joj ovaj mi se gleda i cekam ga ali obiluje nemilim scenama za menebanjaluka078 wrote:solidan
ono kad je glavni lik uvjeren u nesto a sva okolina to ignorira
Moderator: _BataZiv_0809
joj ovaj mi se gleda i cekam ga ali obiluje nemilim scenama za menebanjaluka078 wrote:solidan
Kataklinger wrote:Gledam upravo Don't Breathe, more vec pod preporuku.
Upravo, poslije je smorio. Ovaj "slijepac" ispade sposobniji slijep nego da nije. Nešto kao Rutger Hauer u filmu Blind Furynema me tamo wrote:Do pola je vrh, vrhova..Kataklinger wrote:Gledam upravo Don't Breathe, more vec pod preporuku.
Kasnije drasticno pada kvalitet.
ima dobar ritam što je najbitnijerelativno84 wrote:

Svak' sa svakim i sve normalica. Ma film je odron.nema me tamo wrote:Što nebuloza?
Lože se više od nas.

Jucer pregled'o ovaj film, nisam bio siguran da li da ga stavim u preporuke il' ne-preporuke. Film k'o film je interesantan, al' mi fakat ide na zivce kad Hollywood nema muda da razbije neke konvencije i postane pravo originalan, nego pravi zavrsetak po jedno-te-istom receptu koji vidis na jebeni kilometar.relativno84 wrote:
meni nije bio tako los, ineresantan je njen lik, zene koja zivi u sebi, mucno onako za gledati, ali prilicno realno. iako bih se slozila da je udrobljeno bespotrebnih "odnosa", iako mislim da je promiskuitet pomijesan sa latentnom perverznoscu tu namjerno naglasen da bi kontrastom pokazao kompleksnost jedne traumatizirane licnosti.johnnykola wrote:Svak' sa svakim i sve normalica. Ma film je odron.nema me tamo wrote:Što nebuloza?
Lože se više od nas.
De ba, jesi dobar?nKrkan wrote:Bola gdje sad skidate filmove kad su svi torrents sajtovi pogašeni?