Edin Džeko
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- Point.
#35076 Re: Edin Džeko
Al nista od toga ne bi osvojio da nije imao Misketa. 
- BarbaDue
#35077 Re: Edin Džeko
Ova vaša rasprava mi uvijek sliči na sniježnu grudvu pištenu niz padinu, zna se šta na kraju bude. Neko fasuje banoviće 
-
Crvena Tifoza
#35078 Re: Edin Džeko
Meni su najjače ove nagrade naših portala kao npr. sportsport. Kad se pojedinim ne sviđa tekst sa tog portala onda se psuje sve po spisku novinarima. A kad treba pohvaliti nekog sportistu onda se sportsport nagrada računa kao da se radi o Sky sportu ili ESPN. 
- MOSALJOZE
#35079 Re: Edin Džeko
Zadnji put kad je grudva krenula,Fahro je nastradao.Ko je sljedeći?BarbaDue wrote:Ova vaša rasprava mi uvijek sliči na sniježnu grudvu pištenu niz padinu, zna se šta na kraju bude. Neko fasuje banoviće
- hrasno38
- Vozim: Renault Laguna
- Horoskop: Riba
#35080 Re: Edin Džeko
Tako je ja sam bio proslu sedmicu u banovicima zasluzeno ali nije posteno da se konstantno tolerisu podjebavanja i pisanja po Edinu. Banove fasovasmo ja i @lesko a najljigaviji i onaj ko stalno podkuhava se izvuce. Ja nikada recimo na ovom forumu nisam usao pa srao po nekom igracu Sarajeva a ne daj boze usao na njihov podforumu i srao protiv kluba za koji navijaju....kad su svi pljuvali po Papetu ja sam ga branio i danas bi sito tako. I ovdje ima zaista predivnih forumasa navijaca Sarajeva koji su objektivni a opet britki ko sablja ali na zalosti i slina koje generalno u zivotu ne mogu da gledam ocima. Ja ima ovdje napisem ili prepisem argumente ne izmisljam toplu vodu, napomenem da su i trenutni trener i prosli trener Rome javno rekli da je Edin najmanje kriv za ovo stanje i da nema ni blizu lopti koliko bi trebao da ima ali jok dzaba oni su najpametniji. Pa eto igrali su bez Edina tri utakmice i ista meta i rastojanje jer imaju ekipu koja jednostavno ne zna ili nece da igra. Pa isti taj nas jebeni dragulj Pjanic provuce loptu iz slobodnjaka kroz iglene usi a nije u stanju u 20 utakmica da 5 puta pogidi Edina ili nekog od napadaca u glavu. To je istina i to je tako i ja ne mogu srati protiv covjeka koji je ponos ove zemlje, kao sto su bili ponos i Pape, Paja, Mesa, Slino, Ivica itd itd. To je nesto vanserijsko sto je ova zemlja dala i po tome se ne sere jer to su dokazani kvaliteti. Kas si u necemu na 13-tom mjestu na svijetu onda, jedini sa Balkana onda je suvisno bilo sta pricati ili polemisati izuzev ako nisi bas onaj pravi smrad.BarbaDue wrote:Ova vaša rasprava mi uvijek sliči na sniježnu grudvu pištenu niz padinu, zna se šta na kraju bude. Neko fasuje banoviće
- House
#35081 Re: Edin Džeko
sad pokušavaju umanjiti dominaciju džeke u wolfsburgu
miske zaslužan i sl.
koji paćenici
miske zaslužan i sl.
-
mfeed
#35082 Re: Edin Džeko
sa misketom je svaki napadac profitirao pa ni dzeko nije izuzetak. ostatak diskusije vise meni lici na to da ljudi ne padaju u nesvjest kad ga gledaju. ima sjajnih poteza, pogotovo kad igra glavom a ima I situacija kad se lopta odbija od njega da se zapitas, zar je ovo vrhunski igrac. cinjenica je da ne impresionira svakim potezom a prvi clanci o njemu u engleskoj su bili dojave iz svlacionice sitija gdje su bili razocarani onim sto se zove prvi dodir a u sustini je primanje lopte. cak je ivica osim nekad znao malo pretjerati pa reci da njemu trebaju dvojica da smire loptu za njega. neznam za cesku ali ovo u germaniji I engleskoj, definitivno medju najzasluznijim za uzimanje titule. u repki tri miliona puta bolji od bilo koga ukljucujuci I misketa, doslovno godinama nosi cijeli tim na ledjima I meni je to sto je uradio do sada u repki zapravo njegov najvece dostignuce u karijeri I vaznije I vece od klupskih titula. ili sestoprilske nagrade.
- Norman
#35083 Re: Edin Džeko
hrasno38 wrote:by hrasno38 » 27/01/2016 21:29BarbaDue wrote:Ova vaša rasprava mi uvijek sliči na sniježnu grudvu pištenu niz padinu, zna se šta na kraju bude. Neko fasuje banoviće
Tako je ja sam bio proslu sedmicu u banovicima zasluzeno ali nije posteno da se konstantno tolerisu podjebavanja i pisanja po Edinu. Banove fasovasmo ja i @lesko a najljigaviji i onaj ko stalno podkuhava se izvuce.
I onda, tačno 33 minute nakon ovog komentara:

- BarbaDue
#35084 Re: Edin Džeko
E moram se i ja grohotom nasmijati 
- Dr. Kuca
#35085 Re: Edin Džeko
Pa nego sta. I jedan i drugi su za nas klase, u svijetu ne bas.hrasno38 wrote:Ako tako gledamo onda se isto moze reci i za Papeta! Prosjecan igrac i samo fudbalski degenerici mogu reci da je klasa!!! Nije bio nista vise nego prosjecan igrac!Dr. Kuca wrote:Zabijao jeste, imao dobrih utakmica, ali reci da je dzeko klasa moze samo fudbalski degenerik. Nista vise od prosjecnog fudbalera.
- MOSALJOZE
- mO k3
#35087 Re: Edin Džeko
lol.... hrasno vec sam ti rekao ranije u postu kontrolisi se poboguNorman wrote:hrasno38 wrote:by hrasno38 » 27/01/2016 21:29BarbaDue wrote:Ova vaša rasprava mi uvijek sliči na sniježnu grudvu pištenu niz padinu, zna se šta na kraju bude. Neko fasuje banoviće
Tako je ja sam bio proslu sedmicu u banovicima zasluzeno ali nije posteno da se konstantno tolerisu podjebavanja i pisanja po Edinu. Banove fasovasmo ja i @lesko a najljigaviji i onaj ko stalno podkuhava se izvuce.
I onda, tačno 33 minute nakon ovog komentara:
![]()
![]()
-
Korisničkoime
#35088 Re: Edin Džeko
Ma jok gdje bi @moke imao licni problem s DzekomPoint. wrote:Vecina njegove karijere je bio vrhunski igrac. Ti ocigledno imas licni problem sa doticnim, kroz tu prizmu ga i gledas. Razumijem komplekse zaradjuje frajer, uspjesan momak sto se digao iz sivila BiH, igra u vrhunskim ligama, osvaja trofeje, nosi reprezentaciju tolike godine, ljetuje na Maldivama, kara dobru picoku. Razumijem tvoje komplekse potpuno.mO k3 wrote:Koji su parametri , mislim koji vremenski period treba da gledamo pa da kazemo edin je vrhunski igrac??Tomahawk11 wrote:Cu' tLinesti....po klix struCnjaks, on je mozda 111113.![]()
Dakle, imamo novu tezu: igrac koji je u jednom momentu bio medju 20 najboljih igraca na svijetu - bosnjo za njega kaze da je ispodprosjecan
Za mene nije i gotovo , govoriti o nekoj klasi daleko od toga
On i @lesko kad vide Dzeksona dobiju osip.
Kompleksi ali teski, ne kontam takve likove jos ovaj na Dzeki i zaraduje a opet mu smeta
Sad ce nam @moke reci da nismo kulturni.
-
Fudo387
#35089 Re: Edin Džeko
Klasa su i u svijetu.Dr. Kuca wrote:Pa nego sta. I jedan i drugi su za nas klase, u svijetu ne bas.hrasno38 wrote:Ako tako gledamo onda se isto moze reci i za Papeta! Prosjecan igrac i samo fudbalski degenerici mogu reci da je klasa!!! Nije bio nista vise nego prosjecan igrac!Dr. Kuca wrote:Zabijao jeste, imao dobrih utakmica, ali reci da je dzeko klasa moze samo fudbalski degenerik. Nista vise od prosjecnog fudbalera.
Kad kazes da si iz Bosne prvo sto cujes je, ooo tzekou!
Tako su Safeta spominjali u onoj drzavi.
Argentina svjetski prvak, izdominirala, Safet uzme loptu predribla citavu ekipu i zabije gol. Tako tri komada.
Italija svjetski prvak, Safet im zabije tri komada.
Naravno da je klasa, ne u svijetu vec u galaksiji.
Samo lokalni supak iz kojeg ne mozes istrest dvije konvertibilne marke da ga naopako okrenes prdi vazda jedno te isto...ta ce Dzeko, taaa ce Safet.
Usput ima 100 kila masnoce i dok se popne na drugi sprat osam ga puta vodom polijevaju da sebi dodje.
- Edin H.
#35091 Re: Edin Džeko
Zamijeni giganta 
-
Mobile_Disco
#35092 Re: Edin Džeko
Nece pa nece.. Nadam se da ce sto prije uci u formu.. Al sve ide protiv njega 
- Kinaski
#35093 Re: Edin Džeko
los jbg
moj edine niko te nece trpit. ides ti na klupu uskoro, previse si prilika prokockao
- insomnia78
#35094 Re: Edin Džeko
Na dobrom putu da osvoji Clupetto
- muha_sa
#35095 Re: Edin Džeko
Kinaski wrote:los jbgmoj edine niko te nece trpit. ides ti na klupu uskoro, previse si prilika prokockao
ko je dobar u ovoj karini od ekipe
-
Dead Man Walking
#35096 Re: Edin Džeko
Dobio jednu jedinu loptu, fino primio, opalio, golman jedva izvadio. Ne kontam fakat kenjanje po njemu, ekipe je karina i to zesca, ovdje se ni Lewandowski (ili ubaci spica po zelji) ne bi proslavio.
- shake69
#35097 Re: Edin Džeko
Ako vjeruje u njega Spaletti, zasto ga izbacuje a imaju prednost i dobit ce sigurno ovaj Frosinone pa je i veca sansa bila da zabije!? Ubit ce i ono malo volje u covjeku da proigra, iako je i sam grohno, valja priznati.
- Kinaski
#35098 Re: Edin Džeko
zukanovicmuha_sa wrote:Kinaski wrote:los jbgmoj edine niko te nece trpit. ides ti na klupu uskoro, previse si prilika prokockao
ko je dobar u ovoj karini od ekipe
- Kinaski
#35099 Re: Edin Džeko
zato sto ovakav dzeko nije ni malo bolji od mrtvog totija. a taj mrtvi toti je legenda klubashake69 wrote:Ako vjeruje u njega Spaletti, zasto ga izbacuje a imaju prednost i dobit ce sigurno ovaj Frosinone pa je i veca sansa bila da zabije!? Ubit ce i ono malo volje u covjeku da proigra, iako je i sam grohno, valja priznati.
- Tito_i_Partija
#35100 Re: Edin Džeko
insomnia78 wrote:Na dobrom putu da osvoji Clupetto