Dešavanja u Srbiji

General War

#35126 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by General War »

video wrote:
General War wrote:
video wrote:@general il trola, il ga je ovo pogodilo malo vise, nema treceg.
...generalu smeta kurcenje ma sa koje strane da doslo...nevezano za temu, dok drugi svrsavaju ali i kukaju u zavisnosti od teme...nema ni drugog ni treceg.
Zna se u kojem zecu lezi grm :mrgreen:
Djenerale, sve je u zivotu po zasluzi.
Da su se ugledali u sjeverne im komsije, tek bi vidio sta je represija.
To je domet banana drzavica moj plejeru...svako se svakom sveti u nedogled.
Ko im je sjeverni susjed?
155_mm

#35127 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by 155_mm »

Maraschino wrote:
Kikibombona wrote:Nevjerovatno ponizenje za Srbiju.

Ne pamtim da se ikada desio ovakav skandal.

Ovo je 100% naruceno izvana. Vidjet cemo sta iza svega stoji.

Nije mi drago, nadao sam se da ce se pitanje Kosova rijesiti, sto bi pomoglo cijelom regionu i nasoj zemlji. Sada su pregovori gotovi. Sranje na Balkanu nikada nece prestati.
Cuj naruceno iz vana da Djuric kome nije dozvoljen(ovaj put) ulazak ipak udje na divlje. :-)
iz vana je narucena zabrana ulaska djuricu na kosovo. a ostalo zeljeni tok dogadjaja.
hrasno38
Vozim: Renault Laguna
Horoskop: Riba

#35128 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by hrasno38 »

Izgleda da Vucic i kompanije nisu jos uvijek shvatili da je Kosovo nezavisna drzava i da po njoj mozes seteti samo kao ti to domacin dozvoli. Nevjerovatno je u kojim iluzijama ta zemlja zivi i na kakvim mitivima baziraju svoju stvarnost. Negdje citam "Vucic odmah zvao Putina"......ja vjerujem da je za to onako bas strahovito zabolio kurac siptare i da su se jos zesce nasekirali. Srbijo Kosovo vise nije vase i sami ste krivi za to kao i za sva sranja koja su se dogodila u bivsoj drzavi Sada i jos dugo cete placati ceh za vasa kurcenja!!!
Inok

#35129 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by Inok »

imali gde snimak govora precenika vučića da čujem šta govori o tebraxionima?
Itsoktobealone

#35130 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by Itsoktobealone »

astala_vistala wrote:dobro i kakva ce rekacija biti ? ja kolko sam shvatio samo je bilo kukanje za mikrofonom :D
Nikakva. Znam da dok je KFOR u Mitrovici a EULEX u Prištini VRS neće izaći na Derane. Po dekleraciji 1244 Kosovo je pod strukturom KFOR-a i oni su tu da održavaju mir. Imaju diskreciono pravo da pucaju u bilo šta što smatraju kao opasnost po život sebe i civila na teritoriji. ROSA inace drži kontrolu nad svime ostalim jer oni su žandarmerija/specijalna jedinica i njih Thaci direktno kontroliše. Imaš također odbranbene jedinice Kosova (koji de facto nisu vojska; ne mogu se naoružavati teškom vojnom artiljerijom) koje mogu poslužiti pri ROSA-i. Zadnji put kad sam bio u Bonstilu (američka vojna baza, ne od NATO-a, 100% opremljena) bilo je generala koji su govorili da će automatski uzvratiti na bilo kakvu invaziju Kosova.

Ovdje je najveci problem što je ovim Kosovo sebe vratilo unazad ka priznanju u UN-u i stvaranju svoje vojske. SZO je i dalje nešto oko čega će se puno polemike voditi.

EDIT: Ništa od ovog nije urađeno bez odobrenja dvije komandne sile na Kosovu koji 100% podržavaju ovaj proces. Tako da izjave oko 'prekršaja zakona' je samo floskula za dobro organizovani cilj.
Last edited by Itsoktobealone on 26/03/2018 22:10, edited 1 time in total.
Matzan

#35131 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by Matzan »

Maraschino

#35132 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by Maraschino »

155_mm wrote:
Maraschino wrote:
Cuj naruceno iz vana da Djuric kome nije dozvoljen(ovaj put) ulazak ipak udje na divlje. :-)
iz vana je narucena zabrana ulaska djuricu na kosovo. a ostalo zeljeni tok dogadjaja.
to mi zovemo, kurcenje...
bez toga nema batina.
video

#35133 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by video »

@djenerale,
Kad bi se svetili svi oni sto im zlo napravise, ne bi od njih ni kamen na kamenu ostao.
Ne cude se dzabe drugi na cinjenicu koliko su zla napravili a OSVETE nema ni na mapi pa cak ni prema i jednome monstumu.
Kikibombona

#35134 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by Kikibombona »

Maraschino wrote:
Kikibombona wrote:Nevjerovatno ponizenje za Srbiju.

Ne pamtim da se ikada desio ovakav skandal.

Ovo je 100% naruceno izvana. Vidjet cemo sta iza svega stoji.

Nije mi drago, nadao sam se da ce se pitanje Kosova rijesiti, sto bi pomoglo cijelom regionu i nasoj zemlji. Sada su pregovori gotovi. Sranje na Balkanu nikada nece prestati.
Sve na stranu, lik je glavni pregovarac sa Kosovom. Velika demonstracija sile, hapsenje i paradiranje sa zvanicnikom kao da se radi o narko dileru. :D Jesi vidio kako ga vode kroz Pristinu? Nema smisla nikakvog, covjek je funkcioner, a oni ga vode kao da je El Chapo. :D

Naruceno 100%. Ne iskljucujem umjesanost bilo koga. Vrijeme ce pokazati ko je sve dogovorio.
Sarajmen wrote:Ovaj slučaj treba ili je trebao da posluži kao prihvatanje realnosti u srbijanskoj javnosti po pitanju trenutnog i budućeg statusa Kosova.
Ovo nikako ne moze doprinijeti da se realnost prihvati. Poznavajuci mentalitet nasih naroda, ovo ce izazvati sasvim drugaciju reakciju.

Ovo moze znaciti da ce se Kosovo podijeliti, da je sranje narucila Amerika i Evropa. Fol je da Srbi na sjeveru ne mogu i ne zele zivjeti u drzavi Kosovo. Mozda je ovo zaostravanje pred podjelu Kosova. Vrijeme ce pokazati.
Nadzorna_ploca

#35135 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by Nadzorna_ploca »

Srbi uvijek hudi najebu. Bas mi ih zao.
Inok

#35136 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by Inok »

ne može nam niko ništa :D

Maraschino

#35137 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by Maraschino »

Kikibombona wrote:
Ovo nikako ne moze doprinijeti da se realnost prihvati. Poznavajuci mentalitet nasih naroda, ovo ce izazvati sasvim drugaciju reakciju.

Ovo moze znaciti da ce se Kosovo podijeliti, da je sranje narucila Amerika i Evropa. Fol je da Srbi na sjeveru ne mogu i ne zele zivjeti u drzavi Kosovo. Mozda je ovo zaostravanje pred podjelu Kosova. Vrijeme ce pokazati.
Opet fulas moj Kiki sve. Nema podjele pa kada bi i Albanci prihvatili. :wink:

Sta kaze onaj Albanac prije neki dan: ''Nije da mi nismo zainteresovani za Presevsku dolinu ali ne znam sta ponuditi Srbiji''. :D

Vucic je kralj drame, kaze da su i danas(a i prije neki dan) htjeli da zauzmu sjever Kosova. :lol:
Sta ce zauzimati vec zauzeto.
bh.tornjak

#35138 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by bh.tornjak »

naletjeh na komentar i oplaka :

Rano Marko sa Kosova stiže.

:pisnuo: :pisnuo: :pisnuo:
Young Erotica

#35139 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by Young Erotica »

Ima snimak na blicu kada stize tamo,lik se usro trese se kao prut. Znao je sta ce biti,zali boze sto se ljudi pale.
prljavi Hare
Location: Šta se ono u Njujorku plavi,Donaldovi prameni na glavi

#35140 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by prljavi Hare »

Evo ključne rečenice...
Ti teroristi uhvatili mučenog Marka Đurića.......
Određeni protok vremena,par miliona hektolitara brlje i eto Marka na freskama.Velikomučenik Sveti Marko,zaštitnik manastira na Kosovu. :mrgreen:
jao_situacije

#35141 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by jao_situacije »

:lol:
Kikibombona

#35142 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by Kikibombona »

Maraschino wrote:
Kikibombona wrote:

Sta kaze onaj Albanac prije neki dan: ''Nije da mi nismo zainteresovani za Presevsku dolinu ali ne znam sta ponuditi Srbiji''. :D

Vucic je kralj drame, kaze da su i danas(a i prije neki dan) htjeli da zauzmu sjever Kosova. :lol:
Niko Albance nista ne pita. Srbija pregovara sa Amerikom i Evropom. Albanci su tu da stave potpis na ono sto Amerika dogovori.

Moguce je da Srbija i Amerika/Evropa zele maksimalno zategnuti odnose kako bi ispalo da je suzivot Albanaca i Srba na Kosovu nemoguc. Srbima bi Amerika i Evropa dali sjever pod uslovom da se priklone EU i NATO savezu. Albanci bi morali staviti potpis, niko ih nista ne bi pitao. Tako bi Amerika i Evropa jednim metkom ubili dva zeca. Rijesilo bi se pitanje Kosova i Albanci bi dobili drugu drzavu priznatu od Srbije, a Srbija bi dobila nesto da ne bude totalno ponizena i kao takvi bi mogli reducirati veze sa Rusima i uci u EU a mozda i NATO. Iz americke i evropske perspektive savrsen razvoj situacije.

Misljenja sam da su ovo dogovorili Vucic i Amerikanci/Evropljani a da su Albanci samo odigrali ulogu koju im je mentor namijenio.
bh.tornjak

#35143 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by bh.tornjak »

Nikola Selakovic:
"Primili smo k znanju šta su hteli da urade, ali
nisu uspeli u svom naumu"

"nisu uspeli" :shock: a ljudi dosli po Djurica uhapsili....malo provodali kao ganci mecku kroz carsiju i nogirali ga u Srbiju....

jbt...koji bolid trebas da budes i da ovako nesto valjas.... :-)
Kejn

#35144 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by Kejn »

Kikibombona wrote:
Niko Albance nista ne pita. Srbija pregovara sa Amerikom i Evropom. Albanci su tu da stave potpis na ono sto Amerika dogovori.

Moguce je da Srbija i Amerika/Evropa zele maksimalno zategnuti odnose kako bi ispalo da je suzivot Albanaca i Srba na Kosovu nemoguc. Srbima bi Amerika i Evropa dali sjever pod uslovom da se priklone EU i NATO savezu. Albanci bi morali staviti potpis, niko ih nista ne bi pitao. Tako bi Amerika i Evropa jednim metkom ubili dva zeca. Rijesilo bi se pitanje Kosova i Albanci bi dobili drugu drzavu priznatu od Srbije, a Srbija bi dobila nesto da ne bude totalno ponizena i kao takvi bi mogli reducirati veze sa Rusima i uci u EU a mozda i NATO. Iz americke i evropske perspektive savrsen razvoj situacije.

Misljenja sam da su ovo dogovorili Vucic i Amerikanci/Evropljani a da su Albanci samo odigrali ulogu koju im je mentor namijenio.
Jako si naivan ako misliš da će Albanci odustati od sjevernog Kosova.
Kikibombona

#35145 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by Kikibombona »

Kejn wrote:
Kikibombona wrote:

Jako si naivan ako misliš da će Albanci odustati od sjevernog Kosova.
Albance niko nista ne pita. Oni NE MOGU i NE SMIJU odbiti naredbu Amerike i Evrope.
bh.tornjak

#35146 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by bh.tornjak »

Kikibombona wrote:
Maraschino wrote:
Kikibombona wrote:

ima veze...jer sam slicnog misljenja (oko uplitanja velikih) mada se ne slazem s ostalim...
jer da su to USA i EU htjeli do sad su mogli zvrnuti ruku Albancima da Srbima daju sto hoce na S.Kosova.

kad smo vec kod mentora.....i Srbija ima svog mentora po cijim notama igra ( ne rece li Vucko da je zvao Putka...???)
video

#35147 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by video »

"Zmaj se vraca u zmajevo gnezdo i nesto je ljut" :D
radostan dan

#35148 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by radostan dan »

horkesh wrote:
radostan dan wrote: Jarane, ti kad hoces, onda fino citas i tumacis, a kad neces, onda neces...a sad - neces.
Jel ja napisah vulin ili djuric? Jel ja naglasih direktor kancelariie i ovlasceni za pregovore, koji je vec 100 bio tamo, istim povodom.
Ne vidim šta sam pogriješio, ali slobodno ispravi ako nešto nisam u pravu. Procedura je takva, a kosovske vlasti svaki put odlučuju o novom zahtjevu.

I Đuriću je ranije odbijana ta ista dozvola, dok je bio na istoj funkciji.
Procedura? Za pocetak, i selakovicu je zabranjen ulazak, kako pristina kaze. Mdjt, njega ne sprovedose...
jao_situacije

#35149 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by jao_situacije »

kiki jebe te činjenica da su albanci duboko u stejt dipartmentu i da dobro podmazuju ako negdje zapne
prije će oni uzeti niš nego što će srbija dobiti išta
Maraschino

#35150 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by Maraschino »

bh.tornjak wrote:Nikola Selakovic:
"Primili smo k znanju šta su hteli da urade, ali
nisu uspeli u svom naumu"

"nisu uspeli" :shock: a ljudi dosli po Djurica uhapsili....malo provodali kao ganci mecku kroz carsiju i nogirali ga u Srbiju....

jbt...koji bolid trebas da budes i da ovako nesto valjas.... :-)
Pa sef mu rekao kako su Albanci imali za plan da zauzmu sEver Kosova i propao im plan.

Sve ovo ispade na sprdnju. :run:
Post Reply