Emir Spahic - ALL ABOUT

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
insomnia78

#3501 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by insomnia78 »

Ma Iranac neki šiija, počeo zakačati za ashabe i tu Spaha skoci...
It_is_a_Leclerc

#3502 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by It_is_a_Leclerc »

insomnia78 wrote:Ma Iranac neki šiija, počeo zakačati za ashabe i tu Spaha skoci...
Zaštitar je Srbin. Navodno je psovao na Yugo jeziku, i referirao se na nacionalno. :oops:

Emir je gazija, kapetan našeg srca, junak bosanski... :D
insomnia78

#3503 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by insomnia78 »

Sa fejsbuka :lol: :lol: :lol:
NECU POCETI SA SINE EMIRE, IAKO MI NIKO NEBI ZAMJERIO JER MENI JE DAVNO PROSLA SEZDESETA. NE NE TI SI IPAK SAMO NAS EMIR, I MOJ I MOGA SINA I ONE NANE PORED SPORETA, I ONE MANEKENKE NA PISTI U RIMU I POLICAJCA NA DUZNOSTI, NARAVNO I RUDARA BANOVICA I KREKE...MOLIM TE SINE MOJ [ipak mi se omace] PUSTI ONE STO URLAJU, ONE STO BI HTJELI BOSNU BEZ MENE I TEBE NEKA URLAJU SAMI SEBI JER NAJTEZE JE KAD TE NIKO NE SLUSA, A URLAS.. TI IMAS DOVOLJNO NAS KOJI SMO UZ TEBE KOJI TE VOLIMO I SVE TVOJE POSTUPKE OPRAVDAVAMO. NIJE TE UNISTILA AURA LJUDI POPUT SAFETA SUSICA ILI DAVORA SUKERA JER SI IZA SEBE IMAO NAS.MI TE IPAK MOLIMO OSTANI UZ ZMAJEVE BUDI TU IGRAO ILI NE IGRAO TI UNOSIS DUH SNAGU I MOC. MNOGI I U BOSNI I HERCEGOVINI SE UVIJK PITAJU STA SU TO ZMAJEVI, ZASTO ZMAJEVI. NEKA ODU U SELO UMOLJANE NA BJELASNICI I POGLEDAJU KAMENI MASIV IZNAD SELA KOJI U SEBI NOSI SKAMENJENU AZDAHU DUGACKU CETERDESETAK METARA. DOSLA JE RIJEKOM RAKITNICOM, POJELA CIJELI TEFERIC KOJI JE BIO GORE NAPLATOU I OTISLA SPAVATI. TO MI RECE STARINA KOJI CUVA OVCE I KOJI HTJEDE STAPOM OPAMETITI KANADSKOG NOVINARA KOJI JE TVRDIO DA JE AZDAHA, NEDAJ BOZE DRAGON. jOS MI RECE DA JE TO BILA ZENSKA AZDAHA, JER NITI JEDAN MUSKARAC NEMA SRCA DA TAKO NESTO NAPRAVI. BRZO NAM OZDRAVI I ZAIGRAJ, A ZA KAZNE I OGOVARANJA NEMOJ NI HABERA...KAZE TI NEKO KO JE TO SVE PROSAO I KOGA TO SAMO PONEKAD ZASVRBI, KAO DEDA I NENU KAD JOJ ON SPOMENE ONO, ZNAS ONDA, A ONA KOBAJAGI GRDI I TUTKA, A MILO JOJ.
Sto ga "prenese" :lol: :lol: :lol:
missko

#3504 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by missko »

Jebo Filipa Visnjica i ono s koljena na koljeno prenosenje
Itakoto

#3505 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by Itakoto »

Krajisnici ocekivano svi redom :thumbup: :bih:
Emir kralj, ako nisam vec napisao, a mislim da jesam. :oops:
Point.

#3506 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by Point. »

Tito_i_Partija wrote:
Point. wrote: Bolan, bolan, registrovo si se nema ni godina al eto, pametnice moja, znas kako se ko ponasa. Da vrijedjam, dosad bih za ovih 7-8 godina, koliko sam ovdje, popio milion banova a ne jedan. :kiss:. No, sta reci na to da me "pratis", ma laska mi. :lol:
Heh, koliko to vremena treba da vidis ko je ko na jednom forumu? Pet godina? Deset? :lol:

Hvala Bogu pa ti nisi toliko tvrd orah k'o sto volis da se predstavljas, tako da za tebe i ne treba puno vremena i truda. :maca:
Point. wrote:Ti jednostavno ne kontas. Frajer ima kratak fitilj i kao takvog ga treba prihvatiti. Ono sto je bitno, je to da je jako vazna karika i potreban reprezentaciji, i dokle god je tako ja cu ga podrzati a ne, kao pojedini, dok igra dobro biti tisu misu pa kad napravi kakvu glupost pljuvati iz svih raspolozivih sredstava ko da je ratni zlocinac. Neki mu prizeljkivaju narkomaniju i da ga Mesa odjebe. :zid: Naravno, vidjeli smo protiv Kipra kako je bez Spahe. :bih:
Cuj treba ga kao takvog prihvatati, k'o da pricamo o djetetu od 5 godina, a ne o citavom covjeku sa 35 koji ne zna (ili nece) da se kontrolise. Uostalom, vidjeli smo i protiv Izraela kako je sa Spahom, i sta? Jesmo li tu bolje ili gore prosli nego sa Kiprom?

Jarane, niko nije nenadoknadiv. Za sve ima solucija, samo sto smo prije imali trenera koji nije znao da odradi pos'o kako treba. Ionako nam valja trazit' zamjenu za Spahu, jer je vec u godinama.
Ah, sto volim ove internetske samoproglasene pametnice i www psiho analiticare kad navrate s vremena na vrijeme. Poput puzeva, za vrijeme proloma oblaka i kise, izviru i onad Jopet nestanu u world wide web bespucu. :ginisovac:

Dobro vas je Dzeko opisao. Zajednicko vam je to da uzivate da hrakacite po ljudima koji su uspjeli uraditi nesto pozitivno od svog zivota i koji su unijeli, makar na trenutak, radosti narodu u njihovoj sumornoj bosanskohercegovackoj stvarnosti. Juce Dzeko, danas Spahic, sutra Pjanic. Kuzis?

Bolan, priznaj sto ti je Spaha stao na licni zulj, da se ne zajebajemo bezveze.
Logovan

#3507 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by Logovan »

insomnia78 wrote:Sa fejsbuka :lol: :lol: :lol:
NECU POCETI SA SINE EMIRE, IAKO MI NIKO NEBI ZAMJERIO JER MENI JE DAVNO PROSLA SEZDESETA. NE NE TI SI IPAK SAMO NAS EMIR, I MOJ I MOGA SINA I ONE NANE PORED SPORETA, I ONE MANEKENKE NA PISTI U RIMU I POLICAJCA NA DUZNOSTI, NARAVNO I RUDARA BANOVICA I KREKE...MOLIM TE SINE MOJ [ipak mi se omace] PUSTI ONE STO URLAJU, ONE STO BI HTJELI BOSNU BEZ MENE I TEBE NEKA URLAJU SAMI SEBI JER NAJTEZE JE KAD TE NIKO NE SLUSA, A URLAS.. TI IMAS DOVOLJNO NAS KOJI SMO UZ TEBE KOJI TE VOLIMO I SVE TVOJE POSTUPKE OPRAVDAVAMO. NIJE TE UNISTILA AURA LJUDI POPUT SAFETA SUSICA ILI DAVORA SUKERA JER SI IZA SEBE IMAO NAS.MI TE IPAK MOLIMO OSTANI UZ ZMAJEVE BUDI TU IGRAO ILI NE IGRAO TI UNOSIS DUH SNAGU I MOC. MNOGI I U BOSNI I HERCEGOVINI SE UVIJK PITAJU STA SU TO ZMAJEVI, ZASTO ZMAJEVI. NEKA ODU U SELO UMOLJANE NA BJELASNICI I POGLEDAJU KAMENI MASIV IZNAD SELA KOJI U SEBI NOSI SKAMENJENU AZDAHU DUGACKU CETERDESETAK METARA. DOSLA JE RIJEKOM RAKITNICOM, POJELA CIJELI TEFERIC KOJI JE BIO GORE NAPLATOU I OTISLA SPAVATI. TO MI RECE STARINA KOJI CUVA OVCE I KOJI HTJEDE STAPOM OPAMETITI KANADSKOG NOVINARA KOJI JE TVRDIO DA JE AZDAHA, NEDAJ BOZE DRAGON. jOS MI RECE DA JE TO BILA ZENSKA AZDAHA, JER NITI JEDAN MUSKARAC NEMA SRCA DA TAKO NESTO NAPRAVI. BRZO NAM OZDRAVI I ZAIGRAJ, A ZA KAZNE I OGOVARANJA NEMOJ NI HABERA...KAZE TI NEKO KO JE TO SVE PROSAO I KOGA TO SAMO PONEKAD ZASVRBI, KAO DEDA I NENU KAD JOJ ON SPOMENE ONO, ZNAS ONDA, A ONA KOBAJAGI GRDI I TUTKA, A MILO JOJ.
Sto ga "prenese" :lol: :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol: Joj čudnih prenosa.
Tito_i_Partija

#3508 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by Tito_i_Partija »

Point. wrote: Ah, sto volim ove internetske samoproglasene pametnice i www psiho analiticare kad navrate s vremena na vrijeme. Poput puzeva, za vrijeme proloma oblaka i kise, izviru i onad Jopet nestanu u world wide web bespucu. :ginisovac:
Manje kretenskih smajlija, molicu lijepo. Ne bih volio da ispadnes jos i licemjer, a tako smo daleko dogurali. :lol:
Point. wrote:Dobro vas je Dzeko opisao. Zajednicko vam je to da uzivate da hrakacite po ljudima koji su uspjeli uraditi nesto pozitivno od svog zivota i koji su unijeli, makar na trenutak, radosti narodu u njihovoj sumornoj bosanskohercegovackoj stvarnosti. Juce Dzeko, danas Spahic, sutra Pjanic. Kuzis?

Bolan, priznaj sto ti je Spaha stao na licni zulj, da se ne zajebajemo bezveze.
Kako mislis, stao na zulj? Pa meni je Spaha pravo simpa, kapiten pravi nas Bosnjacki koji ne trpi evropske mangupe, uobrazene glasnogovornike, provokativne redare i viseslozne rijeci. Laktanja i samaranja su mu prioritetna vrsta komunikacije, jer Spaha nema vremena za komplikovane zajebancije mrskih, inferiornih stranaca. Spaha je, izmedju ostalog, toliko realan covjek da voli ponekad da "kiksne" u ekstremno vaznim utakmicama, ali to je samo zato da se ne bi tako lahko uzdigli u nebesa i poceli laprdat' kako nam ni Francuska, a cak ni Nigerija, nisu ravne. :D

Ali ja ne znam sto sam ti ja tako na licni zulj stao pa me toliko za Spahu ispitujes. Sjedi, udahni duboko, i izgubi se u pjesmi:

:bih:
studeni76

#3509 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by studeni76 »

missko wrote:
studeni76 wrote:Dobro su zaštitari prošli. Sreća njihova pa Adnan Ćatić nije bio Emirov gost :D
Zajedno ce na sud u Kelnu eno ih obojice puni naslovi u Bildu. Adnan unajmio ubicu da rokne boxerskog menadjera nekog turcina Önura.
Eto još jednog razloga da "dobri bošnjo" europskih manira slavi problem uspješnog bosanca :(
nosara

#3510 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by nosara »

Emir Spahic-kiks bokser... :D
shake69

#3511 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by shake69 »

Kako vidim, trener bi se mogao zaloziti da Emir ipak ostane uz neku jaku disciplinsku mjeru, ali on se ne pita previse. Vjerovatno ce sve ovisiti o odluci suda zbog koje ce se mjeriti eventualna steta po ugled kluba.
Moja procjena je otkaz, iako za njega nece biti karijera gotova, bar jos jednu sezonu. Kad je onaj ujedao pa potpisao da nece vise pred dolazak u Barcu, moze i Emir u Monchengladbach, recimo, pa opet u CL next year.
sinuhe

#3512 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by sinuhe »

U Njemačkoj neće igrati. GOŠK Jug ili Engleska.
madner

#3513 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by madner »

Ja problema zbog dva tri samara.
madner

#3514 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by madner »

Srbin sija, pripadnik kaznjenicke bojne po zadnjim informacijama.
ultima_palabra

#3515 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by ultima_palabra »

Itakoto wrote:Krajisnici ocekivano svi redom :thumbup: :bih:
Zanimljivo, evo još jedan, s materine strane 8-) Leclerc jedini izdajica :mrgreen:
Mali_Vuk

#3516 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by Mali_Vuk »

Spaha, pravi muškarci i fajteri su uz tebe :D
insomnia78

#3517 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by insomnia78 »

Trebo je otic kuci po kalas bratam
madner

#3518 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by madner »

Samo da poslje ovoliko tuca jos nema ubitacan udarac glavom je cudno.
lakilaka

#3519 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by lakilaka »

izdrzi spaha legendo.
-LIBERO-
Čiča Gliša
Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.

#3520 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by -LIBERO- »

madner wrote:Samo da poslje ovoliko tuca jos nema ubitacan udarac glavom je cudno.
Glavom ga Emire :D

Neiskusan sto se tice ulice. Tu taj zahvat dominira. Spaha je vise huligan zelenih terena. Druge su to dimenzije. :skoljka:
Point.

#3521 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by Point. »

Tito_i_Partija wrote: Manje kretenskih smajlija, molicu lijepo. Ne bih volio da ispadnes jos i licemjer, a tako smo daleko dogurali. :lol:
Nemoj reci da te pogodila moja opaska da sa koliko kretenski smajlica osnazujes svoje laprdanje? Osjecam gorcinu u tvojim rijecima. Dusa draga. :kiss:
Tito_i_Partija wrote:Kako mislis, stao na zulj? Pa meni je Spaha pravo simpa, kapiten pravi nas Bosnjacki koji ne trpi evropske mangupe, uobrazene glasnogovornike, provokativne redare i viseslozne rijeci. Laktanja i samaranja su mu prioritetna vrsta komunikacije, jer Spaha nema vremena za komplikovane zajebancije mrskih, inferiornih stranaca. Spaha je, izmedju ostalog, toliko realan covjek da voli ponekad da "kiksne" u ekstremno vaznim utakmicama, ali to je samo zato da se ne bi tako lahko uzdigli u nebesa i poceli laprdat' kako nam ni Francuska, a cak ni Nigerija, nisu ravne. :D
Ah, pogledajmo samo ovu gorku dozu cinizma u gornjem odlomku. I kako covjek da ne pomisli, da ti nije stao na licni zulj? Sta je bilo? Odjebo te kad si mu trazio da ti se potpise na sal? La vache. Ispricaj nam sve.

I naravno, sve je to zacinjeno pricom da je Emir kriv za Francusku i Nigeriju. Zasto uopste raspravljati sa inasnima ovakvog stava? To je ta bosanska bolest zvana zavist i ljubomora, svaljivati na uspjesnije od sebe. Naravno, sve to iz toplog doma svog i sa krusnim mrvicama po tastaturi.
Tito_i_Partija wrote:Ali ja ne znam sto sam ti ja tako na licni zulj stao pa me toliko za Spahu ispitujes. Sjedi, udahni duboko, i izgubi se u pjesmi:
Han'der malo. Inace, vecina "forusmkih duela" zavrsi sa par citata, ali, ti me vec evo citiras po sesti-sedmi put i vec si mi prepisao internetsku psihicku neravnotezu, podmecanja i lazi. I sve to sto sam te malo kritikovo ?Jos mi i pratis postove na trivijalnim temama poput filma i muzike. Ko je kome ovdje zapravo stao na licni zulj? Mora da si jedan od onih sto ne trpe kritike i cija uvijek mora biti zadnja. Stalker warning?
missko

#3522 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by missko »

Zastitar ostao bez 4 zuba. Bosanska celicna pesnica
madner

#3523 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by madner »

-LIBERO- wrote:
madner wrote:Samo da poslje ovoliko tuca jos nema ubitacan udarac glavom je cudno.
Glavom ga Emire :D

Neiskusan sto se tice ulice. Tu taj zahvat dominira. Spaha je vise huligan zelenih terena. Druge su to dimenzije. :skoljka:
Bome ima drugaciju reputaciju, neko bi rekao da se covjek voli pobit.
Max Bunker

#3524 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by Max Bunker »

ultima_palabra wrote:
Itakoto wrote:Krajisnici ocekivano svi redom :thumbup: :bih:
Zanimljivo, evo još jedan, s materine strane 8-) Leclerc jedini izdajica :mrgreen:
I Hercegovina je uz zemljaka Emira. Neka ga je udario, ko mu jebe mater...pa neće dozvoliti da mu neko familiju dira.
Šunj

#3525 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by Šunj »

missko wrote:Zastitar ostao bez 4 zuba. Bosanska celicna pesnica
Vlah je psovao balijsku majku, i nije ovo '92!
Post Reply