Premijer liga BiH

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
north

#35101 Re: Premijer liga BiH

Post by north »

:D Zajebavaš je l de? Znači herojski čin :P
Tomahawk11
Globalni moderator

#35102 Re: Premijer liga BiH

Post by Tomahawk11 »

Onda je mangupluk i kad u granap upadnes i ukrades steku cigara? :roll:
sumirprimus

#35103 Re: Premijer liga BiH

Post by sumirprimus »

Tomahawk11 wrote:Onda je mangupluk i kad u granap upadnes i ukrades steku cigara? :roll:
toj vec huligan stajl :D
1946--1987

#35104 Re: Premijer liga BiH

Post by 1946--1987 »

ultima_palabra wrote:
north wrote:@ultima, Mogli su, i to bi bilo u navijačkom smislu "cool" za tu grupu i "poniženje" protivnika, ali nisu, što znači da je riječ o nekome ko bi da bude ultra stil, a ispao na kraju blago rečeno smiješan...

Čuje maznuti zastavu pa vratiti :lol: ...Poljaci im zavide :D
Ne bi ispalo poniženje protivnika jer nisu zastavu grupe zapalili. Ipak, određena doza mangupluka je bila, jer su pokazali da mogu ući na protivnikov stadion i uzeti šta im je volja. Pretpostavljam da dalju sudbinu zastave smatraju nebitnom, pa su je zato i vratili.
Cisto sumnjam, cuj nebitna sudbina zastave.Prije da su se ultrasi malo ukakili i bili pritisnuti zajedno sa zastitarima ili ko je vec vrsio obezbjedjenje stadiona
ibizza

#35105 Re: Premijer liga BiH

Post by ibizza »

ultima_palabra wrote:
north wrote:@ultima, Mogli su, i to bi bilo u navijačkom smislu "cool" za tu grupu i "poniženje" protivnika, ali nisu, što znači da je riječ o nekome ko bi da bude ultra stil, a ispao na kraju blago rečeno smiješan...

Ne bi ispalo poniženje protivnika jer nisu zastavu grupe zapalili. Ipak, određena doza mangupluka je bila, jer su pokazali da mogu ući na protivnikov stadion i uzeti šta im je volja. Pretpostavljam da dalju sudbinu zastave smatraju nebitnom, pa su je zato i vratili.
A jest mangupluk uci na Kosevo ili Grbavicu :-)
Ja ti kazem da su MORALI vratiti zastavu, a ti se tjesi da su je dobrovoljno vratili.
ultima_palabra

#35106 Re: Premijer liga BiH

Post by ultima_palabra »

north wrote::D Zajebavaš je l de? Znači herojski čin :P
Pa možeš to smatrati tako, a možeš reći i da je pičkin dim. Ali po meni, to što su je vratili ne utiče ni na šta. Ili ti misliš da bi bilo herojski da su je zapalili, a ovako je kukavičluk?
vicious

#35107 Re: Premijer liga BiH

Post by vicious »

1946--1987 wrote:
ultima_palabra wrote:

Cisto sumnjam, cuj nebitna sudbina zastave.Prije da su se ultrasi malo ukakili i bili pritisnuti zajedno sa zastitarima ili ko je vec vrsio obezbjedjenje stadiona
Ma sumnjam da tu ima kakvog posebnog obezbjeđenja kad nije tekma, ko bi to još plaćao.
Možda kakav noćni čuvar sjedi negdje, u onoj uniformi ko Đuro u nadrealistima :lol:
sumirprimus

#35108 Re: Premijer liga BiH

Post by sumirprimus »

ibizza wrote:
ultima_palabra wrote:

A jest mangupluk uci na Kosevo ili Grbavicu :-)
Ja ti kazem da su MORALI vratiti zastavu, a ti se tjesi da su je dobrovoljno vratili.
samo se umrijet mora,sve ostalo je slobodna volja :D
north

#35109 Re: Premijer liga BiH

Post by north »

Pa kad glumiš mangupluk i imaš namjeru da ispadne zajeban i digneš ljestvicu i uradiš nešto novo onda guraš do kraja nešto, a ne vraćaš stvari na početak...Uzeti zastavu sa stadiona protivnika je u ultra fazonu namgupluk iako je to klasična "krađa" a ne otimanje, ali je vratiti dan poslije predstavlja poniženje tih istih koji su to uradili...da li su morali vratiti, da li se je vratili eto "onako", je nebitno, ali je nezabilježeno da kad "ultrasi" nešto urade, otmu, ukradu, nebitno, da poslije vraćaju, a da je obrazloženje "mi smo pokazali da možemo nije nam bila bitna sudbina" malo bezze :-) ..to je po meni smijurija..ali dobro, nebitna toliko tema..
Bambino Blu

#35110 Re: Premijer liga BiH

Post by Bambino Blu »

north wrote:Pa kad glumiš mangupluk i imaš namjeru da ispadne zajeban i digneš ljestvicu i uradiš nešto novo onda guraš do kraja nešto, a ne vraćaš stvari na početak...Uzeti zastavu sa stadiona protivnika je u ultra fazonu namgupluk iako je to klasična "krađa" a ne otimanje, ali je vratiti dan poslije predstavlja poniženje tih istih koji su to uradili...da li su morali vratiti, da li se je vratili eto "onako", je nebitno, ali je nezabilježeno da kad "ultrasi" nešto urade, otmu, ukradu, nebitno, da poslije vraćaju, a da je obrazloženje "mi smo pokazali da možemo nije nam bila bitna sudbina" malo bezze :-) ..to je po meni smijurija..ali dobro, nebitna toliko tema..
Pasa moj prvo zastava nije skinuta zbog nekog ultra mangupluka ha hu jer to ne spada tu uopste. Da je pao kakav trans ili obiljezje grupe onda bi bilo ultra i ne bi se vracalo logicno.
Drugo zastava je skinuta iz jednog prostog razloga isto kao i prosli put kad su momci sa zapada se popeli i skinuli pa sutradan vratili. Sve iz razloga da nam ne bode oci onaj cirkus od zastave nama na jugu. Krajnje je nekorektno od domacine ono postaviti onde. Ali nema veze skine se zavrsi se tekma i vrati se. Jer mi ne krademo, a ono je bila kradja jer sve sto se uzme sa stadiona se moze tako tretirati znaci a ne na ultra fazon. :)
Samprotivsviju

#35111 Re: Premijer liga BiH

Post by Samprotivsviju »

Image

Bekric hoce nesto da kaze :nargila:
north

#35112 Re: Premijer liga BiH

Post by north »

E pa ako je razlog samo bio da ne stoji na derbiju a svakako je bila namjera da se vrati onda da i to čujemo...može biti :roll:
ultima_palabra

#35113 Re: Premijer liga BiH

Post by ultima_palabra »

Ma ta priča da su morali vratiti je blago rečeno smiješna.

Pokazali su da mogu, zastave nije bilo na derbiju, sad se smiruju tenzije... na proljeće ko živ ko mrtav i tako to.
sumirprimus

#35114 Re: Premijer liga BiH

Post by sumirprimus »

Samprotivsviju wrote:Image

doso zeba bekric suvisan,al ima taj ugovor. i dobru platu.pa to ti je.
strong69

#35115 Re: Premijer liga BiH

Post by strong69 »

ultima_palabra wrote:

Mala raja sa Koseva i K.Brda zna kako uci na stadion bez ikakvih problema. Nema straha a ni adrenalina u tome jer nema niko da te zaganja. Bez adrenalina nema ni mangupluka.

Da su je vratili na jarbol kako je i bila prije kradje onda bi to bio mangupluk :D

Izvinjavam se na OT. Zastava nebitna, tema PL.
F&N
Location: Od Ciglana do Podhrastova, Breke i Mejtasa including Jezero...

#35116 Re: Premijer liga BiH

Post by F&N »

Kako samo manijaci sebi uvijek nadju jednu vise vadionu. Kad god sta zaseru to zapravo nije zajeb vec je to smisljeno tako samo niko ziv ne moze da skonta osim njih tu poentu.
Samprotivsviju

#35117 Re: Premijer liga BiH

Post by Samprotivsviju »

sumirprimus wrote:
Samprotivsviju wrote:Image

doso zeba bekric suvisan,al ima taj ugovor. i dobru platu.pa to ti je.
Ovo kriminal, vjerovatno mislio na Misketa :nargila:
sumirprimus

#35118 Re: Premijer liga BiH

Post by sumirprimus »

kako da im ja ista prigovorim kad smo i mi u krcu u svakom pogledu :lol: :thumbup:
MOSALJOZE

#35119 Re: Premijer liga BiH

Post by MOSALJOZE »

E dosta si i ti jaho sumire :izet:
sumirprimus

#35120 Re: Premijer liga BiH

Post by sumirprimus »

MOSALJOZE wrote:E dosta si i ti jaho sumire :izet:
alooo ponesi zastavuuuu
dragane viii iii kicuuu
MOSALJOZE

#35121 Re: Premijer liga BiH

Post by MOSALJOZE »

sumirprimus wrote:
alooo ponesi zastavuuuu
dragane viii iii kicuuu
Upao sam u mašinu,sad mogu qrcu svirat.
sumirprimus

#35122 Re: Premijer liga BiH

Post by sumirprimus »

MOSALJOZE wrote:
sumirprimus wrote:
alooo ponesi zastavuuuu
dragane viii iii kicuuu
Upao sam u mašinu,sad mogu qrcu svirat.
ne ne samo borbene pjevat,ova tifina je idealna
a u pozadini zastava ja jarbolu...
da ne smeta ne smeta ne smetaaa
BlueBlood

#35123 Re: Premijer liga BiH

Post by BlueBlood »

pokusaji nekog suka a ni sami ne znaju kako i zasto je zastava vracena ni sta je htio Bekric da kaze sa ovim statusom :mrgreen:

ako nista lijepo vas je vidjeti da ste se malo trznuli i probudili nakon najbolje odigrane utakmice ove sezone protiv Želje ostvarivsi rez0:0 :thumbup:
luckylaka

#35124 Re: Premijer liga BiH

Post by luckylaka »

Ne znam po prikazanom na terenu da li bi bila veca bruka da ova dva sarajevska kluba izadju ili ne izadju u europu.
Logovan

#35125 Re: Premijer liga BiH

Post by Logovan »

luckylaka wrote:Ne znam po prikazanom na terenu da li bi bila veca bruka da ova dva sarajevska kluba izadju ili ne izadju u europu.
Uvijek je veća bruka kada ostaneš ispred malih ekrana.
Locked