Edin Džeko

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Point.

#35076 Re: Edin Džeko

Post by Point. »

Al nista od toga ne bi osvojio da nije imao Misketa. :-D
BarbaDue

#35077 Re: Edin Džeko

Post by BarbaDue »

Ova vaša rasprava mi uvijek sliči na sniježnu grudvu pištenu niz padinu, zna se šta na kraju bude. Neko fasuje banoviće :mrgreen:
Crvena Tifoza

#35078 Re: Edin Džeko

Post by Crvena Tifoza »

Meni su najjače ove nagrade naših portala kao npr. sportsport. Kad se pojedinim ne sviđa tekst sa tog portala onda se psuje sve po spisku novinarima. A kad treba pohvaliti nekog sportistu onda se sportsport nagrada računa kao da se radi o Sky sportu ili ESPN. :D
MOSALJOZE

#35079 Re: Edin Džeko

Post by MOSALJOZE »

BarbaDue wrote:Ova vaša rasprava mi uvijek sliči na sniježnu grudvu pištenu niz padinu, zna se šta na kraju bude. Neko fasuje banoviće :mrgreen:
Zadnji put kad je grudva krenula,Fahro je nastradao.Ko je sljedeći? :roll:
hrasno38
Vozim: Renault Laguna
Horoskop: Riba

#35080 Re: Edin Džeko

Post by hrasno38 »

BarbaDue wrote:Ova vaša rasprava mi uvijek sliči na sniježnu grudvu pištenu niz padinu, zna se šta na kraju bude. Neko fasuje banoviće :mrgreen:
Tako je ja sam bio proslu sedmicu u banovicima zasluzeno ali nije posteno da se konstantno tolerisu podjebavanja i pisanja po Edinu. Banove fasovasmo ja i @lesko a najljigaviji i onaj ko stalno podkuhava se izvuce. Ja nikada recimo na ovom forumu nisam usao pa srao po nekom igracu Sarajeva a ne daj boze usao na njihov podforumu i srao protiv kluba za koji navijaju....kad su svi pljuvali po Papetu ja sam ga branio i danas bi sito tako. I ovdje ima zaista predivnih forumasa navijaca Sarajeva koji su objektivni a opet britki ko sablja ali na zalosti i slina koje generalno u zivotu ne mogu da gledam ocima. Ja ima ovdje napisem ili prepisem argumente ne izmisljam toplu vodu, napomenem da su i trenutni trener i prosli trener Rome javno rekli da je Edin najmanje kriv za ovo stanje i da nema ni blizu lopti koliko bi trebao da ima ali jok dzaba oni su najpametniji. Pa eto igrali su bez Edina tri utakmice i ista meta i rastojanje jer imaju ekipu koja jednostavno ne zna ili nece da igra. Pa isti taj nas jebeni dragulj Pjanic provuce loptu iz slobodnjaka kroz iglene usi a nije u stanju u 20 utakmica da 5 puta pogidi Edina ili nekog od napadaca u glavu. To je istina i to je tako i ja ne mogu srati protiv covjeka koji je ponos ove zemlje, kao sto su bili ponos i Pape, Paja, Mesa, Slino, Ivica itd itd. To je nesto vanserijsko sto je ova zemlja dala i po tome se ne sere jer to su dokazani kvaliteti. Kas si u necemu na 13-tom mjestu na svijetu onda, jedini sa Balkana onda je suvisno bilo sta pricati ili polemisati izuzev ako nisi bas onaj pravi smrad.
House

#35081 Re: Edin Džeko

Post by House »

sad pokušavaju umanjiti dominaciju džeke u wolfsburgu :-)

miske zaslužan i sl. :lol: :lol: :lol: koji paćenici
mfeed

#35082 Re: Edin Džeko

Post by mfeed »

sa misketom je svaki napadac profitirao pa ni dzeko nije izuzetak. ostatak diskusije vise meni lici na to da ljudi ne padaju u nesvjest kad ga gledaju. ima sjajnih poteza, pogotovo kad igra glavom a ima I situacija kad se lopta odbija od njega da se zapitas, zar je ovo vrhunski igrac. cinjenica je da ne impresionira svakim potezom a prvi clanci o njemu u engleskoj su bili dojave iz svlacionice sitija gdje su bili razocarani onim sto se zove prvi dodir a u sustini je primanje lopte. cak je ivica osim nekad znao malo pretjerati pa reci da njemu trebaju dvojica da smire loptu za njega. neznam za cesku ali ovo u germaniji I engleskoj, definitivno medju najzasluznijim za uzimanje titule. u repki tri miliona puta bolji od bilo koga ukljucujuci I misketa, doslovno godinama nosi cijeli tim na ledjima I meni je to sto je uradio do sada u repki zapravo njegov najvece dostignuce u karijeri I vaznije I vece od klupskih titula. ili sestoprilske nagrade.
Norman

#35083 Re: Edin Džeko

Post by Norman »

hrasno38 wrote:
by hrasno38 » 27/01/2016 21:29
Tako je ja sam bio proslu sedmicu u banovicima zasluzeno ali nije posteno da se konstantno tolerisu podjebavanja i pisanja po Edinu. Banove fasovasmo ja i @lesko a najljigaviji i onaj ko stalno podkuhava se izvuce.

I onda, tačno 33 minute nakon ovog komentara:

Image

:lol: :lol: :lol:
BarbaDue

#35084 Re: Edin Džeko

Post by BarbaDue »

E moram se i ja grohotom nasmijati :lol:
Dr. Kuca

#35085 Re: Edin Džeko

Post by Dr. Kuca »

hrasno38 wrote:
Dr. Kuca wrote:Zabijao jeste, imao dobrih utakmica, ali reci da je dzeko klasa moze samo fudbalski degenerik. Nista vise od prosjecnog fudbalera.
Ako tako gledamo onda se isto moze reci i za Papeta! Prosjecan igrac i samo fudbalski degenerici mogu reci da je klasa!!! Nije bio nista vise nego prosjecan igrac! :D
Pa nego sta. I jedan i drugi su za nas klase, u svijetu ne bas.
MOSALJOZE

#35086 Re: Edin Džeko

Post by MOSALJOZE »

https://youtu.be/Q685QjBHz34
Morao sam i ovdje :bih:
mO k3

#35087 Re: Edin Džeko

Post by mO k3 »

Norman wrote:
hrasno38 wrote:
by hrasno38 » 27/01/2016 21:29
Tako je ja sam bio proslu sedmicu u banovicima zasluzeno ali nije posteno da se konstantno tolerisu podjebavanja i pisanja po Edinu. Banove fasovasmo ja i @lesko a najljigaviji i onaj ko stalno podkuhava se izvuce.

I onda, tačno 33 minute nakon ovog komentara:

Image

:lol: :lol: :lol:
lol.... hrasno vec sam ti rekao ranije u postu kontrolisi se pobogu
Korisničkoime

#35088 Re: Edin Džeko

Post by Korisničkoime »

Point. wrote:
mO k3 wrote:
Tomahawk11 wrote:Cu' tLinesti....po klix struCnjaks, on je mozda 111113. :mrgreen:
Dakle, imamo novu tezu: igrac koji je u jednom momentu bio medju 20 najboljih igraca na svijetu - bosnjo za njega kaze da je ispodprosjecan 8-)
Koji su parametri , mislim koji vremenski period treba da gledamo pa da kazemo edin je vrhunski igrac??
Za mene nije i gotovo , govoriti o nekoj klasi daleko od toga
Vecina njegove karijere je bio vrhunski igrac. Ti ocigledno imas licni problem sa doticnim, kroz tu prizmu ga i gledas. Razumijem komplekse zaradjuje frajer, uspjesan momak sto se digao iz sivila BiH, igra u vrhunskim ligama, osvaja trofeje, nosi reprezentaciju tolike godine, ljetuje na Maldivama, kara dobru picoku. Razumijem tvoje komplekse potpuno.
Ma jok gdje bi @moke imao licni problem s Dzekom :D .
On i @lesko kad vide Dzeksona dobiju osip.
Kompleksi ali teski, ne kontam takve likove jos ovaj na Dzeki i zaraduje a opet mu smeta :-D
Sad ce nam @moke reci da nismo kulturni.
Fudo387

#35089 Re: Edin Džeko

Post by Fudo387 »

Dr. Kuca wrote:
hrasno38 wrote:
Dr. Kuca wrote:Zabijao jeste, imao dobrih utakmica, ali reci da je dzeko klasa moze samo fudbalski degenerik. Nista vise od prosjecnog fudbalera.
Ako tako gledamo onda se isto moze reci i za Papeta! Prosjecan igrac i samo fudbalski degenerici mogu reci da je klasa!!! Nije bio nista vise nego prosjecan igrac! :D
Pa nego sta. I jedan i drugi su za nas klase, u svijetu ne bas.
Klasa su i u svijetu.
Kad kazes da si iz Bosne prvo sto cujes je, ooo tzekou!
Tako su Safeta spominjali u onoj drzavi.
Argentina svjetski prvak, izdominirala, Safet uzme loptu predribla citavu ekipu i zabije gol. Tako tri komada.
Italija svjetski prvak, Safet im zabije tri komada.
Naravno da je klasa, ne u svijetu vec u galaksiji.
Samo lokalni supak iz kojeg ne mozes istrest dvije konvertibilne marke da ga naopako okrenes prdi vazda jedno te isto...ta ce Dzeko, taaa ce Safet.
Usput ima 100 kila masnoce i dok se popne na drugi sprat osam ga puta vodom polijevaju da sebi dodje. :D
Dr. Kuca

#35090 Re: Edin Džeko

Post by Dr. Kuca »

Sto posto.
Edin H.

#35091 Re: Edin Džeko

Post by Edin H. »

Zamijeni giganta :twisted:
Mobile_Disco

#35092 Re: Edin Džeko

Post by Mobile_Disco »

Nece pa nece.. Nadam se da ce sto prije uci u formu.. Al sve ide protiv njega :(
Kinaski

#35093 Re: Edin Džeko

Post by Kinaski »

los jbg ;) moj edine niko te nece trpit. ides ti na klupu uskoro, previse si prilika prokockao
insomnia78

#35094 Re: Edin Džeko

Post by insomnia78 »

Na dobrom putu da osvoji Clupetto
muha_sa

#35095 Re: Edin Džeko

Post by muha_sa »

Kinaski wrote:los jbg ;) moj edine niko te nece trpit. ides ti na klupu uskoro, previse si prilika prokockao

ko je dobar u ovoj karini od ekipe :?
Dead Man Walking

#35096 Re: Edin Džeko

Post by Dead Man Walking »

Dobio jednu jedinu loptu, fino primio, opalio, golman jedva izvadio. Ne kontam fakat kenjanje po njemu, ekipe je karina i to zesca, ovdje se ni Lewandowski (ili ubaci spica po zelji) ne bi proslavio.
shake69

#35097 Re: Edin Džeko

Post by shake69 »

Ako vjeruje u njega Spaletti, zasto ga izbacuje a imaju prednost i dobit ce sigurno ovaj Frosinone pa je i veca sansa bila da zabije!? Ubit ce i ono malo volje u covjeku da proigra, iako je i sam grohno, valja priznati.
Kinaski

#35098 Re: Edin Džeko

Post by Kinaski »

muha_sa wrote:
Kinaski wrote:los jbg ;) moj edine niko te nece trpit. ides ti na klupu uskoro, previse si prilika prokockao

ko je dobar u ovoj karini od ekipe :?
zukanovic
Kinaski

#35099 Re: Edin Džeko

Post by Kinaski »

shake69 wrote:Ako vjeruje u njega Spaletti, zasto ga izbacuje a imaju prednost i dobit ce sigurno ovaj Frosinone pa je i veca sansa bila da zabije!? Ubit ce i ono malo volje u covjeku da proigra, iako je i sam grohno, valja priznati.
zato sto ovakav dzeko nije ni malo bolji od mrtvog totija. a taj mrtvi toti je legenda kluba
Tito_i_Partija

#35100 Re: Edin Džeko

Post by Tito_i_Partija »

insomnia78 wrote:Na dobrom putu da osvoji Clupetto
Image
Post Reply