Je l' to ne znaš praviti pitu pa ti krivo?Big Ang wrote:Iduci ko citira pitu nemo sexa dva mjeseca, daBogda
Never forget Srebrenica!
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
Je l' to ne znaš praviti pitu pa ti krivo?Big Ang wrote:Iduci ko citira pitu nemo sexa dva mjeseca, daBogda
avetinja wrote:Nemam ga i više pa se ne bunim.Big Ang wrote:Iduci jo citira pitu nemo sexa dva mjeseca.
Zeljanice*amiliana wrote:Moderacija ce vas opet zaganjati zbog pite![]()
Vi bi se pobili zbog zvrka bureka
Dobro ti si izuzetakButmiran wrote:Zeljanice*amiliana wrote:Moderacija ce vas opet zaganjati zbog pite![]()
Vi bi se pobili zbog zvrka bureka
Never forget Srebrenica!
Samo određene stvari.ćiribiribela wrote:Brisete li redovno history sa browsera??
nećiribiribela wrote:Brisete li redovno history sa browsera??
Dok nisam otkrio anonimno surfanje redovno sam brisao poslije nekih stranica.ćiribiribela wrote:Brisete li redovno history sa browsera??
Nema potrebe.ćiribiribela wrote:Brisete li redovno history sa browsera??
'ta cu brisat, nema me ko provjeravat.ćiribiribela wrote:Brisete li redovno history sa browsera??
Nema potrebe.ćiribiribela wrote:Brisete li redovno history sa browsera??
New incognito windowćiribiribela wrote:Brisete li redovno history sa browsera??
ccleaner odradi svoje, medjuspremnik cistim zbog brzeg rada browsera.ćiribiribela wrote:Brisete li redovno history sa browsera??
Pa ko to ne volisherbett wrote:a volite li vi da vas se češka?
Ne, smeta mi.sherbett wrote:a volite li vi da vas se češka?
sprecO sto si ljubomoran ?Mariella wrote:Vidis to ti je mana, prodajes se za dzaba, imaj malo samopostovanjaspreca wrote:nije ni tvoje maslo za ramazana.......i ti bi da upoznas koga ......i to jos hodzu za 10 maraka...a mozda bude i dzabeMariella wrote: Sta ti je, upoznati i jos dobit 10 maraka![]()
.........samo da znas kod mene je dzaba rakija
![]()
![]()
A ja hocu rakiju, a hodza je plus
A sad da ne bi dosla ladyblue
Rakija je isprobana odmah, zadovoljna samhodža wrote:sprecO sto si ljubomoran ?Mariella wrote:Vidis to ti je mana, prodajes se za dzaba, imaj malo samopostovanjaspreca wrote: nije ni tvoje maslo za ramazana.......i ti bi da upoznas koga ......i to jos hodzu za 10 maraka...a mozda bude i dzabe![]()
.........samo da znas kod mene je dzaba rakija
![]()
![]()
A ja hocu rakiju, a hodza je plus
A sad da ne bi dosla ladyblue
![]()
Moram priznati da je Mariella jedno fino celjade, nadam se da cemo i u buducnosti saradjivati
hodža wrote:
sprecO sto si ljubomoran ?![]()
Moram priznati da je Mariella jedno fino celjade, nadam se da cemo i u buducnosti saradjivati
trebala si uzeti jednu flasu za peobe a jednu da doneses.....sramota je nositi po flase tako dalekoMariella wrote: Rakija je isprobana odmah, zadovoljna samAko se ni Svedjani ne pozale i bude jos dobrih vijesti trebat ce nova tura!