FC Barcelona
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- Dr. Kuca
#35051 Re: FC Barcelona
Neposlusnost je problem. Ima tu igraca koji imaju mozda i vece zasluge od messija. Vrijeme ce da pokaze.
-
5 0 5
#35052 Re: FC Barcelona
Zar se drugačije i očekivalo?skenderija04 wrote:Laporta cist!!!1
Sud je presudio u korist Laportine uprave. Laporta je zavrsio mandat sa skoro 4 miliona zarade. Sada mogu uzdignutog cela da pripreme izbore, i vjerovatno pobjede.
- dinao
#35053 Re: FC Barcelona
Vratice se Laporta a sa njim i Pep!
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
5 0 5
#35054 Re: FC Barcelona
Ma kakav Pep. Njega čeka United.dinao wrote:Vratice se Laporta a sa njim i Pep!
- dinao
#35055 Re: FC Barcelona
E onda se nadam da ce Lucho pronaci nesto u gacama, inace nije nista bolji od Tata Martina.
- skenderija04
#35056 Re: FC Barcelona
Presuda kaze da rupe koje su nastale u budzetu zbog5 0 5 wrote:Zar se drugačije i očekivalo?skenderija04 wrote:Laporta cist!!!1
Sud je presudio u korist Laportine uprave. Laporta je zavrsio mandat sa skoro 4 miliona zarade. Sada mogu uzdignutog cela da pripreme izbore, i vjerovatno pobjede.
- TV Ugovora
- Zemljista u S.Joan Despi
-Henryev ugovor
se ne mogu racunati kao gubitak . 11 miliona koje je predstavio Laporta kao profit i 79 koje je Rosell predstavio kao minus, sudija je presudio da je Laportina uprava ostavila skoro 4 miliona u kasi.
Ove tri stavke sudija ne smatra malverzacijom i otudjivanjem vec nacinom upravljanja na legalan nacin.
Dakle legalno su izgubili pare, nisu lopovi
- lua
#35057 Re: FC Barcelona

Fakat si me obradov'o!
-
omar little
#35058 Re: FC Barcelona
rosell je i sudski dokazan kao supcina kakvom se cinio. good.
a, guardiola ne vidim da ce se vratiti, to su pusti snovi. imali smo, sjebali smo, kao i zlatnu generaciju, i to je to.
a, guardiola ne vidim da ce se vratiti, to su pusti snovi. imali smo, sjebali smo, kao i zlatnu generaciju, i to je to.
- skenderija04
#35059 Re: FC Barcelona
Ja mislim da ce se nakon Bayerna vratiti ali ne kao trener vec na Zubijevo mjesto u Laportinoj upravi. Vec vidim upravuomar little wrote:rosell je i sudski dokazan kao supcina kakvom se cinio. good.
Predsjednik: Laporta
Specijalni savjetnik: Cruyff
Portparol: Gerard Pique
Direktor La Masie: Xavi
Zivi bili pa vidjeli
Presuda je dokazala da nisu lopovi ali da su nesposobni za biznis. Rosell je popusio jer je na skupstini trazio da clanovi glasaju o sudskom procesu. U ovom slucaju dosta stvari je uradio iz osvete. Volio bi da ova uprava do 2016 godine zadrzi ekonomski plan i neka potpisu sve komercijalne ugovore do tada. Iza njih nece ostati sportski rezultati, ali pamtice ih po novom stadionu i ekonomskoj stabilnosti kluba. Valjda nije moguce spojiti sport i ekonomiju u tom klubu. Samo je jedan to uspio Joan Gaspart. On je uspio da unisti i sport i ekonomiju
-
omar little
#35060 Re: FC Barcelona
sportski direktor je nesto drugo, ja sam mislila da pricas o trenerskom mjestu.
da ce guardiola jednog dana biti sportski direktor ja tvrdim otkako je otisao.
da ce guardiola jednog dana biti sportski direktor ja tvrdim otkako je otisao.
-
omar little
#35062 Re: FC Barcelona
cudi me da se nije pojavio neki igrac sa statistikama boljim od zarre.
-
Vertig0
#35063 Re: FC Barcelona
I onda dodje neko kao ovaj par postova iznad i kaze ima igrača koji imaju vece zasluge os Messija.
- ascari
#35064 Re: FC Barcelona
Ugledaj se malo na kolegu HB_BHF i skokni do Marceomar little wrote:cudi me da se nije pojavio neki igrac sa statistikama boljim od zarre.
-
5 0 5
#35065 Re: FC Barcelona
Pa već su Madridisti bili povećali broj golova malo prije clasica. Tek toliko da ga Messi ne bi sustigao na njihovom stadionu. Sada kada je utakmica završena i rekord se vratio na staro.omar little wrote:cudi me da se nije pojavio neki igrac sa statistikama boljim od zarre.
- Saian
#35066 Re: FC Barcelona
lua wrote:
Fakat si me obradov'o!Toooo!
-
omar little
#35067 Re: FC Barcelona
jeste mu legli na kosti s tom marcom stvarno.ascari wrote:Ugledaj se malo na kolegu HB_BHF i skokni do Marceomar little wrote:cudi me da se nije pojavio neki igrac sa statistikama boljim od zarre.Cudne brojke su se pojavljivale prethodnih dana...
- HB_BHF
#35068 Re: FC Barcelona
Jarane, i neprijateljski tabor se mora pratitiascari wrote:Ugledaj se malo na kolegu HB_BHF i skokni do Marceomar little wrote:cudi me da se nije pojavio neki igrac sa statistikama boljim od zarre.Cudne brojke su se pojavljivale prethodnih dana...
- Tito_i_Partija
#35069 Re: FC Barcelona
Laporta top
Rosell flop

Rosell flop
- tzipiripi
#35070 Re: FC Barcelona
Mascheranu licence to slappingskenderija04 wrote:Danas se Barsa vratila treninzima. Naravno, namrgodjene face , pogledi u prazno i vrlo malo price. Bilo je puno novinara i kibicera. Prvi kontakt sa javnosti nakon poraza u Madridu. I kako ne moze biti drugacije izlaze i nove teorije.
Jedna se sve vise ponavljana i vise izvora joj daju vjerodostojnost. Naime, Luis Enrique je stavio sve veterane i zvjezdice sa jasnom porukom: " Ovo je clasico, gleda ga citav svijet i ovdje je vas ugled na ispitu" To im je rekao u subotu kada je objavio prvih 11. Luis je znao da su u groznoj formi ali je htio da neki izgore u Madridu. Znao je da bude sta bude ima jos more utakmica i da rezultat nije definitivan za ligu. Barcelona je i dalje prva. Nakon Madrida L-E. izlazi jaci jer ce clasico biti mjera. Svijet a specijalno navijaci Bacelone su imali priliku da vide ko je ko . Luis sada ima svo pravo ovoga svijeta da odjebe dobar dio vedeta i samim tim ih natjera da rade i treniraju. Clasico ce dugo biti prisutan u svlacionici. Kazu da je tek sad stvoren uslov da Luis krene sa svojim projektom. Danas su se ponovile price o januarskim odlascima. Pedro i Pique su u centru paznje. Takodje tvrde da je Mascherano okupio igrace i da je odrzao zestok govor. Izgleda da je Mascheranova figura sada najvaznija u svlacionici i da je objektivno kapiten. Vidjecemo kako ce ici. Sada dolaze malo lakse tekme a pred kraj godine Valencia i Sevilla. Novo prolazno vrijeme.
Nadam se da je tako. Objektivno Xavi nikad nije bio pravi kapiten, a pogotovo Iniesta, Messi još manje. Nakon Puyola katastrofa, haman treba im neko čija se čuje, a najbolje bi bilo da ima ko i je'nu vaspitnu za uho.
Hebo te milioni u pađe a ko prebijen ker po terenu. Izvoli prika, odrekni se plate pa lalamudaj kol'ko gođ hoćeš.
- ascari
#35071 Re: FC Barcelona
Mazohizam: "Ako se osvrnemo oko sebe, sigurno ćemo primetiti bar jednu osobu iz naše okoline koja se ponaša na samoporažavajući način i izgleda kao da traži neprilike i konstantno pravi loše izbore."HB_BHF wrote:Jarane, i neprijateljski tabor se mora pratiti. U ovim danima kad mi se Barca navuče živaca, Marca je pravo osvježenje za čitati. Samo napadaj...
Sala naravno
- Saian
#35072 Re: FC Barcelona
Omarka hejt ridz d shit aut of det moufouascari wrote:Mazohizam: "Ako se osvrnemo oko sebe, sigurno ćemo primetiti bar jednu osobu iz naše okoline koja se ponaša na samoporažavajući način i izgleda kao da traži neprilike i konstantno pravi loše izbore."HB_BHF wrote:Jarane, i neprijateljski tabor se mora pratiti. U ovim danima kad mi se Barca navuče živaca, Marca je pravo osvježenje za čitati. Samo napadaj...
Sala naravnoA lafo Omarka ne cita Marcu. Zabranjena domena na demokratskom kontinentu... nesto nesto
http://www.urbandictionary.com/define.p ... =Hate+Fuck
- lua
#35073 Re: FC Barcelona

Ka'e Messi: "I dalje sam najjači na FIFI"
Neymar: "Jesi, Alla'm ljubi te brat"
- lua
#35074 Re: FC Barcelona
http://www.sport.es/es/noticias/joan-ve ... ca-3642142

Potajno se nadam, odnekud ćeš doći... Godine prolaze, a tebe još nema. Ako nekad dođeš ti slobodno svrati, za tebe su vrata uvek otvorena... #MissYou #JoanLaporta #KlempoOdlazi
Moje molitve su uslišene.

Potajno se nadam, odnekud ćeš doći... Godine prolaze, a tebe još nema. Ako nekad dođeš ti slobodno svrati, za tebe su vrata uvek otvorena... #MissYou #JoanLaporta #KlempoOdlazi
Moje molitve su uslišene.
- lua