Nije svaka upotreba oružja debilizam. Svi mi koji smo naoružani zbog raznoraznih razloga, a upravo najviše zbog želje za samoodbranom, odbranom života i tijela svoje porodice, u ovom vremenu, kada se, upravo kako neko naglasi dešavaju svakakve situacije i kada će neko poremećenog uma nasrniti na tebe npr. zbog prvenstva prolaza ili zbog upućenog pogleda, ili što mu je jednostavno loš dan, ili upravo zbog tih navedenih kriminalaca i nelegalno naoružanih koji potežu pištolj da pokažu silu, kada bi iskoristili oružje isto bi kod pojedinaca bili prokomentarisani kao kriminalci, ubice, nenormalni, ološ. A ljudi se u nekim situacijama samo odluče braniti i odbraniti ili odvratiti potencijalnog napadača.
Jednostavno, NE MOŽE SE SVAKI SLUČAJ ISTO KOMENTARISATI ILI SVE SVRSTAVATI U ISTI KOŠ! Postoje i objektivni i subjektivni razlozi. Ne kažem da je u ovom slučaju to situacija jer nemam info, ali sam ovo iskoristio kao motiv da napišem šta mislim, jer gledam iz godine u godinu da se sve isto komentariše.
Da, posjedujem naoružanje i ne bih se libio iskoristiti ga u samoodbrani. Na sreću, do sada mi nije trebalo.