Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Moderator: Benq
- Tkd
#3501 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Evo samo u vezi laptopa što sam spominjao ovdje na prethodnim stranicama. Jedan slot rama otišao i zato nije htio da upali, jednostavno su ga samo izvadili , očistili laptop od prašine i to je to. Cijena 35KM 
-
fixer
#3502 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Ja samo takve igrice i volim. Simulacije.brazzo19 wrote:E svaka vam cast , sjedis 3 sata i vozis kamion po cesti i postujes saobracajne znakove i propise ... mislim WTF.sta je cilj igrice ??? Vozis kamion i prevozis za raju neke stvari unapredjujes ga kupujes novi itd itd ... ??? Mozel se bar usput pokupit kakva putarica ili zena sumljivog morala pa da se ljulja kabina il samo beskrajna voznja ..... ja to uzmem na GTA kamion i gazim sve redom sto mi se nadje , jes da nema nekog cilja al bar je zanimljivije kad ti naleti neko "pod tocak"
![]()
![]()
-
Bosnian Dragon1
#3503 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Ja samo takve igrice i volim. Simulacije.
Da vidis kad uzletis sa b739 sa Sarajevo airport i picis 3 sata u cruise modu
To je tek sminka
[/quote]
koja ti e to igra, microsoft flight simulator ?
koja ti e to igra, microsoft flight simulator ?
-
fixer
#3504 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
koja ti e to igra, microsoft flight simulator ?[/quote]Bosnian Dragon1 wrote:Ja samo takve igrice i volim. Simulacije.Da vidis kad uzletis sa b739 sa Sarajevo airport i picis 3 sata u cruise modu
To je tek sminka
Da. Ali osnovni FlightSim je smijesan. Napravljen je za pocetnike, tako da ja koristim odredjene modove. Igrica u globalu prelazi cak i 50 giga na kraju. Aviona ima velik broj. Neki se placaju, neki su besplatni. Neki su na 90% posto blizu stvarnim, realnim. PMDG model b737 je to sto pricam. Fali mu par sitnica npr vremenski radar, a to svakako nije do njega, nego do simulatora u kojem to ne moze da funkcionise jer nije bilo planirano.
-
Bosnian Dragon1
#3505 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Da. Ali osnovni FlightSim je smijesan. Napravljen je za pocetnike, tako da ja koristim odredjene modove. Igrica u globalu prelazi cak i 50 giga na kraju. Aviona ima velik broj. Neki se placaju, neki su besplatni. Neki su na 90% posto blizu stvarnim, realnim. PMDG model b737 je to sto pricam. Fali mu par sitnica npr vremenski radar, a to svakako nije do njega, nego do simulatora u kojem to ne moze da funkcionise jer nije bilo planirano.[/quote]fixer wrote:koja ti e to igra, microsoft flight simulator ?Bosnian Dragon1 wrote:Ja samo takve igrice i volim. Simulacije.Da vidis kad uzletis sa b739 sa Sarajevo airport i picis 3 sata u cruise modu
To je tek sminka
ma nemam ja volje oko toga se zafrkavati , valja imat dzojstik i pratecu opremu za takvu igru
-
zaon1
#3506 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Ja igram German Truck Simulator, koji je bolji ovaj ili taj Eurotruck ? 
- Chmoljo
- Administrativni siledžija u penziji
#3507 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
ja od simulacija šutam staru ali dobru Il-2 Sturmovik... al' nisam hardcore fan... nemam previše vremena, a za takvu igru fakat treba. letenje nije problem. većinom ni uzlijetanje, haos je kod slijetanja, a pogotovo u dogfight
treba dosta vježbe i snalažljivosti.
-
fixer
#3508 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Prebaci se na FS i prepusti se autopilotu prilikom slijetanjaChmoljo wrote:ja od simulacija šutam staru ali dobru Il-2 Sturmovik... al' nisam hardcore fan... nemam previše vremena, a za takvu igru fakat treba. letenje nije problem. većinom ni uzlijetanje, haos je kod slijetanja, a pogotovo u dogfighttreba dosta vježbe i snalažljivosti.
Mada tu nema drazi. Ja volim sto teza slijetanja. Daj samo da ima crosswindsa.
Mada ima dobar jos jedan simulator. DCS A10c
Fenomenalan je fkt.
Jeben je pravo. Ali draz je kad s njim roknes koji tenkic
- Chmoljo
- Administrativni siledžija u penziji
#3509 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
kao što si rekao, nema draži u autopilotu, kojeg koristim samo kada letim na duže staze, polijetenja sam obavljam.
al' o tom potom, biće prilike da se štelnem, valjda
to i jeste draž. mogu lovcem oboriti bombardere bez zaštite, ali dogfight je fakat zeznut...
ali i izazovan.
al' o tom potom, biće prilike da se štelnem, valjda
- arnes_king
#3510 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Pa german truck simulator ti je skoro isti kao i euro truck simulator, ali ovaj euro truck simulator 2 je fenomenalan i bolji za 10 klasa od oba prethodna .....zaon1 wrote:Ja igram German Truck Simulator, koji je bolji ovaj ili taj Eurotruck ?
-
zaon1
#3511 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Poceo sam da skidam, pa cemo vidjetiarnes_king wrote:Pa german truck simulator ti je skoro isti kao i euro truck simulator, ali ovaj euro truck simulator 2 je fenomenalan i bolji za 10 klasa od oba prethodna .....zaon1 wrote:Ja igram German Truck Simulator, koji je bolji ovaj ili taj Eurotruck ?
-
klixo
- Tkd
#3513 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Super Mario je strašan na Snesu, a dobar je i na Nintendo64.
Na tom linku sam prešao 1 stazu i okanio sam se. Jednostavno sam pro
Na tom linku sam prešao 1 stazu i okanio sam se. Jednostavno sam pro
-
zaon1
#3514 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Skinuo sam euro truck simulator 2 ali je jako, jako losa grafika, pretpostavljam da ne bi trebalo biti tako ? Bolje je na German T. Simulatoru, mozda sam ja lose nesto skinuo 
- zedo_m
#3515 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Jos ako uzmes simulaciju a ne arkadu, jebo si jeza u ledja ja uzeo radio neke misje trebo neki avion da sdkinem jbo sam i od tave drzak i zaman ga naciljo ostao bez municije. Suncve mu kalajisanoChmoljo wrote:ja od simulacija šutam staru ali dobru Il-2 Sturmovik... al' nisam hardcore fan... nemam previše vremena, a za takvu igru fakat treba. letenje nije problem. većinom ni uzlijetanje, haos je kod slijetanja, a pogotovo u dogfighttreba dosta vježbe i snalažljivosti.
- Averus
- House
#3517 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
NenjiA wrote:
Normala
-
DžipaloRipalo
#3518 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
sta je ovo, kasni im dostava fife :OHouse wrote:NenjiA wrote:
Normala![]()
- thekupus
#3519 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
e, raja, zna li iko zasto mi je losija kvaliteta pune verzije FIFA-e nego Demo?... Demo mi je predobar, grafika super, i gameplay, a danas sam instalirao i punu verziju, ali je sve losije, lica igraca su losija, kao i pokreti.. Provjerio sam na settings ali mislim da je sve na najboljem namjesteno.
-
f1deL
#3520 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
zna li neko kako inst fifu 13,ima nekih fazona na damon tools aaali ne mozes skontat da si Alija 
- skafiskafsnjak
#3521 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
f1deL wrote:zna li neko kako inst fifu 13,ima nekih fazona na damon tools aaali ne mozes skontat da si Alija
Pa kada skines igricu, dobijes u folderu ISO fajl . Preko DAEMONA dodas novi drive, ucitas tu sliku preko njega i otvori ti se autoplay da instaliras...
cuj da si Alija
- Averus
#3522 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
@thekupus: otidji u instalacioni folder igrice i imas "fifaconfig.exe" pa podesi 
@f1del: s cim imas problem? crack ili sama instalacija?
@f1del: s cim imas problem? crack ili sama instalacija?
- skafiskafsnjak
#3523 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Jes jes... a prije toga prodano 10 standova PES-a , a ovo prvi stand FIFENenjiA wrote:
Ma ne moze FIFA prismrditi PESU ...
-
f1deL
#3524 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Kad sam skinuo igricu nisam dobio u ISO fajlu(u jednom komadu) vec ima nekih 14 partova...L00d wrote:f1deL wrote:zna li neko kako inst fifu 13,ima nekih fazona na damon tools aaali ne mozes skontat da si Alija
Pa kada skines igricu, dobijes u folderu ISO fajl . Preko DAEMONA dodas novi drive, ucitas tu sliku preko njega i otvori ti se autoplay da instaliras...
cuj da si Alija
- dr.gog
- Grijem se na: briketi kanabisa
- Horoskop: Vodolija
#3525 Je..ni FIFA i PES i trolovanje tipa "čiji je veći"
Raja, imam molbu vezanu za ovu temu kao prvi pokretač iste:
Molim sve one koji gube oči i prste igrajući igre tipa FIFA i PES-A , i koji misle da je ovo tema za beskrajno naguravanje oko toga koja je bolja, i koja se kako instalira, da otvore temu vezanu ISKLJUČIVO za te dvije smorotične fudbalske simulacije.
Također, molim bilo koga od modova ko gleda ovu temu da pometla ta retardirana prepucavanja kako bi na miru pričali o tome KAKVA JE KOJA OD IGARA , UZ PREPORUKE, što je i prvobitni cilj teme.
Hvala na razumjevanju!
Molim sve one koji gube oči i prste igrajući igre tipa FIFA i PES-A , i koji misle da je ovo tema za beskrajno naguravanje oko toga koja je bolja, i koja se kako instalira, da otvore temu vezanu ISKLJUČIVO za te dvije smorotične fudbalske simulacije.
Također, molim bilo koga od modova ko gleda ovu temu da pometla ta retardirana prepucavanja kako bi na miru pričali o tome KAKVA JE KOJA OD IGARA , UZ PREPORUKE, što je i prvobitni cilj teme.
Hvala na razumjevanju!