Liverpool FC

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

AmiĐa_Idriz

#35026 Re: Liverpool FC

Post by AmiĐa_Idriz »

Ma West Ham i Leicester su se morali dogoditi tokom sezone, nije bilo realno imati 100% učinak protiv ekipa van TOP 6. Pogotovo u onom periodu kada ekipa obično padne. Dobro je i ovo, - 1 je i dalje sasvim prihvatljivo kako je moglo biti.

Bitno je izgurati do kraja, fokusirati se na sebe. Sad igramo tu utakmicu više/viška od njih tako da pobjedama sigurno možemo prenijeti koliko - toliko pritiska na njih.
lanemblack27

#35027 Re: Liverpool FC

Post by lanemblack27 »

Image

Kad se sjetim ove pljačke,
stakasa

#35028 Re: Liverpool FC

Post by stakasa »

AmiĐa_Idriz wrote:Ma West Ham i Leicester su se morali dogoditi tokom sezone, nije bilo realno imati 100% učinak protiv ekipa van TOP 6. Pogotovo u onom periodu kada ekipa obično padne. Dobro je i ovo, - 1 je i dalje sasvim prihvatljivo kako je moglo biti.

Bitno je izgurati do kraja, fokusirati se na sebe. Sad igramo tu utakmicu više/viška od njih tako da pobjedama sigurno možemo prenijeti koliko - toliko pritiska na njih.
Tesko prenjet pritisak na City. Da im je trebalo 8 nula provit Cardiffa ja mislim da bi osam dali. Melju jednostavno. Ako ManUtd ustine kakav remi, ostalo mrka kapa. Da je Murinjo ostao uzeo bi im barem bod. Ovaj naivac ce krenuti na juris
drug_profi

#35029 Re: Liverpool FC

Post by drug_profi »

HarunKovac wrote:
drug_profi wrote:Neće siti imati sve pobjede do kraja.
Pitanje je samo hoce li Liverpul.
Sezona se svodi na onaj inč za koji lopta nije prešla crtu na Etihadu.
Vise se svodi na remije sa WH i Lesterom :zoka:
Nisam htio da to pominjem, jer bih onda morao optuziti igrace koji su upropastavali rijetke sanse.

Mislim da je inč mnogo bliže postignutom golu i razlici od 3 boda
Gerro
ModeratorNaBezCenzure

#35030 Re: Liverpool FC

Post by Gerro »

Po meni je ovaj mec protiv Sotona nekako ponajtezi od ovih 6 sto su ostali, tradicionalno nas znaju namucit, ne treba ni Chelsea zaboravit za kojeg se ne sjecam kad smo ih kuci uzeli zadnji put jbt.

Pobjedom protiv Sotona Citya stavljamo u nevjerovatan pritisak jer im slijedi Brighton u kupu-Tott u ligi prvaka-Palace liga gosti-Tott LP-Tott liga-United liga gosti.

A mi cemo 2 meca manje u tom periodu odigrati + je City dokazao ove sezone da ih ne ide najbolje u gustom rasporedu(porazi protiv Palacea,Chelsea i Leicestera oko Bozica).

Cvrsto vjerujem da drzimo sve u nasim rukama iako nismo lideri
AmiĐa_Idriz

#35031 Re: Liverpool FC

Post by AmiĐa_Idriz »

stakasa wrote:
AmiĐa_Idriz wrote:Ma West Ham i Leicester su se morali dogoditi tokom sezone, nije bilo realno imati 100% učinak protiv ekipa van TOP 6. Pogotovo u onom periodu kada ekipa obično padne. Dobro je i ovo, - 1 je i dalje sasvim prihvatljivo kako je moglo biti.

Tesko prenjet pritisak na City. Da im je trebalo 8 nula provit Cardiffa ja mislim da bi osam dali. Melju jednostavno. Ako ManUtd ustine kakav remi, ostalo mrka kapa. Da je Murinjo ostao uzeo bi im barem bod. Ovaj naivac ce krenuti na juris
Pa dobro, mislim više teoretski da je moguće nabiti pritisak.

A United neće ništa napraviti protiv njih, eventualno ovaj gusti raspored da ih namuči, Palace, Tottenham, poprilično nezgodne utakmice za njih.
BHF_Manijak

#35032 Re: Liverpool FC

Post by BHF_Manijak »

Ne znam sto tek tako otpisujete Burnley i utakmicu sa njima. Nisu oni nimalo naivan protivnik kad im se gostuje. Mogao bi se tu Pep prilicno namuciti, posebno ako uzmes u obzir gustocu rasporeda!
Ja vise vjerujem da ce ih Burnley namuciti nego li Palace, pogotovo Leicester. Na svom igraju protiv Leicestera, uzet ce ih hladno 2 razlike. :oops:
AmiĐa_Idriz

#35033 Re: Liverpool FC

Post by AmiĐa_Idriz »

Ma Leicester je nebitan svakako pošto im je utakmica sa njima u predzadnjem kolu (ja mislim), mi ako do tad ne izletimo na prvo možeš ga jebat onda.
manijak1

#35034 Re: Liverpool FC

Post by manijak1 »

Ne znam kako , ali mi nešto govori da će se MC prvo okliznuti na CP .
Ako ništa, siguran sam da će se dobro uplest u ribarevu mrežu , kod MU , 24-og ovog mjeseca.
Uglavnom i nije bitno šta će uraditi drugi , najvažnije je da Liverpool odigra svih preostalih šest kola šampionski.
Jebo kalkulacije .
Gerro
ModeratorNaBezCenzure

#35035 Re: Liverpool FC

Post by Gerro »

Vidim prica se prica po raznim drustvenim mrezama kako je Liverpool nesretan i kako svaki put kad se bore za titulu(ovo je tek cetvrti put od kad ja pratim a vjerujem i u eri premier lige) se pojavi neki ultra jak tim...

Po meni su to gluposti, mozda da se ne raspadnemo svaki put sezonu poslije koje smo se borili za titulu bi i imali neke sanse naredne sezone. Mi jos nikad u eri premier lige nismo u kontinuitetu odigrali 2 sezone u vrhu i borili se za naslov tako da smo sami sebi krivi.

Ne mozemo ocekivati da se pojavimo u ligi svakih 6-7 godina i da nema tima koji nas ne moze zaustaviti. Bullshit.

Sta god se desi ove sezone a vjerujem da zavrsava sa happy endom za nas uvjeren sam da cemo i naredne sezone uz 3-4 pojacanja biti medju prva 2 tima sa Cityem bez ikakve mogucnosti za ostala 4 tima da nesta urade.
Mustang1

#35036 Re: Liverpool FC

Post by Mustang1 »

Ko je ovaj?
Teletubbies

#35037 Re: Liverpool FC

Post by Teletubbies »

Mustang1 wrote:Ko je ovaj?
Ukoliko misliš na GERROmina to je Kari obični trol kojeg treba ignorisati inače ćete se upelst u mrežu bez izlaza :lol:

Moderacija hitno da banuje, i svakog sljedećeg "raptora, fikreta, currya" :lol:
SmokingMan

#35038 Re: Liverpool FC

Post by SmokingMan »

Vrijeme kao da sporo prolazi do sutrašnje utakmice,nekako nije moglo doći nezgodnije gostovanje u još nezgodnijem trenutku...

34.Kolo.

Liverpool-Chelsea / C.Palace-M.City

35.Kolo

M.City - Tottenham / Cardiff - Liverpool

36.Kolo

Liverpool-Huddersfield / Burnley-M.City

37.Kolo

M.City-Leicester / Newcastle-Liverpool

38.Kolo

Liverpool-Wolves / Brighton-M.City
AmiĐa_Idriz

#35039 Re: Liverpool FC

Post by AmiĐa_Idriz »

Teško teško...ali eto, ako prebrodimo Southampton sutra i Chelsea kolo poslije, imamo se čemu nadati.

Jebiga taj Chelsea, baš je sad morao upasti, oni nam tradicionalno ne leže nikako.
BHF_Manijak

#35040 Re: Liverpool FC

Post by BHF_Manijak »

Nadam se da ce doci u ovakvom rasulu kakvom jesu... Mada ne leze Liverpoolu nikako. Taman da ih Darko Vojvodic vodi, nekako bi se sabrali, odigrali cvrsto odbranu, neku dobru kontru opalili... Dere ih ko stigne, ali Liverpoola ce napatiti drama. :oops:
Jos kad svemu tome dodas picakst Kloppov pristup u javim utakmicama - handrenje zivaca u najavi. :oops:

Da ovi plavi mudohani hoce kiksati, lahko cemo za ostalo...
AmiĐa_Idriz

#35041 Re: Liverpool FC

Post by AmiĐa_Idriz »

Zavisi koji Chelsea je u kanalu :mrgreen:

Onaj sa Willianom i Pedrom je smeće, ovo od sinoć sa Cheekom, Odoiem, je itekako potentna i opasna ekipa.
BHF_Manijak

#35042 Re: Liverpool FC

Post by BHF_Manijak »

Bitno je da je borba za LP aktivna i da nemaju pavo ni Tottas ni United da se zajebaju. E sad jedino da City poludi pa da bude scenarij k'o protiv Chelsea, ali tesko vjerovatno u obje utakmice :oops: a i oni hem su umorni hem naceti povredama. I ovo onako po 1-2:0 dobijaju.

Kakva je najava za sutra, hoce li opet slagirani vezni red biti ili se mazga opametila?
AmiĐa_Idriz

#35043 Re: Liverpool FC

Post by AmiĐa_Idriz »

Ma to što im je gust raspored nam je jedina šansa, nije džaba ni Pep to spominjao.

A sutra će Fabinho početi 100%, ne mogu da vjerujem da će i drugu za redom početi sa klupe.
Gerro
ModeratorNaBezCenzure

#35044 Re: Liverpool FC

Post by Gerro »

Teletubbies wrote:
Mustang1 wrote:Ko je ovaj?
Ukoliko misliš na GERROmina to je Kari obični trol kojeg treba ignorisati inače ćete se upelst u mrežu bez izlaza :lol:

Moderacija hitno da banuje, i svakog sljedećeg "raptora, fikreta, currya" :lol:
Ko sto me ti ignorises ?

:lol:

Pravi si teletabis.
manijak1

#35045 Re: Liverpool FC

Post by manijak1 »

Živi bili , nemojte ovdje .....izvan Liverpoola....
Gerro
ModeratorNaBezCenzure

#35046 Re: Liverpool FC

Post by Gerro »

Ma necemo :mrgreen:

Proziva me, nit znam ko je, nit on zna ko sam ja.
AmiĐa_Idriz

#35047 Re: Liverpool FC

Post by AmiĐa_Idriz »

Image

Idemo :izet:
AmiĐa_Idriz

#35048 Re: Liverpool FC

Post by AmiĐa_Idriz »

Trent Alexander-Arnold could make his 50th Premier League appearance for Liverpool at Southampton on Friday night.

The 20-year-old would bring up a half-century of league outings for his boyhood club should he feature at St Mary's.
Legend incoming :izet:
Liverpool now have as many points (79) as they did when they last lifted the league title in 1989-90. They have won more matches this season (24) than in that title-winning campaign (23).
Jarane.. :-)
The Reds have lost just once in their last 10 league meetings home & away with Southampton.
stakasa

#35049 Re: Liverpool FC

Post by stakasa »

BHF_Manijak wrote:Ne znam sto tek tako otpisujete Burnley i utakmicu sa njima. Nisu oni nimalo naivan protivnik kad im se gostuje. Mogao bi se tu Pep prilicno namuciti, posebno ako uzmes u obzir gustocu rasporeda!
Ja vise vjerujem da ce ih Burnley namuciti nego li Palace, pogotovo Leicester. Na svom igraju protiv Leicestera, uzet ce ih hladno 2 razlike. :oops:
Ja se vise nadam od Leicestera, i to bas sto igraju na strani. Kontra neka, mozd. Od Burnleya ne ocekujem ama bas nista
King_Kenny

#35050 Re: Liverpool FC

Post by King_Kenny »

Ma nek kiksaju gdjegod i kakogod... valjda će. Liverpool mora svoje utakmice odraditi kako treba; jedna od njih je večeras. :thumbup:

I da; osim golmana, ove sezone smo konačno i dobili bekove koji znaju ubaciti loptu; godinama to nismo imali.
Post Reply