boli me želudac od "puno strašnih filmova", pa da ga ne skidam ako jeste?markioni wrote:Tony (2009)
Meni je ovaj puno strasan
- Donnie Smith
#35156 Re: Gledali ste film, preporuĆite ga drugima
Nisam, a po tvom opisu i neću. U svaki film/knjigu se uživim, kao da sam dio radnje, i onda odbolujem svaku mučnu scenu. Do 30. sam gledala i one glupe horore, moglo je proći, tipa Slagalica, sad me Đango nasikira. 
Imam još danas fore da ležim i samo se filmovima prepustim, počinjem evo jedan po tvojoj preporuci, 3, 4 - sad
Valjda ne bude krvi do koljena
Imam još danas fore da ležim i samo se filmovima prepustim, počinjem evo jedan po tvojoj preporuci, 3, 4 - sad
-
sizifinho
#35157 Re: RE: Re: Gledali ste film, preporuĆite ga drugima
druze moj, da je bogdom dva putazdruzdjo wrote:Vjerujem.markioni wrote:Inferno pegla teska.
da vinci
andjeli i demoni
izgubljeni simbol
inferno
moze se tu staviti i digitalna tvrdjava...
jedini drugaciji je velika obmana
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#35158 Re: Gledali ste film, preporuĆite ga drugima
Nije horor.Donnie Smith wrote:Nisam, a po tvom opisu i neću. U svaki film/knjigu se uživim, kao da sam dio radnje, i onda odbolujem svaku mučnu scenu. Do 30. sam gledala i one glupe horore, moglo je proći, tipa Slagalica, sad me Đango nasikira.
Imam još danas fore da ležim i samo se filmovima prepustim, počinjem evo jedan po tvojoj preporuci, 3, 4 - sad![]()
Al ima bas mucnih scena, pogotovo kad skontas da je to bas bilo tako
Hm, ako je od ona zadnja dva....jedan ima nako, a drugi....jok
- Lost_Found
#35159 Re: Gledali ste film, preporuĆite ga drugima

http://www.imdb.com/title/tt4513674/?ref_=nm_flmg_wr_3
Allen napravio izrazito lijep pitak film sa malom pricom, i odlicno pogodjenom atmosferom, gledanje filma bas uzivancija.
-
zdruzdjo
#35160 Re: Gledali ste film, preporuĆite ga drugima
Mislio sam vise na filmove. Da vinci cod, pa andjeli i demoni.
A knjige mu se ponavljaju. Ne vjerujem da cu nastavljati citanje vise ako on nastavi ovako.
Isprano postaje.
A knjige mu se ponavljaju. Ne vjerujem da cu nastavljati citanje vise ako on nastavi ovako.
Isprano postaje.
- Donnie Smith
#35161 Re: Gledali ste film, preporuĆite ga drugima
Blood diamond. Krvi do plafona. Ali nakon druge minute skontam da sam ga gledala. Dobar film. Ne bi mi mrsko da ga opet pogledam.Tomahawk11 wrote:Nije horor.Donnie Smith wrote:Nisam, a po tvom opisu i neću. U svaki film/knjigu se uživim, kao da sam dio radnje, i onda odbolujem svaku mučnu scenu. Do 30. sam gledala i one glupe horore, moglo je proći, tipa Slagalica, sad me Đango nasikira.
Imam još danas fore da ležim i samo se filmovima prepustim, počinjem evo jedan po tvojoj preporuci, 3, 4 - sad![]()
Al ima bas mucnih scena, pogotovo kad skontas da je to bas bilo tako![]()
Hm, ako je od ona zadnja dva....jedan ima nako, a drugi....jok
The Pursuit of Happyness sam gledala takođe ranije, dvaput mu čak davala šansu, nije mi lego. Ništa od treće sreće.
- markioni
- Location: neocekivana sila koja se iznenada pojavljuje i rjesava stvar
#35162 Re: Gledali ste film, preporuĆite ga drugima
hahha nije horor taj zanr skoro i ne gledam...a ovo u krevetu nije duh ako si mislila neg "drugar"Donnie Smith wrote:Je li puno strašan? Boli me želudac od "puno strašnih filmova", pa da ga ne skidam ako jeste?markioni wrote:Tony (2009)
- Donnie Smith
#35163 Re: Gledali ste film, preporuĆite ga drugima
Tony (2009)markioni wrote:hahha nije horor taj zanr skoro i ne gledam...a ovo u krevetu nije duh ako si mislila neg "drugar"Donnie Smith wrote:Je li puno strašan? Boli me želudac od "puno strašnih filmova", pa da ga ne skidam ako jeste?markioni wrote:Tony (2009)
tony lud samo tako...sirov i realan filmpogledaj trailer uglavnom...
1h 16min | Drama, Horror, Thriller | 18 June 2009 (UK)
To mu stoji u opisu
- Point.
#35164 Re: Gledali ste film, preporuĆite ga drugima
Ako moderacija misili da ne treba stavljati nek obrise post, ali na ovoj https://yts.ag/ imas filmova kakvih ti dusa zeli, sve naravno u jako dobroj verziji i 90% sa nasim prevodima.nKrkan wrote:Bola gdje sad skidate filmove kad su svi torrents sajtovi pogašeni?
- markioni
#35165 Re: Gledali ste film, preporuĆite ga drugima
@ Donnie Smith
ma ok to ubace po defaultu cim ima iceg bolesnog ... lik seriski ubica voli chop chop malo nakoso zrtve al ono..nije horor
ma ok to ubace po defaultu cim ima iceg bolesnog ... lik seriski ubica voli chop chop malo nakoso zrtve al ono..nije horor
- markioni
#35166 Re: Gledali ste film, preporuĆite ga drugima
PPnKrkan wrote:Bola gdje sad skidate filmove kad su svi torrents sajtovi pogašeni?
- markioni
#35167 Re: Gledali ste film, preporuĆite ga drugima
danas naletih ..mozda nekog interesuje

- Tomahawk11
- Globalni moderator
#35168 Re: Gledali ste film, preporuĆite ga drugima
Sta je pogaseno

- Donnie Smith
#35169 Re: Gledali ste film, preporuĆite ga drugima
Možeš misliti kakav je film, kad je besplatan. Ali neka idu klinci, i djevojčice za rukice 
- markioni
#35170 Re: Gledali ste film, preporuĆite ga drugima
ma ne casti nas purivatra ne brini...to se radi u suradnji sa ambasadom ili strancima (iz zemlje iz koje dolaze filmovi naravno) ...kao sto su bili dani ceskog filma u uniticu poodavno (bili odlicni filmovi) . ja sam od ova 3 gledao 2 a za preporuku je naravno THE 100-YEAR-OLD MAN WHO CLIMBED OUT THE WINDOW AND DISAPPEARED ...pogledaj ako nisi obaveznoDonnie Smith wrote:Možeš misliti kakav je film, kad je besplatan. Ali neka idu klinci, i djevojčice za rukice
- Donnie Smith
#35171 Re: Gledali ste film, preporuĆite ga drugima
Ma znam, šalim se. Ja imam odbojnost recimo prema festivalskim filmovima, pa vazda nađem neki za svoj ukus.markioni wrote:ma ne casti nas purivatra ne brini...to se radi u suradnji sa ambasadom ili strancima (iz zemlje iz koje dolaze filmovi naravno) ...kao sto su bili dani ceskog filma u uniticu poodavno (bili odlicni filmovi) . ja sam od ova 3 gledao 2 a za preporuku je naravno THE 100-YEAR-OLD MAN WHO CLIMBED OUT THE WINDOW AND DISAPPEARED ...pogledaj ako nisi obaveznoDonnie Smith wrote:Možeš misliti kakav je film, kad je besplatan. Ali neka idu klinci, i djevojčice za rukice
Tog stogodišnjaka nisam gledala, ali preporuke uvijek cijenim i radujem im se. Ne upali svaka, ali svaka dobro dođe
- markioni
#35172 Re: Gledali ste film, preporuĆite ga drugima
probaj nes se zeznut ja sam 90% siguranDonnie Smith wrote:Ma znam, šalim se. Ja imam odbojnost recimo prema festivalskim filmovima, pa vazda nađem neki za svoj ukus.markioni wrote:ma ne casti nas purivatra ne brini...to se radi u suradnji sa ambasadom ili strancima (iz zemlje iz koje dolaze filmovi naravno) ...kao sto su bili dani ceskog filma u uniticu poodavno (bili odlicni filmovi) . ja sam od ova 3 gledao 2 a za preporuku je naravno THE 100-YEAR-OLD MAN WHO CLIMBED OUT THE WINDOW AND DISAPPEARED ...pogledaj ako nisi obaveznoDonnie Smith wrote:Možeš misliti kakav je film, kad je besplatan. Ali neka idu klinci, i djevojčice za rukice
Tog stogodišnjaka nisam gledala, ali preporuke uvijek cijenim i radujem im se. Ne upali svaka, ali svaka dobro dođe
- Donnie Smith
#35173 Re: Gledali ste film, preporuĆite ga drugima
Link čega ćeš poslati? Film sam evo skinula, doći će na red krajem sedmice. 
- markioni
#35174 Re: Gledali ste film, preporuĆite ga drugima
filmaDonnie Smith wrote:Link čega ćeš poslati? Film sam evo skinula, doći će na red krajem sedmice.
- Artest
#35175 Re: Gledali ste film, preporuĆite ga drugima

Vrijedi gledanja samo zbog ljupke Kate.

Iznenadjujuce dobar. Drzi paznju sve vrijeme.