FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

TV i novinske vijesti, vaši komentari, vaše teme...

Moderator: anex

Locked
uglavnomja

#3501 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by uglavnomja »

leo karan wrote:Sta ima veze što je senad malo egocentrican, to ne mijenja činjenicu da je patriota i da se angažuje maksimalno u okviru svojih mogućnosti da i nama bude bolje, a ne samo njemu.
za razliku od gosta mu večeras.

a gospodjama koje su zvale u program i govorile kako je zlatko lijep i pametan se poserem na glavu.
nako patriJotski :D

i gospodski :skoljka:
KatarinaKosaca
Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova

#3502 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by KatarinaKosaca »

Styling wrote:
KatarinaKosaca wrote:Lagumdžija demagog i varalica kakvu je teško naći, napisah upravo post utiska na temi o SDP-u, a Senad iako to, naravno, radi puno bolje od Suzane Stambol je večeras imao jedan od svojih lošijih intervjua. Kad je Lagumdžija urlikao "vi to znate, vi to odlično znate" (kao biva njegove rezultate) šutio je kao riba i nije pitao da i gledatelji znaju šta to. Nije pitao puno toga šta je trebao.
Ti bas ne volis Suzanu. Da ti se nije sta licno zamjerila? :-D
Nije, jako dobro odvajam privatno i profesionalno. I ne poznajem je. Ali, ona mi je pojam odron novinara koji ima prostor. Zašto uvijek razmišljanje ide na lično?
Styling

#3503 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by Styling »

KatarinaKosaca wrote:
Styling wrote:
KatarinaKosaca wrote:Lagumdžija demagog i varalica kakvu je teško naći, napisah upravo post utiska na temi o SDP-u, a Senad iako to, naravno, radi puno bolje od Suzane Stambol je večeras imao jedan od svojih lošijih intervjua. Kad je Lagumdžija urlikao "vi to znate, vi to odlično znate" (kao biva njegove rezultate) šutio je kao riba i nije pitao da i gledatelji znaju šta to. Nije pitao puno toga šta je trebao.
Ti bas ne volis Suzanu. Da ti se nije sta licno zamjerila? :-D
Nije, jako dobro odvajam privatno i profesionalno. I ne poznajem je. Ali, ona mi je pojam odron novinara koji ima prostor. Zašto uvijek razmišljanje ide na lično?
Nista posebno. Nego nekako je cesto pominjes u postovima pa te onako pitam. Ni ja je ne volim, btw.
nelle_tz

#3504 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by nelle_tz »

Lagumdzija: "Zamislite, Senade, da nema SDP-a U BiH."
Hadzifejzovic: :" Ja zamisljam da nema nijednog od vas sestorice, sedmorice." :izet:
Banksy

#3505 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by Banksy »

KatarinaKosaca wrote:
Senad ... je večeras imao jedan od svojih lošijih intervjua. Kad je Lagumdžija urlikao "vi to znate, vi to odlično znate" (kao biva njegove rezultate) šutio je kao riba i nije pitao da i gledatelji znaju šta to. Nije pitao puno toga šta je trebao.
To je bio plaćeni intervju (kao što su kod SH uglavnom svi), s dogovorenim pitanjima i odgovorima.
Sinoć je SH svoj jadni marketing podebljao reklamom Uniprometa. Ali koliko je intervju zaista koštao znaćemo tačno gledajući naredne emisije i prateći hoće li se u marketingu ukazati i Elektroprivreda, BH Telecom ili Autoceste Federacije.
van helsing

#3506 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by van helsing »

nelle_tz wrote:Lagumdzija: "Zamislite, Senade, da nema SDP-a U BiH."
Hadzifejzovic: :" Ja zamisljam da nema nijednog od vas sestorice, sedmorice." :izet:
Ovo je i meni najjace sinoc bilo . :lol:

Tapatalk 2
serpico35

#3507 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by serpico35 »

Styling wrote:Senad je meni drag kao objektivan i dobar novinar ali ima jednu manu a to je da voli dokazivati svoju "zajebanost" na gostima, pa sto jaci gost to je on "zajebaniji". Ima sindrom svih ostalih novinara a to je da upada u rijec sugovorniku i ne da mu da zavrsi rijec. To me kod njega pravo iritira.
Zlatko i da je imao sta reci ne bi mogao jer mu ovaj nije dao. Interesuje me ko je koga ovdje intervjuisao?
Upravo i mene to iritira. Ajde politicarima nek dokazuje da je zajeban, ali on i Teletovicu nije dao da zavrsi misao. Sreca pa ne gledam puno face ali evo u ova dva intervjua mi je zivce ebao.

Drugo mu je piitanje u vezi investicija. Pa senad kao da je s marsa pao i poredi srbiju koja je uredjena drzava sa bosnom . Ili se i on vodi onom pa kako to arapi ulazu u srbiju a nece u bosnu gdje ima najvise bosnjaka muslimana.

Sve u svemu da sam zlaja bio ili bi ga stocom spucao ili bi rekao senade budi malo kulturan .

A i ono za jabuke. Izgleda da nije znao sta ce vise pa spominje jabuke kao mito. Dobro mu je zlaja rekao , senade i ti imas cijenu. Sutra nek mu pomogne u vezi kredita , senad bi mu se u paksu uvlacio.
It_is_a_Leclerc

#3508 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by It_is_a_Leclerc »

Slažem se da je Lagumdžija raskupusao Senada koji opet pokazuje da je "gazda" samo kad u studiju ima nekog sportaša, nemuštog statističara i slične osobe kojima profesija nije pričanje.
Upao je u Lagumdžijino kolo odgovaranja pitanjima, čime je dotični, ne samo izbjegao dati odgovore na pitanja, već je i ispao jako pametan i snalažljiv.
Plus, upadanje u riječ, ono zasmijavanje i gledanje u stol (koje je tipično za bolesne osobe), i na kraju, dopuštanje da intervju ode do kraja na lični nivo spominjanjem nekih jabuka, roditelja, i teže hegelovske filozofije je vrlo neprofesionalno.
KatarinaKosaca

#3509 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by KatarinaKosaca »

Banksy wrote:
KatarinaKosaca wrote:
Senad ... je večeras imao jedan od svojih lošijih intervjua. Kad je Lagumdžija urlikao "vi to znate, vi to odlično znate" (kao biva njegove rezultate) šutio je kao riba i nije pitao da i gledatelji znaju šta to. Nije pitao puno toga šta je trebao.
To je bio plaćeni intervju (kao što su kod SH uglavnom svi), s dogovorenim pitanjima i odgovorima.
Sinoć je SH svoj jadni marketing podebljao reklamom Uniprometa. Ali koliko je intervju zaista koštao znaćemo tačno gledajući naredne emisije i prateći hoće li se u marketingu ukazati i Elektroprivreda, BH Telecom ili Autoceste Federacije.
Da, a UNipromet je poklonio haman i uredio džaba NIkšiću stan i zgradu u Marka Marulića izdao ili prodao Federalnoj vladi. NIje ništa neobično da se kupe intervjui (šta jedan medij može prodati sem medijskog prostora), ali jeste jako loše da je Senad , što mu nije karakteristika, i zbog čega uvijek tvrdim da je BIH najbolji novinar sinoć bio doziran sa pitanjima, a ujedno i nije postavio najvanija.Na primjer, ona kao šta on to zna o uspjesima SDP-a. Također, što je bilo bljutavo od Lagumdžije aluzija na Tihićevo zdravlje i na to da valjda bolestan ne zna šta priča, Senad nije insistirao. I Najgore od svega što je Senad napravio od kako radi intervjue u FAce tv što je ofirno, plitko odglumio sve sa Lagumdžijom da u ovome od avgusta imamo novog čovjeka. :D
karanana

#3510 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by karanana »

Haha, sta sam rekao sinoc? Haha, samo sam cekao da neko prijavi da je placeni interviju. Posto nam nema druga madjara bio je neko drugi da ga zamjeni sa tom tezom.
ultima_palabra

#3511 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by ultima_palabra »

Senadu narcisoidnost ne da da se usavršava, da bude u toku, da bude bolji... i kad hoće da bude provokativan, pitanja mu zvuče kao kod prodavačice na pijaci :roll:
KatarinaKosaca

#3512 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by KatarinaKosaca »

ultima_palabra wrote:Senadu narcisoidnost ne da da se usavršava, da bude u toku, da bude bolji... i kad hoće da bude provokativan, pitanja mu zvuče kao kod prodavačice na pijaci :roll:
Uvijek je u toku i uvijek je provokativan. Sinoć je bio još uvijek za klasu ispred svih naših novinara, mada ovo sinoć nije Senad kakvog smo navikli u ulozi face to face.
KatarinaKosaca

#3513 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by KatarinaKosaca »

karanana wrote:Haha, sta sam rekao sinoc? Haha, samo sam cekao da neko prijavi da je placeni interviju. Posto nam nema druga madjara bio je neko drugi da ga zamjeni sa tom tezom.
Medijima je dozvoljeno prodavati medijski prostor, pa tako i intervjue. Nije to Senad izmislio, rade to puno veće svjetske TV kuće. Tako da to ne vidim kao nikakav argument contra. Baš nikakav..
plain vanilla
Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...

#3514 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by plain vanilla »

pare su mile pa koje vjere bile
ultima_palabra

#3515 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by ultima_palabra »

KatarinaKosaca wrote:
ultima_palabra wrote:Senadu narcisoidnost ne da da se usavršava, da bude u toku, da bude bolji... i kad hoće da bude provokativan, pitanja mu zvuče kao kod prodavačice na pijaci :roll:
Uvijek je u toku i uvijek je provokativan. Sinoć je bio još uvijek za klasu ispred svih naših novinara, mada ovo sinoć nije Senad kakvog smo navikli u ulozi face to face.
Meni zvuči tako nespremno i pun nekih čaršijskih poluinformacija... ne može se on nositi sa vrhunskim lažovom i demagogom kakav je Lagumdžija.
Banksy

#3516 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by Banksy »

KatarinaKosaca wrote:
Najgore od svega što je Senad napravio od kako radi intervjue u FAce tv što je ofirno, plitko odglumio sve sa Lagumdžijom da u ovome od avgusta imamo novog čovjeka. :D
Platio ga punac Fudo vrećom jabuka ... :mrgreen:

Naravno da je odglumio. Svaka Lagumdžijina je bila lopta na volej i baš svaku je prešutio.
karanana

#3517 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by karanana »

KatarinaKosaca wrote:
karanana wrote:Haha, sta sam rekao sinoc? Haha, samo sam cekao da neko prijavi da je placeni interviju. Posto nam nema druga madjara bio je neko drugi da ga zamjeni sa tom tezom.
Medijima je dozvoljeno prodavati medijski prostor, pa tako i intervjue. Nije to Senad izmislio, rade to puno veće svjetske TV kuće. Tako da to ne vidim kao nikakav argument contra. Baš nikakav..
evo, hajmo reci da ono sinoc jeste bio placeni oglas. hajmo takodjer reci da si ti neodlucan ili razocarani glasac sdp-a. kako je na tebe djelovao sinosnji placeni interviju? da li je popravio zlajin imidz? da li te je natjerao da se opet priklonis zlaji i sdp-u?
sta mu je to bacano sinoc na volej?

iako ja mislim da je to poprilicno nebitna stvar, ono sa onim pr ekspertom je izbacilo zlaju iz kolosjeka. ono se u placenom intervijuu ne pita.
akcid

#3518 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by akcid »

karanana wrote:
KatarinaKosaca wrote:
evo, hajmo reci da ono sinoc jeste bio placeni oglas. hajmo takodjer reci da si ti neodlucan ili razocarani glasac sdp-a. kako je na tebe djelovao sinosnji placeni interviju? da li je popravio zlajin imidz? da li te je natjerao da se opet priklonis zlaji i sdp-u?

iako ja mislim da je to poprilicno nebitna stvar, ono sa onim pr ekspertom je izbacilo zlaju iz kolosjeka. ono se u placenom intervijuu ne pita.
Očito da mu je Alastair Campbell dao takve instrukcije koje imputiraš, i koje su sasvim logičke i moguće.
StupskaBitanga

#3519 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by StupskaBitanga »

Politička scena u BiH (kod Bošnjaka/Bosanaca) će ići ka tome da dogodine 2 najjače stranke i koje budu mogle formirati vlast budu SDP/SBB i na tom projektu i zamisli aktivno radi i sam S.H. Naravno on nije imun na SDA i njihove šuškice tako da uvijek može raditi sa svakim i na svim frontovima jer on je interesantna i uvijek dobrodošla medijska igračka političkih stranaka
Srebrni

#3520 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by Srebrni »

StupskaBitanga wrote:Politička scena u BiH (kod Bošnjaka/Bosanaca) će ići ka tome da dogodine 2 najjače stranke i koje budu mogle formirati vlast budu SDP/SBB i na tom projektu i zamisli aktivno radi i sam S.H. Naravno on nije imun na SDA i njihove šuškice tako da uvijek može raditi sa svakim i na svim frontovima jer on je interesantna i uvijek dobrodošla medijska igračka političkih stranaka
Kakva glupost mila moja majko... SDP je na sljedećim izborima MRTAV, a SBB je odavno izgubio onu svježu priču kojom su narodu htjeli zamazati oči... Nažalost opet će narod nacionalističkim strankama da se vrati, jer je očito da nakon Zlajine nesposobnosti i gluposti, država ide ponovo ka radikalizaciji i udesno.. Da se razumijemo, Zlaja je najdesniji od najdesnijih po ideologiji. Ono čime on gubi je to što NE PRIZNAJE da je "dešnjak" nego KAO promovira ideale socijaldemokratije...
Banksy

#3521 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by Banksy »

StupskaBitanga wrote:
Politička scena u BiH (kod Bošnjaka/Bosanaca) će ići ka tome da dogodine 2 najjače stranke i koje budu mogle formirati vlast budu SDP/SBB ...
Možda je to nova mantra u Centrali, ali u realnom životu nema veze s mozgom.
Styling

#3522 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by Styling »

leo karan wrote:Sta ima veze što je senad malo egocentrican, to ne mijenja činjenicu da je patriota i da se angažuje maksimalno u okviru svojih mogućnosti da i nama bude bolje, a ne samo njemu.
za razliku od gosta mu večeras.

a gospodjama koje su zvale u program i govorile kako je zlatko lijep i pametan se poserem na glavu.
A iz tvog govora se vidi da si ti jedan fin i kulturan mladic.
Styling

#3523 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by Styling »

It_is_a_Leclerc wrote:Slažem se da je Lagumdžija raskupusao Senada koji opet pokazuje da je "gazda" samo kad u studiju ima nekog sportaša, nemuštog statističara i slične osobe kojima profesija nije pričanje.
Upao je u Lagumdžijino kolo odgovaranja pitanjima, čime je dotični, ne samo izbjegao dati odgovore na pitanja, već je i ispao jako pametan i snalažljiv.
Plus, upadanje u riječ, ono zasmijavanje i gledanje u stol (koje je tipično za bolesne osobe), i na kraju, dopuštanje da intervju ode do kraja na lični nivo spominjanjem nekih jabuka, roditelja, i teže hegelovske filozofije je vrlo neprofesionalno.
Bice da je Alistair dobro odradio posao. Zlaja mu je odlican djak.
bogoljub

#3524 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by bogoljub »

karanana wrote:
KatarinaKosaca wrote:

BRAVO! :thumbup:
Senad ga je nokautirao, halo nokautirao!!!
Skako sam ko kad je Vedo dao go. Nisam mogao vjerovati da ga prosipa na taj način. Prvo ga pita nekoliko što daje intervjue u augustu, i šta se to promijenilo kod njega? Kada se izblamirao i nije u odgovorio SEnči ga je brutalno ''nokautirao'' sa ovim ekspertom. Jest da se počeo izvlačiti ali je već bilo kasno. Ustvari, još više se zaglibio jer je rekao da je taj ekspert ustvari otkrio u njemu ono što je već imao i što je naučio u svojoj porodici davno. Odgovorno tvrdim da ''SLUČAJNI PROLAZNIK'' ne zaslužuje da bude ni slučajni prolaznik, zaista!
ultima_palabra

#3525 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by ultima_palabra »

Čudno kako ljudi vide samo ono što žele vidjeti.
Locked