Dešavanja u Srbiji
-
Nadzorna_ploca
#35051 Re: Dešavanja u Srbiji
Dobro su prosli ovi Srbi sto su bili tamo, blagi su ovi Kosovski specijalci.
-
Itsoktobealone
#35052 Re: Dešavanja u Srbiji
Sad sam se skino' sa telefona sa kolegama sa Kosova, instrukcije su došle od samog vrha.
Svaka čast Kosovu. Nastavljaju po kratkom postupku riješavati Sprsku mitomaniju
Svaka čast Kosovu. Nastavljaju po kratkom postupku riješavati Sprsku mitomaniju
- mO k3
#35053 Re: Dešavanja u Srbiji
Nadzorna_ploca wrote:Dobro su prosli ovi Srbi sto su bili tamo, blagi su ovi Kosovski specijalci.
Da su obrnuto Srbi uradilo bilo bi pendreka
- General War
#35054 Re: Dešavanja u Srbiji
Pa jebi ga sta je taj, bombas samoubica, neki terorista ili kurcev ministar, kazem nije on problem vec nastup policije prema ostalima....a i ja i ti znamo da nije ugodno na nisanu biti bez razloga...ali razumijem ja taj stav.Maraschino wrote:Bas si ters. Covjek boravi ilegalno na Kosovu i ti bi trazio nalog za privodjenje.General War wrote: Da li ti je poznato da kad se neko hapsi mora biti nalog, jesi li ga vidio...je li ko od policajaca sa megafonom obavjestio ove sta je razlog upada i zasto?
Pa stra mislis da svaki gr.policajac trazi nalog da ove Sirijce privede.
Provukao se nekako do sale i ovi culi da je tamo i buuum.
- Maraschino
#35055 Re: Dešavanja u Srbiji
General War wrote:Pa jebi ga sta je taj, bombas samoubica, neki terorista ili kurcev ministar, kazem nije on problem vec nastup policije prema ostalima....a i ja i ti znamo da nije ugodno na nisanu biti bez razloga...ali razumijem ja taj stav.Maraschino wrote:
Bas si ters. Covjek boravi ilegalno na Kosovu i ti bi trazio nalog za privodjenje.
Provukao se nekako do sale i ovi culi da je tamo i buuum.
sprovedene sve procedure(pitao si za sudiju).Direktor Kancelarije Vlade Srbije za Kosovo Marko Đurić, kojeg su vlasti Kosova poslije saslušanja kod sudije za prekršaje odlučile da deportuju, prešao je večeras granicu i preuzela ga je srbijanska policija.
Đurić je granicu prešao nešto prije 20.00 sati, javljaju beogradski mediji.
U obrazloženju iz Kosovske policijske službe ranije je navedeno da je protiv Đurića "intervenisano na osnovu naloga o zabrani ulaska" na Kosovo.
Đurić je u 19.25 sati u pratnji pet blindiranih vozila specijalne policije i specijalne jedince za obezbjeđenje visokorizičnih osoba krenuo ka granici ka Merdarama.
Srna nezvanično saznaje da će istražni sudija Đuriću odrediti mjeru zabrane uslaska na teritoriju Kosova u dužem vremenskom periodu.
-
radostan dan
#35056 Re: Dešavanja u Srbiji
Jarane, ti kad hoces, onda fino citas i tumacis, a kad neces, onda neces...a sad - neces.horkesh wrote:Nije najava, već se 72 sata ranije treba tražiti dozvola. Već je nekoliko puta ta dozvola odbijena brojnim srpskim zvaničnicima, a, uostalom, već sam citirao Vulina koji se hvali kako je ilegalno ušao u Kosovo i kako mu nisu mogli ništa.radostan dan wrote: Elem, prema sporazumu od ranije (srb-kos-eu), i prema ranijoj realizovanoj praksi...Njemu i ostalima, kao takvim, neophodna je najava 24 ili 48 sati prije dolaska u te zvanicne kancelarije gdje se kao pregovara.
I to je ucinjeno...
E sad, Taci ili ko vec silji kurac i kaze - neces uci.
In the meantime, Đurić likes this:
Jel ja napisah vulin ili djuric? Jel ja naglasih direktor kancelariie i ovlasceni za pregovore, koji je vec 100 bio tamo, istim povodom.
- General War
#35057 Re: Dešavanja u Srbiji
Ti bas ne razumijes, ne pricam ja o tom zvekanu vec upadu policije u lokalne institucije i primjene sile nad drugimaa ne nad tim Dzuricem.Maraschino wrote:General War wrote:Pa jebi ga sta je taj, bombas samoubica, neki terorista ili kurcev ministar, kazem nije on problem vec nastup policije prema ostalima....a i ja i ti znamo da nije ugodno na nisanu biti bez razloga...ali razumijem ja taj stav.Maraschino wrote:
Bas si ters. Covjek boravi ilegalno na Kosovu i ti bi trazio nalog za privodjenje.
Provukao se nekako do sale i ovi culi da je tamo i buuum.sprovedene sve procedure(pitao si za sudiju).Direktor Kancelarije Vlade Srbije za Kosovo Marko Đurić, kojeg su vlasti Kosova poslije saslušanja kod sudije za prekršaje odlučile da deportuju, prešao je večeras granicu i preuzela ga je srbijanska policija.
Đurić je granicu prešao nešto prije 20.00 sati, javljaju beogradski mediji.
U obrazloženju iz Kosovske policijske službe ranije je navedeno da je protiv Đurića "intervenisano na osnovu naloga o zabrani ulaska" na Kosovo.
Đurić je u 19.25 sati u pratnji pet blindiranih vozila specijalne policije i specijalne jedince za obezbjeđenje visokorizičnih osoba krenuo ka granici ka Merdarama.
Srna nezvanično saznaje da će istražni sudija Đuriću odrediti mjeru zabrane uslaska na teritoriju Kosova u dužem vremenskom periodu.
- sagosen
#35058 Re: Dešavanja u Srbiji
Zar Bosna i Hercegovina priznaje Kosovo kao nezavisnu državu?Kejn wrote:Puna podrška legalnim institucijama Republike Kosovo i bratskom Albanskom narodu u obračunu sa Srpskim fašistima, provokatorima i mešetarima.
- mO k3
#35059 Re: Dešavanja u Srbiji
Za mene je priznato Kosovo ....IkaIJ wrote:Zar Bosna i Hercegovina priznaje Kosovo kao nezavisnu državu?Kejn wrote:Puna podrška legalnim institucijama Republike Kosovo i bratskom Albanskom narodu u obračunu sa Srpskim fašistima, provokatorima i mešetarima.
- Young Erotica
#35060 Re: Dešavanja u Srbiji
Sreća pa se puno pitaš.
- bh.tornjak
#35061 Re: Dešavanja u Srbiji
ja sam odgovorio tj. rekao da policiji ne treba nalog da uhapsi/privede nekog ko je ilegalno presao granicu...General War wrote:...u udju pred 100 ljudi koje lijepo postroje sa automatskim koji nemaju apsolutno veze sa hapsenjem jednog covjeka...daaj, jedno je antisrpski sentiment na forumu a drugo je operativni rad policije.bh.tornjak wrote:
za privodjenje ili hapsenje pri ili poslije ilegalnom/ilegalnog prelasku/a granice ni jednoj policiji na planeti zemlji ne treba nalog za hapsenje....to se "lovi" i privodi .....bez bilo kakvih naloga
O postupcima policije spram "ljudi koji lijepo stoje i koji nemaju apsolutno nikakve veze"( na snimcima se vidi koliko su slucajno tu i koliko nemaju s tim desavanjima nista) nisam raspravljao....
a bio sam svjedokom upadu sp.policije u jednoj daleko ozbiljnijoj drzavi....pa sam gledo u "otvor" duge cijevi ... zbog hapsenja samo jedne osobe bilo je 30-tak specijalaca u "akciji"....
- horkesh
#35062 Re: Dešavanja u Srbiji
Ne vidim šta sam pogriješio, ali slobodno ispravi ako nešto nisam u pravu. Procedura je takva, a kosovske vlasti svaki put odlučuju o novom zahtjevu.radostan dan wrote: Jarane, ti kad hoces, onda fino citas i tumacis, a kad neces, onda neces...a sad - neces.
Jel ja napisah vulin ili djuric? Jel ja naglasih direktor kancelariie i ovlasceni za pregovore, koji je vec 100 bio tamo, istim povodom.
I Đuriću je ranije odbijana ta ista dozvola, dok je bio na istoj funkciji.
-
radostan dan
#35063 Re: Dešavanja u Srbiji
Nadajmo se...155_mm wrote:iskreno se nadam da je ovo samo predstava za raju unapred dogovorena izmedju tacija i vucica.
Mdjt, moze se desiti da padne vlada kosova.
.ali opet ne mogu vjerovati da su tu predstavu uvlacili i putina
Ma pusti suplju vucicevu..sta ce mu reci putin? Izvini jaro, i ja sam manje vise na isti fazon klepio krim...nemoj mene za svjedoka, majke ti.
- sagosen
#35064 Re: Dešavanja u Srbiji
Ironično je u najmanju ruku, svi vi zagovornici cjelovite Bosne i Hercegovine uglavnom vidite Kosovo kao nezavisno, dok vaša država ne misli isto, i pritom Kosovo smatra kao dio Srbije? Ironija do bolamO k3 wrote:Za mene je priznato Kosovo ....IkaIJ wrote:Zar Bosna i Hercegovina priznaje Kosovo kao nezavisnu državu?Kejn wrote:Puna podrška legalnim institucijama Republike Kosovo i bratskom Albanskom narodu u obračunu sa Srpskim fašistima, provokatorima i mešetarima.
- O'zone
- Globalni moderator
#35065 Re: Dešavanja u Srbiji
A prosto se vidi u pokretima kosovske policije da su godinama učili zanat od Miloševićeve milicije...mada malo slabije biju ali OK niko nije savršen
- horkesh
#35066 Re: Dešavanja u Srbiji
BiH ne smatra Kosovo dijelom Srbije. Najviše što se može reći je da BiH nema stav o tome.IkaIJ wrote:
Ironično je u najmanju ruku, svi vi zagovornici cjelovite Bosne i Hercegovine uglavnom vidite Kosovo kao nezavisno, dok vaša država ne misli isto, i pritom Kosovo smatra kao dio Srbije? Ironija do bola
-
Nadzorna_ploca
#35067 Re: Dešavanja u Srbiji
Evo Vucica demagoga i opet porazenog.

- Maraschino
#35068 Re: Dešavanja u Srbiji
Upravo tako. Vise Srba zivi juzno od Ibra i o njima se sporadicno pise i prica.Young Erotica wrote:Oko čega se to raspravljajte, nekih pederaša iz politike sto su dobili kundak po ledjima?
Malo južnije srbi zive u rezervatima a sad je drama sto je smrad marko djurić dobio kundak u glavu,neka je pi...a odvratna.
Ovo je Vuciceva igranka.
- mO k3
#35069 Re: Dešavanja u Srbiji
@ikaji
opusti se šta nas zapravo brine Kosovo , mi smo u Bosni
- prljavi Hare
- Location: Šta se ono u Njujorku plavi,Donaldovi prameni na glavi
#35070 Re: Dešavanja u Srbiji
Konačno je jedan pravi patriota shvatio suštinu problema u ovoj priči vezanoj za Kosovo!

Dobra!Dobra!Taj savet zaseda u krnjem satavu.Nema Dodika.
(burleska, 26. mart 2018 19:42) # Link komentara
Preporučujem (+206)Ne preporučujem (-86)
- General War
#35071 Re: Dešavanja u Srbiji
Bila ti duga cijev uperena radi hapsenja politicara? Letio bi ministar policije ko konkord, posebno na nacionalnim skupovima kao ovaj..bh.tornjak wrote:ja sam odgovorio tj. rekao da policiji ne treba nalog da uhapsi/privede nekog ko je ilegalno presao granicu...General War wrote:...u udju pred 100 ljudi koje lijepo postroje sa automatskim koji nemaju apsolutno veze sa hapsenjem jednog covjeka...daaj, jedno je antisrpski sentiment na forumu a drugo je operativni rad policije.bh.tornjak wrote:
za privodjenje ili hapsenje pri ili poslije ilegalnom/ilegalnog prelasku/a granice ni jednoj policiji na planeti zemlji ne treba nalog za hapsenje....to se "lovi" i privodi .....bez bilo kakvih naloga
O postupcima policije spram "ljudi koji lijepo stoje i koji nemaju apsolutno nikakve veze"( na snimcima se vidi koliko su slucajno tu i koliko nemaju s tim desavanjima nista) nisam raspravljao....
a bio sam svjedokom upadu sp.policije u jednoj daleko ozbiljnijoj drzavi....pa sam gledo u "otvor" duge cijevi ... zbog hapsenja samo jedne osobe bilo je 30-tak specijalaca u "akciji"....
Ti ljudi su se okupili tu zbog sastanka, ne znam da je ikakva zabrana bila okupljanja, pa i negodovanja ili pasivnog otpora.
- Kejn
#35072 Re: Dešavanja u Srbiji
Ne priznaje zbog političkih blokada od strane vodstva bosanskih Srba. Čime se ti mehanizmi odklone nastupit će puno Bosansko priznanje republike Kosovo.IkaIJ wrote:Zar Bosna i Hercegovina priznaje Kosovo kao nezavisnu državu?Kejn wrote:Puna podrška legalnim institucijama Republike Kosovo i bratskom Albanskom narodu u obračunu sa Srpskim fašistima, provokatorima i mešetarima.
- Young Erotica
#35073 Re: Dešavanja u Srbiji
Ma druze sramota je sta se ljudima radi a sve boli k..... A ovamo im kao puna usta kosova. I onda prsne labrnja partijskom mišu, skandal. Jebo im pas mater.Maraschino wrote:Upravo tako. Vise Srba zivi juzno od Ibra i o njima se sporadicno pise i prica.Young Erotica wrote:Oko čega se to raspravljajte, nekih pederaša iz politike sto su dobili kundak po ledjima?
Malo južnije srbi zive u rezervatima a sad je drama sto je smrad marko djurić dobio kundak u glavu,neka je pi...a odvratna.
Ovo je Vuciceva igranka.
-
Nadzorna_ploca
#35074 Re: Dešavanja u Srbiji
Kaze Vucic oni ne mole nego obavjestavaju.. 
-
Lopez1981
#35075 Re: Dešavanja u Srbiji
Kako ga mi vidimo to je manje bitno, Kosovo je nezavisna drzava i tu prestaju sve price.IkaIJ wrote: Ironično je u najmanju ruku, svi vi zagovornici cjelovite Bosne i Hercegovine uglavnom vidite Kosovo kao nezavisno, dok vaša država ne misli isto, i pritom Kosovo smatra kao dio Srbije? Ironija do bola