Dešavanja u Srbiji
- mO k3
#35101 Re: Dešavanja u Srbiji
Banda podržana od zapadnih sila ..... vučicu šalji vojsku picko
-
Nadzorna_ploca
#35102 Re: Dešavanja u Srbiji
KRALJ KOMEDIJE SUNDA I KICA.
ALEKSANDAR ACA VUCIC BOGOTAC
- General War
#35103 Re: Dešavanja u Srbiji
...generalu smeta kurcenje ma sa koje strane da doslo...nevezano za temu, dok drugi svrsavaju ali i kukaju u zavisnosti od teme...nema ni drugog ni treceg.video wrote:@general il trola, il ga je ovo pogodilo malo vise, nema treceg.
Zna se u kojem zecu lezi grm
- mO k3
#35104 Re: Dešavanja u Srbiji
Šta reče zao mi je sto se dogodilo na teritoriji naše zemlje koje mi ne kontroliramoNadzorna_ploca wrote:KRALJ KOMEDIJE SUNDA I KICA.
-
Benjo34
#35105 Re: Dešavanja u Srbiji
Koja picka..de zaplaci hahahah 
- mO k3
#35106 Re: Dešavanja u Srbiji
Jebo majku ponovio je isto u zadnjoj rečenici ko i Milosevic onda
- prljavi Hare
- Location: Šta se ono u Njujorku plavi,Donaldovi prameni na glavi
#35107 Re: Dešavanja u Srbiji
Ne smije se desiti da Đurić bude zaboravljen na Dan bezbednosti!Od Guardiana mu je makar jedan orden garant! 
- Kejn
#35108 Re: Dešavanja u Srbiji
Dropping some Truth Bombs in the process....Goku Bgd
22 minutes ago
E to je hrabrost e to samo Srbi mogu preko puške da ga udari. A bošnjaci su posle Srba najhrabriji cak su hrabriji i od Hrvata jer imaju najvise srpskih gena
-
Nadzorna_ploca
#35109 Re: Dešavanja u Srbiji
Porazavajuca istina. Dzaba je krecio.mO k3 wrote:Šta reče zao mi je sto se dogodilo na teritoriji naše zemlje koje mi ne kontroliramoNadzorna_ploca wrote:KRALJ KOMEDIJE SUNDA I KICA.
- mO k3
#35110 Re: Dešavanja u Srbiji
Jeli Mile u Beograd otišao ??
-
radostan dan
#35111 Re: Dešavanja u Srbiji
Ja nisam dijasporac, tu sam gdje sam i bio...ti pak jesi.mO k3 wrote:Šuti dijasporacradostan dan wrote:
Jes, samo sto on nije u bosni.idi brani Kosovo šta palamudas ovdje na forumu
Stoga, ako te smeta, pusku u ruke i vracaj krajinu, ne kevci iz austrije na prazno.
I izvini se sari, da te ne prijavljujem...
- bh.tornjak
#35112 Re: Dešavanja u Srbiji
ako nista....dobijaju politicke poene... svako kod svog narodaGeneral War wrote:Rezija ima cilj, sta je cilj po tebi? Sta dobija taci a sta vucic?bh.tornjak wrote:ne...nego zbog hapsenja nekog kriminalca.....ja se naso u pogresno vrijeme na pogresnom mjestu (doduse nisam bio jedini, kafana je bila).General War wrote: Bila ti duga cijev uperena radi hapsenja politicara? Letio bi ministar policije ko konkord, posebno na nacionalnim skupovima kao ovaj..
Ti ljudi su se okupili tu zbog sastanka, ne znam da je ikakva zabrana bila okupljanja, pa i negodovanja ili pasivnog otpora.
Generale...smatrao sam te za ozbiljnijeg covjeka...
jbt.. jesi li corav pored ociju i gluh/v pored usiju....
ovo je nista drugo nego nastavak dobre igranke izrezirane u BG koji daje i glavne glumce (kao i do sad nekoliko puta....pa onda desavanja u makedonskom Sobranju....pa pokusaj drzavnog udara u CG....pa i "pokusaj UBISTVA" Vucica u Srebrenici zbog cega se sudi srbijanskim sluzbenicima DB-a)
Kosovari su ovde u sporednim ulogama (jbg. tako je dogovorio reziserski dvojac Vucic/Tachi)
kod MZ pokusavaju da dobiju jos vise na znacaju kao pregovaraci....
jer moze se desiti da obadvojica MZ dosade kao "nekonstruktivni" pa da im se izbije mogucnost trazenja adekvatne zamjene...
mozda je ovo igra Zapada s jedne strane i Rusa s druge strane...preko ledja Srba i Albanaca (uprati malo desavanja poslednjih dana na relaciji zapad vs Rusija
a narod....????
ko *ebe narod....narod je jaka kobila...sve ce izdrzati i svaki mamac ce progutati
- astala_vistala
#35113 Re: Dešavanja u Srbiji
dobro i kakva ce rekacija biti ? ja kolko sam shvatio samo je bilo kukanje za mikrofonom 
- mO k3
#35114 Re: Dešavanja u Srbiji
Smije li Srbija da napadne Kosovo ?? Imaju li snage za tu avanturu ??
- video
#35115 Re: Dešavanja u Srbiji
Djenerale, sve je u zivotu po zasluzi.General War wrote:...generalu smeta kurcenje ma sa koje strane da doslo...nevezano za temu, dok drugi svrsavaju ali i kukaju u zavisnosti od teme...nema ni drugog ni treceg.video wrote:@general il trola, il ga je ovo pogodilo malo vise, nema treceg.
Zna se u kojem zecu lezi grm
Da su se ugledali u sjeverne im komsije, tek bi vidio sta je represija.
- Kikibombona
#35116 Re: Dešavanja u Srbiji
Nevjerovatno ponizenje za Srbiju.
Ne pamtim da se ikada desio ovakav skandal.
Ovo je 100% naruceno izvana. Vidjet cemo sta iza svega stoji.
Nije mi drago, nadao sam se da ce se pitanje Kosova rijesiti, sto bi pomoglo cijelom regionu i nasoj zemlji. Sada su pregovori gotovi. Sranje na Balkanu nikada nece prestati.
Nije mi drago, nadao sam se da ce se pitanje Kosova rijesiti, sto bi pomoglo cijelom regionu i nasoj zemlji. Sada su pregovori gotovi. Sranje na Balkanu nikada nece prestati.
- bh.tornjak
#35117 Re: Dešavanja u Srbiji
i meni mirise na to...Kikibombona wrote:Nevjerovatno ponizenje za Srbiju.
- video
#35118 Re: Dešavanja u Srbiji
@kiki, jel R.Kosovo velicine Afrina, il mozda Mandziba?
- LBVIEW
#35119 Re: Dešavanja u Srbiji
Sta ti to prijetis?llull wrote:Kako li cemo reagovati kad tako Lukacovi maskirani balvani upadnu npr u mjesnu zajednicu u Konjevic Polju, ili Srebrenici opet krenu da privode, ili Janji ... hoce li tada i nesretni bosnjaci tamo biti chkepi ... Samo se ludak moze suprostavljati goloruk naoruzanim ljudima ... sta je trebalo da ih izgaze ... ili cak izbuse ...?
A karaju vas po zaslugama.
Last edited by LBVIEW on 26/03/2018 21:53, edited 1 time in total.
- Maraschino
#35120 Re: Dešavanja u Srbiji
Cuj naruceno iz vana da Djuric kome nije dozvoljen(ovaj put) ulazak ipak udje na divlje.Kikibombona wrote:Nevjerovatno ponizenje za Srbiju.
-
vernes81
#35121 Re: Dešavanja u Srbiji
Seselj: Sve sto je Vucic rekao je to da smo dobili batine, a ako neko treba da dobije batine onda je bolje da dobiju funkcioneri nego narod
.
Vojo bogotac
Vojo bogotac
- Maraschino
#35122 Re: Dešavanja u Srbiji
dobro poentiranoSarajmen wrote:Ovaj slučaj treba ili je trebao da posluži kao prihvatanje realnosti u srbijanskoj javnosti po pitanju trenutnog i budućeg statusa Kosova.
samo da znate da ne mozete ici na kosovo kada vi hocete. ima neka procedura koju treba postovati ma sta mi mislili o kosovu.
-
155_mm
#35123 Re: Dešavanja u Srbiji
na osnovu ovih vucicevi teski rijeci upucenih kosovu i zapadnjacima i ja tendiram u tom pravcu.bh.tornjak wrote:i meni mirise na to...Kikibombona wrote:Nevjerovatno ponizenje za Srbiju.
i ja sam na nekom od snimaka vidio land rovere talijanskih karabinjera kako prolaze pored te guzve.Kako kaže, to su radili uz podršku Euleksa i “na dva vozila jedinice ROSU, bila su dva vozila Euleksa”.
...
Kako je naglasio, "ta banda terorista slikala sa njim kao trofejem i vodili ga po ulicama".
"A ne znaju kako su ponizili sebe. Ti teroristi uhvatili mučenog Marka Đurića, vode ga, a drugi teroristi mu zvižde. Preživeo je Đurić, ali mi nećemo preći preko toga. Svi koji su učestvovali u tome odgovaraće pre držanim organima Srbije. I dva lica srpske nacionalnosti koja su pomagala albanskim teroristima za otmicu Marka Đurića, svi će odgovarati Srbiji", istakao je Vučić.
-
155_mm
#35124 Re: Dešavanja u Srbiji
mislim da ovaj slucaj treba da poruci svima da je vrijeme sjedenja na dvije stolice proslo i da se treba odlucivati sto prije.Sarajmen wrote:Ovaj slučaj treba ili je trebao da posluži kao prihvatanje realnosti u srbijanskoj javnosti po pitanju trenutnog i budućeg statusa Kosova.
- bh.tornjak
#35125 Re: Dešavanja u Srbiji
jbg....kad ne znaju ko Ivanic.....lijepo zatraziti vizu.....malo sacekati i kad je Leshi zamuhura u pasos onda bujrum..Maraschino wrote:dobro poentiranoSarajmen wrote:Ovaj slučaj treba ili je trebao da posluži kao prihvatanje realnosti u srbijanskoj javnosti po pitanju trenutnog i budućeg statusa Kosova.![]()
samo da znate da ne mozete ici na kosovo kada vi hocete. ima neka procedura koju treba postovati ma sta mi mislili o kosovu.