Ma ode im sve sto valja, ni mi nismo puno bolji ali oni su skroz u gabuli. Nedavno sam pisao primili tipa iz Zagreba. Inzinjer , pocet ce sad 1.2 raditi, za ne povjerovati sta covek prica o lipoj njihovoj, isto tako i frizerka ( muz baustelac) dosli prije par mjeseci, bukvano im se prica poklapa.SaraFina wrote:
Da i Zoki je bio poput Plenkija.
Ja mislim da politika HR mijenja se prema BiH,
I s pogoršanjem gospodarskih i demografskih prilika. Evidentno je da su u gabuli. Narod masovno odlazi. Slavonija je pustinja bukvalno, a tu nema Bošnjaka da ih "ugrožavaju".
Jednostavno imaju nesposobnu kliku na čelu države, koja nije u stanju pokrenuti nikakve pozitivne trendove u gospodarstvu (doći do EU fondova) pa udaraju po susjednoj BiH u navodnoj brizi za Hrvate i njihov opstanak.
Moraš nečim zamazati oči javnosti, zbiti redove nacionalno da radiš u toku mandata jer su ti rezultati ravni 0. Pa tu malo zategnu odnose sa Srbima, a onda ospu po BiH. Pa obzirom da nemaju gospodarstvenih planova i rezultata te sve se urušava poput Agrokora, makar će po Briselu, Sorboni i EU općenito prosipati floskuletine o brizi za Hrvatima u BiH.
A što su one iz HR pustili u Njemačku, Irsku i Skandinaviju nikom ništa.
Država je prazna ljuštura i bez turizma bili bi evropsko mrtvorodjenče.
Znaci bjeze svi slojevi drustva i svi isto kazu da je Croatia u k...cu i da ide samo na dole.
Ovo je gore u gornjem dijelu kifle, kako je na Jadranu ne znam jer dole jos izvlaci turizam. Ali za ocekivat je da ce na proljece bit kamara oglasa gdje traze sezonsku radnu snagu...