Vasa najgora date iskustva :P

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
yildiz

#3501 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by yildiz »

Sjetih se nije bas los date bio ali et ! Izasla sam s jednim likom i cjeli nas sastanak on je haman preplakao a razlog je bio sto mu je prijateljica otisla u inostranstvo hahahaha :lol: :lol: :run:
tendzera

#3502 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by tendzera »

yildiz wrote:Izasla sam s jednim likom i cjeli nas sastanak on je haman preplakao a razlog je bio sto mu je prijateljica otisla u inostranstvo hahahaha
Jesi mu ponudila maramicu? :roll:
yildiz

#3503 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by yildiz »

tendzera wrote:
yildiz wrote:Izasla sam s jednim likom i cjeli nas sastanak on je haman preplakao a razlog je bio sto mu je prijateljica otisla u inostranstvo hahahaha
Pa jesam al trebalo je vise maramica :run:
sha_ba

#3504 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by sha_ba »

yildiz wrote:
tendzera wrote:
Pa jesam al trebalo je vise maramica :run:
sljedeci put ponesi lavor
yildiz

#3505 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by yildiz »

sljedeci put ponesi lavor[/quote]

o tome cu jos razmislit :run: :lol: :lol: :lol: :lol:
burek_in_space

#3506 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by burek_in_space »

yildiz wrote:Sjetih se nije bas los date bio ali et ! Izasla sam s jednim likom i cjeli nas sastanak on je haman preplakao a razlog je bio sto mu je prijateljica otisla u inostranstvo hahahaha :lol: :lol: :run:
Pa onda nije ni chudo shto te onaj levati, ako ti to nije losh date bio. :D
hhaarree

#3507 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by hhaarree »

mozda ga je kasnije tjesila kako to samo ona zna pa ipak ispade gud dejt :oops:
graue_maus

#3508 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by graue_maus »

yildiz wrote:Sjetih se nije bas los date bio ali et ! Izasla sam s jednim likom i cjeli nas sastanak on je haman preplakao a razlog je bio sto mu je prijateljica otisla u inostranstvo hahahaha :lol: :lol: :run:
mozda ti je na celu pisalo psihijatar for free........
ortodont

#3509 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by ortodont »

ImageImageImage
yildiz

#3510 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by yildiz »

burek_in_space wrote:
Pa onda nije ni chudo shto te onaj levati, ako ti to nije losh date bio. :D
nisam vise izlazila s ovim likom mislim zvao me je al uvijek sam nalazila izgovor i na kraju promjenila br tel :-D :-D :-D
tendzera

#3511 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by tendzera »

yildiz wrote:mislim zvao me je al uvijek sam nalazila izgovor
:lol:
drag_gost

#3512 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by drag_gost »

I onda mu se prijateljica vratila pa je poceo da izlazi u kafic blizu tebe? :mrgreen:
yildiz

#3513 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by yildiz »

drag_gost wrote:

I onda mu se prijateljica vratila pa je poceo da izlazi u kafic blizu tebe? :mrgreen:
naravno da ne nisam ostala u kontaktu sa njim jer lik nije iz BiH da se razumijemo :run:
drag_gost

#3514 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by drag_gost »

Nista, do mene je. Nesto ja vamo. :mrgreen:
jabidapitam

#3515 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by jabidapitam »

Ramzess Veliki wrote:
respo wrote:aboridzine baci jednu pricu za pored vatre :D
Vidim malo se ekipa ozbiljnija skupila, evo moga najgoreg datea u životu ... znam kakvi će komentari biti ... i zaslužio sam ih ... :oops:
... Ostavi mi komšinica stan na čuvanje i zamoli me da ga dam nekoj curi koja će ga održavati dok se komšinica ne vrati iz Holandije, i ja nađem prijateljicu ... prijateljica moje djevojke koja je bila iz drugog grada. Bilo je tu zavođenja od te prijateljice, ali ja se nisam lako dao.
Uglavnom, pozove me ta prijateljjica jedno veče na kafu u taj stan i ja odem, tamo ona sa svojom prijateljicom, obadvije malo popile, vesele, šale padaju, opuštena atmosfera uz prigušeno svjetlo ... i ja oko jedan ujutru reko - "Moram ići, žao mi je ... blabla bla ..."
- "Ma ostani još malo ..."
- "Ma ne mogu, odoh ..."
I odem ja, stan mi u susjednom ulazu - do vrata, nema ključa! Ostao kod njih.
Vraćam se nazad, zvonim ... otvaraju njih dvije, cerekaju se, u čipkanom vešu. I ova njena prijateljica drži ključ od mog stana i smješka se - "Uzmi ga ... " Ja se spetljao i uzmem ključ ... jedva ih nekako pozdravim i - odem ... Tek kad sam otključao vrata svog stana upali mi se lampica - KONJU JEDAN! :x
Popravnog svakako nije bilo ... nakon svih godina otkad se to desilo ponekad se za šankom toga sjetim i suza mi krene ... KONJU JEDAN! :x

Izvini al ti si meni prejak, uporan si, dzaba sve :lol:
fatality

#3516 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by fatality »

jabidapitam wrote:
Ramzess Veliki wrote:
respo wrote:aboridzine baci jednu pricu za pored vatre :D
Vidim malo se ekipa ozbiljnija skupila, evo moga najgoreg datea u životu ... znam kakvi će komentari biti ... i zaslužio sam ih ... :oops:
... Ostavi mi komšinica stan na čuvanje i zamoli me da ga dam nekoj curi koja će ga održavati dok se komšinica ne vrati iz Holandije, i ja nađem prijateljicu ... prijateljica moje djevojke koja je bila iz drugog grada. Bilo je tu zavođenja od te prijateljice, ali ja se nisam lako dao.
Uglavnom, pozove me ta prijateljjica jedno veče na kafu u taj stan i ja odem, tamo ona sa svojom prijateljicom, obadvije malo popile, vesele, šale padaju, opuštena atmosfera uz prigušeno svjetlo ... i ja oko jedan ujutru reko - "Moram ići, žao mi je ... blabla bla ..."
- "Ma ostani još malo ..."
- "Ma ne mogu, odoh ..."
I odem ja, stan mi u susjednom ulazu - do vrata, nema ključa! Ostao kod njih.
Vraćam se nazad, zvonim ... otvaraju njih dvije, cerekaju se, u čipkanom vešu. I ova njena prijateljica drži ključ od mog stana i smješka se - "Uzmi ga ... " Ja se spetljao i uzmem ključ ... jedva ih nekako pozdravim i - odem ... Tek kad sam otključao vrata svog stana upali mi se lampica - KONJU JEDAN! :x
Popravnog svakako nije bilo ... nakon svih godina otkad se to desilo ponekad se za šankom toga sjetim i suza mi krene ... KONJU JEDAN! :x

Izvini al ti si meni prejak, uporan si, dzaba sve :lol:
al zaboravio je napisat da obje gore, takvih ljepotica u okolini sarajeva bilo nije, bla bla bla
MedenoSrce

#3517 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by MedenoSrce »

meni i dalje sega sto su one u cipkanom vesu :lol:

ramke je to nije sala
Tears

#3518 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by Tears »

aj da se i ja pridruzim , jednom sam se se smuvao s 4 devojke i sad s jednom izasao i aj da je odvucem u onaj mc donalds kako vec i sad ja i ta devojka taman ulazimo u taj djon kad izlazi ova druga moja , ja ono u fazonu u sebi uu jeee sta cu sad , kad cu ja na kraju heeej cao ovo je ta ta i mi dosli da jedemo s'a ima kod tebe :D
i nekako se izvucem :D
medjutim kad smo izlazili iz mcdonaldsa nailazi jos jedna i s njom se pozdravim i sve to ni jedna nije skontala sto mucam ili nesto trece :D i nak raju se okupise sve 3 slucajnoscu i vide kako se ljubakam s ovom cetvrtom i pridju mi i udare me u nezgodno mesto par puta i par samara mi razdelille :D

isto tako jednom se ljubakao s jednom devojkom i fino mi povratila u usta , odma sam se okren'o i otisao -.-

i zadnji put znaci sto se tice najgorih je bilo kad sam izasao s nekom devojkom i skontao da nije za mene ,i rekao joj sve to udure i kul , i cura je mene vise od pola godine proganjala , nozem sekla moj nadimak po rukama , zvala me na fix i na mobilni nema sta nije , od nje sam imao traume cak nisam mogao i da zaspim :shock:
Industrialyzer

#3519 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by Industrialyzer »

Jadaaaaan :sad:
tendzera

#3520 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by tendzera »

Ođe nista novo,lovci i dalje pricaju svoje istinite price. :oops:
hhaarree

#3521 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by hhaarree »

Tears wrote: isto tako jednom se ljubakao s jednom devojkom i fino mi povratila u usta , odma sam se okren'o i otisao -.-
jebogadanbogovi
vejza00

#3522 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by vejza00 »

pa meni da se to desilo ja bi njoj makar trostruko vratio istom mjerom :lol:
sha_ba

#3523 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by sha_ba »

hhaarree wrote:
Tears wrote: isto tako jednom se ljubakao s jednom devojkom i fino mi povratila u usta , odma sam se okren'o i otisao -.-
jebogadanbogovi
tobejarabi

haj ba sta fali, ugrijala mu veceru :mrgreen: :mrgreen:
hhaarree

#3524 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by hhaarree »

sha_ba wrote:
hhaarree wrote:
jebogadanbogovi
tobejarabi

haj ba sta fali, ugrijala mu veceru :mrgreen: :mrgreen:
jao fuj
kokuz_sa

#3525 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by kokuz_sa »

eee to je sve ono
nacugana treba pa laka roba..doduse ovo su posljedice..

bolje se oko trijezne potruditi nego ganjat nacugane
Post Reply